Parhaat EuroMillions Lotto vuonna 2023/2024

EuroMillions on jännittävä lottopeli, joka on valloittanut pelaajien mielikuvituksen kaikkialla Euroopassa. Ei ole ihme, että EuroMillionsista on tullut yksi maailman suosituimmista lotoista, koska sillä on mahdollisuus voittaa elämää mullistavia jättipotteja ja jännittävä pelikokemus. Tässä kattavassa oppaassa perehdymme EuroMillionsin historiaan, tutkimme pelin mekaniikkaa, keskustelemme voiton todennäköisyyksistä ja annamme arvokkaita vinkkejä parantaaksesi mahdollisuuksiasi tulla EuroMillions-voittajaksi.

Parhaat EuroMillions Lotto vuonna 2023/2024
Mistä ostaa lippuja EuroMillions-tapahtumaan

Mistä ostaa lippuja EuroMillions-tapahtumaan

Voit ostaa an online-arpajaiset EuroMillions-sivustolle kirjautumalla maasi EuroMillions-sivustolle, jos:

 • Olet tuolloin kyseisessä maassa; ja
 • Tämä maa on yksi niistä yhdeksästä, jossa EuroMillions toimii.

Tämä on tärkeä näkökohta, koska – oikeudellisista syistä – tähän verkkoarvontaan osallistuminen on rajoitettu henkilöihin, jotka ovat tuolloin osallistujamaassa. Jos se on toisessa maassa, online-arpajaislipun ostaminen estetään.

Ja toinen ongelma syntyy, jos voitat ja on pitkälti sama – mille pankkitilille haluat heidän siirtävän rahat? Tietysti, jos olet voittanut erittäin suuren summan, kannattaa matkustaa kyseiseen maahan, asua lyhytaikaisesti ja avata pankkitili – mutta se tuskin on järkevää, jos sinulla on vaikkapa viisi euroa. .

Mistä ostaa lippuja EuroMillions-tapahtumaan
EuroMillionsin historia

EuroMillionsin historia

Alkuperäinen tarkoitus oli käynnistää tämä online-lottopeli vuonna 1999 samaan aikaan kun EU:n uusi valuutta euro otettiin käyttöön – mutta useista syistä niin ei käynyt. EuroMillions alkoi lopulta viisi vuotta myöhemmin helmikuussa 2004. Tuolloin ainoat maat mukana olivat Ranska, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta, joista kolmas ei ollut edes ottanut euroa käyttöön (eikä ole vieläkään eivätkä ole nytkään). jopa EU:n jäsen) ja ensimmäinen jättipotti oli arvoltaan 15 miljoonaa euroa.

Seuraavina vuosina Itävalta, Belgia, Irlanti, Luxemburg, Portugali ja Sveitsi (joka ei myöskään ole EU:ssa ja jonka valuuttana ei ole euroa) ovat kaikki liittyneet mukaan. Yksi EuroMillionsin hämmästyttävimmistä puolista on pelkkä tarjolla olevien palkintojen koko. Tällä hetkellä suurin koskaan voitettu jättipotti on 190 miljoonaa euroa.

Melko usein jättipotin voittaa lottosyndikaatti – 183 miljoonan euron palkinnon jakoi kolme saman lipun ostanutta henkilöä – mutta Irlannin Dolores McNamara voitti 77 miljoonaa puntaa kahdessa tuhannessa ja vuonna 2009 tuntematon. Espanjalainen nainen voitti 110 miljoonaa puntaa.

EuroMillionsin historia
Onko EuroMillions laillinen?

Onko EuroMillions laillinen?

EuroMillions on laillinen ja laillinen lottopeli, joka toimii osallistuvien maiden kansallisten lottojärjestöjen tiukkojen sääntöjen ja valvonnan alaisena. Jokaisella maalla on omat arpajaisiin liittyvät säännöt ja määräykset, jotka varmistavat pelaajien suojan ja pelin oikeudenmukaisuuden. Lottooperaattorit käyttävät tiukkoja turvatoimia varmistaakseen arvonnan eheyden ja varmistaakseen, että kaikki palkinnot jaetaan oikein.

