Parhaat EuroMillions Lotto vuonna 2023

EuroMillions on offline- ja online-arpajaiset, joita pelataan samanaikaisesti yhdeksässä Euroopan maassa (Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Irlannissa, Luxemburgissa, Portugalissa, Espanjassa, Sveitsissä ja Isossa-Britanniassa). Arvonta suoritetaan kahdesti viikossa; jättipotti ei taatusti koskaan ole alle 17 miljoonaa euroa ja voi nousta jopa 230 miljoonaan euroon. lisäksi eri maat järjestävät lisäpelejä, joihin pääsy on rajoitettu kyseiseen maahan.

Parhaat EuroMillions Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Mistä ostaa lippuja EuroMillionsille
  Mistä ostaa lippuja EuroMillionsille

  Mistä ostaa lippuja EuroMillionsille

  Voit ostaa an online-arpajaiset EuroMillions-sivustolle kirjautumalla maasi EuroMillions-sivustolle, jos:

  • Olet tuolloin kyseisessä maassa; ja
  • Tämä maa on yksi niistä yhdeksästä, jossa EuroMillions toimii.

  Tämä on tärkeä näkökohta, koska – oikeudellisista syistä – tähän verkkoarvontaan osallistuminen on rajoitettu henkilöihin, jotka ovat sillä hetkellä osallistujamaassa. Jos se on toisessa maassa, online-arpajaislipun ostaminen estetään.

  Ja toinen ongelma syntyy, jos voitat ja on pitkälti sama – mille pankkitilille haluat heidän siirtävän rahat? Tietysti jos olet voittanut erittäin suuren summan, kannattaa matkustaa kyseiseen maahan, asua lyhytaikaisesti ja avata pankkitili – mutta tuskin se on järkevää, jos sinulla on vaikkapa viisi euroa. .

  Mistä ostaa lippuja EuroMillionsille
  EuroMillionsin historia

  EuroMillionsin historia

  Alkuperäinen tarkoitus oli käynnistää tämä online-lottopeli vuonna 1999 samaan aikaan kun EU:n uusi valuutta euro otettiin käyttöön – mutta useista syistä niin ei käynyt. EuroMillions alkoi lopulta viisi vuotta myöhemmin helmikuussa 2004. Tuolloin ainoat maat mukana olivat Ranska, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta, joista kolmas ei ollut edes ottanut euroa käyttöön (eikä ole vieläkään eivätkä ole nytkään). jopa EU:n jäsen) ja ensimmäinen jättipotti oli arvoltaan 15 miljoonaa euroa.

  Seuraavina vuosina Itävalta, Belgia, Irlanti, Luxemburg, Portugali ja Sveitsi (joka ei myöskään ole EU:ssa ja jonka valuuttana ei ole euroa) ovat kaikki liittyneet mukaan. Yksi EuroMillionsin hämmästyttävimmistä puolista on pelkkä tarjolla olevien palkintojen koko. Tällä hetkellä suurin koskaan voitettu jättipotti on 190 miljoonaa euroa.

  Melko usein jättipotin voittaa a arpajaisten syndikaatti – 183 miljoonan euron palkinnon jakoi kolme saman lipun ostanutta henkilöä yhdessä – mutta Irlannin Dolores McNamara voitti 77 miljoonaa puntaa kahdessa tuhannessa ja vuonna 2009 tuntematon espanjalainen nainen voitti 110 miljoonaa puntaa.

  EuroMillionsin historia
  Onko EuroMillions laillinen?

  Onko EuroMillions laillinen?

  Yksinkertainen vastaus on: Kyllä, on. Mutta siihen sovelletaan myös niiden maiden lakeja, joissa se toimii, ja ne voivat vaihdella maittain. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa et voi pelata EuroMillions-pelejä verkossa, ellet ole vähintään 18-vuotias.

  Onko EuroMillions laillinen?
  Kuinka pelata EuroMillions verkossa?

  Kuinka pelata EuroMillions verkossa?

  Ensinnäkin, muista, että arvonnat suoritetaan klo 20.00 Britannian aikaa (joka on erilainen vuonna muut Euroopan maat) tiistaisin ja perjantaisin. Jos haluat pelata, sinun on ostettava peliliput verkosta ennen arvonnan päättymistä – viimeistään arvopäivänä ennen klo 19.30 UK:n aikaa, mutta älä koskaan unohda, että verkkotapahtumat voivat keskeytyä useista syistä ja järkevä online-lottopelaaja ostaa lippunsa aikaisemmin.

  Älä unohda tarkistaa lottoa EuroMillions tulokset tämän tyyppisen loton pelaamisen jälkeen. Olisi sääli, jos et pystyisi noutamaan voittojasi, koska olet jäänyt tekemättä EuroMillions-lototulokset.

  Numeroiden valitseminen

  Sinun on valittava viisi päänumeroa väliltä 1–50 ja kaksi muuta numeroa väliltä 1–12 (näitä kutsutaan Lucky Star -numeroiksi). Jos haluat mieluummin jättää kaiken sattuman varaan, pyydä Lucky Dip, niin EuroMillions-tietokone tekee sen valitse numerosi sattumanvaraisesti.

  Kuinka monta viikkoa haluat pelata?

