Fastpay

FastPay on verkkomaksualusta, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa, maksaa ja vastaanottaa rahaa. Se on yksi nopeimmista ja kätevimmistä maksutavoista, jonka Kurdistanissa toimiva Next-Generation Communications Company julkaisi vuonna 2017. Tämä maksutapa ulottuu muun muassa Lähi-idän ja arabimaiden alueelle. Se on johtava mobiililompakko, jota käytetään talletusten tekemiseen rahapelisivustoilla Irakissa.

FastPayta käytetään ostosten tekemiseen fyysisessä ja verkkokaupassa ja rahansiirroissa sekä lottolippujen ostamisessa. Eri etujensa ansiosta tämä mobiililompakko on saavuttanut laajan tunnustuksen irakilaisten lottopelaajien keskuudessa. Ainoa haittapuoli on, että FastPay on tällä hetkellä rajoitettu vain irakilaisille pelaajille. Pääsyynä on se, että rekisteröintiprosessi edellyttää, että käyttäjällä on irakilainen matkapuhelinnumero.

Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

Kuinka tehdä talletus Fastpaylla
Kuinka tehdä talletus Fastpaylla

Kuinka tehdä talletus Fastpaylla

Sellaisenaan sen käyttö Irakin ulkopuolella on haastavaa. Mutta yhtiö pyrkii löytämään ratkaisun merkittävään pääsyyn globaaleille rahapelimarkkinoille. Palvelijat lataavat yleensä käteistä FastPay-lompakoihinsa DenizBankin pankkiautomaattien, luottokorttien tai pankkisiirtojen kautta. DenizBank on johtava FastPay-automaattimaksujen tarjoaja, vaikka myös muut kuin pankkiasiakkaat voivat hyödyntää palvelua mobiilisovelluksen kautta.

Tällä hetkellä FastPay-talletuksia hyväksyviä sivustoja on hyvin vähän, mutta tulevaisuudessa FastPaylla varustettuja lottoalustoja tulee todennäköisesti lisää online-rahapelialan kehittyessä. Pelaajien on ensin varmistettava, hyväksyykö heidän suosikki lottosivustonsa FastPay, ennen kuin he jatkavat maksun suorittamista.

Tämän vahvistamiseksi pelaajien tulee keskustella asiakaspalvelun edustajan kanssa. Ennen talletusta osoitteessa a lottosivusto verkossa joka hyväksyy FastPayn, käyttäjien on ladattava FastPay-sovellus ja rekisteröitävä ilmainen tili. Sitten heidän tulee varmistaa, että tilillä on riittävästi varoja talletuksen kattamiseksi.

FastPay on erittäin joustava maksutapa, ja sen käyttäjät voivat todistaa sen. Se voidaan yhdistää pankkitiliin, erityisesti niille, jotka ovat DenizBankin jäseniä. Tämä maksutapa on turkkilaisen DenizBankin tytäryhtiö Istanbulissa. Pankkitili liitetään FastPayhin luottokortilla tai pankkisiirron "lähetä rahaa" -osion kautta.

Kuinka tehdä talletus Fastpaylla
Talletusprosessi

Talletusprosessi

Talletuksen tekeminen tällä menetelmällä ei eroa muista e-lompakoista talletusmenetelmiä markkinoilla.

 1. Pelaaja kirjautuu FastPay-arpajaissivustolle käyttäjätunnuksella ja salasanalla
 2. He menevät pankki- tai kassa-osioon ja valitsevat FastPayn talletusvaihtoehdoksi
 3. Seuraavaksi syötät FastPay-tilin tiedot (matkapuhelinnumero ja salasana)
 4. Vetäjä määrittelee sitten talletuksen summan
 5. Heidän on noudatettava sivuston ohjeita ja vahvistettava talletus

Toinen FastPayn suotuisa puoli on, että sen avulla muut kuin pankin jäsenet voivat tehdä talletuksia mobiilisovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttäjille. Lisäksi tällä menetelmällä ei ole talletusrajoja.

Pelaajat voivat tallettaa enintään enimmäisrajan, jonka heidän online-arpajaissivustonsa sallivat. Lottosivustoilla on usein joustavat talletusrajat, jotka vaihtelevat esimerkiksi 10 dollarista satunnaisille pelaajille ja jopa 5 000 dollarista high rollereille. Asiakkaat ovat onnekkaita asettamaan päivittäiset talletusrajat FastPay-tiliensä kautta ja harjoittelevat siten vastuullista pelaamista.

Talletusprosessi
Noston tekeminen FastPaylla

Noston tekeminen FastPaylla

Voittojen saumattoman noston varmistamiseksi FastPaylla toimiva online-arpajaissivusto asettaa erilaisia ehtoja. Suurimmalla osalla lottosivustoista on vähimmäis- ja enimmäisnostokynnys.

On myös rajattu, kuinka monta palkintoa voi saada päivässä tai viikossa. Hyvä esimerkki on lottosivusto, joka mahdollistaa voittoja neljä kertaa viikossa vähintään 50 dollaria ja jopa 10 000 dollaria. Maksun pyytäminen edellyttää, että pelaajan tili on voittanut vähintään 50 dollaria.

