Pelit

Lotto

Loton pelaaminen verkossa on melko helppoa. Tärkein asia, joka pelaajien on otettava huomioon ennen lipun ostamista, on heidän kelpoisuus. Alla on noudatettavat tärkeimmät vaiheet.

Näytä lisää
Raaputusarvat

Raaputusarpa on sitä miltä se kuulostaa – korttipala, jossa on yleensä houkutteleva painatus, joka kuvaa palkintoa ja jonka pinnan osan voi raaputtaa pois, jotta sen alla näkyy. Kun kysymme, kuinka pelata lottoa verkossa, meidän on mietittävä raaputusarpoja - ne ovat erittäin suosittuja. Kun siirrytään offline-tilasta online-tilaan, "raapiminen" tapahtuu kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näppäimistön avulla. Palkinto voi olla mistä tahansa pienestä summasta tai jopa yksinkertaisesti oikeudesta pelata uudelleen, ilmaiseksi, miljooniin dollareihin asti. Palkinnot voivat sisältää myös lomia, autoja, kodinkoneita ja vastaavia palkintoja.

Näytä lisää
Keno

Keno on yksi vanhimmista nykyaikaisten kasinoiden peleistä. Se on lottopeli, joka on suosittu monissa osissa maailmaa. Vaikka se ei ole eniten tuottavien lottojen joukossa, peli pitää silti omansa MegaMillionsin ja Powerballin kaltaisia vastaan. Peli on ollut olemassa lähes 2000 vuotta, ja sen nimi ja muoto ovat usein muuttuneet. Pelissä on yleensä numerot 1-80. Keno-lippuja ostavat pelaajat ympyröivät numerot, jotka he odottavat ilmestyvän arvontaan.

Näytä lisää
IGT jatkaa nykyistä kumppanuutta Kentucky Lotteryn kanssa vuoteen 2036 asti
2023-10-27

IGT jatkaa nykyistä kumppanuutta Kentucky Lotteryn kanssa vuoteen 2036 asti

IGT:n emoyhtiö International Game Technology Global Solutions Corporation on jatkanut kahta sopimusta Kentucky Lotteryn kanssa. Sopimuksen mukaan arpajaisoperaattori saa edelleen päivityksiä IGT Global Solutions Corporationilta vuoteen 2036 asti.

Tieteelliset pelit julkaisevat Punch N' Play -lotopelit Pohjois-Amerikassa
2023-10-23

Tieteelliset pelit julkaisevat Punch N' Play -lotopelit Pohjois-Amerikassa

Scientific Games, johtava iLottery-teknologiaratkaisujen toimittaja, on ilmoittanut, että kolme pohjoisamerikkalaista lottoa tarjoavat upouuden pikaraaputuspelinsä, Punch N' Playn. Louisiana Lottery, Loto-Quebec ja Atlantic Lottery tarjoavat uuden pikaraaputuspelin.

BetGames julkaisee ensimmäisen online-arpajaispelinsä Instant Lucky 7:n
2023-08-07

BetGames julkaisee ensimmäisen online-arpajaispelinsä Instant Lucky 7:n

BetGames, johtava online-uhkapelien toimittaja, on julkistanut uuden lisäyksen ilmapallojen listaansa, Instant Lucky 7:n. Se on pika-arpajaispeli, joka merkitsee BetGamesin tuloa lottomarkkinoille. Yhtiö on sanonut, että peli on suunniteltu täyttämään asiakkaiden kasvava tarve tälle pelipalvelulle.

Arpajaisstrategiaideoita, jotka saattavat toimia sinulle
2023-02-21

Arpajaisstrategiaideoita, jotka saattavat toimia sinulle

On todennäköisempää, että joudut meteoriin tai voitat Oscar-palkinnon, kuin olet onnekas lotossa. Silti miljoonat ihmiset ryntäävät ostamaan arpalippuja joka vuosi toivoen, että heidän numeronsa arvotaan suureksi voittajaksi.