Parhaat Ekstra Pensja Lotto vuonna 2023/2024

Yksi Puolan pelatuimmista lottopeleistä on Ekstra Pensja, jota Totalizator Sportowy pyörittää. Ekstra on Puolan parhaiden online-arpajaisten joukossa ja arvontaa päivittäin klo 21.00 paikallista aikaa. Vuonna 2021 13. maaliskuuta Koninin Golinasta kotoisin oleva onnekas pelaaja pelasi pikavalintalipun Kolejowa 42:n kaupassa. Hän oli yksi monista ihmisistä, jotka pelasivat numeroita 2, 15, 19, 26 ja 35 sekä toista numeroa. 4 ja voitti 5 000 PLN (1029 dollaria) joka kuukausi yhteensä 20 vuoden ajan.

16. tammikuuta 2021 tuntematon voittaja valitsi 5 000 zlotyn (1029 dollarin) kuukausipalkinnon numerot - 1, 5, 7, 24, 32 ja bonusnumeron 2 - oikein. Tämä voittaja on kotoisin Chrzanówista, ja kuten kaikki muutkin voittajat, heidän henkilöllisyytensä on suojattu.

Parhaat Ekstra Pensja Lotto vuonna 2023/2024
Kuinka ostaa Ekstra Pensja -lottolippu verkossa
Kuinka ostaa Ekstra Pensja -lottolippu verkossa

Kuinka ostaa Ekstra Pensja -lottolippu verkossa

Ekstra Pensja -piirustukset ovat avoinna vain paikallisille pelaajille. He voivat kuitenkin halutessaan osallistua ostamalla läheisestä kaupasta tai paikan päällä online-arpajaiset Gry Lotto PL:n verkkosivuston tai sovelluksen kautta. Ekstra Pensja -lipun hinta on 5 PLN (1 dollari) per sisäänpääsy ja 1 PLN (0,21 dollaria), joka lisää Ekstra Premian bonuspeliä.

10-kertaisella kertoimella pelaaminen maksaa 50 PLN (10 dollaria). Valitsemalla Advance Draws -vaihtoehdon oston aikana pelaajat voivat osallistua jopa kahdeksaan peräkkäiseen arvontaan.

Toisin kuin jotkut muut lottopelit, Ekstra Pensja maksaa kuukausittaiset voitot seuraavien 20 vuoden aikana. Pelaajat valitsevat viisi numeroa käytettävissä olevista 35:stä ja yhden 4:stä. Osallistujat voivat asettaa panoksensa numeroihin tai käyttää satunnaista arvontaa. Jopa seuraavissa kahdeksassa arvonnassa henkilöt voivat pelata samoja numeroita. Pelaajat ylittävät tyhjästä 5 numerosta 35 ja kaikki neljä numeroa.

Kuinka ostaa Ekstra Pensja -lottolippu verkossa
Ekstra Pensjan lyhyt historia

Ekstra Pensjan lyhyt historia

19. lokakuuta 2014 Ekstra Pensja esiintyi ensimmäisen kerran lottostudiossa, vaikka myynti oli jatkunut jo kolme päivää. Tämä lotto on ensimmäinen näistä "outoista" peleistä julkaistu Puolassa Voitto on heti maksukyvytön ja pelaaja saa maksun. Tämä palkka on sama kuin statuksen vakiopalkka. Se otetaan huomioon lainahakemuksissa ja periytyy jopa perheen kautta.

Pelin pelaaminen ei ole paljoakaan muuttunut sen ensimmäisen kehittämisen jälkeen. Ennen 11. syyskuuta 2015 arvontoja oli vain keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Sinä päivänä lisättiin perjantain arvonnat.

Kerroinvaihtoehto otettiin käyttöön vuonna 2016, ja se nosti ensisijaisen palkinnon jopa 50 000 PLN:iin (10 297 dollaria) kuukaudessa 20 vuoden ajan. Vuotta myöhemmin peli laajennettiin päivittäiseen piirtämiseen kahden kerran viikossa sijasta. Ekstra Premia -bonuspeli oli viimeisin muutos vuonna 2019.

Onko Ekstra Pensja laillinen?

Ekstra Pensja on laillinen Puolassa. On huomattava, että useimmat online-uhkapelivaihtoehdot ovat kiellettyjä tai rajoitettu valtion ylläpitämiin monopoleihin. Ainoat poikkeukset ovat online-uhkapelit ja myynninedistämisarpajaisten järjestäminen, jotka tarvitsevat aiemman luvan.

Ekstra Pensjan lyhyt historia
Kuinka pelata Ekstra Pensja -lottoa verkossa

Kuinka pelata Ekstra Pensja -lottoa verkossa

Punterit valitsevat viisi numeroa väliltä 1–35 ja ylimääräisen numeron väliltä 1–4. On myös mahdollista käsitellä jokaista neljästä vaihtoehdosta. Osallistujat voivat halutessaan lisätä Ekstra Premia -bonuspelin hintaan 1 PLN. Ylimääräisen pelin, joka tunnetaan nimellä Extra Bonus, arvonta tapahtuu heti Ekstra Pensjan arvonnan jälkeen.

Pelaajien on panostettava normaalisti 1 PLN osallistuakseen. Heidän numeronsa sisällytetään sitten molempiin arvontoihin. Kiinnostuneiden tulee ostaa Ekstra Pensja -arpajaiset liput verkosta, pitää ne turvassa ja palata katsomaan viimeisimmät Ekstra Pensja -arpajaiset. Vähintään kahden tavallisen numeron on vastattava numeroita Ollakseen oikeutettu palkintoon.

