Parhaat Austria Lotto Lotto vuonna 2023/2024

Itävaltalaiset pelaavat useita kansallisia lottoja ja Euroopan laajuisia Euromillions-arpajaisia, mutta ylivoimaisesti suosituin kotiloto on Austria Lotto, joka tunnetaan nimellä Lotto 6/45. Kuten nimestä voi päätellä, se edellyttää, että pelaajat valitsevat kuusi numeroa 45 numerosta kahdesti viikossa keskiviikkona ja sunnuntaina järjestettävissä arvonnoissa, jotka maksavat vain 1,2 euroa.

Sen minimi jättipotti on 1,5 miljoonaa euroa, joka voi kierrättää rajattoman määrän kertoja, ja suurin jaettu jättipotti oli 14,9 miljoonaa euroa vuonna 2018. Pelaajilla on myös mahdollisuus lisätä 2 toissijaista peliä, jos he haluavat.

Parhaat Austria Lotto Lotto vuonna 2023/2024
Mistä ostaa lippuja Austria Lottoon?
Mistä ostaa lippuja Austria Lottoon?

Mistä ostaa lippuja Austria Lottoon?

Lipun ostaminen Itävalta-arpajaisiin on yksinkertaista, sillä lippuja Itävalta-lottoon voi ostaa henkilökohtaisesti, verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Yli 5 000 lisensoitua arpajaisagenttia levisi Itävallassa, maan pelaajat osaavat ostaa lipun Itävallan lottoon helposti läheiseltä jälleenmyyjältä.

Vaihtoehtoisesti itävaltalaiset voivat rekisteröityä pelaamaan osoitteessa win2day.at to ostaa lottolipun verkosta. Lotto 6/45 on saatavilla myös sovelluksena, jossa oston jälkeen lähetetään sähköinen kuitti. Pelaajat muista maista voivat pelata Lotto 6/45 verkossa kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta.

Mistä ostaa lippuja Austria Lottoon?
Itävallan Lotto historia

Itävallan Lotto historia

Itävallalla on vuosisatoja uhkapelihistoriaa, ja ensimmäinen lotto oli Genova Lottery vuonna 1751. Lottoa järjesti alun perin yksityinen yritys, mutta myöhemmin hallitus otti ne haltuunsa. Arpajaiset ovat ainoa rahapelimuoto Itävallassa, joka on aina ollut laillista, toisin kuin muut rahapelit, jotka ovat vaihdelleet laillisen ja laittoman aseman välillä.

Vaikka arpajaiset ovat aina olleet laillisia, niitä säänneltiin vasta vuonna 1986, kun Itävallan rahapelilaki (GspG) hyväksyttiin. Tarkoituksena oli valvoa alaa varmistaakseen, että kaikki arpajaiset toimivat oikeudenmukaisesti. Itävallan Lottery Toto Company (muutettiin myöhemmin Itävallan Lottery Companyksi vuonna 1991) perustettiin ja sille annettiin lailliset oikeudet arpajaisten järjestämiseen Itävallassa.

Lotto 6/45 oli yksi viidestä arpajaisesta, jotka perustettiin vuonna 1986 valtionyhtiön toimesta. Lotto 6/45 pelattiin alun perin kerran viikossa, mutta suosionsa vuoksi sitä alettiin pelata kahdesti viikossa.

Pelin muoto on pysynyt samana alusta asti. Mielenkiintoista on, että vuonna 1990 ainoa myönnetty toimilupa myönnettiin Itävallan lottoyhtiölle (Osterreichische Lotterien), mikä teki itävaltalaisten arpajaisten toiminnasta valtion monopolin tähän päivään asti.

Itävallan Lotto historia
Onko Austria Lotto laillinen?

Onko Austria Lotto laillinen?

Arpajaiset ovat aina olleet laillisia Itävallassa, ja niitä säätelevät valtion ylläpitämät Itävallan lotot Itävallan vuoden 1986 uhkapelilain nojalla. Itävallassa olevien pelaajien on oltava vähintään 18-vuotiaita pelatakseen laillisesti Itävallassa.

Sinun on myös asuttava Itävallassa ja hänellä on itävaltalainen pankkitili, jotta voit pelata lottoa verkossa ainoalla lisensoidulla itävaltalaisella lottosivustolla win2day.at. Itävallan ulkopuoliset pelaajat voivat pelata laillisesti ostamalla lottolipun verkosta kolmannen osapuolen edustajan kautta.

Onko Austria Lotto laillinen?
Kuinka pelata Austria Lottoa

Kuinka pelata Austria Lottoa

Lotto 6/45 arvotaan kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Itävallan pääkaupungissa Wienissä. Pelaajat valitsevat vain 6 numeroa 1-45 numerovalikoimasta.

Pelattiinpa sitten fyysisellä tai virtuaalisella lipulla, pelaajat saavat ruudukon numeroista 1-45, jossa pelaajien tulee tarkistaa valitsemansa numerot. Arvontapäivänä rummusta arvotaan 6 palloa, joista yksi ylimääräinen pallo toimii bonuspallona. Jos pelaajat kohtaavat kaikki kuusi ensimmäistä numeroa, he ovat jättipotin voittajia.

