Parhaat Keno Lotto vuonna 2023

Yksityisen La Francaise des Jeux Groupin (FDJ) pyörittämä France Keno (10-20-70) arvotaan kahdesti päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, ja jättipotti on enintään kaksi miljoonaa euroa. Kuitenkin vain pelaajat, jotka asuvat maassa tai vierailevat Ranskassa, voivat pelata tätä peliä.

Pelaajat valitsevat kahdesta kymmeneen numeroa yhdestä 70:een, päättävät panoksen suuruuden yhdestä 10 euroon ja valitsevatko kertoimen vai lisäävätkö he halutessaan Joker+-pelin. Lippuja voi ostaa lisensoiduilta FDJ-jälleenmyyjiltä, verkossa Francaise des Jeux -verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta.

Parhaat Keno Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja Kenoon (ranska)?
Mistä ostaa lippuja Kenoon (ranska)?

Mistä ostaa lippuja Kenoon (ranska)?

Kuinka ostaa lippu Kenoon

Lippuja voi ostaa kuka tahansa henkilö Ranskassa mistä tahansa valtuutettujen FDJ-jälleenmyyjien 31 000 myyntipisteestä. Lipun täyttämisen jälkeen jälleenmyyjä rekisteröi lipun ja antaa kuitin, joka tulee säilyttää turvallisesti, koska sitä tarvitaan mahdollisten voittojen lunastamiseen.

Kuinka ostaa Kenon arpajaiset verkossa

Vain ranskalaiset pelaajat voivat rekisteröityä FDJ:n verkkosivustolle fdj.fr ja luoda tilin. Pelaajat voivat myös pelata mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen lataamisen ja rekisteröitymisen jälkeen pelaajien tulee hyvittää tililleen vähintään viisi euroa aloittaakseen pelaamisen.

Mistä ostaa lippuja Kenoon (ranska)?
Ranskan Kenon historia

Ranskan Kenon historia

Sanotaan, että Keno, lotot ja bingo kaikki ovat peräisin Kiinasta yli 2000 vuotta sitten. Ensimmäisen arpajaisen Ranskassa salli Franciscus I vuonna 1539 vuosimaksua vastaan. Arpajaiset vaihtelivat laillisen ja laittoman aseman välillä seuraavien vuosisatojen ajan. Lotto ja lottotyyppiset pelit laillistettiin lopulta Ranskassa vuonna 1933, ja ne ovat edelleen sallittuja tähän päivään asti.

Kenoa (FR) pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1993 ja sitä soitettiin alun perin vain kerran viikossa torstaisin. Kaksi vuotta myöhemmin lisättiin toinen arvonta, joka järjestetään tiistaina, mikä teki siitä joka toinen viikko. Seuraavana vuonna 1996 sitä alettiin piirtää jokaisena viikonpäivänä.

Vuonna 2003 Keno Soir lisättiin, jotta se teki kaksi arvontaa päivässä. Peli tuli tunnetuksi Keno Lifetime Winner -nimellä vuonna 2013. Jotkut alkuperäisistä kertoimista on romutettu, jotta niitä jää kolme; x2, x3 ja x5. Ranskalaiset pelaajat ovat voineet pelata Kenoa ja muita online-arpajaisia laillisesti vuodesta 2009 lähtien.

Ranskan Kenon historia
Onko Keno (FR) laillinen?

Onko Keno (FR) laillinen?

Arpajaiset, mukaan lukien Keno, ovat laillisia sekä verkossa että sen ulkopuolella Ranskassa, ja niitä on luvannut ja säännellyt Ranskan hallitus. Pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita pelatakseen, ja heidän on todistettava ikä. Arpajaiset ovat olleet laillisia Ranskassa vuodesta 1933, ja online-uhkapelit ovat olleet laillisia vuodesta 2009 pelilain (2010-476) vuoksi.

Kuitenkin vain ranskalaiset pelaajat voivat pelata Kenoa (FR), olivatpa he Ranskan kansalaisia tai vierailijoita. Lisäksi vain Ranskan kansalaiset voivat pelata verkossa, koska ranskalaisten operaattoreiden rekisteröityminen on laitonta pelaajia muista maista, mukaan lukien EU.

Onko Keno (FR) laillinen?
Kuinka pelata Kenoa

Kuinka pelata Kenoa

Pelaajat päättävät, kuinka monta numeroa kahdesta 10:een he haluavat valita yhdestä 70:een. Sitten heidän on valittava panoksen suuruus yhdestä, kahdesta, kolmesta, viidestä tai 10 eurosta. On myös mahdollisuus valita kerroin, joka kaksinkertaistaa maksettavan panossumman (esim. euron panos + kerroin = kaksi euroa).

Vaikka alkuperäinen panos tuplataan kertoimella, todelliset voitot voidaan kertoa kolmella tai viidellä, jos nämä valitaan. Mitä enemmän numeroita osuu ja mitä suurempi panos on, sitä suurempi on palkinnon määrä.

