Parhaat Canada Lotto Lotto vuonna 2023/2024

Pelaaakseen online-arpajaisia Kanadassa pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Quick Draw puolestaan edellyttää, että pelaajat ovat vähintään 21-vuotiaita. Sekä osavaltion että liittovaltion verot koskevat Canada Lotto -lippuja ja online-voittoja. Kanadassa asuvien ihmisten on maksettava ylimääräisiä paikallisia veroja. Lotto Max ja Lotto 6/49 ovat Kanadan suosituimpia online-arpajaisia. Ensimmäistä kertaa Kanadassa Lotto 6/49 antoi pelaajille mahdollisuuden valita numerot, jotka he haluavat arvotaan.

On hyvä antaa kanadalaisten pelaajien valita omat numeronsa, koska monilla heistä on taikauskoisia. Interprovincial Lottery Corporationin Smartplay Halogen II -järjestelmä arvostaa voittajat verkkoarvontaan kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Parhaat Canada Lotto Lotto vuonna 2023/2024
Mistä voin ostaa lippuja Kanadan lottoon?
Mistä voin ostaa lippuja Kanadan lottoon?

Mistä voin ostaa lippuja Kanadan lottoon?

Lotto Max korvasi Super 7:n vuonna 2009. Tämän seurauksena Lotto Max on ohittanut Lotto 6/49 suosiossa vuonna 2009 Kanada sen palkintojen suuremman arvon vuoksi. Pienet kanadalaiset arpajaiset järjestetään Kanadan itäisissä ja läntisissä provinsseissa.

Kanadalaiset lottopelaajat voivat nyt ostaa lippunsa verkosta sekä Lotto Max- että Lotto 6/49 jättipotteihin. Säännöt ovat kuitenkin samat ja prosessi on yksinkertainen. Sama ikäraja voimassa kuin osallistumislippua ostettaessa. Rahan tallettaminen pelaajien online-lottotileille on mahdollista sen jälkeen, kun he ovat suorittaneet rekisteröintiprosessin.

Pelaajat voivat ostaa lippuja verkosta ja saada digitaalisen kopion sähköpostitse. Fyysinen lippu voi kadota, joten verkko-ostos on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Pelaajille ilmoitetaan sähköpostitse, jos he ovat voittaneet jotain arvonnassa. Toinen aikaa säästävä etu, kun pelaat Kanadan lottoa verkossa, on tarkistaa tulokset ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoa.

Mistä voin ostaa lippuja Kanadan lottoon?
Kanadan Lotto historia

Kanadan Lotto historia

Kanada perusti arpajaisia rahoittaakseen julkisia töitä sen alkuvuosina. Nuorena maana, jolla ei ollut varsinaisia tuloja, hallituksella ei ollut riittävästi varoja rahoittaa esimerkiksi tien- ja siltojen rakentamista.

Provinssit pyytäisivät lainsäätäjältä lupaa järjestää arpajaisia kerätäkseen varoja hyvään tarkoitukseen. Tämän seurauksena arpajaisia käytettiin ensin julkisten töiden rahoittamiseen. Quebec ja Manitoba aloittivat lottopelit vuosi sen jälkeen, kun rikoslakia muutettiin vuonna 1970. Loto-Quebec oli ensimmäinen organisaatio Kanadassa, joka hallinnoi arpajaisia. Muut maakunnat seurasivat nopeasti esimerkkiä ja perustivat arpajaisia täydentämään lääninhallituksen tuloja.

Ensimmäinen kansallinen arpajaiset järjestettiin Kanadassa vuonna 1974, minkä jälkeen provinssit perustivat omat arpajaiset ja alkoivat järjestää pienempiä arpajaisia. Canada Olympic Lottery perustettiin keräämään varoja vuoden 1976 Montrealin olympialaisia varten. Tämä lotto nimettiin myöhemmin uudelleen Lotto-Canadaksi, ja sitä käytettiin tulevien olympialaisten ja kansallisten hankkeiden rahoittamiseen.

Kanadan Lotto historia
Onko Kanadan lotto laillinen?

Onko Kanadan lotto laillinen?

Lottopelaaminen on laillista Kanadassa. Atlantic 49:ssä on 1 000 000 dollarin (kiinteä) jättipotti. Lottolippuja voi ostaa verkossa Kanadassa, mutta puhtaat sattumanpelit ovat kiellettyjä. Tähän luokkaan kuuluvat kilpailut, joissa jaetaan palkintoja satunnaisella arvonnalla, pelikorteilla tai molempia pelejä sisältävillä paketeilla.

Varsinkin pelaaminen online-arpajaiset, on tullut Kanadan hallituksen kiinnostuksen kohteeksi ajan mittaan. Vuonna 1969 rikoslakia muutettiin siten, että erityishankkeet voitiin maksaa maakuntien ja liittovaltion arpajaisten rahoilla.