On olemassa kaksi toissijaista peliä, jotka voidaan lisätä lippuun yksinkertaisesti rastittamalla Jokeri- ja Lotto Plus -ruudut antaaksesi lisää voittomahdollisuuksia. Lotto Plus antaa pelaajille mahdollisuuden pelata samat 6 numeroa uudelleen toisessa arvonnassa, mutta ei bonuspalloa vedetään.

Ylimääräisellä 0,50 eurolla ja mahdollisuudella voittaa jopa 150 000 euroa pelaajat saavat palkinnon, jos he vastaavat vähintään kolmea numeroa. Jokeri-pelissä pelaajien ei tarvitse valita numeroita, sillä lottolipun 6-numeroinen sarjanumero toimii pelaajan numeroina. Pelaajilla on oltava kaikki 6 numeroa oikeassa järjestyksessä voittaakseen Jokeri-pelin.

Kuinka pelata Austria Lottoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Austria Lotto?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Austria Lotto?

Pelasivatpa pelaajat Lotto 6/45 henkilökohtaisesti tai online-lottona, kertoimet ovat erittäin suotuisat verrattuna muihin kansallisiin arpajaisiin. Kokonaistodennäköisyys voittaa palkinto jollakin tämän loton kahdeksasta voittotasosta on 1:12.

Todennäköisyys voittaa jättipotti on 1:8 145 060, mikä on erittäin hyvä verrattuna miljoonia euroja sen kertoimella 1:140 miljoonaa. Ilmeisesti jättipotti on paljon suurempi Euromillionsille ja liput maksavat enemmän.

Toisen tason palkinto edellyttää 5 palloa ja bonuspalloa, jolla on paljon parempi todennäköisyys 1:1 357 510 voittaaksesi 5/6-numeroisen summan. Kertoimet pienenevät, kun palkintotaso laskee. Alin palkintotaso vaatii vain, että bonuspallo on sovitettu kertoimella 1:16 saadakseen lipun hinnan takaisin.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Austria Lotto?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Kaikki palkinnot tulee lunastaa 3 vuoden sisällä voittamisesta, mikä tekee siitä maailman pisimmän ajanjakson palkinnon lunastamiseen. Enintään 1 000 euron voitot voidaan lunastaa lisensoiduilta lottokauppiailta, joita löytyy ympäri maata.

1 000 - 80 000 euron voitot vaativat voittajan täyttämään reklamaatiolomakkeen ennen kuin hän odottaa 4 viikkoa maksun vastaanottamista. Yli 80 000 euron voitot tulee lunastaa henkilökohtaisesti Itävallan Lotteries-asiakaspalvelusta Wienissä. Kaikki voitot maksetaan kertakorvauksina ilman annuiteettia.

Lotto 6/45 on yksi parhaista online-arpajaisista, sillä kaikki voitot ovat verovapaita. Muista maista tulevien pelaajien tulee kuitenkin tarkistaa, peritäänkö heidän omassa maassaan veroa, jos he voittavat palkinnon. Online-pelaajat saavat voitot automaattisesti online-lototililleen tai suoraan pankkitililleen summasta riippuen, ja heille ilmoitetaan sähköpostitse.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin
Vinkkejä ja temppuja Austria Lotto -pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Austria Lotto -pelaamiseen

Kaikki pelaajat verkossa tai offline-tilassa voivat lisätä voittomahdollisuuksiaan ostamalla lisää lippuja, pelaamalla osana syndikaattia ja pelaamalla kahta toissijaista peliä. Enemmän lippujen ostaminen antaa pelaajalle luonnollisesti paremmat voittomahdollisuudet yksinkertaisesti siksi, että hän pelaa useammilla numeroyhdistelmillä.

Leikkiminen syndikaatin kanssa mahdollistaa syndikaatin jäsenten ostamisen paljon enemmän lippuja kuin he ostaisivat, jos he pelasivat yksityishenkilönä, mikä johtaa entistä paremmiin voittomahdollisuuksiin. Kahden toissijaisen pelin pelaaminen antaa enemmän voittomahdollisuuksia ja vain suhteellisen pienellä lisärahalla.

Online-pelaajat voivat todella lisätä voittomahdollisuuksiaan asettamalla yhdistelmä- tai järjestelmäpanoksen. Tämä tarkoittaa, että valitset enintään 12 numeroa tavallisen 6 numeron sijaan. Nämä lisänumerot tuottavat lisää pelejä, koska kaikki mahdolliset 12 numeron yhdistelmät pelataan. Enemmän pelejä on tilastollisesti enemmän voittomahdollisuuksia, joten ylimääräinen raha voi olla sen arvoista.

Online-pelaajat voivat myös hyötyä tilauksen tekemisestä online-arpajaissivustollaan. Tämä auttaa pelaajaa osallistumaan mihin tahansa arvoon tietyn ajanjakson ajaksi varmistaen, että pelaaja ei unohda pelata lottoa.

Vinkkejä ja temppuja Austria Lotto -pelaamiseen