Parhaat EuroJackpot Lotto vuonna 2023/2024

Jos etsit jännittävää lottokokemusta massiivisilla jättipoteilla ja jännittävällä pelattavuudella, EuroJackpot Lottery on oikea valinta sinulle. Tämä lotto on saavuttanut valtavan suosion kaikkialla Euroopassa, sillä joka viikko jaetaan miljoonia euroja. Tässä kattavassa oppaassa opastamme sinut läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää EuroJackpot-lotosta, aina pelaamisesta voittomahdollisuuksiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Kuvittele jännitystä tulla hetkessä miljonääriksi yhdistämällä vain muutama numero. EuroJackpot-loton avulla unelmista voi tulla totta. Olitpa kokenut lottopelaaja tai pelin uusi pelaaja, oppaamme antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset maksimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa suuria voittoja.

Parhaat EuroJackpot Lotto vuonna 2023/2024
Mikä on EuroJackpot?
Mikä on EuroJackpot?

Mikä on EuroJackpot?

EuroJackpot on lottopeli, joka tarjoaa osallistujille mahdollisuuden voittaa merkittäviä jättipotteja. Sitä pelataan valituissa Euroopan maissa, ja se vaatii pelaajien valitsemaan viisi päänumeroa joukosta 1-50 sekä kaksi euronumeroa joukosta 1-12. Voittonumerot arvotaan satunnaisesti Helsingissä joka tiistai ja Perjantai. Osallistujamaita ovat Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Unkari, Islanti, Latvia, Liettua, Hollanti, Espanja, Ruotsi, Norja ja Puola.

EuroJackpotin pienin jättipotti on 10 miljoonaa euroa, ja jos sitä ei voiteta, se siirtyy seuraavaan arvontaan ja kasvaa, kunnes se saavuttaa maksimissaan 120 miljoonaa euroa. Jos jättipotin yläraja saavutetaan eikä voita, ylimääräiset varat, jotka normaalisti kasvattaisivat jättipottia, ohjataan toisen divisioonan palkintoon.

Mikä on EuroJackpot?
Eurojackpotin historia

Eurojackpotin historia

Eurojackpot-arpajaiset ehdotettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006 tuolloisten merkittävien jättipottitarjousten, erityisesti Euromillions-arpajaisten, jälkeen. Sopimus tämän monikansallisen loton käynnistämisestä solmittiin vuonna 2011 Helsingissä.

Sopimuksen jälkeen seitsemän maata, Tanska, Suomi, Saksa, Slovenia, Italia ja Hollanti, osallistuivat ensimmäiseen Eurojackpot-arvontaan 23. maaliskuuta 2012. Pian sen jälkeen saksalainen pelaaja voitti 19,5 miljoonaa euroa, mikä herätti kiinnostuksen arpajaiset ulkopuolella osallistuvat maat.

Muut maat liittyivät nopeasti mukaan, mukaan lukien Espanja, Norja, Ruotsi, Kroatia, Liettua, Latvia, Islanti, Tšekki ja Unkari. Eurojackpotin hyväksyntä useimmissa Euroopan maissa saavutti laajan yleisön.

3. toukokuuta 2013 norjalainen pelaaja Yngvar Borgerson voitti jättipotin. Tämä oli ensimmäinen useista historiallisista voitoista, jotka jakautuivat muutaman kuukauden ajalle. Se toi myös uusia kehityssuuntia, jotka muuttivat muotoa 10. lokakuuta 2014.

Tämä uusi muoto ei kuitenkaan estänyt pelaajia tarttumasta suureen voittoon. Lokakuussa 2015, heinäkuussa 2016, lokakuussa 2016 ja tammikuussa 2017 kirjattiin 31,5, 84,8, 90 ja 90 miljoonan euron jättipotti-arpajaisten voittoja. 90 miljoonan euron summan voitti viisi eri pelaajaa Saksasta (3 pelaajaa). , Tanska ja Alankomaat.

Vuosien saatossa muita Euroopan maita on liittynyt mukaan, ja joulukuussa 2020 maiden määrä on 18.

