Parhaat Bingo 5 Lotto vuonna 2024

Bingo 5 on suosittu ajanviete japanilaisten pelaajien keskuudessa. Toisin kuin muiden maiden parhaat online-arpajaiset, se ei kuitenkaan ole kovin suosittu täällä, koska se kuului niihin uhkapelimuotoihin, jotka olivat kiellettyjä viime aikoihin asti. Mutta yleisesti ottaen online-arpajaisten pelien suosio kasvaa nopeasti, ja Bingo 5 on keskeisellä sijalla.

Mikä on Bingo 5? Bingo 5 on pohjimmiltaan kahdeksan numeron lotto. Vaikka nimi viittaa siihen, että se on "5", tämä ei välttämättä tarkoita, että pelaajat saavat valita viiden numeron sarjan. Sen sijaan jokaisessa lipussa on yhdeksän ruutua, joissa on viisi numeroa järjestyksessä. Pelaajien on valittava numero jokaisesta ruudusta, lukuun ottamatta keskellä olevaa "Vapaa" -merkkiä

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mistä ostaa lippuja Bingoon 5

Kun kiinnostus peliä kohtaan kasvaa, ei ole yllättävää, että pelaajat ovat huolissaan myös lippujen ostovaihtoehdoista. Kuten useimmat online-arpajaiset nykyään, Bingo tarjoaa kaksi päälippujen ostovaihtoehtoa – online- ja arpajaiset.

Lottolaskimet ovat aluksi synonyymejä Bingo 5 -pelille. Kilpailijoiden tulee käydä vain maalla sijaitsevalla arpajaispisteellä ja ostaa lippu tai arvopaperi.

Perinteisistä lipunostoista poistuessa pelaajien on nyt mahdollista ostaa online-arpajaiset viralliselta lottosivustolta. Verkko-ostoksia varten pelaajien on rekisteröidyttävä viralliselle verkkosivustolle ja annettava henkilökohtaiset ja maksutietonsa.

Bingon historia 5

Vaikka Japani tunnetaan monista asioista, tekniikasta, muinaisista kulttuureista ja keittiöstä, niistä ei ole paljon lottopelejä. Kulissien takana japanilaiset ovat kuitenkin pelanneet lottopelejä useiden vuosisatojen ajan.

Aiemmin arpajaisia järjestivät uskonnolliset laitokset, ja voittajille annettiin vaurautta ja onnea edustavia amuletteja. Nopeasti eteenpäin, nykypäivän lotonpelaajille myönnetään laaja valikoima palkintoja. Tässä on lyhyt historia Bingo 5(JP) -arvontaan.

Bingo 5 on suhteellisen uusi peli japanilaisten keskuudessa. Tämä viikoittainen arpajaiset, jotka pitävät arpajaiset joka keskiviikko, julkaistiin 3. huhtikuuta 2017. Arvonnan järjestää Mizuho Financial Group, joka näyttää myös viralliset arpajaiset.

Pelin aiempien voittajien ja voittosummien osalta järjestäjät tai Mizuho eivät kuitenkaan tarjoa virallisia ennätyksiä verkkosivuillaan mizuhobank.co.jp.

Mitä tulee Bingo 5:n pelattavuuteen, merkittäviä muutoksia ei ole tapahtunut vuosien aikana – valitse yksi numero kunkin pelin kahdeksasta laatikosta ja odota arvontaa. Vaikka pelaajien oli ostettava lippuja fyysisistä kaupoista aiemmin, nykyajan pelaajille myönnetään joustavuus ja mukavuus verkkopelaamisesta.

Onko Bingo 5 laillista pelata?

Bingo 5:n laillisuus on yleensä yleinen huolenaihe pelaajien keskuudessa. Tämä huolenaihe johtuu usein siitä, että useimmat uhkapelimuodot ovat olleet kiellettyjä Japanissa useiden vuosien ajan. Tuloksena, urheiluvedonlyönti ja arpajaiset olivat pohjimmiltaan pääasialliset vaihtoehdot, joita vedonlyöjien käytettävissä oli aiemmin.

Bingo 5, sen perusmuodossa, luokitellaan lotoksi. Sellaisenaan Bingo 5 kuuluu suoraan laillisesti sallittujen uhkapelimuotojen luetteloon. Japanilaisilla pelaajilla ei siis pitäisi olla mitään hätää pelatessaan tätä peliä. Lisäksi se, että se liittyy Mizuho Financial Groupiin, korostaa entisestään sen laillisuutta.

Kuinka pelata bingoa 5

Bingo 5:n pelaamisen pitäisi olla helppoa, jopa ensikertalaisille pelaajille. Pelin pelaaminen voi kuitenkin toisinaan olla hämmentävää. Ymmärtääkseen kuinka pelata tätä "helppopelattavaa" lottoa, pelaajien on tiedettävä, miten peli toimii.

Bingo 5:ssä on yhdeksän ruutua, joista kahdeksan on numeroita ja yksi on vapaana. Yhdeksän ruutua sisältyvät kolmeen riviin ja kolmeen sarakkeeseen, jotka muodostavat suuremman neliön, joka kapseloi pienemmät numeroidut ruudut.

Keskusneliö ei ole numeroitu (ILMAINEN), kun taas muissa ruuduissa on viisi peräkkäistä numeroa järjestyksessä. Näin ollen jokainen online-arpajaisten haltija unelmoi valita numeroita, jotka muodostavat mahdollisimman monta riviä.