On tärkeää huomata, että EuroMillions on saatavilla vain osallistujamaissa. Online-arpajaisalustojen myötä pelaajat ympäri maailmaa voivat kuitenkin nyt käyttää EuroMillions-pelejä ja osallistua tähän jännittävään peliin.

Onko EuroMillions laillinen?
Kuinka pelata EuroMillionsia

Kuinka pelata EuroMillionsia

EuroMillionsiin osallistuminen on helppoa, joten sinun ei tarvitse olla kokenut lottopelaaja päästäksesi mukaan toimintaan. Pelataksesi sinun on valittava viisi päänumeroa joukosta 1-50 ja kaksi Lucky Star -numeroa joukosta 1-12. Voit valita omat numerosi tai valita pikavalinnan, jossa järjestelmä valitsee satunnaisesti numerot sinulle. Jokainen numerorivi maksaa 2,50 €, ja kullakin lipulla voi pelata enintään viisi riviä.

Kun olet valinnut numerosi, voit pelata joko yhden tai useita arvontoja etukäteen. EuroMillions-arvonnat järjestetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin, tarjoten sinulle runsaasti mahdollisuuksia voittaa suuria voittoja. Voit lisätä voittomahdollisuuksiasi pelaamalla lisäpelejä, kuten UK Millionaire Maker tai European Millionaire Maker, jotka tarjoavat lisäpalkintoja.

EuroMillionsin pelaaminen ei rajoitu osallistuvien maiden asukkaisiin. Online-arpajaisalustojen ansiosta pelaajat ympäri maailmaa voivat helposti osallistua ja ostaa lippunsa verkossa. Tarvitset vain Internet-yhteyden, ja olet valmis liittymään miljoonien pelaajien joukkoon, jotka haluavat rikastua.

Kuinka pelata EuroMillionsia
EuroMillions jättipotti ja palkintorakenne

EuroMillions jättipotti ja palkintorakenne

EuroMillions jättipotti on tämän jännittävän loton tärkein vetonaula. Aloitusjättipotilla on 17 miljoonaa euroa, joten se kasvaa nopeasti jokaisen arvonnan yhteydessä, jossa jättipotin voittajaa ei ole. Tämä johtaa jännittäviin kierroksiin ja potentiaaliin elämää muuttaviin rahasummiin. Jättipotti voi kiertyä enintään 15 kertaa, ja jos voittajaa ei vieläkään löydy, se jaetaan seuraavan palkintotason voittajien kesken.

Jättipotin lisäksi EuroMillions tarjoaa joukon muita palkintoja. Palkintotasoja on yhteensä 13, ja voittosumma riippuu osumiesi päänumeroiden ja Lucky Star -numeroiden määrästä. Palkinnot alkavat pienestä summasta, joka vastaa vain kahta päänumeroa, ja ne kasvavat, kun saat enemmän numeroita. Suurin ei-jackpot-palkinto myönnetään, kun kaikki viisi päänumeroa ja yksi Lucky Star -numero täsmäävät.

On syytä huomata, että EuroMillionsilla on yläraja jättipotin määrälle. Kun se saavuttaa 200 miljoonaa euroa, se ei voi enää kasvaa. Jos jättipottia ei kuitenkaan voiteta, kun se saavuttaa tämän summan, se pysyy 200 miljoonassa eurossa neljän arvonnan ajan. Jos jättipotin voittajaa ei vieläkään löydy neljän arvonnan jälkeen, koko 200 miljoonaa euroa jaetaan seuraavan palkintotason voittajien kesken.

EuroMillions jättipotti ja palkintorakenne
EuroMillions voittokertoimet ja -todennäköisyydet

EuroMillions voittokertoimet ja -todennäköisyydet

Vaikka EuroMillions-jättipotin voittaminen voi olla kaukaa, on vielä paljon muita palkintoja voitettavana. Todennäköisyys voittaa minkä tahansa palkinnon EuroMillionsissa on noin 1:13, ja yleinen mahdollisuus voittaa palkinto missä tahansa tasossa on noin 1:22. Todennäköisyys voittaa jättipotti on noin 1:139 miljoonaa.

