Kaikki lotosta Tervetulobonus vuonna 2023

Lottotervetuliaisbonukset koskevat uusia pelaajia, jotka liittyvät lottosivustoille. Ne vaihtelevat sekä muodoltaan että määrältään. Ne voidaan antaa vain rekisteröitymisen vuoksi tai ensimmäisten pelisessioiden aikana. Ne voivat olla lippujen tai rahallisen arvon muodossa. Ja kuten muutkin tervetuliaisbonukset, niihin liittyy ehtoja.

Lottosivustot myöntävät näitä bonuksia houkutellakseen uusia pelaajia yhä enemmän kilpailluille markkinoille. Niitä käytetään myös "show you-around" -kierroksena uusille pelaajille, jotka eivät ole aiemmin käyneet verkkosivustolla.

Kaikki lotosta Tervetulobonus vuonna 2023
Kuinka käyttää loton tervetuliaisbonuksia
Kuinka käyttää loton tervetuliaisbonuksia

Kuinka käyttää loton tervetuliaisbonuksia

Lottobonukset käytetään eri tavalla sen mukaan, miten lottosivusto on ne pakannut. Niiden käyttö riippuu myös pelaajan tavoitteista ja kyvyistä.

Esimerkiksi päivittäin pelaavan pelaajan ei tarvitse ostaa montaa lippua kerralla. he voivat halutessaan jakaa bonuksensa voimassaoloajan useisiin arvontoihin, joiden aikana heidän bonuksensa on edelleen voimassa. Pelaajat, jotka eivät osallistu arpajaisiin säännöllisesti, voivat toisaalta valita useita lippuja yhdessä arvonnassa. He panostavat useisiin arvontoihin, mikä hajauttaa riskiä.

Vastaavasti high roller -pelaajat voivat saada bonuksia korkeilla match-up-rajoilla. Jos tervetuliaisbonuksen 100 % raja on 1000 dollariin asti ja 10-kertainen läpimenovaatimus, vain pelaajien, joilla on varaa puhaltaa 10 000 dollaria sen voimassaoloaikana, tulisi harkita sen ottamista. Pienet pelit ja vapaa-ajan pelaajat ovat turvallisempia tehdä ensimmäiset pienet talletukset, joiden läpikäyntivaatimukset he voivat tehdä ilman rasitusta.

Kuinka käyttää loton tervetuliaisbonuksia
Muuta loton tervetuliaisbonus oikeaksi rahaksi

Muuta loton tervetuliaisbonus oikeaksi rahaksi

Bonuksen muuttaminen oikeaksi rahaksi on yleensä strategiakysymys. Pelissä onnenpeleissä, kuten lotossa, idioottivarma strategia on mahdotonta. Jokainen, joka väittää pystyvänsä muuttamaan online-arpajaisten bonuksen epäonnistumatta oikeaksi rahaksi, valehtelee. Salaisuus on lisätä voittomahdollisuuksia pelaamalla älykkäästi. Tämä tehdään tietämällä, mitä lottobonuksesta pitää etsiä.

Ensimmäinen asia on löytää bonus, jota voidaan käyttää erilaisissa arpajaisissa. Useita arpajaisia tarjoavat sivustot ovat mahtavia, koska niiden avulla pelaaja voi jakaa bonuksensa eri voittomahdollisuuksille. Näiden on oltava parhaat arpajaiset säännöllisten arvojen, voittojen ja voittokertoimien kannalta.

Hyvän loton kierrätysvaatimusten tulee olla alhaiset. Lisää tästä tervetuliaisbonuksella varustettujen arpajaisten ominaisuudesta selitetään tämän artikkelin seuraavassa osassa.

Pelaajien on myös tutkittava, ennen kuin he käyttävät tervetuliaisbonuksensa lottolippujen ostamiseen. Vaikka tasapelit ovat riippumattomia, villisti vedonlyönti ei ole viisasta. Pelaajien on löydettävä tavallisimmat arvot ja yleisimmät yhdistelmät. Heidän on myös tiedettävä, mitkä arpajaiset tarjoavat paremmat kertoimet, enimmäkseen poissa olevien pallojen lukumäärän ja arvonnassa nostettujen pallojen perusteella.

Hyvä tervetuliaisbonus ei saa pakottaa pelaajaa tekemään hätäisiä päätöksiä. Sen pitäisi olla käytettävissä useissa arpajaisissa. Tällä tavalla pelaajilla on aikaa kuunnella hyvän olon ajatuksiaan ja tutustua onnenohuihinsa ennen kuin he tekevät odottamattoman laukauksen suurella taloudellisella taukolla.

Useimmat näistä ominaisuuksista, jotka erottavat parhaat bonukset ja ne, jotka eivät ole pelaajan ajan ja vaivan arvoisia, ovat ehdot-osiossa. Kyllä, se pieni teksti, jota kukaan ei halua lukea. Seuraava osio auttaa siis ymmärtämään tervetuliaisbonuksen ehtoja. Nämä ovat tärkeimpiä asioita, joita kannattaa etsiä silloinkin, kun ei ole aikaa käydä läpi koko (rehellisesti sanottuna, ärsyttävää) sivua.

