Parhaat Joker Lotto vuonna 2023

Joker on suosittu ja jännittävä lotto, joka on saatavilla eri maissa ympäri Eurooppaa. Se on tunnettu ja rakastettu peli, joka on ollut olemassa useita vuosia. Kolme tällaista maata, joissa on tällä hetkellä Joker-arpajaiset, ovat Unkari, Romania ja Tanska. Pelaajat valitsevat pelattavaksi viisi numeroa ja kuudennen "Joker"-numeron. Jättipotit voivat olla valtavia – palkinto pyörii, kunnes voittaja löytyy. Online-arpapelien kehityksen ansiosta voit ostaa lippuja pelataksesi Jokeria verkossa Unkarin, Romanian ja Tanskan Joker-peleihin lukuisista verkkoresursseista, kuten multilotto.net, thelotter.com ja danskelotto.com.

Jos haluat pelata Jokeria verkossa, eikä maassasi ole sivustoa, jossa voit pelata Jokeria verkossa, ole hyvä ja tutki ensin, voitko pelata ulkomaisella verkkosivustolla paikallisten lakiesi perusteella. Tämä voidaan tehdä tutkimalla, miten voit ostaa Joker-lipun verkossa omasta maastasi.

Parhaat Joker Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Jokerin historia
Jokerin historia

Jokerin historia

Joker-peliä on pelattu Romaniassa vuodesta 2000. Maaliskuussa 2022 Jokeri Romania suurin voitto oli yli 6,7 miljoonaa euroa.

Sisään Tanska, tanskalainen pariskunta voitti äskettäin 80 miljoonaa euroa, ja heidän todennäköisyytensä voittaa tällainen palkinto on yksi 6 724 520:sta Unkari, Joker-lotto on ollut olemassa vuodesta 1993, ja se on yksi paikallisen loton suosituimmista peleistä.

Onko Jokerin pelaaminen laillista?

Kyllä, Joker-lotto on ehdottomasti laillinen lotto, ja pelaajat voivat osallistua mukavasti tietäen, että peli on laillinen ja sitä valvotaan asianmukaisesti. Tästä huolimatta varmista, että ostat lipun verkosta hyvämaineelta lottosivustolta, joka noudattaa paikallisia lakejasi ja määräyksiäsi.

Jokerin historia
Kuinka pelata Jokeria verkossa

Kuinka pelata Jokeria verkossa

Jokeri on yksinkertainen ja suoraviivainen peli pelata. Valitse yhdellä maassasi sovellettavista vahvistetuista arpajaisten ostosivustoista viisi numeroa 45 numerosta ja kuudes numero (jokeri) 20 numerosta. Jokeri on pohjimmiltaan "voimapallo". Se, miten valitset numerot, on sinun päätettävissäsi – voit käyttää syntymäpäiviäsi, onnennumeroita tai tehdä tutkimusta kuvioista (katso vinkkimme alla).

Jos et ole varma, mitkä numerot valitset, voit käyttää "Quick-Pick" -toimintoa, joka valitsee automaattisesti satunnaiset numerot puolestasi. Monet ihmiset haluavat pelata pikavalintavaihtoehtoa, koska se estää heitä ajattelemasta liikaa numeroiden valintaa, ja pikavalinnan numeroiden käytöstä on voitettu monia jättipotteja.

Voit pelata Jokeria minä tahansa viikonpäivänä, eli voit valita numerosi ja ostaa lippusi minä tahansa viikonpäivänä, ja arvonnat tapahtuvat vain tiettyinä päivinä. Esimerkiksi Romaniassa Joker-arvonnat ovat torstai- ja sunnuntai-iltaisin, kun taas Unkarissa ja Tanskassa arvonnat ovat vain kerran viikossa lauantai-iltaisin.

Kuinka pelata Jokeria verkossa
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Joker-lotto?

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Joker-lotto?

Parhaat Jokerikertoimet

The todennäköisyys voittaa peli perustuvat valittavien numeroiden määrään, kuinka monesta numerosta sinun on valittava (Jokerissa valitset 5 numeroa 45 numerosta ja yhden numeron 20 numerosta) ja lisättyyn powerball-elementtiin (tai tässä tapauksessa , Jokeri). Powerball-peleissä on yleensä pienemmät kertoimet, koska on tilastollisesti vaikeampaa saada kaikki numerot ja powerball oikein. Lopputuloksena on kuitenkin se, että jättipotit ovat usein erittäin korkeita lukuisten kierrätysten vuoksi.

