Parhaat Italy Lotto Lotto vuonna 2024

Italy Lotto on pitkäaikainen lottopeli Italiassa. Tulokset sisältävät kymmenen alueellista ja yhden kansallisen arvonnan, joista jokaisesta pyörästä arvotaan viisi numeroa. Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin arpajaiset arvotaan verkossa klo 20.00-20.30 CET. Lotto on Italian suosituin kansallinen lottopeli, jonka ainutlaatuinen muoto antaa pelaajille useita voittomahdollisuuksia. Italian loton pelaamiseen verkossa valitaan 11 numerosarjaa, joista yksi on peräisin kansallisesta lottopyörästä ja toinen kymmenen useiden italialaisten kaupunkien mukaan nimetyistä pyöristä.

Pelaajilla on mahdollisuus valita tiettyjä numeroita tietyiltä pyöriltä tai valita satunnaisia numeroita satunnaisista pyöristä. Kun pelaat Italian Lottoa verkossa, pelaajat voittavat palkintoja, jos tarkka numero sekä numerot välittömästi ennen tai jälkeen valittua numeroa arvotaan; Jos esimerkiksi valitaan numero 9, pelaajat voittavat, jos numerot 8, 9 tai 10 arvotaan.

Parhaat Italy Lotto Lotto vuonna 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mistä ostaa lippuja Italian Lotto-lottoon

SuperEnalotto-lipun ostaminen on itse asiassa melko helppoa. Ainoa asia, jonka pelaajan tarvitsee tehdä, on mennä peliin online-arpajaisten verkkosivusto. He päättävät ostettavien lippujen lukumäärän ja haluamasi arvonnan. Pelaajat voivat yksinkertaisesti ostaa lottolipun verkossa käyttämällä maksutapoja, kuten Ideal.

Yksi nettiarpajaisten ostamisen eduista on, että nettiarpajaisten voitto siirretään välittömästi. Pelaajille jopa ilmoitetaan, kun he voittavat. Internetin ansiosta heidän ei enää tarvitse odottaa nauttiakseen palkinnostaan.

Italian historia lotto

Lotto juontaa juurensa 1500-luvulle Genovassa. Heillä on aina ollut tapana lyödä vetoa tapahtumien tuloksista ja lottopelejä Italiassa. Ihmiset löivät vetoa viiden tietyn kaupungin virkamiehen tuloksista, jotka valittiin satunnaisesti 120 aatelisen joukosta. Tämä määrä leikattiin lopulta 90:een. Lotto muuttui jäsennellyksi käyttämällä numeroita nimien sijaan.

Tästä 90 numeron muodosta tuli nopeasti suosittu kaikkialla maassa. Tuolloin lainkäyttöalueet kuuluivat useiden alueiden alle, mukaan lukien Milanon herttuakunta ja Napolin kuningaskunta. Tunnetuin näistä paikallisista lottoperinteistä on napolilainen Smorfia.

Italian lotto otettiin ensimmäisen kerran osavaltion viralliseen budjettiin 27. syyskuuta 1863, ja kuninkaallisen käskyn myötä tammikuussa 1864 sitä laajennettiin sisältämään viisi muuta kaupunkiarvontaa. Kun Rooman pyörä lisättiin vuonna 1871, arvontoja pidettiin joka lauantai ja Bari-pyörä lisättiin vuonna 1874. Cagliarin pyörä ja Genovan pyörä tulivat osaksi peliä vuonna 1939 ja täydensivät 10 kaupunkipyörää, jotka ovat edelleen käytössä.

Moderni aikakausi

12. maaliskuuta 1997 lisättiin toinen viikoittainen arvonta. Vuotta myöhemmin tehtiin joitain merkittäviä muutoksia. National Wheel, jonka arvonta suoritetaan Roomassa, järjestettiin ensimmäisen kerran 4. toukokuuta 2005. Kuukautta myöhemmin se hyväksyi nykyisen kolmen viikoittaisen arvonnan. Viimeinen keskiviikon arvonta tapahtui 15.6.2005. Arvonta siirrettiin tiistaihin, torstaihin ja viimeinen kierros lauantaisin alkaen tiistaista 21.6.2005.

Onko Italian Lotto Lotto laillinen?

Käytiin pitkä keskustelu vedonlyönnin laillisuudesta, mutta vuonna 1734 Venetsia esitteli a lottopeli joka oli täysin hallituksen sääntelemä ja hyväksymä. Aluksi arvontoja pidettiin vain kahdesti tai kolmesti vuodessa, ennen kuin niistä tuli joka toinen viikko vuonna 1807. Siitä lähtien Italian Lotto-arpajaiset ovat olleet laillisia.

Kuinka pelata Italian Lotto-lottoa

Pelaaakseen Italian Super Jackpotin online-arpapelin, pelaajien tulee ensin valita kuusi numeroa yhdestä yhdeksäänkymmeneen. On kolme tapaa pelata tätä peliä. Kun pelaaja käyttää Quick Play -ominaisuutta, syntyy satunnaislukuja ja lisätty ostoskoriin. Pelaajat voivat myös valita omat numeronsa tai käyttää aiemmin tallennettuja suosikkinumeroita ostaessaan tämän lottolipun verkosta.