Matkapuhelimet ovat käteviä, kun nostat Android- ja iOS-laitteilla. Huomionarvoinen asia on, että pelaajat voivat kotiuttaa voittonsa vain sillä maksutavalla, jota he käyttivät talletuksen yhteydessä. Jos asiakas esimerkiksi käyttää jotakin muuta tapaa tallettaa, hän ei saa käyttää FastPayta kotiutukseen.

Noston tekeminen FastPaylla
Peruuttamisprosessi

Peruuttamisprosessi

Kotiutuksen käsittelyaika vaihtelee online-arpajaissivustoittain. On tärkeää huomata, että jokaisella lottosivustolla on ainutlaatuinen menettely nostojen käsittelemiseksi. Perusvaiheet ovat kuitenkin samat lähes kaikilla online-arpajaissivustoilla. Perusprosessi on seuraava.

 1. Kirjautuessaan sisään arpajaissivustolle, jossa on rekisteröitynyt, käyttäjä siirtyy kassasivulle
 2. Käyttäjä siirtyy valitsemaan maksutavan ja tässä tapauksessa FastPayn pyytääkseen nostoa
 3. Tämän jälkeen asiakas syöttää FastPay-tiliinsä yhdistetyn matkapuhelinnumeron
 4. Sitten he täyttävät nostettavan summan
 5. Lottosivusto tarvitsee todisteen siitä, että esitetyt tiedot kuuluvat lailliselle tilin omistajalle
 6. Siirto tapahtuu välittömästi sen jälkeen, kun sivusto on vahvistanut pelaajan henkilöllisyyden

Suosituimmat FastPay-arpajaiset tarjoavat ilmaisia lottovoittoja. Jos pelaaja kuitenkin haluaa nostaa enemmän kuin sallittu enimmäissumma, hän saattaa joutua maksamaan lisämaksun.

Peruuttamisprosessi
Turvallisuus FastPayssa

Turvallisuus FastPayssa

Turvallisuus on otettava huomioon aina, kun on kyse asiakkaiden varoista ja luottamuksellisista tiedoista. Asiakkaiden on oltava varmoja siitä, että heidän varansa eivät vaarannu tai että henkilökohtaisia tietoja ei vuoda. FastPay-lompakon mukaan se käyttää tiukimpia turvatoimia, salauksia ja tietosuojamenetelmiä.

HTTPS-protokollan (SSL-salauksen) ansiosta kaikki FastPay-verkkoalustat ja mobiilisovellukset ovat turvallisia. Lompakko on myös (PA-DSS) -sertifioitu, mikä vahvistaa käyttäjätietojen ja tapahtumatietojen turvallisuutta. Tietomurtojen välttämiseksi verkkosivusto käyttää palomuuria aina, kun rahoitustapahtuma on käynnissä. Hakkerit tai muut haitalliset käyttäjät, jotka haluavat tehdä petoksia, tunkeutuvat palomuuriin harvoin.

Vahvaa salasanaa, sormenjälkeä ja kasvonjälkeä käytetään kaikki FastPay-tilin suojaamiseen. Tällaiset tiedot kerätään asiakkaalta rekisteröintiprosessin aikana. Biometriset komponentit ovat ainutlaatuisia käyttäjien keskuudessa, eikä huijarit voi väärentää niitä, etenkään sormenjälkiä ja kasvojälkiä.

Huijarit voivat myös käyttää väärennettyjä puhelinnumeroita ja sähköposteja, jotka väittävät olevansa FastPay-jälleenmyyjiä. Asiakkaiden tulee olla tietoisia siitä, että FastPay-yhteystiedot näkyvät heidän virallisella verkkosivustollaan. Aina kun eri sähköpostiosoite tai puhelinnumero tavoittaa asiakkaat, FastPay varoittaa, että tällaiset yritykset tulee jättää huomiotta ja ilmoittaa niistä välittömästi.

Turvallisuus FastPayssa
Fastpay-asiakastukivaihtoehdot

Fastpay-asiakastukivaihtoehdot

Asiakkaiden edustajat ovat yrityksen kasvot, joten heidän viestinnän tulee olla erittäin tehokasta. Asiakkaat etsivät aina parasta ratkaisua kohtaamiinsa haasteisiin.

Onneksi FastPayn tukipalvelun ammattilaiset käyttävät asiakkaan kansankieltä yksinkertaistaakseen teknisiä termejä. He tarjoavat luotettavaa apua ympäri vuorokauden. Seuraavilla tavoilla voit ottaa yhteyttä tukihenkilökuntaan:

 • Paikallinen puhelinnumero (0662310000)
 • S√§hk√∂posti (info@fast-pay.cash)
 • Yhteydenottolomake

Maksupalveluntarjoajan tulee korostaa erinomaista asiakaspalvelua. FastPaylla on kuitenkin kohteliaita asiakaspalveluedustajia. Moitteettoman asiakaspalvelun ansiosta yritys on pystynyt kasvamaan säilyttämällä uskollisia asiakkaita. Asiakastukeen kuuluu myös UKK-osio, joka kattaa yleiset vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiakkaita kehotetaan tutustumaan UKK-osioon saadakseen ohjeet pienten ongelmien ratkaisemiseksi jo ennen tukihenkilöstön soittamista. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat täyttää yhteydenottolomakkeen nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Näin asiakaspalvelun edustajat pääsevät helposti ratkaisemaan maksamiseen liittyviä ongelmia ja muita teknisiä ongelmia.

Fastpay-asiakastukivaihtoehdot