Jotta voit ymmärtää paremmin voittokertoimet, tässä on erittely eri palkintotasoista ja niiden todennäköisyyksistä:

 • Yhdistä 5 päänumeroa + 2 Lucky Star -numeroa: 1/139 838 160
 • Yhdistä 5 päänumeroa + 1 onnentähden numero: 1/6 991 908
 • Yhdistä 5 päänumeroa: 1 luvusta 3 107 515
 • Yhdistä 4 päänumeroa + 2 Lucky Star -numeroa: 1/621 503
 • Yhdistä 4 päänumeroa + 1 Lucky Star -numero: 1: 31 076
 • Yhdistä 4 päänumeroa: 1:13 812
 • Yhdistä 3 päänumeroa + 2 Lucky Star -numeroa: 1:14 125
 • Yhdistä 2 päänumeroa + 2 Lucky Star -numeroa: 1: 986
 • Yhdistä 3 päänumeroa + 1 Lucky Star -numero: 1: 707
 • Yhdistä 3 päänumeroa: 1/314
 • Ottelun 1 päänumero + 2 Lucky Star -numeroa: 1/188
 • Yhdistä 2 päänumeroa + 1 Lucky Star -numero: 1/49
 • Yhdistä 2 päänumeroa: 1:22

Vaikka kertoimet saattavat tuntua pelottavilta, on tärkeää muistaa, että jonkun on voitettava palkinnot, ja onni voi iskeä milloin tahansa. Jokaisella ostamallasi lipulla sinulla on mahdollisuus olla se onnekas voittaja.

EuroMillions voittokertoimet ja -todennäköisyydet
EuroMillions-arvonnan aikataulu ja tulokset

EuroMillions-arvonnan aikataulu ja tulokset

EuroMillions-arvonnat järjestetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin, klo 20.45 CET. Arvonta suoritetaan Pariisissa, Ranskassa, ja tulokset ovat pian saatavilla EuroMillions-virallisilla verkkosivuilla ja useilla online-arpajaisalustoilla. Löydät tulokset myös osallistujamaiden televisiosta ja sanomalehdistä.

Jos pelaat verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia tarkistaa tulokset itse. Useimmat online-arpajaiset ilmoittavat sinulle automaattisesti, jos olet voittanut palkinnon. Voit myös tarkistaa lippusi manuaalisesti vertaamalla numeroitasi EuroMillionsin virallisella verkkosivustolla julkaistuihin voittonumeroihin.

EuroMillions-arvonnan aikataulu ja tulokset
Strategiat, joilla parannat mahdollisuuksiasi voittaa EuroMillions

Strategiat, joilla parannat mahdollisuuksiasi voittaa EuroMillions

Vaikka EuroMillions on onnenpeli, voit käyttää muutamia strategioita parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Tässä on joitain vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä:

 • Pelaa säännöllisesti: Mitä enemmän lippuja ostat, sitä suuremmat mahdollisuutesi voittaa. Harkitse budjetin asettamista ja jatkuvaa pelaamista, jotta voit kasvattaa kertoimesi.
 • Liity syndikaattiin: Syndikaatti on ryhmä pelaajia, jotka yhdistävät rahansa ostaakseen lisää lippuja. Tekijä: liittyminen syndikaattiin, voit lisätä voittomahdollisuuksiasi kuluttamatta enemmän rahaa.
 • Valitse epäsuosittuja numeroita: Monilla pelaajilla on tapana valita itselleen tärkeitä numeroita, kuten syntymäpäiviä tai vuosipäiviä. Valitsemalla vähemmän suosittuja numeroita vähennät mahdollisuuksiasi jakaa palkinto muiden voittajien kanssa.
 • Pelaa kuumia ja kylmiä numeroita: Jotkut pelaajat uskovat, että tietyt numerot ovat "kuumia" ja näkyvät todennäköisemmin tulevissa arvonnoissa, kun taas toiset ovat "kylmiä" ja vähemmän todennäköisesti ilmestyvät. Voit seurata numeroiden tiheyttä ja tehdä valintojasi sen mukaan.
 • Harkitse Millionaire Makeria: Jos pelaat Isosta-Britanniasta, älä unohda osallistua UK Millionaire Maker -peliin. Tämä lisäpeli takaa miljonäärin luomisen jokaisessa arvonnassa EuroMillions-jättipotista riippumatta.