Muuta loton tervetuliaisbonus oikeaksi rahaksi
Tervetuliaisbonusten käyttöehtojen ymmärtäminen

Tervetuliaisbonusten käyttöehtojen ymmärtäminen

Joskus kun se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä. Tästä syystä jotkut pelaajat päättävät olla luopumatta edes ilmaisten bonusten suuntaan. Mutta tiukasti tästä mantrasta pitäminen voi johtaa aidosti palkitsevien tarjousten menettämiseen. Koska kukaan ei ole kiinnostunut lukemaan pienellä tekstillä, tässä on muutamia ehtoja, jotka kannattaa tarkistaa ennen lottotervetuliaisbonuksen hyväksymistä tai hylkäämistä.

Läpipeluu

Kuten kasinobonuksilla, myös lottobonuksilla on läpikäynti/ kierrätysvaatimus. Tämä on bonuksen monikerta, joka pelaajan on käytettävä, ennen kuin hän voi lunastaa bonuksella voitettuja palkintoja. Oletetaan, että bonus on 100 %:n täsmäytys talletuksesta ja pelaaja tallettaa esimerkiksi 10 dollaria.

Lottosivusto tarjoaa 10 dollarin bonuksen. Jos pelikierros on 10-kertainen, pelaajan on käytettävä 100 dollaria ennen kuin hän voi kotiuttaa bonuksen voitot. Tällaisille bonuksille on viisasta tehdä pieniä hallittavissa olevia talletuksia, jos aiot ottaa bonuksen.

Voimassaolo

Useimmat bonukset vanhenevat tietyn ajan kuluttua. Tarkista aina, kuinka kauan bonus voi olla käyttämättä. Pelaajien tulee myös varmistaa, että bonus on voimassa heidän alueellaan.

Vaikka pelaaja käyttää bonusta VPN:n kautta, hänellä voi olla ongelmia voittojen lunastamisessa myöhemmin. Voimassaolo ulottuu myös tiettyihin arpajaisiin, joissa bonus voidaan käyttää. Pelaajan, joka aikoo pelata esimerkiksi Powerballia, on varmistettava, että bonus ei rajoitu vain MegaMillions-peleihin.

Kun pelaaja hyväksyy tervetuliaisbonuksen, hänen oletetaan hyväksyneen sen ehdot.

Tervetuliaisbonusten käyttöehtojen ymmärtäminen
Mitkä arpajaiset tarjoavat tervetuliaisbonuksia?

Mitkä arpajaiset tarjoavat tervetuliaisbonuksia?

Sekä suuret säännölliset arpajaiset että kertaluonteiset tapahtumat tarjoavat tervetuliaisbonuksia. Arpajaiset ovat yleensä valtion omistamia, yksityisiä tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ylläpitämiä. Kaikki nämä tarjoavat tervetuliaisbonuksia sen mukaan, mitä he haluavat saada tiettynä aikana.

Yhdessä lotossa voi esimerkiksi olla tervetuliaisbonuksia yhdessä maassa/valtiossa, mutta ei toisessa. Tämä tapahtuu yleensä, kun arpajaiset yrittävät tunkeutua uusille markkinoille. Samoin lotossa y voi olla tervetuliaisbonus pelaajille, jotka rekisteröityvät kumppanisivuston kautta, mutta eivät niille, jotka kirjautuvat pääsivustolle.

Bonusohjelmaa voi tällaisessa tapauksessa johtaa kumppanisivusto, joka etsii lisää palkkioita uusien jäsenten kautta.

Samoin lotossa voi olla tervetuliaisbonus tiettynä ajankohtana, mutta sitä ei saa olla toisella kaudella. Tästä huolimatta tässä on katsaus parhaisiin arpajaisiin, jotka tarjoavat tervetuliaisbonuksia.

Mitkä arpajaiset tarjoavat tervetuliaisbonuksia?
Powerball

Powerball

Powerball on yksi suosituimmista Yhdysvaltain lotoista. Se toimii 45:ssä maan 50 osavaltiosta, ja se on jatkunut vuodesta 1992 (30 vuotta). Aluksi se järjesti arvontoja kahtena päivänä viikossa (keskiviikkona ja lauantaina). Kolmas maanantain arvonta lisättiin vuonna 2021. Lotto on tarjonnut tervetuliaisbonuksia juhlistaakseen tätä laajentumista ja palkitakseen uskollisia fanejaan.

Pelimallien laajentuessa Powerball on nyt saatavilla pelaajille Yhdysvaltojen ulkopuolella Internetin kautta. Tervetuliaisbonukset ovat suosittuja maissa, jotka eivät alun perin pelanneet lotossa. Joissakin paikoissa tervetuliaisbonukset myönnetään arpajaisia markkinoivien tytäryhtiöiden sivustoilta.

Massiivisen kokonsa ja seuraajansa ansiosta Powerball-lotto pystyy tarjoamaan pelaajilleen kilpailukykyisimpiä bonuksia. Yleensä ne ovat 100 % match-ups kahdelle tai kolmelle ensimmäiselle talletukselle. Ne tarjoavat myös bonuksia ilmaislippuina ystävällisimmillä kierrätysvaatimuksilla.

