Parhaat German Lotto Lotto vuonna 2023

German Lotto on yksi Euroopan suurimmista lotoista, vaikka sen hinta onkin alhainen. Lotto, joka tunnetaan myös nimellä German Lotto 6Aus49, tarjoaa valtavia jättipotteja, kymmenen erillistä voittotasoa ja kolme ylimääräistä bonuspeliä, mikä tekee siitä maailmanmestarilotton. Kuusi 49:stä on sanan 6 aus 49 kirjaimellinen käännös. SuperNumber arvotaan sen jälkeen, kun tavalliset kuusi numeroa ovat täsmääneet, kun ihmiset pelaavat Saksan lottoa verkossa.

Tämä numero vastaa aiemmin määritettyä sarjanumeroa. Lisäksi tarjolla on jopa kolme bonuspeliä, joista kaksi arvotaan keskiviikkoisin ja kolme arvontapeliä lauantaisin, mikä antaa pelaajille entistä enemmän mahdollisuuksia voittaa.

Parhaat German Lotto Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Mistä ostaa lippuja saksalaiseen lottoon?

  Mistä ostaa lippuja saksalaiseen lottoon?

  Pelaajat voivat ostaa saksalaisia lottolippuja verkossa osoitteessa https://www.lotto.de/. Viralliset arpajaiset ovat myös saatavilla verkossa ostamaan lippuja. Yksi rivi maksaa 1,20 euroa ja kaksinkertainen jättipottirivi 2,40 euroa. Yksilöt voivat tarkistaa, mitä muita pelejä he haluavat pelata, koska nekin maksavat ylimääräistä. 1,25 € Super6, 2,50 € Spiel77 ja 5,00 € GlücksSpirale.

  Sarjanumero on olennainen osa saksalaista lottoa. Tämä numero on esipainettu Saksassa myytäviin fyysisesti julkaistuihin lippuihin. Niillä on vaikutusta pääpeliin ja kolmeen bonuspeliin.

  Mistä ostaa lippuja saksalaiseen lottoon?
  Saksalaisen loton historia

  Saksalaisen loton historia

  Vuosi on 1955, ja se on valtavan teknisen kehityksen ja merkittävien kulttuuristen vallankumousten aikaa. Myös saksalainen Lotto 6Aus49 syntyi tänä vuonna, kun neljä Saksan osavaltiota teki yhteistyön sen toteuttamiseksi kuuluisa lottopeli.

  Lotto 6Aus49:n ensimmäinen arvonta suoritettiin Hampurissa 10. syyskuuta 1955 puusta ja lasista valmistetulla rummulla. Peli astui nykyaikaan 4. syyskuuta 1965, jolloin arvonnat televisioitiin suorana. Arvontaa lähetettiin televisiossa vuoteen 2013 asti, ja tällä hetkellä se suoratoistaa Saarländischer Rundfunk -studiosta internetissä.

  Vuonna 1974 Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) aloitti toimintansa, kun useampi Saksan osavaltio liittyi Lotto 6Aus49:ään. Lotteriefegescllschaften ryhmittelee 16 lottoa. DTLB on tunnettu hyväntekeväisyystyöstään, sillä paikallisiin tarkoituksiin on lahjoitettu yli 23 miljoonaa euroa.

  Nykypäivä

  Tämä mukaansatempaava peli on julkaisunsa jälkeen juurtunut saksalaiseen yhteiskuntaan, ja se on määritellyt itsensä yhdeksi kuuluisimmista peleistä hinnoittelunsa, yksinkertaisen pelattavuuden ja korkeiden jättipottiensa vuoksi. 6Aus49-arpajaiset jakavat vuosittain lähes viisi miljardia euroa voittoja. Ei ole yllätys, että tämä lotto on vankka suosikki saksalaisten pelaajien keskuudessa, sillä vuonna 2007 kolme onnekasta voitti 45,3 miljoonan euron palkinnon. Vuonna 2006 yksi pelaaja voitti 42,6 miljoonan euron jättipotin, joka oli suurin yhden lipun jättipottivoitto. koskaan.

