7 parasta tapaa valita lottonumerosi

Lotto on kyse onnesta, mutta se ei tarkoita, etteikö sinulla voisi olla järjestelmää tai menetelmää numeroiden valitsemiseen. Jotkut ihmiset luottavat matemaattisiin malleihin, kun taas toiset voivat valita vain satunnaisia ​​​​lukuja tai käyttää heille erityisiä päivämääriä. Ei ole taattua tapaa ennustaa voittonumeroita, mutta strategia voi tehdä pelistä hauskempaa.
Tutki erilaisia ​​lähestymistapoja löytääksesi itsellesi sopivan. Loppujen lopuksi osa jännityksestä on odottamisessa, ja jos sinulla on vähän onnea, saatat lyödä jättipotin!

7 parasta tapaa valita lottonumerosi

1. Etsi kuvioita aiemmista valinnoista

Kuvioiden etsiminen aiemmista arpajaisista on suosittu tapa valita numerot. Tämä tarkoittaa, että tutkit vanhoja tuloksia nähdäksesi, mitkä luvut tulevat esiin eniten. Vaikka kaikilla numeroilla on yhtäläinen mahdollisuus tulla arvoon, jotkut näyttävät esiintyvän useammin. Tämä menetelmä voi viedä paljon aikaa, mutta monet ihmiset ajattelevat, että se auttaa heitä saamaan parempia kertoimia.
Nyt on tärkeää ymmärtää, että jokaisella numerolla on teoreettisesti sama mahdollisuus vedota. Ei ole matemaattisia todisteita, jotka osoittaisivat, että tietyt luvut ovat "onnellisempia" kuin toiset. Mutta heidän toistuvia esiintymisiään ei voida jättää huomiotta. Jotkut ihmiset käyttävät laskentataulukoita seuratakseen näitä lukuja, mikä voi kestää jonkin aikaa, mutta saattaa antaa sinulle enemmän luottamusta valintaan.
Koska se on yleisesti käytetty taktiikka, on mahdollista, että jos voitat, saatat jakaa palkintosi muiden samanhenkisten pelaajien kanssa

2. Delta-järjestelmän käyttäminen

Delta System on ainutlaatuinen tapa valita lottonumerot sen perusteella, kuinka lähellä numerot ovat toisiaan. Tässä on yksinkertaistettu erittely:

  1. Aloita pienellä numerolla 1–5. Esimerkki: 1.
  2. Valitse kaksi numeroa väliltä 1 ja 8. Esimerkki: 3 ja 5.
  3. Valitse numero lähellä 8, kuten 7 tai 9. Esimerkki: 9.
  4. Valitse kaksi numeroa väliltä 8 ja 15. Esimerkki: 11 ja 13.
  5. Kirjoita nämä numerot järjestyksessä: 1-3-5-9-11-13.

Nyt arpajaisten numerot:

  1. Aloita ensimmäisellä numerollasi: 1.
  2. Lisää ensimmäinen ja toinen luku saadaksesi seuraavan: 1 + 3 = 4.
  3. Jatka tätä lisäysprosessia: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18 ja niin edelleen.
  4. Lopullinen sekvenssisi (tässä esimerkissä) on: 1-4-9-18-29-42.

Nämä ovat Delta-lotonumerosi, joita voit pelata. Säädä tarpeen mukaan pelisi enimmäismäärän mukaan.

3. Onnennumeroiden valitseminen

Monet ihmiset haluavat käyttää henkilökohtaisia ​​tai "onnennumeroita" lotossa. Nämä voivat tulla erityisistä päivämääristä, kuten syntymäpäivistä tai vuosipäivistä, tai jopa vain numeroista, joista pidät hyvänä. Voit esimerkiksi valita numerot syntymäpäiväsi tai perheesi syntymäpäivien perusteella. Jotkut ihmiset käyttävät myös ikänsä, kotiosoitettaan tai jopa puhelinnumeroaan lottonumeroiden valitsemiseen. Jos sinulla on tietty numero, jonka uskot olevan onnekas sinulle, voit myös käyttää sitä.

Koska kuukaudessa on vain 12 kuukautta ja jopa 31 päivää, monet ihmiset päätyvät valitsemaan numerot väliltä 1-31. Tämä strategia ei toimi hyvin peleissä, kuten Powerball ja Mega Millions, joissa sinun on valittava laajemmasta valikoimasta. numeroista, kuten 1-69 tai 1-70. Mutta pienemmissä peleissä, kuten New Jersey Pick-3 (jossa numerot kasvavat 9:ään), se voi olla hyödyllinen.

Muista, että arpajaiset ovat satunnaisia, joten ei ole takeita siitä, että erikoisnumerosi osuvat. Mutta monien mielestä on hauskaa ja jännittävää pelata numeroita, joilla on henkilökohtainen merkitys. Jos uskot onneen, erikoisnumerojesi käyttäminen voi saada sinut tuntemaan olosi toiveikkaammaksi ja innostuneeksi pelistä. Kuka tietää, ehkä onnennumerosi tekevät sinusta jonakin päivänä suuren voittajan!