Eurojackpotin historia
Onko Eurojackpot laillista?

Onko Eurojackpot laillista?

Nykyään on satoja arpajaisia, mutta jotkut ovat yleensä melko rajoittavia. Siksi kysymys jättipotin laillisuudesta nousee usein esiin, kun Eurojackpot mainitaan. Vaikka Eurojackot on virallisesti saatavilla pelaajille 18 osallistujamaasta, peli on saatavilla myös lottosivustoilla. Ihannetapauksessa nämä sivustot ostavat lippuja tietyn osallistujamaan pelaajille ja palvelevat parastasi.

Siksi pelaajia maista, joita ei ole listattu, kehotetaan varmistamaan, että he pelaavat tätä peliä lisensoiduilla ja säännellyillä sivustoilla tunnetun lainkäyttöalueen alaisina. Nyt kun verkkosivustot pitävät hyvin huolta alueellisista rajoituksista, jos pelaaja on vähintään 18-vuotias, he voivat osallistua tähän arvontaan.

Onko Eurojackpot laillista?
Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?

Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?

EuroJackpot on suosittu monikansallinen eurooppalainen lotto, jossa on suuria jättipotteja ja edullisia kertoimia. Pelaajat kaikkialta maailmasta houkuttelevat sitä, ja onneksi lippuja voi ostaa useilla tavoilla.

1.Viralliset lottojälleenmyyjät: Osallistujamaissa voit ostaa EuroJackpot-lippuja valtuutetuilta arpajaisjälleenmyyjiltä, ​​joita yleensä löytyy lähikaupoista, supermarketeista tai erikoistuneista lottokioskeista. Nämä fyysiset liput ovat nopea ja suora tapa päästä sisään.

2.Viralliset lottosivustot: Useimmilla osallistujamailla on viralliset lottosivustot, joista asukkaat voivat ostaa lippuja verkosta. Tämä menetelmä on kätevä, koska sen avulla voit ostaa liput mukavasti kotoa käsin.

3.Online-arpajaiset: Useat online-palvelut toimivat lottoagentteina, jolloin myös osallistumattomista maista tulevat ihmiset voivat ostaa EuroJackpot-lippuja. Verkkosivustot, kuten theLotter ja Lottoland, ovat esimerkkejä tällaisista alustoista. He ostavat fyysisiä lippuja asiakkaiden puolesta tai antavat ihmisten lyödä vetoa lopputuloksesta.

4.Tilauspalvelut: Jotkut verkkoalustat tarjoavat tilauspalveluita, joiden avulla pelaajat voivat tilata useita arvontoja. Tämä varmistaa, että he eivät menetä mitään tulevia arvontoja ja tarjoaa vaivattoman kokemuksen.

5.Lottosyndikaatit:Liittyminen online- tai offline-arpajaisyndikaattiin on toinen vaihtoehto. Syndikaatit ostavat useita lippuja arvontaa varten, mikä lisää voittomahdollisuuksia. Voitot jaetaan sitten syndikaatin jäsenten kesken.

Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?
Kuinka pelata EuroJackpotia

Kuinka pelata EuroJackpotia

EuroJackpotin pelaaminen on helppoa. Voit osallistua seuraavasti:

 • Valitse numerosi: Valitse viisi päänumeroa 1 - 50 ja kaksi euronumeroa 1 - 12. Voit valita joko omat numerosi tai käyttää pikavalintaa satunnaiseen valintaan.
 • Päätä arvontapäivät: EuroJackpot-arvonnat järjestetään joka tiistai ja perjantai. Valitse arvontapäivä(t), joihin haluat osallistua.
 • Osta lippusi: Voit ostaa myös EuroJackpot-lippuja verkossa valtuutettujen verkkosivustojen kautta tai osallistujamaiden vähittäiskaupoista. Varmista, että pidät lippusi turvassa todisteena sisäänpääsystä.
 • Tarkista tulokset: Voittonumerot arvotaan Helsingissä, ja tulokset ovat yleensä saatavilla pian arvonnan jälkeen. Tarkista, vastaavatko numerosi voittoyhdistelmää, jotta näet, oletko voittanut palkinnon.
 • Lunasta voittosi: Jos olet voittanut palkinnon, muista noudattaa erityistä menettelyt voittojesi lunastamiseksi maassasi. Jokaisella maalla on oma määräaika palkintojen lunastamiselle, joten muista toimia määritetyn ajan sisällä.

