Parhaat 4D Lotto Lotto vuonna 2024

Yksi Malesian suosituimmista lottopeleistä on 4D Lotto, lyhenne neljästä numerosta. Pelaaja valitsee neljä numeroa väliltä 0 - 9999. Arvonnassa valitaan 23 numeroa. Pelaajat voivat valita pelata 4D:tä useilla tavoilla. Näitä vaihtoehtoja ovat vakiomerkintä, i-Perm ja 4D-rulla. Arvonnan päätyttyä pelaajat voivat tarkistaa viralliset 4D-sivustot vahvistaakseen voittonumerot tai tarkistaa lippujen välittäjältä.

Voittajien tulee lunastaa palkinnot 181 päivän kuluessa lottoarvontapäivästä. Tässä on ohjeet voittojen lunastamiseen.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kuinka pelata 4D Lottoa

Normaali sisäänpääsy

Tavallisella panostuksella pelaaja voi valita tietyn luvun, kuten 2356, ja päättää panostaa PIENI tai SUURI. Jos panostat SUURIIN, ostaja voi voittaa kolmannen, toisen tai ensimmäisen palkinnon erikoispalkinnon lisäksi. Jos panostaa PIENI, pelaaja voi voittaa vain kolmannen, toisen tai ensimmäisen palkinnon.

Lipun ostaminen Malesiassa maksaa 1 Ringgitin (RM). 4D:n PIENI vedonlyönti tarjoaa paremmat mahdollisuudet voittaa suuria rahasummia kuin BIG veto. Pelaajalla voi kuitenkin olla paremmat mahdollisuudet voittaa muita palkintoja ja lohdutuspalkintoja.

4D rulla

4D Roll -pelissä pelaaja voi korvata R:n voittonumeron numerolla. Kirjain R edustaa numeroita välillä 0–9. Jos pelaaja esimerkiksi korvaa yllä olevan luvun R:llä, 2356:sta tulee R356, jolloin lipun ostajalle tulee 10 merkintää väliltä 0356 - 9356. Pelaaja voi halutessaan asettaa R:n tähän paikkaan. mistä tahansa numeron numerosta, kuten 2R56 tai 235R. Koska Roll-varianttien pelaaminen vastaa 10 osallistumista, hinta on 10 RM.

Vakuutuspermutaatio

Vakuutuspermutaation ostaminen tarjoaa lipunhaltijalle useita muunnelmia. Pelaajan merkintä sisältää muunnelmia hänen 4D-numerostaan. Esimerkiksi numerolla 2356 voi olla 24 muunnelmaa tai permutaatiota, kuten 2536, 2653 tai 5326. i-Permin avulla pelaaja valitsee, kuinka monta permutaatiota hän haluaa ostaa, mukaan lukien 24, 12, 6 tai 4.

Hinta vaihtelee valittujen permutaatioiden lukumäärän mukaan. Pelaaja voi valita numerot kullekin merkinnälle manuaalisesti tai Quick Pickillä, mikä antaa tietokoneen valita satunnaisesti numeroita pelaajalle. Kumpikaan menetelmä ei takaa voittoa.

Erikoisarvonta

Malesiassa ja muut maat, 4D Lotto on suosittu peli, joka houkuttelee valtavan määrän osallistujia. Vaikka 4D-erikoisarvontojen tuotto on laskenut viime vuosina, pelaajat ostavat edelleen lippuja. Vuonna 2019 Malesian valtiovarainministeriö keräsi yli 113 miljoonaa RM. Vuoteen 2020 mennessä luku oli pudonnut lähes 73 miljoonaan RM:iin. Silti 4D-peli on edelleen suosittu.

Jopa pandemian keskellä jotkut pelaajat ostavat erikoisarvonnan 4D-lippuja, vaikka eivät yhtä paljon kuin vuonna 2019. Syyskuuhun 2021 mennessä valtiovarainministeriö raportoi vain 38 miljoonan RM:n tuloja 4D-erikoisarvonnoista.

Sovellukset, jotka auttavat sinua pelaamaan 4D Lottoa

Mayago-sovellus ja vastaavat ohjelmistot tarjoavat pelaajille tavan analysoida 4D-lottotrendejä. Saatavilla useilla kielillä, kuten saksaksi, japaniksi, englanniksi ja kiinaksi, käyttäjät voivat vaihtaa kielen välillä riippuen valittu lottopeli.