Onko Kanadan lotto laillinen?
Kuinka pelata Kanadan lottoa

Kuinka pelata Kanadan lottoa

  • Lotto 6/49 lipunhaltijat voivat ostaa lippua ostaessaan valita kuusi numeroa joukosta 1-49. Kaikkien kuuden arvotun numeron on vastattava lippujen numeroita, jotta pelaaja voi voittaa jättipotin. Toissijaisen palkinnon voittamiseksi pelaajan on vastattava viittä kuudesta päänumerosta sekä bonusnumero.

  • Lotto Max Seitsemän numeroa, jotka vaihtelevat 1-49, valitaan satunnaisesti. Jos pelaaja arvaa oikein kaikki seitsemän arvottua numeroa, hän voittaa jättipotin. Tarjolla on myös miljoona dollaria "MaxMillions" -palkintoja, joita jaetaan, kunnes ne voitetaan Lotto Max -arvonnassa.

Kuinka pelata Kanadan lottoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Kanadan Lotto?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Kanadan Lotto?

Pelaajilla on 1:14 miljoonan mahdollisuus voittaa Lotto 6/49. Melko synkkä ensi silmäyksellä, mutta paljon reilumpi kuin monet muut lotot. Esimerkiksi Mega Millions -jättipotin saamisen todennäköisyys on 1:176 miljoonaa. Jotkut lotot, kuten Quebec Banco Special (1/4 miljoonaa), ovat kuitenkin paljon reilumpia. Kuitenkin 6/49:ssä voitettava valtava palkinto tekee siitä houkuttelevamman.

Kun Lotto 6/49 esiteltiin ensimmäisen kerran ja ennen Lotto Maxia, jättipotit ylittivät harvoin 10 miljoonaa dollaria, mutta nyt kaikki on muuttunut. Lotto Max on suosituin online-arpajainen Kanadassa. Sen viikkomyynti on yli 10 miljoonaa dollaria.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Kanadan Lotto?
Palkinnot per jackpot

Palkinnot per jackpot

Vaikka Power Ball Kanadassa Lotto-liput verkossa ohittavat Lotto Max -jättipotin, se on silti valtava summa ottaen huomioon väestön pienen koon, kuten se on tehnyt useita kertoja viime vuosina. Vuodesta 2017 lähtien Lotto Maxilla on ollut 60 miljoonan dollarin yläraja mille tahansa jättipotille. Kaikki tämän ylärajan ylittävät rahat tulevat osaksi "MaxMillion" -palkintoja. Kanadan online-arpajaisten historian suurin voittolippu oli 64 miljoonaa dollaria vuonna 2015.

Pääpalkinnon lisäksi Kanadan online-arpajaiset tarjoavat useita mielenkiintoisia sivupalkintoja. Viisi numeroa plus bonusnumerot Lotto 6/49:ssä johtaa 6 %:n voittoon käytetystä kokonaissummasta.

5 prosentin osuus kokonaispotista saa pelaaja, joka arvaa oikein kaikki viisi numeroa. Pelaajat saavat 0,5% panoksestaan takaisin, jos he saavat neljä oikeaa numeroa. Pelaajat, jotka vastaavat kolmea numeroa ja bonus numerot saavat 10 dollaria, kun taas ne, jotka vastaavat kahta numeroa ja bonusnumeroita, saavat 5 dollarin bonuksen. Kun kaksi numeroa täsmäävät, pelaajalle annetaan ilmainen peli.

Palkinnot per jackpot
Vinkkejä ja temppuja Kanadan loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Kanadan loton pelaamiseen

Parittomat parilliset online-arpajaiset ovat hyvä veto

Kolme paritonta numeroa tulee ennen neljää parillista. Valitse yhdelle Lotto Max -merkinnälle parillinen/pariton sekoitus numeroita. Vain noin 1 % ajasta arvotaan kaikki parittomat tai parilliset luvut.

Soita kolme korkea-neljä-matala tai neljä korkea-kolme-matala numeroa

Annetun numerokentän ala- ja yläpuoliskot voidaan jakaa pelaajien toimesta kahteen puolikkaaseen. 49 numeron pelissä, kuten Lotto Max Canada, numerot 1-25 putoavat alapuoliskolle, kun taas numerot 26-49 menevät ylempään puoliskoon. Vain 1 % ajasta kaikki korkeat tai pienet luvut näkyvät. Paras yhdistelmä on joko 3/4 tai 4/3. Tämä tarkoittaa kolmea huippua ja neljää laaksoa tai neljää huippua ja kolmea pohjaa. Noin 56 %:lla kaikista piirustuksista on voittonumeroklusterit, jotka näyttävät nämä kuviot.

Online-arpajaisten numeroryhmittely

Monet pelaajat huomaavat, että kun tarkastellaan luetteloa aiemmista Lotto Max -voittonumeroista tai minkä tahansa muun loton voittonumeroista, osa numeroryhmistä puuttuu. Esimerkiksi numerosarjassa 5-14-17-32-38-42-45 ei ole 20-lukua. Pelaajat voivat hyötyä pakkansa ryhmien määrän seuraamisesta ja tutkimisesta.

Vinkkejä ja temppuja Kanadan loton pelaamiseen