Parhaat EuroJackpot Lotto vuonna 2023

Nykyajan lottopelaajilla on paljon vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat voittaa suuria voittoja. Etenkin Eurojackpot on viime vuosina kääntänyt päitä kaikista oikeista syistä. Ei ole yllättävää, että pelaajat tarttuvat nyt mahdollisuuteen kokeilla Eurojackpotia inline-tilassa. Eurojackpot on kiistatta yksi maailman nuorimmista lotoista. Sen lisäksi, että Eurojackpot on ollut alle vuosikymmenen ajan online-arpajaisten maailmassa, se on eronnut joukosta Euroopan suurimpien lottojen palkintona. Sen hämmästyttävän lottojättipotin lisäksi sen edulliset kertoimet ovat epäilemättä erottuva vetovoima.

Parhaat EuroJackpot Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?
  Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?

  Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?

  Kaikki 18 vuotta täyttäneet voivat kokeilla onneaan Eurojackpotin jättipotissa. Pelaajien suurin huolenaihe on yleensä se, kuinka lottokuponki ostetaan verkosta ja mistä ne. Eurojackpot-arpajaislippuja voi ostaa joiltakin verkkolippujen myyjiltä. Niiden tulee kuitenkin olla varovaisia ostaessaan online-arpajaiset yksityisiltä kehittäjiltä.

  Jotkut pelaajat eivät halua ostaa lippuja kolmansilta osapuolilta. Pelaajat voivat myös ostaa Eurojackpot-lippuja loton viralliselta verkkosivustolta. Ostaminen Eurojackpot-verkkosivustoilta on helppoa, kun valitset ja maksat lipun.

  Mistä ostaa lippuja Eurojackpotiin?
  Eurojackpotin historia

  Eurojackpotin historia

  Eurojackpot-arpajaiset ehdotettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006 tuolloisten merkittävien jättipottitarjousten jälkeen, erityisesti Euromiljoonien lotto. Sopimus tämän monikansallisen loton käynnistämisestä solmittiin vuonna 2011 Helsingissä.

  Sopimuksen jälkeen seitsemän maata, Tanska, Suomi, Saksa, Slovenia, Italia ja Hollanti, osallistuivat ensimmäiseen Eurojackpot-arvontaan 23. maaliskuuta 2012. Pian sen jälkeen saksalainen pelaaja voitti 19,5 miljoonaa euroa, mikä herätti kiinnostuksen arpajaiset ulkopuolella osallistuvien maiden.

  Muut maat liittyivät nopeasti mukaan, mukaan lukien Espanja, Norja, Ruotsi, Kroatia, Liettua, Latvia, Islanti, Tšekki ja Unkari. Eurojackpotin hyväksyntä useimmissa Euroopan maissa saavutti laajan yleisön.

  3. toukokuuta 2013 norjalainen pelaaja Yngvar Borgerson voitti jättipotin. Tämä oli ensimmäinen useista historiallisista voitoista, jotka jakautuivat muutaman kuukauden ajalle. Se toi myös uusia kehityssuuntia, joiden muoto muuttui 10. lokakuuta 2014.

  Tämä uusi muoto ei kuitenkaan estänyt pelaajia tarttumasta suureen voittoon. Lokakuussa 2015, heinäkuussa 2016, lokakuussa 2016 ja tammikuussa 2017 kirjattiin 31,5, 84,8, 90 ja 90 miljoonan euron jättipotti-arpajaisten voittoja. 90 miljoonan euron summan voitti viisi eri pelaajaa Saksasta (3 pelaajaa). , Tanska ja Alankomaat.

  Vuosien saatossa muita Euroopan maita on liittynyt mukaan, ja joulukuussa 2020 maiden määrä on 18.

  Eurojackpotin historia
  Onko Eurojackpot laillista?

  Onko Eurojackpot laillista?

  Nykyään on satoja arpajaisia, mutta jotkut ovat yleensä melko rajoittavia. Siksi kysymys jättipotin laillisuudesta nousee usein esiin, kun Eurojackpot mainitaan. Vaikka Eurojackot on virallisesti saatavilla pelaajille 18 osallistujamaasta, peli on saatavilla myös lottosivustoilla. Ihannetapauksessa nämä sivustot ostavat lippuja tietyn osallistujamaan pelaajille ja palvelevat parastasi.

  Siksi pelaajia maista, joita ei ole listattu, kehotetaan varmistamaan, että he pelaavat tätä peliä lisensoiduilla ja säännellyillä sivustoilla tunnetun lainkäyttöalueen alaisina. Nyt kun verkkosivustot pitävät hyvin huolta alueellisista rajoituksista, jos pelaaja on vähintään 18-vuotias, he voivat osallistua tähän arvontaan.

  Onko Eurojackpot laillista?
  Kuinka pelata Eurojackpotia verkossa

  Kuinka pelata Eurojackpotia verkossa

  Eurojackpot, kuten useimmat online-arpajaiset, on helppo ja hauska pelata. Hyvä puoli tässä pelissä on, että siinä ei ole monimutkaisia pelisääntöjä ja tarpeettomia yhdistelmiä. Pelaajan on valittava viisi numeroa joukosta 50 ja an kaksi ylimääräistä uima-altaalta. Voit myös halutessasi lisätä Doublejackpot ominaisuus, jonka avulla voit tuplata jättipottivoitosi.

  Lottolipun täyttämiseen on useita tapoja. Pelaajat voivat valita onnennumeronsa manuaalisesti tai käyttää lotossa tarjoamaa Quickpick-vaihtoehtoa. Viimeinen vaihe on napsauttaa lähetä -painiketta ja aseta veto.

