Parhaat Extra 5 Lotto vuonna 2023

Kreikka on vuosien varrella käynnistänyt laajan valikoiman kansallisia lottopelejä. Parhaat ovat yleensä yksinkertaisia houkuttelevilla jättipoteilla. Extra 5 Lottery erottuu erityisesti. Pelaajat valitsevat viisinumeroisen yhdistelmän jokaista arvontaa varten. Jos he voittavat, voiton kokonaissumma voi olla jopa 500 000 euroa.

Arvonta suoritetaan joka päivä. Tämä antaa pelaajille monia mahdollisuuksia ostaa lippu. Suurin haittapuoli on online-vaihtoehtojen puute, kun on kyse numeroiden valinnasta tai palkintorahojen lunastamisesta. Tämä ei ole estänyt Extra 5 -lottoa menestymästä sen perustamisesta vuonna 2002 lähtien.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja Extra 5 Lotto

Mistä ostaa lippuja Extra 5 Lotto

Ensimmäinen askel nauttiaksesi tästä pelistä on tietää, kuinka ostaa Extra 5 -lottolappu. Tällä hetkellä ei ole omistettua online-sovellus saatavilla. Siksi lippa on ostettava vanhanaikaisesti.

Kaikkialla Kreikassa on lukuisia myyntipisteitä OPAP-peleille. Heidän virallisella verkkosivustollaan on jopa myymälän paikannusosio. Tämä helpottaa pelaajien löytämistä paikalliselta alueelta.

OPAPin tytäryhtiössä myymälässä henkilö voi valita numeronsa ja ostaa Extra 5 Lottolipun. Digitaalista kopiota ei ole mahdollista saada. Tästä syystä on tärkeää, että paperilippu säilytetään turvassa. Numeroiden valitseminen kivijalkakeskuksessa saattaa tuntua vanhentuneelta. Se on kuitenkin edelleen melko yleistä onnenpelejä Kreikassa.

Mistä ostaa lippuja Extra 5 Lotto
Extra 5 loton historia

Extra 5 loton historia

Tämän pelin historialla on yhteyksiä urheiluvedonlyönti. 1950-luvulla oli kansallinen pyrkimys parantaa infrastruktuuria tämäntyyppistä vedonlyöntiä varten. Pian perustettiin urheilun pääsihteeristö. Vuonna 1958 uusi yksityinen oikeushenkilö OPAP alkoi valvoa kaikkea rahapeleihin liittyvää toimintaa. Monien vuosien ajan pääpaino oli jalkapallossa.

OPAP alkoi kuitenkin lopulta luoda lottopelejä suuren yleisön nautittavaksi. LOTTO lanseerattiin vuonna 1990 ja siitä tuli suuri menestys. Uusi kysyntä suurempaa erilaisia online-arpajaisia sai vauhtia. OPAP on kokeillut erilaisia.

Sekä SUPER 3 että EXTRA 5 tulivat saataville 25. marraskuuta 2002. Internetin tulo antoi pelaajille mahdollisuuden tarkistaa EXTRA 5 -tulokset verkossa.

Extra 5 loton historia
Onko Extra 5 lotto laillinen?

Onko Extra 5 lotto laillinen?

Kaikki OPAPin tarjoamat uhkapelit ovat täysin laillisia Kreikassa. Kansalaisten tulee olla vähintään 18-vuotiaita ostaakseen lipun. Se on monimutkaisempi tilanne ulkomailla oleville ihmisille, jotka haluavat pelata online-korvikkeen kautta.

Euroopan yhteisöjen tuomioistuin päätti vuonna 2011, että OPAP:n monopolistinen luonne tekee siitä EU-lainsäädännön vastaisen. Tämän seurauksena on parasta, että vain Kreikan kansalaiset pelaavat Extra 5:tä.

Jos henkilön numerot arvotaan, hänen voittonsa voidaan verottaa. Veroprosentti alkaa 100 euron maksuista. Se kasvaa jättipotin koosta riippuen. Yli 2500 € voittaneiden pelaajien on lain mukaan maksettava 20 % veroa. Nämä säännöt tulivat voimaan syyskuussa 2022. Lisäksi OPAP noudattaa nimettömyyttä ykköspalkinnon saajien osalta.

Onko Extra 5 lotto laillinen?
Kuinka pelata Extra 5 -lottoa

Kuinka pelata Extra 5 -lottoa

Tämä kreikkalainen lotto on erittäin suosittu säännöllisyytensä ja yksinkertaisuutensa vuoksi. Arvonta suoritetaan joka päivä klo 15.00 (Ateenan aikaa). Pelaajat voivat valita numeronsa mille tahansa valtuutetulle OPAP-jälleenmyyjälle.

Heidän on valittava vähintään viisi. Ne vaihtelevat 1 - 35. Jos pelaaja ei halua valita numeroita itse, hän voi käyttää Quick Pick -konetta. Se luo satunnaisesti niille sarjan.

Sitten on aika valita jokaisessa arvonnassa panostettava rahasumma. Jos valintoja tehdään useita, ne toimivat kumulatiivisesti. Vähimmäissumma voidaan panostaa jättämällä täyttämättä lippukupongiin kerrointa. Pienin sarakkeen arvo on 0,50 €.

