Parhaat France Keno Lotto vuonna 2024

France Keno, jota operoi yksityinen yritys La Francaise des Jeux Group (FDJ), on lottopeli, jonka avulla pelaajat voivat valita 2–10 numeron välillä 1–70. Peli arvotaan kahdesti päivässä, seitsemän päivinä viikossa, ja sen maksimi jättipotti on kaksi miljoonaa euroa. Kuitenkin vain pelaajat, jotka asuvat Ranskassa tai vierailevat maassa, voivat pelata tätä peliä.

Osallistuakseen pelaajien on päätettävä panoksen suuruus, joka voi vaihdella yhdestä kymmeneen euroon. Heillä on myös mahdollisuus lisätä kertoimen tai Joker+-peli, jos he haluavat. Pelaajat voivat ostaa lippuja lisensoiduilta FDJ-jälleenmyyjiltä, ​​Francaise des Jeux -sivustolta tai mobiilisovelluksen kautta.

Parhaat France Keno Lotto vuonna 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mikä on ranskalainen keno?

France Keno on suosittu lottopeli Ranskassa, joka tunnetaan joustavuudestaan ​​ja säännöllisistä arvonnoistaan. Se toimii muodossa, jossa pelaajat valitsevat numerot tietyltä alueelta, tyypillisesti välillä 1 ja 70 tai 1 ja 80. Jokaisessa arvonnassa valitaan satunnaisesti tietty määrä voittonumeroita. Valittujen numeroiden ja voittonumeroiden määrä voi vaihdella, mikä tarjoaa erilaisia ​​tapoja pelata ja voittaa.

France Kenon ainutlaatuinen piirre on sen säännölliset arvonnat, jotka järjestetään usein kahdesti päivässä. Tämä lisää pelaajien mahdollisuuksia osallistua ja voittaa. Kenon palkintosummat riippuvat siitä, kuinka monta numeroa pelaaja valitsee ja vastaa, sekä summasta, jonka hän päättää panostaa. Mitä enemmän numeroita löytyy, sitä suurempi palkinto. Lisäksi pelaajat voivat halutessaan moninkertaistaa voittonsa "Kerroin"-nimisen ominaisuuden avulla, joka, jos se valitaan, nostaa lipun hintaa, mutta voi lisätä merkittävästi palkintorahoja.

France Keno vetoaa laajaan joukkoon pelaajia yksinkertaisten sääntöjensä ja sen tarjoaman joustavuuden ansiosta vedonlyöntimäärien ja numerovalintojen suhteen. Se on saatavilla eri paikoissa Ranskassa ja verkossa, joten harrastajien on kätevä pelata säännöllisesti. Kuten kaikkien uhkapelien kanssa, pelaajien on pelattava vastuullisesti pitäen mielessä, että mahdollisuudet voittaa suuria summia ovat suhteellisen pienet ja ensisijaisena tavoitteena tulisi olla viihde eikä taloudellinen hyöty.

Mistä ostaa lippuja Kenoon (ranska)?

Ostaaksesi lippuja Kenoon Ranskassa, sinulla on useita vaihtoehtoja:

  • Paikalliset valtuutetut jälleenmyyjät: Kaikkialla Ranskassa on lukuisia valtuutettuja vähittäismyyntipisteitä, kuten tupakkakauppoja, lehtikioskeja ja joitain supermarketteja, joista voit ostaa Kenon lippuja. Näissä paikoissa on usein virallinen lottologo, mikä tekee niistä helppo tunnistaa.
  • Verkossa virallisen lottosivuston kautta: Kenoa operoiva French National Lottery tarjoaa online-alustan, josta voit ostaa lippuja. Tämän palvelun käyttäminen edellyttää yleensä tilin rekisteröintiä, ja sinun on ehkä asuttava Ranskassa tai maassa, jotta voit käyttää sivustoa ja tehdä ostoksia.
  • Mobiilisovellukset: Jotkut viralliset lottosovellukset sallivat sen Osta Keno-liput suoraan älypuhelimesta tai tabletista. Nämä sovellukset ovat yleensä saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, ja ne voidaan ladata vastaavista sovelluskaupoista.
  • Lottolippujen myyntiautomaatit: Joillakin alueilla saatat löytää automaattisia myyntiautomaatteja, jotka myyvät Keno-lippuja. Näitä koneita löytyy yleensä vilkkaasta liikenteestä, kuten ostoskeskuksista tai liikennekeskuksista.