  Eurojackpotin säännöt

  Eurojackpot-sääntöjen tulee olla selvät useimmille pelaajille, jopa aloittelijoille. Ensinnäkin pelaajan on ostettava peliliput verkosta ennen arvonnan suorittamista. Osallistuvien pelaajien tulee olla lakisääteisiä, vähintään 18-vuotiaita. Virolaiset 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaajat saavat kuitenkin osallistua.

  Online-Eurojackpot-peliin osallistuvien pelaajien on hyväksyttävä myyjän ehdot voidakseen voittaa. Mikä tärkeintä, vain voittolipun tai tilin ainoa omistaja voi lunastaa jättipottipalkinnon.

  Eurojackpot-pelit edellyttävät myös, että kaikki lottovoitot lunastetaan maasta, josta lippu ostettiin. Siksi pelaajien tulee ottaa tämä vaatimus huomioon lottotoimittajia valitessaan. Huomaa myös, että jättipotin voittajien on aina hyvä valmistautua ja suunnitella, mihin voittonsa käyttää.

  Kuinka pelata Eurojackpotia verkossa
  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroJackpot

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroJackpot

  Todennäköisyys voittaa minkä tahansa loton jättipotin on aina pieni, eikä Eurojackpot ole poikkeus. Esimerkiksi todennäköisyys voittaa jättipotti on 1:95,344,20. Mikä tekee Eurojackpotista erottuvan, on se, että tämä jättipotti on suunniteltu tarjoamaan useammin voittoja kuin useimmat siellä olevat jättipotit. Yleiset mahdollisuudet voittaa Eurojackoptissa ovat kuitenkin 1:35. Tämä tarkoittaa, että jokaisella pelaajalla on 35:1 mahdollisuus voittaa palkinto pelatessaan tätä lottoa.

  Luettelo Eurojackpotin tarjoamista kertoimista:

  • 5 numeroa + 2 euronumeroa (Jäckpot - 1/95 344 200
  • 5 numeroa + 1 euronumero - 1 in 5 959 013
  • 5 Numerot -1 in 3 405 150
  • 4 numeroa + euronumerot - 1:423 752
  • 4 numeroa + 1 euronumero - 1 in 26 485
  • 3 numeroa + 2 euronumeroa - 1:9 631
  • 4 numeroa - 1:15 134
  • 2 numeroa + 2 euronumeroa - 1 in 672
  • 3 palloa + 1 euronumero - 1 in 602
  • 3 numeroa - 1:344
  • 1 numero +2 euronumeroa - 1:128
  • 2 numeroa + 1 euronumero - 1 in 42
  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroJackpot
  Maksuvaihtoehdot, jos pelaaja voittaa pelin

  Maksuvaihtoehdot, jos pelaaja voittaa pelin

  Eurojackpotin pelaaminen maksaa noin 2 euroa riviltä. Pelaajilla, jotka ovat onnekkaita voittamaan jättipottipalkinnon, on kaksi vaihtoehtoa: loton jättipotti ja annuiteetti. Kuitenkin maksuvaihtoehto Pelaajalle tarjottu voi vaihdella riippuen maasta, josta he pelaavat. Verkkopelaajilla on kuitenkin vain kertakorvausvaihtoehto. Jättipotti alkaa 10 000 000 eurosta ja voi nousta jopa 90 000 euroon.

  Eurojackpot tarjoaa yksityiskohtaisia maksutietoja osallistujamaista. Jotkut maat verottavat jättipottivoittoja, kun taas toiset eivät ole verollisia. Annuiteettimaksuvaihtoehto on erityisen houkutteleva pelaajille maista, jotka verottavat lottovoittoja. Useimmissa tapauksissa pelaajilla maista, jotka eivät verota lottovoittoja, ei ehkä ole ongelmia ottaa koko summa.

  On huomattava, että online-pelaajien koko summa siirretään tililleen ilman verojen vähentämistä.

  Maksuvaihtoehdot, jos pelaaja voittaa pelin
  Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen

  Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen

  Eurojackopt voi olla melko hämmentävä ensikertalaisille. Vaikka tällä jättipotti-arpajalla on korkeat kertoimet ja pelaajilla pienet mahdollisuudet, pelaaja voi tehdä paljon parantaakseen voittomahdollisuuksiaan. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat Eurojackpot-pelaajia pelaamaan älykkäämmin:

  • Käytä sekoitus parittomia ja parillisia lukuja. Tästä kertovat aiemmat havainnot, joiden mukaan noin 70 prosentissa Eurojackpot-voitoista on sekoitus parittomia ja parillisia lukuja.
  • Vältä sarjanumeroita. Useimmiten voittonumerot eivät ole peräkkäisiä, vaan ne ovat yleensä jakautuneet koko spektrille. Pelaajien tulee siis valita sekoitus korkeita (26-50) ja matalia (1-25) numeroita.
  • Tarkkaile viimeistä arvontaa. Voittonumeroissa on usein vähintään yksi uusintanumero viimeisestä arvonnasta. Nämä numerot saattavat esiintyä toistuvasti, kuumina numeroina, ja ne todennäköisesti auttavat pelaajaa voittamaan.
  • Vältä kuvioita. Pelaajien tulee välttää kuvioiden tekemistä. Tämä koskee parittomia tai parillisia tai tiettyyn numeroon päättyviä lukuja. Numerosarjat tai -mallit harvoin voittaa.
  • Osta useita lippuja. Vaikka vastuullinen pelaaminen onkin tärkeää, pelaajia kehotetaan ostamaan useita pelilippuja verkosta parantaakseen mahdollisuuksiaan voittaa jättipotti. Sen sijaan, että käyttäisit kuukausibudjettisi useisiin arvontoihin, useiden lippujen ostaminen yhdellä arvonnalla parantaa voiton todennäköisyyttä.
  Vinkkejä ja temppuja EuroJackpotin pelaamiseen