Image

4. Valitse numerot yli 31

Miksi suurempien numeroiden valitseminen voi auttaa? Tässä on syy: Koska monet ihmiset valitsevat usein alle 31-vuotiaita numeroita syntymäpäivien vuoksi, suuremmat luvut ovat yleensä vähemmän suosittuja. Joten jos valitsemasi numero on suurempi ja se voittaa, sinun ei ehkä tarvitse jakaa palkintoa niin monen muun kanssa.
Ajattele asiaa näin: Kuvittele, että voitat 10 miljoonan dollarin palkinnon ja 10:llä ihmisellä on samat voittonumerot. Kumpikin saisi miljoona dollaria. Mutta jos vain kahdella ihmisellä on samat numerot, voit saada kukin 5 miljoonaa dollaria. Joten vaikka tämä idea ei lisää voittomahdollisuuksiasi, se saattaa kasvattaa voittosi määrää, varsinkin jos harvemmalla ihmisellä on samat numerot kuin sinulla. Muista vain, että se ei ole varma tapa voittaa, mutta siinä on jokin logiikka.

5. Satunnaislukujen käyttö

Voit valita lottonumerot myös yksinkertaisella tavalla: poimimalla ne satunnaisesti ja toivomalla onnea. Saatat vain noudattaa sitä, mitä intuitiosi ehdottaa. Tai voit käyttää Internetiä apunasi. Google, Siri ja muut online-avustajat voivat luoda satunnaisesti numeroita puolestasi. Pyydät heitä valitsemaan numeron väliltä 1 ja pelin suurin numero.

Koska arpajaiset ovat täysin satunnaisia, on järkevää, että myös numerovalintasi on satunnainen. Ajattele vain numeroa, kirjoita se muistiin, niin sinulla on valinta!

On monia muita tapoja valita satunnaisesti numeroita – voit olla todella luova. Voit jopa pudottaa kynän joihinkin numeroihin ja käyttää sitä, johon se osuu. Vaihtoehtoja on monia, mutta tärkeintä on, että valintoja on oikea määrä.

Itse asiassa tämä on yksi parhaista tavoistamme valita numeroita. Se on nopeaa ja poistaa stressiä yrittää selvittää numerot itse.

6. Kokeile numerologiaa

Toinen tapa valita numeroita on numerologia, joka yhdistää numerot henkilökohtaisiin merkityksiin. Jos olet avoin tälle konseptille, se voi auttaa sinua löytämään ainutlaatuisia ja mahdollisesti onnellisia numeroita.

Numerologiassa käytetään matematiikkaa merkittävien lukujen löytämiseen esimerkiksi syntymäpäiväsi tai nimesi kirjaimien perusteella. Esimerkiksi elämänpolun numero laskee yhteen syntymäpäiväsi numerot ja voi olla erityinen pelattava numero.

Näin voit laskea sen:

Otetaan esimerkki. Kuvittele, että olet Alex, syntynyt 25. elokuuta 1991.

Kirjoita syntymäpäiväsi numeroilla: 25.8.1991.

Laske yhteen jokainen numero: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Joten elämäpolkusi numerosi on 35. Tämä luku saattaa sisältää onnea, varsinkin kun otetaan huomioon strategia valita numeroita yli 31, josta puhuimme aiemmin.

Samaa esimerkkiä käyttämällä voit myös soittaa elämäpolkusi numeron summan, joka on 8.
3 + 5 = 8.

Numerologian fanit katsovat myös nimien kirjaimia löytääkseen merkityksellisiä numeroita. Alexille nimen kirjaimissa on vastaavat numerot, jotka voivat kiinnostaa lottovalintoja.

Jos olet uusi tässä, numerologia tarjoaa tavan löytää ainutlaatuisia numeroita elämäsi perusteella. Se on kuin lisäisi ripauksen merkitystä numerovalintoihisi. Muista vain, että vaikka se on mielenkiintoista, voittoa ei voida taata. Kyse on enemmän hauskuuden ja jännityksen lisäämisestä lottokokemukseesi.

7. Anna koneen valita numerosi

Haluatko helpon tavan? Anna lottokoneen päättää puolestasi. Se poimii satunnaisesti numeroita, mikä poistaa stressiä ja säästää aikaa. Tämä on hienoa, jos olet laiska tai et halua ajatella liikaa.

Monet arpajaiset tarjoavat tämän vaihtoehdon. Valitse vain se, ja kone antaa sinulle lipun oikealla määrällä valintoja.

Jotkut sanovat, että koneen valitseminen heikentää voittomahdollisuuksiasi. Mutta tässä on totuus: vietitpä iät numerot poimimalla tai annat koneen tehdä sen, voittomahdollisuutesi pysyvät ennallaan.

Image

Vaikka voiton takaamiseen ei ole salaista avainta, nämä lähestymistavat tarjoavat luovia tapoja valita numeroita. Saatat huomata, että strategioiden yhdistelmä toimii sinulle parhaiten. Kun kokeilet eri menetelmiä, muista, että lottoennusteet ja -strategiat ovat kaikki osa jännitystä. Pidä pelisi vastuullisena ja nauti arvonnan odotuksesta. Valitsetpa sitten intuition, kuvioiden tai yksinkertaisesti sydämesi perusteella, jokainen valittu numero lisää jännitystä lottomatkallesi. Joten mene eteenpäin ja tutki näitä erilaisia ​​tapoja valita numerosi, ja voiko valitsemasi yhdistelmä johtaa voittajalippuun!

Unelma lottovoitosta sisältää usein näkyjä huviveneistä, kartanoista ja loputtomista lomista. Mutta veromies odottaa myös siivillä ottavakseen osuutensa. Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää lottovoittoihin liittyvät verovelvollisuudet eri maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kiinassa, Japanissa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa. Erittelemme, kuinka suuren prosenttiosuuden voitoistasi voit odottaa, ja tarjoamme esimerkkejä, jotka tekevät asioista kristallinkirkasta.

Näytä lisää