Kunkin numeron arvonnat viimeisten 20 arvonnan aikana näkyvät Hit-And-Miss -tilastoissa. Tämä taulukko päivitetään aina, kun numero arvotaan. Arvontojen määrä tietyn numeron viimeisestä arvonnasta ilmoitetaan kullakin rivillä. Keskimääräinen aika välillä numeron arvonnat voidaan laskea sen määrittämiseksi, onko se erääntynyt vai erääntynyt.

Kuinka pelata Ekstra Pensja -lottoa verkossa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Ekstra Pensja?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Ekstra Pensja?

Ekstra Pensja -jättipotilla on mahdollisuus voittaa yksi: 1 298 528. Todennäköisyys, että numerot 5 ja 1 täsmäävät, mikä maksaa arviolta 5 000 zlotya kuukaudessa 20 vuoden ajan, on 1:1 298 522. Pelaajat saavat 25 000 PLN viidestä numerosta, ja todennäköisyys on 1:432 843.

Palkinnot 4 + 1 ja 4 vastaavuudesta ovat 1 000 PLN ja 200 PLN. Todennäköisyys, että nämä numerot täsmäävät, on kuitenkin 1:8657 ja 1:2886. Pelaajat, jotka vastaavat 3 + 1 ja 3, saavat 80 PLN ja 25 PLN. Todennäköisyys on 1:299 ja 1:100. Vastaavat 2 + 1 ja 2 voivat ansaita osallistujille 10 PLN ja 5 PLN. Todennäköisyys on 1:32 ja 1:11.

10-kertainen kerroinvaihtoehto on ostettavissa sekä tavallisissa että bonuspeleissä. Kaikki alle 2 280 PLN:n palkinnot voidaan kerätä lähialueen Lotto-jälleenmyyjiltä. Pienet palkinnot hyvitetään myös välittömästi online-pelaajien tileille. Kaikista yli 2 280 PLN:n palkinnoista vähennetään yhteensä 10 % verot.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Ekstra Pensja?
Maksuvaihtoehdot Ekstra Pensja -voittajille

Maksuvaihtoehdot Ekstra Pensja -voittajille

Jokaisella pelaajalla, joka panostaa x 10, on mahdollisuus ansaita 20 vuoden tuloja 50 000 zlotya. Se on kymmenen kertaa enemmän voittoa kuin tavallisella vedolla. Tällaisen pelin kupongin hinta on kuitenkin suhteellisesti korkeampi; se on 50 PLN. Tietenkin korko voi olla myös pienempi, kuten esimerkiksi x 5 (kupongin hinta on 25 PLN).

Jopa 50 000 zlotya voidaan kierrättää joka kuukausi enintään 20 vuoden ajan. Tyhjälle on kirjoitettu valittu palkkasumma. On elintärkeää säilyttää lahjakortti Ekstra Pensja -panosten kanssa. Sen lisäksi, että se on välttämätön Ekstra Pensja -arvontojen tulosten tarkistamisessa, se toimii perustana voittojen maksamiselle.

Maksuvaihtoehdot Ekstra Pensja -voittajille
Vinkkejä ja temppuja Ekstra Pensjan pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Ekstra Pensjan pelaamiseen

Jokainen puolalainen pelaaja kuvittelee voittavansa jonakin päivänä lotossa. Mahdollisuudet voittaa lotossa jättipotti ovat pienet, mutta jättipotin voittajia on kuitenkin ollut. Ekstra Pensjan voittamisen todennäköisyys määräytyy pääasiassa sattuman perusteella, mutta on joitain strategioita yksilöiden pitäisi yrittää.

Kun osallistujat ovat oppineet ostamaan lipun Ekstra Pensja -lottoon, he voivat saada lisää lippuja, jos he haluavat parantaa voittomahdollisuuksiaan. Haittapuolena on, että joku saattaa joutua käyttämään paljon rahaa voittaakseen palkinnon. Koska henkilöille aiheutuu merkittäviä kuluja lippujensa ostamisesta, heidän voittonsa arvoa ei välttämättä makseta kokonaan takaisin.

Muita hyödyllisiä strategioita

Tyypillisin strategia on ostaa yksi rivi ja noudattaa sitä uskonnollisesti jokaisessa vedossa. Pelko jäädä paitsi, jos heidän numeronsa ilmestyvät arvontaan, johon he eivät ostaneet lippuja, motivoi pelaajia. Siksi pelaajien on lakattava ajattelemasta tuollaista ja yritettävä ostaa enemmän lippuja harvemmin tapahtuviin Ekstra Pensja -piirustuksiin. Voit voittaa paremmin, jos he pelaavat merkittävämmällä panoksella.

Lisäksi, koska usein valitun 31:n yläpuolella olevat numerot esiintyvät yhtä usein, pelaajien tulisi kiinnittää enemmän huomiota näihin numeroihin. Osallistujat eivät välttämättä paranna todennäköisyyttään voittaa lotossa, mutta koska useimmat henkilöt rajoittavat pooliaan, Ekstra Pensja -voitot ovat tyypillisesti merkittäviä.

Vinkkejä ja temppuja Ekstra Pensjan pelaamiseen