  Muutamaa viikkoa myöhemmin Lotto 6Aus49 näki toiseksi suurimman jättipottinsa yhdestä lottokupongista verkossa, ja onnekas pelaaja voitti 37,7 miljoonan euron palkinnon. Lotto 6Aus49 takaa miljoonan euron jättipotin viikon aikana ja kolme miljoonaa euroa viikonloppuna.

  Saksalaisen loton historia
  Onko saksalaisen loton pelaaminen laillista?

  Onko saksalaisen loton pelaaminen laillista?

  Saksalainen lotto on laillinen, ja pelaajat voivat osallistua pelkäämättä laillisia seurauksia. On kuitenkin varmistettava, että heidän maansa sallii tällaisen pelaamisen. Uusi osavaltion rahapelisopimus vuonna 2021 määrittelee liittovaltioiden vastuun yleisestä turvallisuudesta ja järjestyksestä. Lisäksi uudet standardit lopettavat epävarmuuden eurooppalaisista säännöksistä ja luvista sekä Saksan liittovaltioiden lukuisista rajoituksista.

  Online-arpajaiset sivustot tarvitsevat yritysosoitteen Euroopan talousalueella (ETA) ja saksalaisen lisenssin tarjotakseen palvelujaan Saksassa. Lottomyyjien on noudatettava monia vastuullista pelaamista ja rahanpesua koskevia sääntöjä.

  Onko saksalaisen loton pelaaminen laillista?
  Kuinka pelata saksalaista lottoa verkossa

  Kuinka pelata saksalaista lottoa verkossa

  Yksilöt voivat pelata Saksan Lotto valitsemalla kuusi numeroa yhdestä 49:ään ja yksi ylimääräinen numero nollasta yhdeksään.

  Yksityishenkilöt näkevät kopion lottolipuista, jotka he ovat ostaneet verkosta ennen kyseisen illan arvontaa osana Lotto's See-Your-Ticket -palvelua. Arvonta suoritetaan joka lauantai klo 7.25 CET illalla ja keskiviikkona klo 18.25 CET.

  Saksan lotossa on yhdeksän suurta voittojakoa, joista viiteen liittyy supernumero. Supernumero, joka tunnetaan myös nimellä "Superzahl", on lisäluku, joka käyttää ennustusaluetta nollasta yhdeksään Saksan Lotto-jättipotin sekä kolmannen, viidennen, seitsemännen ja yhdeksännen voitonjaon määrittämiseen.

  Jackpot Rollover

  Vuoden 2009 alussa Saksan Lotto 6aus49 hyväksyi sääntömuutoksen, joka rajoitti kiertymissarjan pituuden kolmeentoista arvontaan. Toinen oikaisu tehtiin elokuussa 2020, jolloin jättipottipalkinto pyörii, kunnes se saavuttaa 45 miljoonan euron katon.

  Kun jättipotti saavuttaa ylärajan, jokainen seuraava jättipotin sisältävä arvonta on voitettava. Kun mikään lippu ei vastaa kaikkia kuutta päänumeroa numeron lisäksi bonus Supernumero tässä arvonnassa, palkintopotti jaetaan myöhempien suurimman palkintojaon saajien kesken.

  Kuinka pelata saksalaista lottoa verkossa
  Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa saksalainen lotto?

  Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa saksalainen lotto?

  Jättipotin mahdollisuus voittaa yksi 139 838 160:sta. Tämän loton voitoista ei veroteta Saksassa. Mutta muiden maiden asukkaiden tulee tarkistaa, onko heidän maksettava veroja voitoistaan. Match-6-toisen sijan palkinto on suurin palkinto, jonka pelaajat voivat voittaa ilman supernumeroa.

  Superzahlin ja bonuspallon käyttöönotto vuonna 2013 toi vielä lisää muutoksia. Superzahl lisäsi todennäköisyyttä voittaa minkä tahansa Lotto 6Aus49 jättipotin 74 prosentilla. Tämä kasvu oli yhdestä 54:stä yhteen 6,6:een. Kaikkein jännittävintä on se, että kun henkilöt kohtaavat yhteensä seitsemän numeroa, he saavat 10 tuhannen euron kuukausipalkinnon, joka maksetaan kuukausittain seuraavan kahdenkymmenen vuoden ajan.

  Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa saksalainen lotto?
  Maksuvaihtoehdot, kun pelaajat voittavat saksalaisen loton

  Maksuvaihtoehdot, kun pelaajat voittavat saksalaisen loton

  Spiel77-peli korreloi sarjanumeron kaikkiin seitsemään numeroon, ja voittaakseen numeroiden on oltava samassa järjestyksessä valittujen numeroiden kanssa. Yhdistä kaikki seitsemän oikeassa järjestyksessä voittaaksesi rullaavan jättipotin, joka alkaa 177 777 eurosta ja ylittää säännöllisesti yhden tai kaksi miljoonaa kierrätysten myötä.

  Voittaa on kuusi muuta palkintoluokkaa, joilla on ennalta määrätyt arvot. Toinen palkinto on €77 777, joka voitetaan yhdistämällä kuusi viimeistä numeroa oikeassa järjestyksessä.

  Super6 toimii samalla tavalla kuin Spiel77, paitsi että vain kuusi numeroa arvotaan. Osallistujien sarjanumeroiden kuusi viimeistä numeroa liittyvät näihin numeroihin. Jälleen on täsmättävä oikeat numerot, joiden on oltava samassa järjestyksessä kuin arvotut. Kiinteäarvoisia palkintoja on kuusi, alkaen 100 miljoonan euron taatusta jättipotista.

  Lopuksi GlücksSpirale-arvonta tapahtuu lauantaisin. Voittaakseen pelaajien on kopioitava sekä numerot että piirustuksen kuvio sarjanumeronsa perusteella. Pelaajat voivat voittaa 10 euroa vain osumalla GlücksSpiralen viimeiseen numeroon. Voit myös voittaa 100 000 euroa, jos ne vastaavat oikein kuusi viimeistä numeroa.

  Maksuvaihtoehdot, kun pelaajat voittavat saksalaisen loton
  Vinkkejä ja temppuja saksalaisen loton pelaamiseen

  Vinkkejä ja temppuja saksalaisen loton pelaamiseen

  Jokaisessa Lotto 6Aus49:n arvonnassa pelaaminen on yksi parhaista tavoista lisätä jättipotin voiton todennäköisyyttä. Samoja numeroita voidaan käyttää myöhemmissä arvonnoissa. Lisäksi pelaajat voivat käyttää tätä vaihtoehtoa lisätäkseen tulevien arvontojen määrää, joihin he haluavat osallistua.

  Osta useita Lottoja 6Aus49 arpajaiset liput erillisillä numeroyhdistelmillä parantaaksesi mahdollisuuksia voittaa jättipotti. Usean lottolipun ostaminen samaan tapahtumaan voi olla kallista. Halvempi vaihtoehto on liittyä lottosyndikaattiin tai perustaa sen.

  An online lotto syndikaatti antaa pelaajille mahdollisuuden jakaa monien online-arpajaisten ostokulut ryhmän, kuten työtovereiden, sukulaisten tai ystävien, kanssa. Haittapuolena on, että jos syndikaatti saavuttaa jättipotin, henkilöiden on jaettava tuotot.

  Kun joku käyttää Quick Pick -menetelmää, he saavat numeroita, joita muut pelaajat eivät ehkä ajattele. Satunnaislukugeneraattori voi myös tarjota heille numeroita, jotka voivat voittaa Lotto 6Aus49 jättipotin. Yksilöt voivat myös valita onnennumeronsa sen mukaan, ovatko ne "kuumia" vai "kylmiä". Nämä luvut perustuvat säännöllisesti ja harvemmin arvottuihin numeroihin ja erääntyneisiin numeroihin. Näissä numeroissa pitäminen on toinen erinomainen taktiikka.

  Vinkkejä ja temppuja saksalaisen loton pelaamiseen