Lisäksi sovellukset tukevat 4- ja 3-numeroisia lottopelejä, joiden avulla käyttäjät voivat helposti päivittää pelituloksia, vastaanottaa numerosuosituksia ja korostaa trendejä ja malleja peräkkäisissä arvonnoissa.

Lottosovelluksen käyttäjät voivat tutkia jokaista mahdollista numeroa, mukaan lukien tarkat vastaavuudet ja permutaatiot. Tarkastelemalla historiallisten arvontojen numeroita pelaaja voi ymmärtää parillisen, parittoman, korkean ja matalan yhdistelmät. Nämä tiedot ovat korvaamattomia tietoisen lipun numeron valinnassa, mikä antaa arvokasta tietoa analysointia varten.

Lottosovellukset tarjoavat myös toiminnallista tukea tilastojen viennissä ja numerosuositusten luomisessa tilastoanalyysiin perustuen. Pelaajalle lottosovellus on arvostettu kumppani todennäköisten lukujen luomisessa, historiallisten lottotietojen analysoinnissa ja menneiden arvontojen seuraamisessa.

Odds 4D Lotto

SUURI kertoimet

BIG-voitto on helpompaa, koska BIG 4D tarjoaa parhaat kertoimet, vaikka palkinnot olisivat pienempiä. Sisältää 23 numeroa ja 5 erillistä voittotasoa. Kolme lippunumeroa voittaa kolmessa ensimmäisessä kategoriassa. Loput 20 numeroa jaetaan, jolloin 10 voittonumeroa jää erikoispalkintoluokkaan ja loput 10 lohdutuspalkintoluokkaan. Seuraavat edustavat BIG-pelaajille myönnettyjä palkintoja.

  • 1. palkinto - 2 500 RM
  • 2. palkinto - 1 000 RM
  • 3. palkinto - 500 RM.
  • Erikoispalkinto - 180 RM
  • Lohdutuspalkinto - 60 RM

PIENI Ennuste

4D PIENET voitot ovat suurempia kuin BIG palkinnot. Voittajia on kuitenkin vähemmän ja mahdollisuuksia voittaa. 23 arvotusta numerosta vain kolme palkintoa on pelaajien käytettävissä. Voitot jaetaan Malesiassa seuraavan aikataulun mukaisesti.

  • 1. palkinto - 3 500 RM
  • 2. palkinto - 2 000 RM
  • 3. palkinto – 1 000 RM

4D Lotto -palkintojen lunastaminen

Voittajien on toimitettava lipun mukana passi tai henkilöllisyystodistus. Sisään Malesia, pelaaja, joka voittaa alle 60 000 RM, voi kerätä varoja 4D-pisteistä. Voitot yli 60 000 RM, mutta alle 2 000 000, pelaajat voivat noutaa palkintorahat 4D:n aluetoimistosta.

Jos voitto on suurempi kuin 2 000 001 RM, pelaajien on lunastettava palkinto 4D:n hallinnollisesta päämajasta. Magnum 4D:n voittajien täytyy matkustaa Kuala Lumpuriin. Ajanvaraukset vaaditaan virallisesti palkintorahojen keräämiseksi.

Malesiassa arpajaiset pitävät 4D-arvontoja sunnuntaisin, lauantaisin ja keskiviikkoisin. Joinakin päivinä pidetään erikoispiirustuksia, yleensä tiistaisin. Toimijalla on oltava ministeriön lupa erikoisarvontaan. Pelaajat saattavat kuulla näistä erikoisarvonnoista tapahtumissa, kuten hallitsijoiden syntymäpäivinä tai kiinalaisena uudenvuodenpäivänä.

Lipunmyyjät ilmoittavat pelaajille erikoisarvonnasta noin 7 päivää ennen arvonnan päivämäärää. Arpajaisten järjestäjät ovat valtion myöntämiä. Pelaajat voivat valita valtuutettujen yritysten välillä, kuten ToTo 4D, Magnum 4D, STC tai Sabah. Suuria summia voittaessaan pelaajien tulee hakea yli 2 000 001 RM suoraan kyseisen yrityksen pääkonttorista.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, joka tunnetaan hellästi nimellä "Lucky Lotti" LottoRankerissa, yhdistää eteläamerikkalaisen tunnelmansa syvään asiantuntemukseen maailmanlaajuisista lotoista. Rion auringonpaistettavilta rannoilta Isabella purkaa arpajaisten hienouksia ja tuo pelaajille parhaat vinkit ja temput.

Send email
More posts by Isabella Garcia