Parhaat El Gordo Lotto vuonna 2023/2024

Se on helppoa ostaa lottolipun netistä El Gordolle. Sivusto on helppo löytää ja tervetullut. Toisin kuin monissa arpajaisissa, sinun ei tarvitse asua Espanjassa – jos lottolippujen ostaminen on laillista missä tahansa asuinmaassasi, Espanjan viranomaiset ottavat mielellään rahasi ja lähettävät sinulle myös lippusi. voitot jos käy tuuri.

Parhaat El Gordo Lotto vuonna 2023/2024
El Gordon historia
El Gordon historia

El Gordon historia

El Gordo on erityinen arvonta Lotería Nacionalista, Espanjan valtion omistamasta Loterías y Apuestas del Estadon lotosta. Sen historia ulottuu pitkälle; Itse asiassa vain yksi arpajaisarvo maailmassa on ollut käynnissä yhtäjaksoisesti pidempään kuin Lotería Nacional, joka järjesti ensimmäisen arvonnan 4. maaliskuuta 1812 ja ensimmäisen jouluarvontaan 18. joulukuuta 1812. Sitä on kutsuttu nimellä Sorteo de Navidad vuodesta 1892 lähtien.

El Gordon historia
Onko El Gordo laillinen?

Onko El Gordo laillinen?

Se on laillista Espanja, kunhan olet vähintään 18-vuotias. Jos et ole Espanjassa, varo! Ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet pitkään kirjeitä, joissa heitä kehotetaan ostamaan lippuja El Gordoon ja vakuutettaisiin, että kirjeen lähettäjä on virallinen edustaja. Tosiasia on, että mikään laillinen espanjalainen lotto tai mikään laillisen espanjalaisen online-arpajaisten agentti ei koskaan lähetä tällaista kirjettä – tai sähköpostia tai WhatsApp-ilmoitusta, tekstiviestiä tai muuta viestintää – kenellekään Espanjan ulkopuolelle.

Miksi ei? Koska El Gordo, kuten kaikki muutkin lailliset espanjalaiset arpajaiset, on avoin vain Espanjan asukkaille. Sinun ei tarvitse olla kansalainen, mutta sinun on asuttava siellä. Eikä lomalla – Espanjan on oltava pysyvä asuinpaikkasi. Niin kauan kuin täytät tämän vaatimuksen, kyllä, El Gordo on täysin laillinen.

Huijaukset ovat yleistymässä El Gordon yhteydessä. Yhä useammin raportoitu on kirje tai useammin sähköposti, jossa vastaanottajalle kerrotaan, että lähettäjä – joka väittää olevansa Espanjan kansallisten arpajaisten laillinen valtuutettu edustaja – osti lipun El Gordosta vastaanottaja (eikö ollut sellainen?) ja – hienoja uutisia! – lippu on voittanut!

Vastaanottajan tarvitsee vain lähettää pankkitietonsa ja rahat talletetaan hänen tililleen. Tämän viestin erittäin antelias lähettäjä pidättää itsellään vain 10% voitoista kulujensa kattamiseksi. Sinun tulee käsitellä yhtä näistä sähköposteista tai kirjeistä täsmälleen samalla tavalla kuin muita pankkitiliäsi koskevia tietopyyntöjä: jätä se huomiotta.

Kaiken tämän sanottuaan ei ole mahdotonta sellaiselle, joka ei asu Espanjassa, mutta on päättänyt lepäillä El Gordolla. On verkkosivustoja, jotka määrittävät osoitteita, jolloin he asuvat maissa, joissa he eivät todellisuudessa asu.

Oikean verkkosivuston valitseminen on tärkeää, koska jos et, niin olisit voinut yhtä hyvin vastata johonkin niistä huijauksista, joista juuri puhuimme – ja itse asiassa olet tehnyt juuri sen. Mutta tee oikea valinta ja huomaat, että olet tekemisissä organisaation kanssa, joka on rehellinen, joka todella sijoittaa rahasi puolestasi ja todella jakaa voittosi kanssasi.

Onko El Gordo laillinen?
Kuinka pelata El Gordoa

Kuinka pelata El Gordoa

Lyhyt vastaus on, osta lippusi. Kun olet tehnyt sen, loppu on poissa käsistäsi. Näin lotto toimii. Ensinnäkin liput on jaettu kymmeneen osaan (ns. "decimos") ja voit ostaa mitä tahansa yhdestä osasta koko lippuun.

Numerot ovat piirtäneet San Ildefonson koulun oppilaat, joka tämän perinteen alkaessa oli varattu julkisten virkamiesten orvoille lapsille. Toinen tähän liittyvä perinne oli, että voittajat lahjoittivat osan palkintorahoistaan koululle. Kun lapset piirtävät numeroita, he laulavat tulokset. Koko juttu lähetetään televisiossa.

Lapset käyttävät kahta suurta pallomaista häkkiä, joista ensimmäisessä on 100 000 pientä puupalloa, joista jokaisessa on yksilöllinen 5-numeroinen lippunumero 00000 - 99999, kun taas toisessa on 1807 pientä puupalloa, joista jokainen edustaa palkintoa. kirjoitettu euroissa:

  • 1 pallo ensimmäiselle palkinnolle
  • 1 pallo toisesta palkinnosta
  • 1 pallo kolmannesta palkinnosta
  • 2 palloa neljänteen palkintoon
  • 8 palloa viidenteen palkintoon
  • 1794 palloa pieniä palkintoja varten
Kuinka pelata El Gordoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa El Gordo?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa El Gordo?

Kokonaistodennäköisyys voittaa palkinto on melko hyvä 1:6,5. Tietysti se sisältää lähes 1800 pientä palkintoa; mutta todennäköisyys voittaa iso ja toinen ja kolmas palkinto on 1:100 000, mikä on huomattavasti parempi kuin todennäköisyys voittaa pääpalkinto monissa maailman suurimmista arpajaisista.

Tämä on 1:50 000 neljännen palkinnon kohdalla ja 1:12 500 viidennen palkinnon kohdalla. Syy siihen, että nämä kertoimet ovat parempia kuin monissa muissa arvonnoissa, on se, että 70 % lipunmyynnistä palautetaan palkintoina – ja se on korkea prosenttiosuus kansainvälisellä tasolla.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa El Gordo?
Vinkkejä ja temppuja El Gordon pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja El Gordon pelaamiseen

Vinkki numero yksi pitäisi luultavasti olla: Jos et asu Espanjassa, muuta sinne. seuraavaksi voi olla ostaa lippusi ajoissa. Liput tulevat myyntiin kuukausia ennen joulua, myytävien määrä on suuri, mutta ei loputon – kyseessä on arpajaiset ja jossain vaiheessa myynti pysähtyy – joten jos haluat voittaa, pahinta mitä voi tapahtua on, että odotat liian kauan ja kaikki liput ovat menneet. Osta koko lippu. Ja harkitse sellaisen verkkosivuston löytämistä, joka:

  • Voit ostaa lipun ikään kuin asuisit Espanjassa, vaikka et olekaan; ja
  • Juokse El Gordoa lotto syndikaatti.

Jos liityt syndikaattiin, jaat sen voitot. Kyllä, saat vähemmän kuin mitä saisit, jos olisit ostanut pääpalkinnon voittaneen yksittäislipun kokonaan – mutta voiton todennäköisyys on paljon suurempi.

Vinkkejä ja temppuja El Gordon pelaamiseen