Muista, että vaikka nämä strategiat saattavat hieman lisätä voittomahdollisuuksiasi, EuroMillions on viime kädessä onnenpeli. Nauti pelaamisen jännityksestä ja jännityksestä, äläkä unohda pelata vastuullisesti.

Strategiat, joilla parannat mahdollisuuksiasi voittaa EuroMillions
EuroMillions-syndikaatit ja ryhmäpelivaihtoehdot

EuroMillions-syndikaatit ja ryhmäpelivaihtoehdot

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi rikkomatta pankkia, EuroMillions-syndikaattiin liittyminen tai ryhmäpeliin osallistuminen voi olla loistava vaihtoehto. Syndikaatit sallivat sen yhdistä rahasi muiden pelaajien kanssa, mikä lisää ostovoimaasi ja ostettavien lippujen määrää.

Saatavilla on erilaisia ​​syndikaatteja pienistä ystävä- tai perheryhmistä suuriin online-syndikaatteihin, joissa on tuhansia jäseniä. Kun liityt syndikaattiin, osallistut lippujen kokonaisostoihin, ja kaikki voitetut palkinnot jaetaan syndikaatin jäsenten kesken. Tällä tavalla voit lisätä voittomahdollisuuksiasi kuluttamatta omaisuuksia.

Ryhmäpelivaihtoehdot ovat saatavilla myös monilla online-arpajaisalustoilla. Niiden avulla voit liittyä pelaajaryhmään tiettyä arvontaa varten ilman syndikaatin pitkäaikaista sitoutumista. Osallistut kyseisen arvonnan lipunostoihin, ja kaikki voitetut palkinnot jaetaan ryhmän jäsenten kesken. Ryhmäpeli voi olla hauska ja edullinen tapa lisätä voittomahdollisuuksiasi.

Ennen kuin liityt syndikaattiin tai osallistut ryhmäpeliin, on tärkeää laatia selkeät säännöt ja sopimukset muiden jäsenten kanssa. Tähän kuuluu päättää, kuinka palkinnot jaetaan, kuinka usein lippuja ostetaan ja kuinka syndikaattia tai ryhmää hallinnoidaan.

EuroMillions-syndikaatit ja ryhmäpelivaihtoehdot
Suurin määrä EuroMillions-voittajia

Suurin määrä EuroMillions-voittajia

Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa on molemmilla suurin EuroMillion-loton yksittäisten jättipotin voittajien määrä, kummallakin 114; Espanja on lähellä 112:lla. Asteikon toisessa päässä Luxemburgilla on vain 3 ja Irlannissa 18.

Suurimmat palkinnot maittain

 • Itävalta 130 miljoonaa euroa
 • Belgia 188 miljoonaa euroa
 • Ranska 220 miljoonaa euroa
 • Irlanti 188 miljoonaa euroa
 • Luxemburg 66 miljoonaa euroa
 • Portugali 190 miljoonaa euroa
 • Espanja 190 miljoonaa euroa
 • Sveitsi 230 miljoonaa Sveitsin frangia
 • Iso-Britannia 170 miljoonan euron pooli
Suurin määrä EuroMillions-voittajia

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on EuroMillions Lottery?

EuroMillions on suuri monikansallinen lottopeli, joka on saatavilla useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Itävalta, Belgia, Ranska, Irlanti, Luxemburg, Portugali, Espanja, Sveitsi ja Iso-Britannia. Osallistujilla on mahdollisuus voittaa valtavia jättipotteja, jotka alkavat 17 miljoonasta eurosta ja voivat kasvaa jopa 200 miljoonaan euroon. Arvonta suoritetaan kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin.