Kun ostat Kenon lippuja, joko henkilökohtaisesti tai verkossa, varmista, että ostat hyvämaineisesta ja valtuutetusta lähteestä. Luotettavaa tietoa ja suosituksia mistä ostaa lippusi, voit vierailla alustoilla, kuten LottoRanker. On myös tärkeää noudattaa paikallisia ikärajoituksia ja uhkapelisäännöksiä koskevia lakeja. Jos et ole Ranskassa, tarkista, onko ranskalainen keno kansainvälisten pelaajien saatavilla online-arpajaisten kautta, mutta varmista aina näiden palvelujen laillisuus ja oikeudellinen asema lainkäyttöalueellasi.

Ranskan Kenon historia

Sanotaan, että Keno, lotot ja bingo kaikki ovat peräisin Kiinasta yli 2000 vuotta sitten. Ensimmäisen arpajaisen Ranskassa salli Franciscus I vuonna 1539 vuosimaksua vastaan. Arpajaiset vaihtelivat laillisen ja laittoman aseman välillä seuraavien vuosisatojen ajan. Lotto ja lottotyyppiset pelit laillistettiin lopulta Ranskassa vuonna 1933, ja ne ovat edelleen sallittuja tähän päivään asti.

Kenoa (FR) pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1993 ja sitä soitettiin alun perin vain kerran viikossa torstaisin. Kaksi vuotta myöhemmin lisättiin toinen arvonta, joka järjestetään tiistaina, mikä teki siitä joka toinen viikko. Seuraavana vuonna 1996 sitä alettiin piirtää jokaisena viikonpäivänä.

Vuonna 2003 Keno Soir lisättiin, jotta se teki kaksi arvontaa päivässä. Peli tuli tunnetuksi Keno Lifetime Winner -nimellä vuonna 2013. Jotkut alkuperäisistä kertoimista on romutettu, jotta niitä jää kolme; x2, x3 ja x5. Ranskalaiset pelaajat ovat voineet pelata Kenoa ja muita online-arpajaisia ​​laillisesti vuodesta 2009 lähtien.

Onko Keno (FR) laillinen?

Arpajaiset, mukaan lukien Keno, ovat laillisia sekä verkossa että sen ulkopuolella Ranskassa, ja niitä on luvannut ja säännellyt Ranskan hallitus. Pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita pelatakseen, ja heidän on todistettava ikä. Arpajaiset ovat olleet laillisia Ranskassa vuodesta 1933, ja online-uhkapelit ovat olleet laillisia vuodesta 2009 pelilain (2010-476) vuoksi.

Kuitenkin vain ranskalaiset pelaajat voivat pelata Kenoa (FR), olivatpa he Ranskan kansalaisia ​​tai vierailijoita. Lisäksi vain Ranskan kansalaiset voivat pelata verkossa, koska ranskalaisten operaattoreiden rekisteröityminen on laitonta pelaajia muista maista, mukaan lukien EU.

Kuinka pelata Kenoa

Pelaajat päättävät, kuinka monta numeroa kahdesta 10:een he haluavat valita yhdestä 70:een. Sitten heidän on valittava panoksen suuruus yhdestä, kahdesta, kolmesta, viidestä tai 10 eurosta. On myös mahdollisuus valita kerroin, joka kaksinkertaistaa maksettavan panossumman (esim. euron panos + kerroin = kaksi euroa).

Vaikka alkuperäinen panos tuplataan kertoimella, todelliset voitot voidaan kertoa kolmella tai viidellä, jos nämä valitaan. Mitä enemmän numeroita osuu ja mitä suurempi panos on, sitä suurempi on palkinnon määrä.

Kun pallot ovat tasossa, valitaan 20 palloa, jonka jälkeen kerroin, joka voi olla x2, x3 tai x5. Pelaajien tulee varmistaa, että he ostavat lippunsa vähintään tuntia ennen arvonta-aikoja, jotka ovat klo 13 keskipäivällä ja klo 20 illan arvonnassa. Pelaajien, joilla on fyysiset liput, on säilytettävä kuitinsa turvallisessa paikassa, koska heidän on lunastettava kaikki palkinnot.

Jokeri+

Toissijaisessa pelissä Joker+ voidaan lisätä Kenon lippuun yhdellä tai kahdella ylimääräisellä eurolla valitun vedon mukaan. Pelaajat eivät valitse numeroita itse, koska Flash-järjestelmä luo ne automaattisesti, kun pelaajat vahvistavat pelin. Voittaakseen pelaajien on vastattava kaikki seitsemän numeroa siinä järjestyksessä, jossa heidät arvotaan voittaakseen 500 000 euroa.

