Parhaat Irish Lottery Lotto vuonna 2023

Irlanti, saari Pohjois-Atlantin valtamerellä, on yksi Euroopan parhaista lottomaista. Irlannin kansallisessa lotossa on pelaajien saatavilla useita uhkapelejä. Yksi hämmästyttävimmistä asioista Irish Lotteryssä on, että pelaajat voivat ostaa lippunumeroita Irlannista tai muista maista. Irlannin Lotto 6 palloa ja 7 palloa ovat suosituimpia lottopelejä. Jokaisella on oltava lotto, jotta hänellä on mahdollisuus voittaa arvonnassa.

Teoriassa lippujen ostaminen tuntuu helpolta tehtävältä. Mutta voittonumeroyhdistelmän purkaminen ei ole koskaan yksinkertaista. Pelaajien tulee käydä joihinkin alla luetelluista paikoista ostaakseen laillisia irlantilaisen loton lippuja.

Parhaat Irish Lottery Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

LotteryWorld

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Valtuutetut irlantilaiset lottoliikkeet

  Valtuutetut irlantilaiset lottoliikkeet

  irlantilainen Lotto liput voidaan ostaa helposti valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kaikkialla Irlannissa. Pelaajien tulee käydä vain valtuutetussa lippuliikkeessä ja tehdä ostos. Lippunumeroiden valitseminen on pelaajan päätettävissä. He voivat soittaa omia numeroitaan tai valita satunnaisen valinnan.

  Pelaajat, jotka ovat usein onnekkaita valita heidän numeronsa. Toiset haluavat kokeilla onneaan satunnaisessa valinnassa. Pelaajat saavat fyysiset liput maksun suorittamisen jälkeen. Kaikkia pelaajia, jotka ostavat lippuja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä, kehotetaan olemaan poistumatta myymälästä ilman fyysistä lippua.

  Verkkokauppiaat

  Vaikka Internetissä on joitain haittoja, kaikkien on myönnettävä, että se on helpottanut ja parantanut asioita. Pelaajat, jotka eivät asu valtuutettujen vähittäiskauppojen lähellä, voivat ostaa Irish Lottery -lippuja mukavasti kotoa käsin matkapuhelimellasi tai henkilökohtaisella tietokoneella. Pelaajien tarvitsee vain kirjautua sisään Irish Lotto -tililleen ja ostaa lippu.

  Yksi eduista lottolippujen ostaminen netistä on, että ei tarvitse pelätä lippunsa menettämistä tai vahingoittamista. Tämä johtuu siitä, että lippunumero pysyy turvassa verkossa. Netissä pelaaville pelaajille ilmoitetaan myös voittajista arvonnan jälkeen. Voitetut palkinnot maksetaan myös automaattisesti.

  Valtuutetut irlantilaiset lottoliikkeet
  Irlannin loton historia

  Irlannin loton historia

  Irish National Lottery perustettiin vuonna 1986. Valtion lisensoima arpajaiset perustettiin keräämään rahaa hyviin tarkoituksiin. Ensimmäiset raaputusarvat julkaistiin 27. maaliskuuta 1987. Lotto käynnistettiin sitten vuonna 1988, ja sen ensimmäinen arvonta suoritettiin 16. huhtikuuta 1988. Nykyään noin 40 prosenttia Irlannin aikuisista pelaa kansallista lottoa. Lotto on kerännyt tähän mennessä yli neljä miljardia euroa.

  Irlannin loton historia
  Onko irlantilainen lotto laillinen?

  Onko irlantilainen lotto laillinen?

  Uhkapelit on säännelty Irlanti jo monta vuotta. Irlannin laissa erotetaan pelaaminen, vedonlyönti ja arpajaiset. Arpajaiset Irlannissa ovat laillisia, ja jokainen pelaaja voi ostaa Irlannin arpajaiset ilman pelkoa olevansa lain väärällä puolella. Gaming and Lotteries Acts antaa arpajaisille valtuudet harjoittaa liiketoimintaa koko Irlannissa. Irlannin kansallinen lotto kuuluu tällä hetkellä National Lottery Act 2013 -lain piiriin, joka korvasi vuoden 1986 National Lottery Act -lain ehdot.