Kuinka pelaan EuroMillionsia?

Jos haluat pelata EuroMillionsia, sinun on valittava viisi päänumeroa väliltä 1–50 ja kaksi Lucky Star -numeroa väliltä 1–12. Voit valita numerot itse tai valita pikavalinnan satunnaisesti luoduille numeroille. Jokainen numerorivi maksaa 2,50 €, ja voit pelata enintään viisi riviä per lippu.

Voinko pelata EuroMillionsia, jos en ole jossakin osallistujamaissa?

Kyllä, voit pelata EuroMillions-pelejä mistä päin maailmaa tahansa online-arpajaisten avulla. Tarvitset vain internetyhteyden ostaaksesi lippusi ja osallistuaksesi arvontaan.

Mikä on pienin jättipotti EuroMillionsissa ja miten se kasvaa?

Pienin jättipotti EuroMillionsissa on 17 miljoonaa euroa. Jos arvonnassa ei ole jättipotin voittajaa, summa siirtyy seuraavaan arvontaan, mikä kasvattaa jättipottia. Tämä voi tapahtua jopa 15 kertaa, mikä voi johtaa 200 miljoonan euron jättipotteihin.

Onko EuroMillionsissa tarjolla muita palkintoja jättipotin lisäksi?

Kyllä, EuroMillions tarjoaa 13 erilaista palkintotasoa. Voittosumma riippuu osumiesi päänumeroiden ja Lucky Star -numeroiden määrästä. Palkinnot vaihtelevat pienistä summista vain kahden päänumeron yhdistämisestä merkittäviin summiin kaikkien numeroiden yhdistämisestä.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillions?

Todennäköisyys voittaa minkä tahansa palkinnon EuroMillionsissa on noin 1:13, ja yleinen mahdollisuus voittaa palkinto missä tahansa tasossa on noin 1:22. Todennäköisyys voittaa jättipotti on noin 1:139 miljoonaa.

Kuinka EuroMillions-syndikaatti toimii?

EuroMillions-syndikaatti on ryhmä pelaajia, jotka yhdistävät rahansa ostaakseen lisää lippuja, mikä lisää heidän mahdollisuuksiaan voittaa. Kaikki voitetut palkinnot jaetaan syndikaatin jäsenten kesken. Syndikaatteja voidaan muodostaa ystävien, perheen tai verkkoryhmien kanssa.

Kuinka voin tarkistaa EuroMillions-arvonnan tulokset?

EuroMillions-tulokset ovat saatavilla virallisilla EuroMillions-verkkosivustoilla, useilla online-arpajaisten alustoilla sekä osallistujamaan televisiossa ja sanomalehdissä. Jos pelaat verkossa, useimmat alustat ilmoittavat sinulle suoraan, jos voitat palkinnon.

Mitä strategioita voin käyttää parantaakseni mahdollisuuksiani voittaa EuroMillions?

Joitakin strategioita mahdollisuuksien lisäämiseksi ovat säännöllinen pelaaminen, syndikaattiin liittyminen, epäsuosittujen numeroiden valitseminen ja huomion kiinnittäminen "kuumiin" ja "kylmiin" numeroihin. Lisäksi, jos olet Isossa-Britanniassa, osallistuminen UK Millionaire Maker -peliin takaa ylimääräisen miljonäärin jokaisessa arvonnassa.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos voitan EuroMillions-palkinnon?

EuroMillions-palkinnon voittaminen voi muuttaa elämää, ja on tärkeää tehdä vastuullisia päätöksiä. Säännöt palkinnon lunastamiseen vaihtelevat maittain, ja on erittäin tärkeää tarkistaa pelipaikan erityiset säännöt ja määräykset. Jos pelasit verkossa, alustan pitäisi opastaa sinua vaatimusprosessin läpi. Muista pyytää taloudellista neuvontaa, jotta voit hallita uutta omaisuuttasi vastuullisesti.