Ranskan Kenon arvonnan aikataulu

France Keno tarjoaa säännöllisiä arvontoja koko viikon ajan, mikä tarjoaa pelaajille useita mahdollisuuksia kokeilla onneaan. Tarkka arvontaaikataulu voi vaihdella valitsemasi alustan tai palveluntarjoajan mukaan. Useimmat alustat tarjoavat kuitenkin arvontoja muutaman minuutin välein, mikä tarjoaa nopeatempoisen ja jännittävän pelikokemuksen.

Kun ymmärrät arvonnan aikataulun, voit suunnitella pelaamistasi ja varmistaa, että et koskaan menetä mahdollisuutta osallistua France Kenon jännitykseen.

Ranskan Kenon voittokertoimet

Ranskalainen Keno on yksi niistä parhaat online-arpajaiset suotuisten kertoimiensa vuoksi. Suurin jättipotti 10/10 numeroiden yhdistämisestä 10 euron panoksella ilman kerrointa on kaksi miljoonaa euroa. Todennäköisyys, että tämä tapahtuu, on 1:2 147 181.

Voittokertoimet vaihtelevat pelaajan valitsemien numeroiden määrän ja sen mukaan, kuinka monta näistä on osumia. Voittoja voi kasvattaa panostamalla suurempiin panoksiin ja aktivoimalla kertoimen.

Todennäköisyys, että 2/2 numerot täsmäävät, on 1:13, kun taas 4/4 numeroiden yhteensopivuuden todennäköisyys on 1:189. Oikein osuvien 8/8 numeroiden kertoimella on 1:74 941, mikä antaa 8 000 euron palkinnon 1 euron veto.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat Kenon

Kaikki palkinnot on lunastettava kahden kuukauden kuluessa arvonnasta. Yli 2 000 euron palkinnon saaminen edellyttää, että pelaaja esittää henkilöllisyystodistukset palkinnon lunastamiseksi. Jos pelaajat ovat tarpeeksi onnekkaita löytääkseen 9/9 tai 10/10 numerot oikein, heillä on mahdollisuus saada kertakorvaus tai elinkorot.

Pelaajien, jotka pelasivat FDJ-jälleenmyyjällä, on mentävä La Francais des Jeux -maksukeskukseen, ja verkossa pelanneet saavat sähköpostin, jossa kerrotaan seuraavista vaiheista. The maksuvaihtoehdot vaihtelevat pelitavan mukaan.

Jos pelataan jälleenmyyjän kanssa

Enintään 300 euron voitot voidaan lunastaa kaikilta FDJ-jälleenmyyjiltä, ​​mutta tämän summan ylittäessä pelaajan on mentävä La Francaise des Jeux -maksukeskukseen. Palkinnot 300-30 000 euroa voidaan maksaa suoraan pelaajan pankkitilille pankkisiirrolla joissakin myyntipisteissä.

Jos pelataan verkossa tai mobiilisovelluksen kautta

Enintään 2 000 euron voitot hyvitetään automaattisesti pelaajan tilille. Tämän summan ylittävät voitot edellyttävät henkilöllisyystodistusten esittämistä ennen kuin ne siirretään suoraan pelaajan pankkitilille.

Vinkkejä ja temppuja Keno Francen pelaamiseen

Keno, kuten muut lottopelit, on onnenpeli, mutta jotkut pelaajat saattavat haluta kehittää tiettyjä strategioita pelin tilastojen perusteella. Esimerkiksi suuri osa (noin kolmannes - puolet) vedetyistä numeroista toistetaan viimeisestä tai sitä edeltävästä pelistä.

Nämä kuumat numerot ovat siksi kohtuullisia pelata, mutta mahdollisesti ei, jos ne on arvottu kolme edellistä peräkkäistä kertaa. Tiettyjen numeroiden pelaamisen ajoitus voi myös olla kannattava strategia. Pelaajat voivat löytää Kenon (FR) tilastot FDJ:n verkkosivuilta auttaakseen heitä tunnistamaan kuumat ja kylmät numerot.

Numerostrategiat

Jotkut pelaajat haluavat pelata kylmiä numeroita, joita ei valita kovin usein. Näiden numeroiden pelaaminen voi olla edullista yksinkertaisesti siksi, että niiden arvot ovat myöhässä. On myös tilastollinen totuus, että kaikki luvut eivät ole parillisia tai kaikki parittomat, vaan näiden kahden sekoitus.

Voitot ovat siksi todennäköisempiä, jos pelaaja valitsee parittoman ja parillisen määrän. Sama pätee myös pieniin tai suuriin lukuihin. Tämä tarkoittaa, että pelaajilla voi olla enemmän etua, jos he pelaavat tasaisen sekoituksen pieniä ja suuria numeroita.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, joka tunnetaan hellästi nimellä "Lucky Lotti" LottoRankerissa, yhdistää eteläamerikkalaisen tunnelmansa syvään asiantuntemukseen maailmanlaajuisista lotoista. Rion auringonpaistettavilta rannoilta Isabella purkaa arpajaisten hienouksia ja tuo pelaajille parhaat vinkit ja temput.