  Onko irlantilainen lotto laillinen?
  Kuinka pelata irlantilaista lottoa

  Kuinka pelata irlantilaista lottoa

  Irlannin loton pelaaminen on erittäin helppoa. Alkuun kuluu alle kolme minuuttia. Irish Lottoa voivat pelata pelaajat sekä Irlannista että maan ulkopuolelta. Tässä on helppoja vaiheita, joita pelaajat voivat käyttää päästäkseen seuraavaan sisääntuloon. Se voi olla jonkun onnenpäivä.

  Valitse kuusi numeroa

  Pelaako pelaaja myymälässä tai verkossa, ensimmäinen asia on valita kuusi numeroa väliltä 1–47. Pelaajat voivat valita numerot numeroruudukon avulla tai pikavalinnan avulla saada kuusi satunnaista numeroa. Lottolippuja myydään kahdella eurolla riviltä. Pelaajien tulee ostaa kaksi riviä. Sisäänpääsyn vähimmäishinta on neljä euroa.

  Valitse, mitkä arvonnat haluat osallistua

  Pelaajat voivat ostaa lippuja molempiin viikoittaisiin arvontoihin tai valita yhden arvonnan, joko keskiviikkona tai lauantaina. He valitsevat arvontapäivät pelilipukkeelta. Online-pelaajien tulee valita vaihtoehtonsa alustalla.

  Valitse Plus-vaihtoehto

  Tämän vaihtoehdon lisääminen maksaa yhden euron ylimääräisen. Kun joku lisää plussaa, he pääsevät automaattisesti Plus-arvontaan, Lotto Plus 1:een ja Lotto Plus 2 -arvontoihin.

  Kuinka pitkälle pelata etukäteen

  Pelaajat päättävät sitten arvojen lukumäärän ennen pelilipun täyttämistä. Vaihtoehdot ovat yksi, kaksi, neljä tai kahdeksan vetoa. Jotkut sivustot antavat pelaajille mahdollisuuden ostaa lippuja jopa vuotta etukäteen.

  Maksa osallistumisesta

  Pelaajien, jotka ostavat lippuja myymälästä, tulee maksaa vaadittu summa saadakseen lippunsa. Verkkotilejä veloitetaan niiden tulokustannusten määrän mukaan.

  Kuinka pelata irlantilaista lottoa
  Mitkä ovat todennäköisyydet Irlannin lotossa?

  Mitkä ovat todennäköisyydet Irlannin lotossa?

  Irish Lottery on edelleen yksi suosituimmista arpajaisista ympäri maailmaa. Pelaajien pitkäaikainen liikearvo, kohtuullinen hinta ja pelin yksinkertaisuus ovat joitakin syitä, miksi Irish Lottery on edelleen hyvällä tasolla rahapelialalla. Huolimatta muutamista muutoksista pelin sääntöihin vuosien varrella, se tarjoaa edelleen joitakin parhaista kertoimista lottopeleissä.

  Todennäköisyys voittaa Irish Lotto jättipotti on tällä hetkellä yksi 10,7 miljoonasta. Nämä ovat erittäin kohtuulliset kertoimet muihin arpajaisiin verrattuna. Irlannin lotossa on useita voittotasoja, jotka on helppo voittaa. Seitsemännellä palkinnolla on erittäin ystävälliset kertoimet. Pelaajien tulee löytää vain kolme numeroa. Todennäköisyys voittaa seitsemäs palkinto on yksi:54.

  Irlannin Lotto Plus 1 tai 2 -kertoimet ovat jopa paremmat kuin tavallisissa peleissä. Vaikka Lotto Plus 2:ssa voitetut palkinnot ovat pieniä, ainakin yksi saa mahdollisuuden voittaa jotain. Jokaisen irlantilaisen loton pelaajan on valittava vähintään kaksi riviä. Tämä laskee voittokertoimen yhdestä 10,7 miljoonasta yhteen 5,3 miljoonaan. Plus-lipun ostaminen nostaa voittokertoimen yhdeksi 900 000:sta.