Kahden pallon yhdistäminen riittää palkinnon voittamiseksi missä tahansa kuudesta palkintoluokasta. Voittaakseen jättipotin pelaajien on vastattava kuusi ensimmäistä arvottua numeroa. Seitsemän ylimääräisen "Jolly" -pallon arvonta ratkaisee toisen palkinnon voittajan, joka edellyttää viiden pallon ja "Jollyn" yhdistämistä. Tämä online-arpapeli tarjoaa vaikuttavia jättipotteja kolme kertaa viikossa keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ilman rajoitusta sille, kuinka monta kertaa jättipotti voi vaihdella.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Italian Lotto-lotto?

Todennäköisyys voittaa jättipotti Italian SiVince Tutto -lotossa on 1:622 614 630. Kun viisi numeroa osuu, kertoimet ovat 1:1 235 346.

Maksuvaihtoehdot, kun voitat Italian Lotto-loton

Italiassa on yksi maailman hämmentävimmistä lottoverorakenteista, ja eri peleissä sovelletaan erilaisia verokantoja. Kaikki EuroJackpot- ja Lottomatica-pelien palkinnot verotetaan 8%. Lottomatica-sivustot mainostavat palkintoja ennen ja jälkeen verotuksen, joten pelaajien tulee tarkistaa ennen online-lottoa.

Kaikki SuperEnalotto yli 500 euron voitoista verotetaan 20 %. Kaikki verot vähennetään lähteellä, riippumatta eri verokannoista, joten pelaajilla ei ole juurikaan tekemistä tässä suhteessa. Kansainvälisten pelaajien tulee kuitenkin tarkistaa paikalliset verolainsäädäntönsä nähdäkseen, onko heidän ilmoitettava voittonsa kotona.

Saadakseen ilmoituksen, kun Lotto-tulokset julkaistaan, pelaajat voivat tilata ilmaisia voittovaroituksia sähköpostitse ja tekstiviestillä. Jos he voivat voittaa, voitot hyvitetään heidän tileilleen heti, kun virallinen italialainen online-arpajaisoperaattori vastaanottaa ne. Suuremmat palkinnot on ehkä noudettava henkilökohtaisesti.

Palkintorahat maksetaan sen maan alueella, jossa pelaaja oli voittaessaan online-arpalipun. Jos pelaaja on myös toisen valtion kansalainen, hän voi ottaa rahat vain sieltä, missä hän oli arvonnan aikana. Samaan aikaan heidän kansalaisuutensa ei vaikuta heidän lailliseen oikeuteensa palkkioon. Minkä tahansa maan asukkaat voivat ostaa Italian lottolipun verkosta.

Vinkkejä ja temppuja Italian Lotto-loton pelaamiseen

Online-arpajaisten numerot valitaan sattumanvaraisesti. Satunnaisesti luodut luvut muodostavat kuitenkin malleja, joita voidaan seurata ja hyödyntää. Tutkittuaan huolellisesti kaikki arvonnan tulokset yli 200:sta eri online-arpajasta, jotka ovat peräisin vuodesta 1955 lähtien, Italian Lotto-lippujen online-pelaajat voivat keksiä lopullisia kuvioita.

  • Käytä parittomia lukuja. Pelaajien tulee pyrkiä melko tasaiseen sekoitus parittomia ja parillisia numeroita valitessaan Italian Super Lotto -lippujen numeroita. Kaikki parittomat tai kaikki parilliset luvut arvotaan harvoin, vain 4 % ajasta. Kaksi paritonta ja neljä parillista, neljä paritonta ja kaksi parillista tai kolme paritonta ja kolme parillista ovat parhaat yhdistelmät. Yksi näistä kolmesta kuviosta näkyy 84 prosentissa piirustuksista.

  • Vinkkejä Lotto suuriin - pieniin numeroihin. Voittonumerot jakautuvat yleensä koko numerokenttään. Pelaajat voivat saada alimman ja ylimmän puolikkaan, kun he jakavat numerokentän kahtia. Numerot 1-45 ovat 90-numeroisen pelin, kuten SuperEnaloton, alaosassa, kun taas numerot 46-90 ovat yläpuoliskolla. Kaikki korkeat tai kaikki pienet luvut ovat harvinaisia, ja niitä esiintyy vain 2 % ajasta. Paras yhdistelmä on kaksi korkeaa ja neljä alinta, neljä korkeaa ja kaksi matalaa tai kolme korkeaa ja kolme alinta. 79 prosentissa kaikista piirustuksista nämä kolme kuviota tuottavat voittonumeroryhmiä.

  • Ryhmäloton lippujen numerostrategiat

Kun pelaaja tutkii luetteloa aiemmista Italian SuperEnaloton voittonumeroista, hän huomaa usein, että yksi tai useampi numeroryhmistä puuttuu. Esimerkiksi yhdistelmässä 5-14-17-32-38-46 ei ole 20-lukua. Numeroryhmien seuranta ja tutkiminen voi auttaa online-arpajaisten pelaajia päättämään, mitkä ryhmät ohitetaan ja mitkä priorisoida.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, joka tunnetaan hellästi nimellä "Lucky Lotti" LottoRankerissa, yhdistää eteläamerikkalaisen tunnelmansa syvään asiantuntemukseen maailmanlaajuisista lotoista. Rion auringonpaistettavilta rannoilta Isabella purkaa arpajaisten hienouksia ja tuo pelaajille parhaat vinkit ja temput.

Send email
More posts by Isabella Garcia