Send email
More posts by Isabella Garcia

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on ranskalainen keno?

French Keno on suosittu lottopeli, joka on saatavilla Ranskassa. Siinä on joustava pelattavuus ja usein arvontoja, tyypillisesti kahdesti päivässä. Pelaajat valitsevat numerot tietyltä alueelta, yleensä välillä 1-70 tai 1-80, ja sitten arvonta määrittää voittonumerot. Pelin houkuttelevuus piilee sen yksinkertaisissa säännöissä ja sen tarjoamassa vapaudessa panosten määrien ja numeroiden valinnassa.

Mistä voin ostaa lippuja ranskalaiseen kenoon?

Voit ostaa ranskalaisia ​​keno-lippuja paikallisilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten tupakkakaupoista ja lehtikioskeista Ranskassa, virallisen arpajaissivuston kautta, iOS- ja Android-laitteiden mobiilisovellusten kautta tai arpajaisten lippuautomaateista, joita löytyy ostoskeskuksista ja muilta vilkkailta alueilta. Varmista aina, että ostat hyvämaineisista lähteistä.

Voinko pelata ranskalaista kenoa verkossa?

Kyllä, voit pelata ranskalaista kenoa verkossa. Virallinen Ranskan National Lottery -sivusto tarjoaa online-alustan lippujen ostamiseen. Saatat kuitenkin joutua asumaan Ranskassa tai maassa päästäksesi sivustolle ja ostaaksesi lippuja.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa ranskalainen keno?

Todennäköisyys voittaa ranskan kenossa vaihtelee sen mukaan, kuinka monta numeroa valitset ja yhdistät. Esimerkiksi todennäköisyys, että 2 osuu kahdesta valitusta numerosta, on 1:13, kun taas todennäköisyys löytää 8:sta 8 on 1:74 941. Peli on tunnettu suotuisista kertoimistaan ​​verrattuna muihin arpajaisiin.

Onko ranskalaisessa kenossa muita pelejä?

Kyllä, siellä on ylimääräinen peli nimeltä Joker+, jonka voit lisätä Keno-lippuusi lisämaksusta. Joker+:ssa numerot luodaan automaattisesti, ja kaikkien seitsemän numeron vastaaminen arvonnassa voi voittaa jopa 500 000 euroa.

Mikä on suurin jättipotti ranskalaisessa kenossa?

Suurin jättipotti ranskalaisessa kenossa 10 numerosta 10:stä 10 euron panoksella (ilman kerrointa) on kaksi miljoonaa euroa. Summa voi vaihdella osuvien numeroiden määrän ja panoksen määrän mukaan.

Kuinka kerroinvaihtoehto toimii ranskan kenossa?

Ranskan Kenon kertoimen avulla pelaajat voivat kasvattaa mahdollisia voittojaan. Kun se valitaan, se kaksinkertaistaa lipun hinnan, mutta voi kertoa voitot 2-, 3- tai 5-kertaisesti vedetystä kertoimesta riippuen.

Onko ranskalainen keno laillinen?

Kyllä, ranskalainen keno on laillinen. Se on Ranskan hallituksen lisensoima ja sääntelemä. Pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita pelatakseen, ja nettirahapelit ovat olleet Ranskassa laillisia vuodesta 2009 lähtien.

Kuinka lunastan voitot ranskalaisesta kenosta?

Voitot tulee lunastaa kahden kuukauden kuluessa arvonnasta. Yli 2 000 euron summissa vaaditaan henkilöllisyystodistus. Palkintoja voi lunastaa FDJ-jälleenmyyjiltä pienempiä summia varten tai La Francaise des Jeux -maksukeskuksista suurempia voittoja varten. Online-pelaajat saavat ohjeet sähköpostitse.

Onko olemassa strategioita ranskalaisen kenon pelaamiseen?

Vaikka Keno on onnenpeli, jotkut pelaajat tarkastelevat pelin tilastoja valitakseen "kuumia" tai "kylmiä" numeroita. "Kuumia" numeroita on arvottu viime aikoina, kun taas "kylmiä" ei. Valinnan tasapainottaminen parittojen ja parillisten tai pienten ja suurten lukujen välillä saattaa myös lisätä mahdollisuuksiasi. Taattua voittostrategiaa ei kuitenkaan ole.