Powerball
EuroMillions

EuroMillions

Tämä lotto kokoaa yhteen yli 15 Euroopan maata kansainvälisessä arpajaisessa. Se on myös ollut teknologisen kasvun kohteena, koska pelaajat voivat ostaa lippuja ja osallistua verkossa. Vaikka lotto on kansainvälinen, miljoonia euroja on ainutlaatuinen siinä mielessä, että säännöt vaihtelevat suuresti maittain.

Esimerkiksi jotkut maat päättävät lippujen hinnan valuuttansa kehityksen mukaan. Toiset pitävät vakiohintaa koko ajan.

Näin käy myös tervetuliaisbonukselle. Toimittajat kussakin maassa määrittävät oman bonuskaavansa ja siihen liittyvät ehdot. Maat kuitenkin neuvottelevat ja keksivät bonusehdot jäsenmaiden ulkopuolelta osallistuville pelaajille.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Tämä on toinen lotto, joka on saatavilla 45 Yhdysvaltain osavaltiossa 12 arpajaisten konsortion järjestämänä. Vaikka voittokertoimet ovat 302 575 350:1, tämä lotto on edelleen laajalti suosittu. Tämä johtuu sen ystävällisistä lippujen hinnoista (1 dollari) ja valtavista voitoista, jotka ovat saavuttaneet jopa 1,537 miljardin dollarin ylärajan.

MegaMillions tarjoaa tervetuliaisbonuksia sekä konsortion että tytäryhtiöiden kautta. Ehdot vaihtelevat paikasta toiseen. Yhdysvaltain ulkopuolelta tulevia, maassa pelaavia pelaajia ei kuitenkaan kohdella eri tavalla. Sama koskee Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja District of Columbia, joissa myös arpajaisia tarjotaan. Usein tämä lotto tarjoaa erityisen tervetuliaisbonuksen, kun arvonnat osuvat yleisiin vapaapäiviin.

Joulun arpajaiset

22. joulukuuta on aina erityinen päivä lottojen ystäville Espanjassa. Tänä päivänä joka viikko järjestettävä Lotería Nacional, osavaltion lotto, pyrkii palkitsemaan pelaajat vuoden suurimmalla arvonnalla. Tämä laajalti arvostettu lotto herättää villiä jännitystä sekä Espanjasta että sen ulkopuolelta. Se on yksi maailman lotoista, jotka ovat jakaneet eniten voittorahoja sen jälkeen, kun se alkoi vuonna 1812.

Säilyttääkseen suosiotaan ja suosiotaan lotossa on yleensä tuottoisia bonuksia loppuvuoden arvontaan osallistuville pelaajille. Tämä on tullut selvemmäksi aikakaudella online-loton pelaaminen jossa pelaajat voivat osallistua jopa valtion rajojen ulkopuolelta.

Australian arpajaiset

Australiassa on ainutlaatuiset arpajaiset, joita järjestävät Tattersalls (TattsLotto) ja Lotterywest. Näitä ovat lauantai Lotto, Monday Lotto, Wednesday Lotto ja Oz Lotto. Kaikissa näissä arpajaisissa on usein tervetuliaisbonuksia, joiden arvo vaihtelee kausittain. Näiden bonusten myöntämisessä ja niihin liittyvissä ehdoissa näyttää kuitenkin olevan hyvin samankaltaisuutta.

MegaMillions
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Kaikissa pelisessioissa on tärkeää muistaa, että arpajaiset ovat ennen kaikkea hauskanpitoa. Vaikka jotkut ihmiset ovat nähneet elämänsä muuttuneen megavoittojen myötä, tämä on pikemminkin omituisuus kuin normi. Lottovoiton jahtaaminen kaikin keinoin on tuhoisaa. Uhkapeliä ei pidä nähdä työn korvikkeena.

Ensimmäinen askel vastuulliseen lottopelaamiseen on rajoittaa lippuihin kuukaudessa tai arvonnassa käytettyä summaa. Tämän pitäisi olla summa, jonka pelaaja on mukava hävitä jokaisessa tasapelissä. Tämä on koko lippujen halpahinta – jotta pelaajat, jotka eivät voita, eivät tunne puristusta.

Kiinteällä lottolaukkulla on helppoa säädellä, kuinka pelaaja lähestyy tervetuliaisbonuksia. Pelaajat eivät hae bonuksia, joiden kierrätysvaatimuksia ei voida täyttää kiinteällä kukkarollaan.

Pelaaminen lotoissa, joissa on talletusrajat, on myös hyvä tapa valvoa. Tämä on eräänlainen itsensä sulkemisen muoto.

Avun hakeminen, kun vedonlyönti tuntuu riistäytyvän käsistä, ei ole heikkous. Sitä pitäisi kannustaa. Jotta vältytään joutumasta tähän kuoppaan, lottopelaamisesta ei pitäisi tehdä salaista käytäntöä. Sen sijaan siitä tulisi nauttia muiden kanssa, jotka huomaavat missä tahansa heistä lähestyy vaarallista reunaa.

Vastuullinen pelaaminen