Bingo 5 -menetelmä/säännöt

Yhdeksästä ruudusta pelaajan tavoitteena on tehdä oikeita ennusteita viivoilla ilmaistuna. Pelissä on yhteensä 8 riviä, kolme pystysuoraa, kolme vaakasuuntaista ja kaksi diagonaalia. Jos pelaajan hakemusnumero on sama kuin lottoarvonta, mukaan lukien keskellä oleva ilmaislaatikko, hän voittaa ensimmäisen palkinnon. Tässä on kuitenkin pääpiirteet joistakin mahdollisista voittoskenaarioista:

 • Kahdeksan linjaa, jotka sopivat ensimmäiselle palkinnolle (jackpot)
 • Kuusi riviä vastaa toiselle palkintotasolle
 • Viisi riviä osui päästäkseen kolmannelle palkintotasolle
 • Neljä riviä vastasi neljättä palkintotasoa
 • Kolme vaakasuoraan sovitettua linjaa pätee viidenteen palkintotasoon
 • Kaksi riviä osui kuudenteen palkintotasoon
 • Yksi rivi osui seitsemänteen palkintotasoon

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Bingo 5?

Jokainen pelaaja, joka haluaa pelata Bingo 5:tä, olisi epäilemättä kiinnostunut voiton todennäköisyydestä. Useimmat pelaajat arvotaan lotossa vaikuttavilla kertoimilla, mutta tämä ei millään tavalla vaikuta heidän mahdollisuuksiinsa voittaa. Bingo 5:n voittaminen on ensisijaisesti onnenkysymys.

Pelaajat työllistävät erilaisia strategioita kallistaa vaakaa heidän edukseen. Jotkut saattavat valita usein poimitut numerot, kun taas toiset valitsevat pikavalintaominaisuuden (QP). Joka tapauksessa pikavalinnan tai manuaalinen käyttö ei muuta todennäköisyyksiä. Tässä on kuitenkin todennäköisyys voittaa Bingo 5 -lotovoitot:

 • Ensimmäinen palkinto (8 riviä) – 1/390 625
 • Toinen palkinto (6 riviä) – 1/24 414
 • Kolmas palkinto (5 riviä) – 1/8 138
 • Neljäs palkinto (4 riviä) – 1/2 035
 • Viides palkinto (3 riviä) -1/313
 • Kuudes palkinto (2 riviä) – 1/59
 • Seitsemäs palkinto – (1 rivi) 1/7

Vaikka todennäköisyydet ovat olennaisesti vakiot, vastaavien tasojen palkintorahat vaihtelevat usein voittajien lukumäärän mukaan. Esimerkiksi harvemmat voittajat voivat nähdä voittosumman nousevan, kun taas useammat voittajat pienentävät voittoa.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat bingon 5

Kaikkien Bingo 5 -lipun omistajien käytettävissä olevat maksuvaihtoehdot ovat:

 • Ensimmäinen palkinto – 5 556 200 JPY
 • Toinen palkinto – 300 000 JPY
 • Kolmas palkinto – 45 000 JPY
 • Neljäs palkinto – 18 200 JPY
 • Viides palkinto – 2 500 JPY
 • Kuudes palkinto – 700 JPY
 • Seitsemäs palkinto – 200 JPY

Mitä tulee maksuihin, Bingo 5 luottaa linjoihin, ei arvattuihin tai poimittuihin numeroihin. Esimerkiksi oikea valinta ylhäällä vasemmalla, keskellä vasemmalla ja alhaalla oikealla ei oikeuta voittoon, koska nämä valinnat eivät muodosta riviä.

Vinkkejä ja temppuja bingon pelaamiseen 5

Bingo 5:n lotossa voittaminen voi olla kaukaa, mutta se ei tarkoita, että pelaajia pidettäisiin voimattomina, kun he kallistavat vaakaa heidän edukseen.

Lottopelaajat eivät epäilemättä ole immuuneja lottovihjeille, jotka eivät toimi. No, koska ei ole tunnettua tapaa, jolla pelaaja voisi ennustaa tarkasti viikoittaisessa Bingo 5 -arvontaan vedetyt numerot, pelaajien tulee ainakin pysyä realistisina tavoitteleessaan pääpalkintoa.

Tässä on kuitenkin joitain vinkkejä online-arpajaisten pelaajille, jotka voivat parantaa heidän voittomahdollisuuksiaan:

 • Valitse numerot satunnaisesti ja vältä lankeamasta kiusaukseen keksiä "fiksu" malli
 • Käytä pikavalintaominaisuutta täyttäessäsi online-arpajaisiasi verkossa
 • Valitse usein "harvoin poimittuja" numeroita, ei parantaaksesi mahdollisuuksia vaan saadaksesi täyden voiton

Mitä tulee temppujen käyttämiseen ja "käyrän edellä" pääsemiseen, ei vieläkään ole tunnettuja temppuja Bingo 5:n pelaamiseen verkossa. Kuitenkin, toisin kuin parhaat online-arpajaiset ja numeropelit, on tapauksia, joissa yksinkertainen kahden numeron arvaus muodostaa linjan, mikä lopulta parantaa heidän mahdollisuuksiaan. Ja niinpä tunnetuin temppu on pelata usein ja vastuullisesti.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, joka tunnetaan hellästi nimellä "Lucky Lotti" LottoRankerissa, yhdistää eteläamerikkalaisen tunnelmansa syvään asiantuntemukseen maailmanlaajuisista lotoista. Rion auringonpaistettavilta rannoilta Isabella purkaa arpajaisten hienouksia ja tuo pelaajille parhaat vinkit ja temput.

Send email
More posts by Isabella Garcia