  Voit päättää pelata tiistain arvonnassa, perjantain arvonnassa tai molemmissa ja voit pelata jopa 4 viikkoa etukäteen.

  Pelin säännöt

  Jokaisessa EuroMillions-arvonnassa järjestelmä valitsee 5 numeroa ja 2 Lucky Stars -tähteä täysin satunnaisesti. Voitat palkinnon, kun yhdistät osan tai kaikki näistä numeroista. Yhdistä kaikki seitsemän ja saat osuuden jättipotista (jos kukaan muu ei ole saavuttanut kaikkia seitsemää, saat erän!) se on EuroMillions-arpajaisten ylin taso – muita tasoja on kaksitoista, joten voit voittaa palkinnon aina kahdelle numerolle.

  Kuinka pelata EuroMillions verkossa?
  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillions?

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillions?

  EuroMillionsin jättipottitodennäköisyys voittaa pienin palkinto, jonka saat, jos saat vain kaksi numeroasi, on 1:22. Sieltä aina korkeimpaan palkintoon – jättipottiin – jota varten sinun on vastattava kaikki viisi numeroa plus molemmat Lucky Star -numerosi – ovat 1:139 838 160. Jokaisella kahdeksasta tasosta näiden kahden välillä on oma kertoimensa.

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillions?
  Vinkkejä ja temppuja EuroMillionsin pelaamiseen

  Vinkkejä ja temppuja EuroMillionsin pelaamiseen

  Saatat ajatella, että on mahdotonta kehittää järjestelmää, joka tekee EuroMillions-voitosta todennäköisemmän – mutta se ei todellakaan ole niin. Mitä sinun tarvitsee tehdä, on ajatella sitä, mitä on jo tapahtunut menneisyydessä. Melko yksinkertaisena elämänsääntönä, joka sanoo, että se, mitä tapahtuu useimmiten, tapahtuu todennäköisimmin uudelleen, kun taas mitä tapahtuu. On vähiten todennäköistä, että se toistuu. Kun tämä otetaan huomioon, tässä on se, mitä EuroMillions-voittojen historia kertoo, mikä todennäköisimmin auttaa sinua pääsemään palkintoon:

  • Kun valitset numerot, valitse sekoitus parittomia ja parillisia
  • Kun valitset numerot, valitse sekoitus korkeaa ja matalaa

  Miksi nämä kaksi sääntöä? Koska enemmän palkintoja on ollut parittomien ja parillisten numeroiden sekoituksella kuin keskittymällä kumpaankaan – ja sama pätee suurien ja pienten numeroiden sekoitukseen.

  Voittaneet numerot ovat kaikki verkkosivustolla. Voit tutkia niitä. Löydät malleja. Jotkut numeroryhmät esiintyvät useammin kuin toiset. Tämä pätee myös joihinkin yksittäisiin numeroihin. Selvitä, mikä kuvio on, ja se kertoo sinulle, milloin niitä pelataan.

  Vinkkejä ja temppuja EuroMillionsin pelaamiseen
  Suurin määrä EuroMillions-voittajia

  Suurin määrä EuroMillions-voittajia

  Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa on molemmilla suurin EuroMillion-loton yksittäisten jättipotin voittajien määrä, kummallakin 114; Espanja on lähellä 112:lla. Asteikon toisessa päässä Luxemburgilla on vain 3 ja Irlannissa 18.

  Suurimmat palkinnot maittain

  • Itävalta 130 miljoonaa euroa
  • Belgia 188 miljoonaa euroa
  • Ranska 220 miljoonaa euroa
  • Irlanti 188 miljoonaa euroa
  • Luxemburg 66 miljoonaa euroa
  • Portugali 190 miljoonaa euroa
  • Espanja 190 miljoonaa euroa
  • Sveitsi 230 miljoonaa Sveitsin frangia
  • Iso-Britannia 170 miljoonaa euroa

  Lisäpelejä jokaiselle maalle

  Itävallassa on ÖsterreichBonus-arvonta, joka on ilmainen ja voi voittaa 100 000 € jokaisessa arvonnassa. On myös Joker lisämaksusta; sinulle annetaan kuusi numeroa ja voit voittaa palkintoja yhdistämällä numerot arvonnassa.

  • Belgiassa on My Bonus, joka on ilmainen ja jolla on tavallinen 500 € palkinto
  • Ranska takaa yhden miljoonan euron voittajan jokaisessa My Million -arvonnassa, ja sillä on myös Etoile+, joka vahvistaa muita kuin jättipottipalkintoja
  • Irlannilla on 10 voittajaa, jotka arvostavat 5 000 euroa kussakin Ireland Onlyn arvonnassa
  • Luxemburgissa on Extra Lux -ilmainen arvonta, ja se sallii myös sisäänpääsyn Jokeriin
  • Portugalilla on ilmainen M1lhão-arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa miljoona euroa
  • Espanjalla on ilmainen El Millón -arvontaan mahdollisuus voittaa miljoona euroa
  • Sveitsillä on 2 mahdollisuutta ja supertähti
  • Isossa-Britanniassa on ilmainen Millionaire Maker, jonka palkinnot ovat miljoona puntaa
  Suurin määrä EuroMillions-voittajia