Useat valinnat antavat pelaajalle mahdollisuuden osallistua tuleviin arvontoihin. Tämä on kätevä niille, jotka haluavat vain yhden lipun. Ylimmän tason palkinnon voittamiseksi kaikki numerot on arvottava.

Pelaajat, jotka onnistuvat ennustamaan neljä tai kolme numeroa, voivat voittaa pienemmän palkintosumman. The tuloksia löytyy virallisella OPAP-verkkosivustolla. On jopa mahdollista seurata arvontaa livenä.

Kuinka pelata Extra 5 -lottoa
Todennäköisyys voittaa ylimääräinen 5 lotossa

Todennäköisyys voittaa ylimääräinen 5 lotossa

On monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kansallisten arpajaisten kertoimet. Tämä sisältää arvonnassa olevien numeroiden määrän ja pelaajien lukumäärän. Jos lottopeliä pelaa verkossa suuri joukko ihmisiä, se voi muuttaa merkittävästi voittomahdollisuuksia.

Koska Extra 5 kohdistuu suoraan Kreikan kansalaisiin, tämä ei ole ongelma. Kaikki lipunhaltijat toivovat voivansa ensimmäisen palkinnon. Todennäköisyys, että tämä tapahtuu, on yksi 324 632:sta. Tämä tekee siitä paljon houkuttelevamman kuin vastaava kilpaileminen online- tai kansalliset lottopelit.

Esimerkiksi todennäköisyys voittaa kreikkalainen jokeri on yksi 24 435 180:sta. Sillä välin pelaajilla on yksi 13 983 816:sta kreikkalaisen loton jättipotin voittamisesta. Siksi, jos pelaajat etsivät peliä, jolla on parhaat mahdolliset mahdollisuudet, Extra 5 on arvokas vaihtoehto.

Todennäköisyys voittaa ylimääräinen 5 lotossa
Maksuvaihtoehdot 5 ylimääräiselle voittajalle

Maksuvaihtoehdot 5 ylimääräiselle voittajalle

Extra 5 -lottoa pelaavien ei pitäisi odottaa mitään online-maksuvaihtoehtoja. Sen sijaan heidän on lunastettava voittonsa OPAP-kaupasta tai valtuutetusta pankista. Vioittuneita tai kadonneita lippuja ei pidetä voimassa. Siksi on tärkeää pitää ne turvassa.

Jos henkilö voittaa alemman tason palkinnon, voitto on yleensä 5–125 €. Suurin jättipotti ei ylitä 500 000 €.

Pelaajat, jotka ovat onnekkaita voittamaan tämän summan, huomaavat, että vaatimusprosessi on monimutkaisempi. Liikkeen sijaan heidän on tuotava lippu Ateenan OPAP-toimistoihin. On myös mahdollista palkata asianajaja lunastamaan rahat.

Toisinaan yli kymmenen ihmistä tulee esittämään ensimmäisen tason palkintolipun. Näissä tilanteissa 500 000 euroa jaetaan osakkeina. Kullekin pelaajalle jaettava rahamäärä riippuu siitä, kuinka monta ihmistä hakee kyseiseen arvoon.

Maksuvaihtoehdot 5 ylimääräiselle voittajalle
Vinkkejä ja temppuja ylimääräisen 5 loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja ylimääräisen 5 loton pelaamiseen

 • Extra 5 Lottery on onnenpeli. Pelaajien on mahdotonta ennustaa seuraavan arvonnan tarkkaa yhdistelmää.
 • Toisaalta he voisivat parantaa mahdollisuuksiaan välttämällä tiettyjä numeromalleja. Ei ole viisasta valita yhdistelmää, joka on jo piirretty aiemmin. Saman sarjan toistumisen todennäköisyys on käytännössä mahdotonta.
 • Pelaajien ei tule valita viittä peräkkäistä numeroa peräkkäin. Sen sijaan on parempi valita numeroita, jotka kuuluvat eri ryhmiin. Jotkut ihmiset haluavat pelata moninpeliä. 5-10-15-20-25 on yksi yleinen esimerkki. Vaihtoehtoisesti he voivat valita numeroita, jotka päättyvät samaan numeroon, kuten 3-13-23-33.
 • Tämäntyyppiset strategiat itse asiassa vähentävät voittomahdollisuuksia. Kun ostat Extra 5 Lottolipun, on tärkeää muistaa, että vaihtelevat yhdistelmät toimivat yleensä paremmin.
 • Pelaajan ei tarvitse päättää yhdistelmästä itse. Sen sijaan he saattavat päättää liittyä arpajaissyndikaattiin. Nämä ovat ihmisryhmiä, jotka yhdistävät rahansa.
 • He ajattelevat lukuaan strategisesti. Jos yksi heistä onnistuu voittamaan Extra 5 -loton, jackpot jaetaan kaikkien syndikaatin jäsenten kesken.
Vinkkejä ja temppuja ylimääräisen 5 loton pelaamiseen