Kuten jo todettiin, todennäköisyys voittaa Joker-jättipotti voi olla missä tahansa yhdestä 6 724 520:sta.

Todennäköisyys voittaa seuraavaksi suurin voitto viidestä vastaavasta numerosta on yksi: 200 000, välipalkinto 3 numerosta plus Jokeri on yksi 4031:stä ja pienin palkinto yhdestä numerosta plus Jokeri on yksi 56:sta.

Maksut

Jokerin jättipotti alkaa noin 200 000 eurosta, ja kuten mainittiin, se kasvaa jokaisen kierroksen myötä ja kasvaa edelleen merkittävästi joka kerta, kun voittajaa ei ole. Voittokategorioita on yhdeksän, ja pelaajat voivat voittaa palkinnon jopa yhdellä normaalilla numerolla ja Jokeripallolla, ja palkintopotti kasvaa lisänumeroita varten. Summat vaihtelevat sen mukaan, mikä jättipotti on kokonaisuutena, joten muista katsoa, mihin jättipotti perustuu panostaessasi.

Maksuvaihtoehdot

Joker-arpajaiset maksetaan yksittäisenä summana (toisin kuin erissä). Riippumatta palkintosi koosta, voit lunastaa sen suoraan verkkosivustolta, jolle asetit vetosi, ja he voivat vaatia sinulta tiettyjä asiakirjoja voittosi maksamiseksi. Riippuen maasta, jossa olet pelannut ja voittanut, palkinto voi olla tiettyjen verojen alainen, joten on tärkeää ymmärtää nämä vaikutukset ennen pelaamista.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Joker-lotto?
Vinkkejä ja temppuja Joker-loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Joker-loton pelaamiseen

Kuten kaikki arpajaiset, Jokeri on puhtaasti onnenpeli. On kuitenkin olemassa tiettyjä vinkkejä ja temppuja, joita voit käyttää historiallisten tulosten perusteella ja jotka voivat auttaa sinua viemään sinut paljon lähemmäksi suurta voittoa. Suurin osa online-arpajaissivustot näyttää aikaisempien arvontojen historian sekä tilastot siitä, kuinka usein tietyt numerot arvotaan. Näitä kutsutaan kuvioiksi ja "kuumeiksi numeroiksi". Voit käyttää näitä kaavoja ja tilastoja auttaaksesi sinua (toivottavasti) valitsemaan voittonumerot.

Mitä tulee Jokerinumeroihin, nyrkkisääntönä on yrittää saada parillinen sekoitus parittomia ja parillisia lukuja sekä sekoitus suuria ja pieniä lukuja, esimerkiksi 3 pientä numeroa ja kaksi suurta numeroa ja päinvastoin. Muutokset siitä, että kaikki suuret tai kaikki pienet numerot ovat, on vain viisi prosenttia.

Temppu tässä suhteessa on ottaa kaikki numerosi ja laskea ne yhteen. Niiden tulee olla 86 ja 144 välillä. Tämä auttaa sinua tarkistamaan, että numerot jakautuvat tasaisesti, ja kuviot viittaavat siihen, että tällä alueella poimitut numerot muodostavat 70 prosenttia loton jättipoteista.

Jokeripelit tunnetaan "toistuvista osumista", mikä tarkoittaa, että numero on esiintynyt tasapelissä useita kertoja peräkkäin. Voit seurata tätä trendiä ja valita toistuvia osumanumeroita siinä toivossa, että ne arvotaan uudelleen.

Lopuksi on helppo selvittää, mitkä ovat pelisi "kuumat" ja "kylmät" numerot. Tällä hetkellä Romanian Jokerissa 36, 9, 33, 11 ja 18 ovat 5 parasta kylmää numeroa ja 21, 44, 37, 10 ja 6 ovat 5 suosituinta numeroa, ja 21 on pelin onnekkain numero.

Jokeri on yksi niistä suosituimmat lottopelit syystä, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli, jos saat mahdollisuuden. Tässä pelissä on niin monia eri vaihtoehtoja kokeilla käsiäsi riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, ja koska se on niin suosittu peli, verkossa on paljon tietoa patereista ja tilastoista, mikä varmistaa, että voit tutkia kunnolla. mitä numeroita valita, mikä lisää menestymismahdollisuuksiasi.

Vinkkejä ja temppuja Joker-loton pelaamiseen