Parhaat French Lotto Lotto vuonna 2023/2024

Ranskan hallitus järjestää tätä 1970-luvulla perustettua lottoa. Kuitenkin vuodesta 2018 lähtien puolet siitä on julkistettu kilpailun lisäämiseksi. Huippupalkinnon voittajille (vastaavia numeroita 5 + 1) taataan vähintään kaksi miljoonaa euroa. Jos voittajia ei löydy, summaa korotetaan miljoonalla eurolla, jolloin tuloksena on jättipotti, joka voidaan kerätä jopa 34 arvonnasta. Jos seuraajaa ei ole näiden 34 arvonnan jälkeen, kertyneet rahat jaetaan seuraavassa arvonnassa lueteltujen alempien luokkien kesken.

Lottolipun voi ostaa netistä. French Lotto -liput verkossa maksavat 2,20 euroa riviltä, ja pelaajat voivat ostaa liput henkilökohtaisesti valtuutetun liikkeen kautta tai verkossa. Ranskalaisen loton jättipotit alkavat kahdesta miljoonasta eurosta.

Parhaat French Lotto Lotto vuonna 2023/2024
Mistä ostaa lippuja ranskalaiseen lottoon?

Mistä ostaa lippuja ranskalaiseen lottoon?

Jos Match 5 plus Chance Number -pelissä ei ole voittajaa, palkinto kiertyy seuraavaan arvontaan ja kasvaa miljoonalla eurolla. Nämä palkinnot voivat nousta korkeintaan 34 arvonnalla peräkkäin. Sen jälkeen, jos palkinnon voittajaa ei vieläkään ole, jättipottipalkinto rullaa alas ja jaetaan seuraavan voittopalkintotason osallistujien kesken.

Lottolipun voi ostaa netistä. French Lotto -liput verkossa maksavat 2,20 euroa riviltä, ja pelaajat voivat ostaa liput henkilökohtaisesti valtuutetun liikkeen kautta tai verkossa. Ranskalaisen loton jättipotit alkavat kahdesta miljoonasta eurosta. Jos Match 5 plus Chance Number -pelissä ei ole voittajaa, palkinto kiertyy seuraavaan arvontaan ja kasvaa miljoonalla eurolla.

Nämä palkinnot voivat nousta korkeintaan 34 arvonnalla peräkkäin. Sen jälkeen, jos palkinnon voittajaa ei vieläkään ole, jättipottipalkinto rullaa alas ja jaetaan seuraavan voittopalkintotason osallistujien kesken.

Tässä on jättipotin lisäksi kahdeksan muuta voittoyhdistelmää online-arpajaiset. Näillä pelaajat ansaitsevat palkintoja valitsemalla sopivan Chance-numeron. Suurin osa palkinnoista on pari-mutuel, eli ne vaihtelevat arvonnasta arvontaan riippuen myytyjen lippujen määrästä ja voittajista. Kuitenkin 2,20 euron palkinto annetaan Chance-numeron lyömisestä yhdellä pääpalloista.

Mistä ostaa lippuja ranskalaiseen lottoon?
Ranskalaisen loton historia

Ranskalaisen loton historia

Ranskan kansallinen lotto, jota yleisesti kutsutaan yksinkertaisesti Lotokseksi, aloitti toimintansa vuonna 1976. Ranskan loton arvonnat tapahtuvat joka lauantai, maanantai ja keskiviikko. Yksilöiden on valittava viisi numeroa yhdestä 49:ään ja mahdollisuus numero yhdestä 10:een. Lipunhaltija, joka vastaa kaikki viisi numeroa plus mahdollisuusnumero, voittaa palkinnon.

Ranskalaisen loton historia
Onko ranskalainen lotto laillinen?

Onko ranskalainen lotto laillinen?

Ranskalainen lotto on laillinen. Sen historian vuoksi on vain loogista, että rahapelit ovat laillisia Ranskassa, sekä verkossa että maalla. Jotkut vanhimmista uhkapeliyrityksistä löytyvät Ranskan maasta, ja ne ovat tehneet erinomaista työtä pitääkseen alan hengissä toistaiseksi.

Uhkapelilakeja on tarkistettu ajan myötä. Kolikkoautomaatit olivat olleet kiellettyjä jonkin aikaa ennen kuin ne palautettiin käyttöön vuonna 1988. Internet-uhkapelien salliminen kesti maassa kauan, mutta lopulta se tapahtui vuonna 2010. Ranskalaisilla pelaajilla on laaja valikoima uhkapelivaihtoehtoja tätä silmällä pitäen.

Ranskassa laillinen rahapeliikä oli 21 vuotta vuoteen 1987 asti, jolloin se laskettiin 18 vuoteen. Henkilöt, jotka ovat saaneet rikosoikeudellisen rangaistuksen ja jotka tuomari on evännyt pelitiloista, henkilöt, joiden käyttäytyminen todennäköisesti häiritsee pelitoimintaa, ja henkilöt, jotka ovat vapaaehtoisesti listanneet he kuuluvat niihin, jotka ovat kiellettyjä osallistumasta rahapelitoimintaan. Viimeisellä ryhmällä on kolme vuotta aikaa poistaa itsensä kieltolistalta.

Onko ranskalainen lotto laillinen?
Kuinka pelata ranskalaista lottoa

Kuinka pelata ranskalaista lottoa

Yksilöt eivät rajoitu vain viiteen numeroon ja bonusnumeroon; voi valita enemmänkin. Jokainen lisänumero veloitetaan erikseen, mutta useiden numeroiden syöttäminen yhteen arvoon lisää henkilön voittomahdollisuuksia. System Bet on nimi tälle vedonlyönnille.

