Pelit

Pelit
1xBet
Lunasta bonuksesi
TheLotter
TheLotter:Kuukauden raaputusarvat!
Lotto

Loton pelaaminen verkossa on melko helppoa. Tärkein asia, joka pelaajien on otettava huomioon ennen lipun ostamista, on heidän kelpoisuus. Alla on noudatettavat tärkeimmät vaiheet.

Näytä lisää
Raaputusarvat

Raaputusarpa on sitä miltä se kuulostaa – korttipala, jossa on yleensä houkutteleva painatus, joka kuvaa palkintoa ja jonka pinnan osan voi raaputtaa pois, jotta sen alla näkyy. Kun kysymme, kuinka pelata lottoa verkossa, meidän on mietittävä raaputusarpoja - ne ovat erittäin suosittuja. Kun siirrytään offline-tilasta online-tilaan, "raapiminen" tapahtuu kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näppäimistön avulla. Palkinto voi olla mistä tahansa pienestä summasta tai jopa yksinkertaisesti oikeudesta pelata uudelleen, ilmaiseksi, miljooniin dollareihin asti. Palkinnot voivat sisältää myös lomia, autoja, kodinkoneita ja vastaavia palkintoja.

Näytä lisää
Keno

Keno on yksi vanhimmista nykyaikaisten kasinoiden peleistä. Se on lottopeli, joka on suosittu monissa osissa maailmaa. Vaikka se ei ole eniten tuottavien lottojen joukossa, peli pitää silti omansa MegaMillionsin ja Powerballin kaltaisia vastaan. Peli on ollut olemassa lähes 2000 vuotta, ja sen nimi ja muoto ovat usein muuttuneet. Pelissä on yleensä numerot 1-80. Keno-lippuja ostavat pelaajat ympyröivät numerot, jotka he odottavat ilmestyvän arvontaan.

Näytä lisää