Parhaat EuroMillones Lotto vuonna 2023

EuroMillions on ollut mukana online-uhkapelielämässä jo jonkin aikaa. Tämä lotto erottuu yhtenä maailman parhaista online-arpajaisista tarjottujen jättipottisumman ja aktiivisten pelaajien lukumäärän suhteen. Espanja on yksi niistä maista, joissa tämä kansainvälinen lotto on suosittu.

Paikallisesti tämä lotto on nimeltään EuroMillones. Lotto on ollut käynnissä yli puolitoista vuosikymmentä, minkä myötä se on kehittänyt ennennäkemättömän uskottavuuden.

Parhaat EuroMillones Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja EuroMillones-lottoon?
Mistä ostaa lippuja EuroMillones-lottoon?

Mistä ostaa lippuja EuroMillones-lottoon?

EuroMillonesin lottosivusto

EuroMillones antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa lippuja verkossa suoraan viralliselta lottosivustolta. EuroMillions oli yksi ensimmäisistä arpajaisista, jotka tarjosivat lippuja verkossa ilman lottoagentteja. Liput ovat kaikkien Espanjan pelaajien saatavilla heidän kansallisuudestaan riippumatta.

Kuitenkin vedonlyöjät lottolippujen ostaminen netistä on oltava fyysisesti läsnä maassa ostoa tehdessään. Tämä tarkoittaa, että jopa Espanjassa vierailevat turistit voivat pelata. Heidän on myös oltava fyysisesti läsnä maassa lunastaakseen yli 500 euron voittonsa.

Yksi EuroMillones-arpajaisten nettiostosten tärkeimmistä eduista on, että vedonlyöjien ei tarvitse huolehtia arvonnan seuraamisesta tarkistaakseen, ovatko he voittaneet. Sen sijaan kaikki heidän numeronsa tarkistetaan automaattisesti, ja kaikille voittajille ilmoitetaan voitoistaan.

Lisäksi pelaajien ei tarvitse jonottaa saadakseen käsiinsä lippuja paikallisilta myyjiltä. He myös saavat jopa 500 euron voittonsa suoraan tililleen, jolloin vältytään niiden lunastamisesta.

Paikalliset myyjät

Paikalliset jälleenmyyjät tarjoavat toisen vaihtoehdon, joka kannattaa harkita, kun tutkitaan kuinka ostaa lippuja EuroMillones-tapahtumaan. Jälleenmyyjät sijaitsevat kätevästi koko Espanjassa ja kaikki muut tukikelpoiset maat. Paikallisilta lipunmyyjiltä lippuja ostavien pelaajien on mentävä tiettyihin EuroMillones-arpajaistoimistoihin lunastaakseen palkintonsa, jos he voivat voittaa, voittosummasta riippumatta.

Lottolippujen välittäjät

Yksityishenkilöt, jotka eivät ole Espanjassa tai muissa tukikelpoisissa maissa, voivat silti pelata EuroMillones-arpajaisia rajoituksista huolimatta. Tämä on mahdollista kolmannen osapuolen agenttien kautta. Tällaiset edustajat sijaitsevat yleensä tukikelpoisissa maissa. He ostavat lippuja asiakkaidensa puolesta ja valitsevat heidän ilmoittamansa numerot.

Agentit myös lunastavat palkinnot asiakkaidensa puolesta ja lähettävät rahat suoraan heille. He kuitenkin veloittavat palveluistaan maksun, joka sisältää usein prosenttiosuuden minkä tahansa voittolipun voitosta.

Mistä ostaa lippuja EuroMillones-lottoon?
EuroMillones-loton historia

EuroMillones-loton historia

EuroMillones-arpajaisten käynnisti helmikuussa 2004 Espanjan Loterias del Estado, Ranskan Francaise des Jeux, ja Camelot Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Espanja, Ranska ja Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat olivat ainoita, jotka saivat osallistua tuolloin. Silti useat muut maat hyväksyttiin myöhemmin samana vuonna. Ensimmäinen arvonta suoritettiin 13. helmikuuta 2004 Pariisissa. Siitä lähtien arvontoja on järjestetty joka viikko.

Nykyään niitä järjestetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Kaikille EuroMillones-loton voittajille on maksettu kertakorvauksia, toisin kuin tapauksessa monet muut kilpailevat arpajaiset.

Onko EuroMillones-lotto laillinen?

EuroMillones-arpajaiset toimivat laillisesti Espanjassa. Palveluntarjoajalla on voimassa oleva lisenssi ja se täyttää kaikki lailliset vaatimukset arpajaisten tarjoamiseksi maassa. Peli on kuitenkin rajoitettu 18-vuotiaille tai sitä vanhemmille pelaajille.

EuroMillones-loton historia
Kuinka pelata EuroMillones-lottoa

Kuinka pelata EuroMillones-lottoa

Tämän loton pelaaminen on suhteellisen helppoa. Pelaajien on aloitettava ymmärtämällä, kuinka ostaa EuroMillones-lotokuponki verkossa, ja valita onnennumeronsa, jotta heillä on mahdollisuus voittaa. Yhteensä satunnaislukujen määrä vaaditaan seitsemän lippua kohden. Viisi numeroa valitaan 50:n joukosta, ja loput kaksi valitaan eri 12:n kokoelmasta, joka tunnetaan tähtinumeroina.

Arvonta suoritetaan sitten voittonumeroiden määrittämiseksi. Pelaajien on vastattava kaikkia seitsemän numeroa voittaakseen jättipotin. EuroMillonesilla on kuitenkin useita muita palkintotasoja, joiden avulla vedonlyöjät voivat voittaa harvemmilla oikein ennustetuilla numeroilla.