  Mitkä ovat todennäköisyydet Irlannin lotossa?
  Maksuvaihtoehdot Irlannin lotossa voittamisen jälkeen

  Maksuvaihtoehdot Irlannin lotossa voittamisen jälkeen

  Viimeinen askel Irlannin lotossa voiton jälkeen on palkinnon vastaanottaminen. Palkinnon vaatiminen riippuu voitetun rahan määrästä.

  Online-pelaajat

  Pelaajille, jotka ostavat Irish Lottery -lippuja verkosta, maksetaan voittojen mukaan. Palkinnot arvoltaan yhdestä 99 euroon siirtyvät automaattisesti pelaajan verkkolompakkoon. 100-500 euron voitoista lähetetään shekki. Täyttövaatimuslomake lähetetään ennen shekin antamista 501–9 999 euron voitoista. Pelaajien, joiden voitto on vähintään 10 000 euroa, tulee soittaa National Lottery Claims Department -osastolle ja sopia palkinnon käsittelystä.

  Vähittäiskaupan pelaajat

  Pelaajien, joilla on ostettuja voittolippuja, tulee lunastaa palkintonsa 90 päivän kuluessa arvontapäivästä. Lippu tulee esittää palkintoa noudettaessa. Yhdestä 100 euroon tulee kerätä mistä tahansa National Lottery -agentista. 101-2500 euroa noudettavaksi mistä tahansa An Post -toimistosta. 2501–14 999 euroa kerättäväksi An Post Prize Claim Centerissä.

  Maksuvaihtoehdot Irlannin lotossa voittamisen jälkeen
  Vinkkejä ja temppuja irlantilaisen loton pelaamiseen

  Vinkkejä ja temppuja irlantilaisen loton pelaamiseen

  Vaikka pelaajat tarvitsevat pääasiassa onnea voittaakseen Irlannin loton, he vaativat silti muutamia temppuja sijoittaakseen heidät palkintosijaan. Pelaajien on valittava kuusi numeroa ja sovitettava ne numeroihin, jotka on arvottu yhdestä 47:ään saadakseen ensimmäisen palkinnon. On kuitenkin olemassa muita palkintoja vain kahden numeron yhdistämisestä. Tässä on muutamia vinkkejä voittomahdollisuuksien maksimoimiseksi.

  Panosta kahdesti viikossa

  Aseta vetoja viikon molempiin arvontoihin saadaksesi uuden mahdollisuuden jokaisena arvontapäivänä. Tämä johtuu siitä, että mitä enemmän vetoja joku asettaa, sitä suuremmat ovat hänen mahdollisuudet voittaa palkinto.

  Irlantilainen Lotto Plus

  Irlannin loton merkittävin ominaisuus on kaksi lisäarvontaa, joihin voi osallistua ja jotka maksavat yhden euron. Pelaajien tulisi yrittää panostaa Lotto Plus 1:ssä ja 2:ssa lisätäkseen voittomahdollisuuksiaan.

  Järjestelmävedot

  Nämä vedot antavat pelaajille mahdollisuuden valita enemmän kuin kuusi numeroa 47:stä. Tämä lisää pelaajan mahdollisuuksia voittaa, koska kyseessä ei ole tavallinen veto. Pelaajien tarvitsee vain napsauttaa kaikkia numeroita, joita he haluavat tehdä järjestelmävedon. Kaikki mahdolliset numeroyhdistelmät valitaan automaattisesti valituista numeroista. Järjestelmävetoja käyttävillä pelaajilla on mahdollisuus voittaa pääjättipotti tai mitä tahansa alemman divisioonan palkintoja.

  Vinkkejä ja temppuja irlantilaisen loton pelaamiseen