Lisänumerot luodaan automaattisesti osana tätä ominaisuutta, jotta kaikki mahdolliset yhdistelmät voidaan tehdä. Ranskalaisessa lotossa yksilöiden on valittava kuusi numeroa (5 + 1). Kun pelaajat asettavat System 7 -vedon, Lottoland-järjestelmä luo kaikki mahdolliset kuusinumeroiset yhdistelmät yksilöiden valitsemien seitsemän numeron perusteella.

Yleisin lottopelaajien tekemä virhe on keskittyä yksinomaan suureen ykköstason voittoon. Se on myös yksi kalleimmista. Siksi pelaajien on ennen kaikkea tiedostettava, että mitä suurempi ensisijainen palkinto on, sitä suurempi on todennäköisyys voittaa se. Toiseksi, mitä suurempi pääpalkinto, sitä suurempi on surina ja sitä enemmän lippuja myydään. Näin ollen, vaikka pelaajat päihittäisivät kertoimet ja voittaisivat pääpalkinnon, on paljon enemmän mahdollisuuksia jakaa se.

Kuinka pelata ranskalaista lottoa
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa ranskalainen lotto?

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa ranskalainen lotto?

Onnenhakijat valitsevat pelattavaksi viisi numeroa ensin pääpoolista 1–49 ja onnennumeron erillisestä yhdestä 10:een. Voittaakseen jokaisen on vastattava kaikkia viittä numeroa, mukaan lukien bonuspallo. Pelaajien on vastattava viittä päänumeroa, mukaan lukien onnennumero, voittaakseen jättipotin. Todennäköisyys voittaa palkinto on kohtuullisen korkea, koska French Lotto sisältää kahdeksan eri voittojakoa, jotka vaihtelevat vain onnennumeron osumisesta kaikkien viiden numeron vastaamiseen.

Todennäköisyys voittaa ranskalainen lotto on melko kohtuullinen lotossa, jossa voitto on korkea. 19 miljoonan todennäköisyys yhteen voi vaikuttaa kohtuuttomalta, mutta verrattuna muihin online-arpajaisiin, ranskalainen lotto on enemmän kuin reilu. Lisäksi on lukuisia mahdollisuuksia voittaa alemman tason palkintoja yksinkertaisesti yhdistämällä yksi tai kaksi numeroa.

Kun palkintopalkkio jaetaan jättipotille ja palkintotasot asetetaan, kullekin palkintokategorialle määrätty prosenttiosuus lasketaan. Pelaajat voivat osallistua toiseen Lotto-arvontaan 0,80 euron lisähintaan riviltä. Toinen arvonta on erillinen tapahtuma, kun valitaan viisi numeroa yhdestä 49:ään; Mahdollisuusnumero ei ole voimassa tässä arvonnassa. Lipunhaltijat osallistuvat samoilla numeroilla, joita he käyttivät pääpelissä, ja pelaajat saavat palkintoja valitessaan kahdesta viiteen numeroa.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa ranskalainen lotto?
Maksuvaihtoehdot, jos pelaajat voittavat pelin

Maksuvaihtoehdot, jos pelaajat voittavat pelin

Jättipotti ja Match 2 -palkinnot ovat molemmat asetettuja määriä. Kaksi muuta palkintoa ovat pari-mutuel, mikä tarkoittaa, että niiden arvo vaihtelee arvonnasta toiseen. Kiinteät palkinnot maksetaan ensin rahalla palkintopotista, sitten 28 prosenttia jäljellä olevista varoista menee Match 4 -pelaajille ja 72 prosenttia Match 3 -pelaajille.

Ranskalainen Loto Raffle on klassisen pelin tytäryhtiö, jossa on palkintovakuus. Jokaiselle pelissä oleville Lotto-numeroriville tuotetaan ainutlaatuinen koodi arvontaan. 10 voittokoodia valitaan satunnaisesti, joista jokainen saa kaksikymmentä tuhatta euroa. Ainutlaatuisia arpajaisia arvotaan toisinaan, jotta saadaan lisää voittajia. Vuonna 2017 jouluarvonnassa jaettiin sata 20 000 euron palkintoa.

Maksuvaihtoehdot, jos pelaajat voittavat pelin
Vinkkejä ja temppuja ranskalaisen loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja ranskalaisen loton pelaamiseen

vaikkakin Ranskalainen Lotto on onnenpeli, on olemassa tekniikoita, joilla voidaan parantaa yksilön todennäköisyyttä voittaa käteispalkintoja. Alkuperäisessä ranskalaisessa lotossa "Lotto" pelaajat voivat myös käyttää JackpotHunt-vaihtoehtoa saadakseen panoksensa automaattisesti uusimaan jokaisen arvonnan jälkeen seuraavaa arvontaa varten, kunnes ensimmäisen tason jättipotti on voitettu. Pelaajat voivat lisätä panokseensa lisäehtoja osallistuakseen peliin, kuten minimijättipotin tai myöhemmän arvontapäivän.

Ranskan Lotto arvotaan kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina, 156 mahdollisuudesta voittaa miljoona euroa vuodessa. Pelaajat voivat parantaa mahdollisuuksiaan voittaa käteispalkintoja panostamalla useisiin arvontoihin. Tätä vihjettä varten ihmisten on muistettava pelata French Lottoa joka viikko. Se ei ole koskaan ongelma, koska tilausvaihtoehto on saatavilla.

Yksilöt voivat käyttää tilaustoimintoa vedonlyöntipelin automaattiseen uusimiseen tai jatkumiseen, kunnes he päättävät lopettaa sen. Tämä tarkoittaa, että katkaisuaikaan asti henkilön panos on jokaisessa vedossa arpajaiset netissä. Siitä ei veloiteta, ja ostajat voivat valita, kuinka usein heidän tilauksensa laskutetaan.

Vinkkejä ja temppuja ranskalaisen loton pelaamiseen