Automaattinen valinta

Verkosta lottolipun ostava pelaaja voi valita automaattisen numeronvalinnan, eikä hänen tarvitse opetella paljoakaan EuroMillonesin pelaamisesta verkossa. Tämä automaatiotoiminto käyttää satunnaislukugeneraattoria numeroiden valitsemiseen automaattisesti. Tämä vaihtoehto on kätevä vedonlyöjille, jotka ostavat monia liput arvontaan tai ne, jotka ostavat lippuja viime hetkellä.

Tulevaisuuden peli

On myös mahdollisuus pelata etukäteen enintään kahdeksaan tasapeliin. Toisin sanoen samaa lippua voi käyttää jopa kahdeksaan arvontaan niille pelaajille, jotka pelaavat EuroMillonesia verkossa samoilla onnennumeroilla. Jos lippu voittaa ennen viimeistä arvontaa, tarjotaan vaihtolippu kattamaan ennakkopelissä jäljellä olevat arvonnat.

Kuinka pelata EuroMillones-lottoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillones-loto?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillones-loto?

Todennäköisyys voittaa mikä tahansa palkinto EuroMillones-arpajaisissa on kohtuullisen korkea, 1:13. Sen suotuisat kertoimet tukevat pitkälle loton asemaa parhaiden online-arpajaisten joukossa. Erityiset kertoimet erikoispalkintojen voittamiseen ovat kuitenkin alhaisemmat ja huononevat palkintotasojen noustessa.

Tietyt tason kertoimet

Alimmalle palkintotasolle on valittava vain kaksi oikeaa numeroa 50:n poolista, jonka kertoimella on 1:22. 12. taso vaatii kaksi numeroa ja yhden tähden, jolloin kerroin on 1:49. Yhden numeron ja kahden tähden ennustaminen voittaa. 11. tason palkinto, jonka kerroin on 1:188. Kolmen numeron ja kolmen numeron plus yhden tähden ennustaminen oikein voittaa kymmenennen ja 9. palkintotason kertoimella 1:314 ja 1:706.

Kahden luvun ja kahden tähden oikea ennustus voittaa 8. tason palkinnon ja sen kertoimella on 1:985. Seitsemännen tason palkinto voittaa neljän numeron tarkalla ennustuksella, kertoimella 1:13811. 6.-2. tason palkinnot myönnetään lyönnit, jotka ennustavat kolme numeroa plus kaksi tähteä, neljä numeroa plus yksi tähti, neljä numeroa plus kaksi tähteä ja viisi numeroa plus yksi tähti.

Todennäköisyys on 1:14125, 1:31075, 1:621503, 1:3107515 ja 1:6991908. Jättipotin voittamisella, joka edellyttää kaikkien seitsemän numeron oikeaa ennustamista, on pienin kerroin 1:19 838 160.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa EuroMillones-loto?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat EuroMillones-loton

Maksuvaihtoehdot, jos voitat EuroMillones-loton

Maksuvaihtoehdot riippuvat voitetusta summasta. Kaikki 500 euron tai sitä pienemmät voitot lähetetään suoraan tilille, jolla voittolippu on ostettu, jos se ostettiin verkossa. Paikallisilta myyjiltä ostettujen lippujen kohdalla pelaajien on palattava liikkeisiin, joista he ostivat voittolippunsa lunastaakseen palkintoja.

Yli 500 euron voitot voidaan maksaa vain EuroMillonesin arpajaistoimistoista, ja voittajien tulee lunastaa ne henkilökohtaisesti.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat EuroMillones-loton
Vinkkejä ja temppuja EuroMillones-loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja EuroMillones-loton pelaamiseen

Pelaajat voivat käyttää useita vinkkejä ja temppuja lisätäkseen voittomahdollisuuksiaan pelatessaan EuroMillones-lotossa. On kuitenkin tärkeää huomata, että mikään neuvo tai järjestelmä ei voi taata kannattavaa voittoa. Puntereiden tulee siis pelata vastuullisesti parantuneista voittomahdollisuuksista huolimatta.

Ostamalla lisää lippuja

Yksi parhaista vinkeistä on, että vedonlyöjien tulisi ostaa useita EuroMillones-lippuja arvontaa kohden budjetin rajoissa ja varmistaa, että kunkin lipun valitut onnennumerot eroavat muista. Enemmän EuroMillones-lippujen ostaminen verkosta parantaa matemaattisia voittokertoimia ja lisää yleisiä voittomahdollisuuksia mille tahansa palkintotasolle.

Ratkaisu tähän on liittyminen arpajaissyndikaattiin. Siihen liittyy kuitenkin varoitus jakaa voitot syndikaatin jäsenten kesken.

Jackpotin ajoitus

Toinen vinkki on pelata enemmän, kun jättipotti on pinottu suurempi. Tämä lisää riski-voittosuhdetta ilman, että voittokertoimet muuttuvat. Toisin sanoen pelaaminen jättipotin ollessa huipussaan tarkoittaa suurempaa mahdollista voittoa samalla riskillä, koska lippujen hinnat pysyvät samoina.

Seuraa arpajaisia

Paikallisilta myyjiltä lippuja ostavien pelaajien tulee aina pitää ne turvassa ja tarkistaa arvonnan numerot niitä vastaan. On ollut lukuisia lunastamattomia voittoja, koska pelaajat ovat menettäneet lippunsa tai eivät tienneet voittavansa.

Vinkkejä ja temppuja EuroMillones-loton pelaamiseen