On tärkeää huomata, että vaikka jättipotin voittamisen todennäköisyys on haastava, muut palkintoluokat tarjoavat paremmat mahdollisuudet voittaa. Joten vaikka et saavuttaisi jättipottia, sinulla on silti mahdollisuus voittaa palkinto.

Kuinka pelata EuroJackpotia
EuroJackpot-palkinnot ja maksut

EuroJackpot-palkinnot ja maksut

EuroJackpot tarjoaa useita palkintotasoja, jotka tarjoavat pelaajille useita mahdollisuuksia voittaa. Jättipotti alkaa 10 miljoonasta eurosta ja voi vaihdella enintään 90 miljoonaan euroon. Jos kukaan pelaaja ei vastaa kaikkia seitsemää numeroa tietyssä arvonnassa, jättipotin summa siirtyy seuraavaan arvoon, mikä johtaa vielä suurempiin palkintoihin. The voittomahdollisuudet jättipotti on noin 1:95 miljoonaa, mikä tekee siitä haastavan mutta houkuttelevan pelin.

Jättipotin lisäksi tarjolla on yksitoista muuta palkintoluokkaa, joista jokaisella on oma kiinteä palkintosumma. Nämä palkinnot vaihtelevat muutamasta eurosta kahden päänumeron ja yhden euronumeron yhdistämisestä huomaviin summiin viiden päänumeron ja yhden euronumeron yhdistämisestä. Tarkat palkintosummat vaihtelevat kunkin luokan palkintopotin ja voittajien lukumäärän mukaan. On tärkeää huomata, että EuroJackpot-palkinnot ovat verovapaita useimmissa osallistujamaissa.

EuroJackpot-palkinnot ja maksut
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa EuroJackpot

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa EuroJackpot

Todennäköisyys voittaa minkä tahansa loton jättipotin on aina pieni, eikä Eurojackpot ole poikkeus. Esimerkiksi todennäköisyys voittaa jättipotti on 1:95,344,20. Mikä tekee Eurojackpotista erottuvan, on se, että tämä jättipotti on suunniteltu tarjoamaan useammin voittoja kuin useimmat siellä olevat jättipotit. Yleiset mahdollisuudet voittaa Eurojackoptissa ovat kuitenkin 1:35. Tämä tarkoittaa, että jokaisella pelaajalla on 35:1 mahdollisuus voittaa palkinto pelatessaan tätä lottoa.

Luettelo Eurojackpotin tarjoamista kertoimista:

 • 5 numeroa + 2 euronumeroa (Jäckpot - 1/95 344 200
 • 5 numeroa + 1 euronumero - 1 in 5 959 013
 • 5 Numerot -1 in 3 405 150
 • 4 numeroa + euronumerot - 1:423 752
 • 4 numeroa + 1 euronumero - 1 in 26 485
 • 3 numeroa + 2 euronumeroa - 1:9 631
 • 4 numeroa - 1:15 134
 • 2 numeroa + 2 euronumeroa - 1 in 672
 • 3 palloa + 1 euronumero - 1 in 602
 • 3 numeroa - 1:344
 • 1 numero +2 euronumeroa - 1:128
 • 2 numeroa + 1 euronumero - 1 in 42
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa EuroJackpot
Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen

Eurojackopt voi olla melko hämmentävä ensikertalaisille. Vaikka tässä jättipottilotossa on korkeat kertoimet ja pelaajilla pienet mahdollisuudet, pelaaja voi tehdä paljon parantaakseen voittomahdollisuuksiaan. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat Eurojackpot-pelaajia pelaamaan älykkäämmin:

 • Käytä sekoitus parittomia ja parillisia lukuja. Tästä kertovat aiemmat havainnot, joiden mukaan noin 70 prosentissa Eurojackpot-voitoista on sekoitus parittomia ja parillisia lukuja.
 • Vältä sarjanumeroita. Useimmiten voittonumerot eivät ole peräkkäisiä, vaan ne ovat yleensä jakautuneet koko spektrille. Pelaajien tulee siis valita sekoitus korkeita (26-50) ja matalia (1-25) numeroita.
 • Tarkkaile viimeistä arvontaa. Voittonumeroissa on usein vähintään yksi uusintanumero viimeisestä arvonnasta. Nämä numerot saattavat esiintyä toistuvasti, kuumina numeroina, ja ne todennäköisesti auttavat pelaajaa voittamaan.
 • Vältä kuvioita. Pelaajien tulee välttää kuvioiden tekemistä. Tämä koskee parittomia tai parillisia tai tiettyyn numeroon päättyviä lukuja. Numerosarjat tai -mallit harvoin voittaa.
 • Osta useita lippuja. Vaikka vastuullinen pelaaminen onkin tärkeää, pelaajia kehotetaan ostamaan useita pelilippuja verkosta parantaakseen mahdollisuuksiaan voittaa jättipotti. Sen sijaan, että kuluttaisit kuukausibudjettisi useisiin arvontoihin, useiden lippujen ostaminen yhdellä arvonnalla parantaa voiton todennäköisyyttä.
Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on Eurojackpot?

Eurojackpot on ylikansallinen eurooppalainen lotto, joka lanseerattiin maaliskuussa 2012. Se on saatavilla useissa Euroopan maissa ja tarjoaa vähintään 10 miljoonan euron jättipotin, joka voi nousta jopa 90 miljoonaan euroon.

Mitkä maat osallistuvat Eurojackpotiin?

Osallistujamaita ovat Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Unkari, Islanti, Italia, Latvia, Liettua, Alankomaat, Norja, Puola, Slovakia, Slovenia, Espanja ja Ruotsi.

Voinko pelata EuroJackpotia, jos en ole jostain osallistujamaista?

Kyllä, voit pelata EuroJackpotia verkossa useiden lisensoitujen lottoagenttien kautta. Nämä agentit ostavat viralliset liput puolestasi, jolloin voit osallistua peliin sijainnistasi riippumatta.

Ovatko EuroJackpot-voitot verollisia?

Useimmissa osallistujamaissa EuroJackpot-voitot ovat verovapaita. On kuitenkin tärkeää tarkistaa asuinmaasi verosäännökset vahvistaaksesi lottopalkinnon voittamisen verovaikutukset.

Voinko lunastaa EuroJackpot-palkinnon nimettömästi?

Nimettömyyttä koskevat säännöt vaihtelevat maittain. Jotkut maat sallivat voittajien pysyä anonyymeinä, kun taas toiset vaativat henkilöllisyytensä julkistamista. On suositeltavaa kysyä lisätietoja maasi lakimiehiltä tai arpajaisviranomaisilta.

Milloin Eurojackpot-arvonnat järjestetään?

Eurojackpot-arvonnat järjestetään joka perjantai-ilta.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Eurojackpot?

Todennäköisyys voittaa Eurojackpotin jättipotti on 1:95 344 200.

Onko Eurojackpotissa useita voittotasoja?

Kyllä, Eurojackpot tarjoaa 12 erilaista palkintotasoa, joiden avulla pelaajat voivat voittaa palkintoja yhdistämällä erilaisia ​​päänumeroiden ja euronumeroiden yhdistelmiä.

Mikä on pienin ja suurin jättipotti Eurojackpotissa?

Eurojackpotin minimi jättipotti on 10 miljoonaa euroa, ja se voi nousta jopa 90 miljoonaan euroon.

Kuinka voi lunastaa Eurojackpot-palkinnon?

Voittajat voivat lunastaa palkinnot suoraan valtuutetulta jälleenmyyjältä, jolta lippu on ostettu, tai online-pelaajien osalta sen online-alustan kautta, josta lippu ostettiin, arpajaisten sääntöjen ja määräysten mukaisesti.