Kun pallot ovat tasossa, valitaan 20 palloa, jonka jälkeen kerroin, joka voi olla x2, x3 tai x5. Pelaajien tulee varmistaa, että he ostavat lippunsa vähintään tuntia ennen arvonta-aikoja, jotka ovat klo 13 keskipäivällä ja klo 20 illan arvonnassa. Pelaajien, joilla on fyysiset liput, on säilytettävä kuitinsa turvallisessa paikassa, koska heidän on lunastettava kaikki palkinnot.

Jokeri+

Toissijaisessa pelissä Joker+ voidaan lisätä Kenon lippuun yhdellä tai kahdella ylimääräisellä eurolla valitun vedon mukaan. Pelaajat eivät valitse numeroita itse, koska Flash-järjestelmä luo ne automaattisesti, kun pelaajat vahvistavat pelin. Voittaakseen pelaajien on vastattava kaikki seitsemän numeroa siinä järjestyksessä, jossa heidät arvotaan voittaakseen 500 000 euroa.

Kuinka pelata Kenoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Keno?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Keno?

Ranskalainen Keno on yksi niistä parhaat online-arpajaiset suotuisten kertoimiensa vuoksi. Suurin jättipotti 10/10 numeroiden yhdistämisestä 10 euron panoksella ilman kerrointa on kaksi miljoonaa euroa. Todennäköisyys, että tämä tapahtuu, on 1:2 147 181.

Voittokertoimet vaihtelevat pelaajan valitsemien numeroiden määrän ja sen mukaan, kuinka monta näistä on osumia. Voittoja voi kasvattaa panostamalla suurempiin panoksiin ja aktivoimalla kertoimen.

Todennäköisyys, että 2/2 numerot täsmäävät, on 1:13, kun taas 4/4 numeroiden yhteensopivuuden todennäköisyys on 1:189. Oikein osuvien 8/8 numeroiden kertoimella on 1:74 941, mikä antaa 8 000 euron palkinnon 1 euron veto.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Keno?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat Kenon

Maksuvaihtoehdot, jos voitat Kenon

Kaikki palkinnot on lunastettava kahden kuukauden kuluessa arvonnasta. Yli 2 000 euron palkinnon saaminen edellyttää, että pelaaja esittää henkilöllisyystodistukset palkinnon lunastamiseksi. Jos pelaajat ovat tarpeeksi onnekkaita löytääkseen 9/9 tai 10/10 numerot oikein, heillä on mahdollisuus saada kertakorvaus tai elinkorot.

Pelaajien, jotka pelasivat FDJ-jälleenmyyjällä, on mentävä La Francais des Jeux -maksukeskukseen, ja verkossa pelanneet saavat sähköpostin, jossa kerrotaan seuraavista vaiheista. The maksuvaihtoehdot vaihtelevat pelitavan mukaan.

Jos pelataan jälleenmyyjän kanssa

Enintään 300 euron voitot voidaan lunastaa kaikilta FDJ-jälleenmyyjiltä, mutta tämän summan ylittäessä pelaajan on mentävä La Francaise des Jeux -maksukeskukseen. Palkinnot 300-30 000 euroa voidaan maksaa suoraan pelaajan pankkitilille pankkisiirrolla joissakin myyntipisteissä.

Jos pelataan verkossa tai mobiilisovelluksen kautta

Enintään 2 000 euron voitot hyvitetään automaattisesti pelaajan tilille. Tämän summan ylittävät voitot edellyttävät henkilöllisyystodistusten esittämistä ennen kuin ne siirretään suoraan pelaajan pankkitilille.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat Kenon
Vinkkejä ja temppuja Keno Francen pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Keno Francen pelaamiseen

Keno, kuten muut lottopelit, on onnenpeli, mutta jotkut pelaajat saattavat haluta kehittää tiettyjä strategioita pelin tilastojen perusteella. Esimerkiksi suuri osa (noin kolmannes - puolet) vedetyistä numeroista toistetaan viimeisestä tai sitä edeltävästä pelistä.

Nämä kuumat numerot ovat siksi kohtuullisia pelata, mutta mahdollisesti ei, jos ne on arvottu kolme edellistä peräkkäistä kertaa. Tiettyjen numeroiden pelaamisen ajoitus voi myös olla kannattava strategia. Pelaajat voivat löytää Kenon (FR) tilastot FDJ:n verkkosivuilta auttaakseen heitä tunnistamaan kuumat ja kylmät numerot.

Numerostrategiat

Jotkut pelaajat haluavat pelata kylmiä numeroita, joita ei valita kovin usein. Näiden numeroiden pelaaminen voi olla edullista yksinkertaisesti siksi, että niiden arvot ovat myöhässä. On myös tilastollinen totuus, että kaikki luvut eivät ole parillisia tai kaikki parittomat, vaan näiden kahden sekoitus.

Voitot ovat siksi todennäköisempiä, jos pelaaja valitsee parittoman ja parillisen määrän. Sama pätee myös pieniin tai suuriin lukuihin. Tämä tarkoittaa, että pelaajilla voi olla enemmän etua, jos he pelaavat tasaisen sekoituksen pieniä ja suuria numeroita.

Vinkkejä ja temppuja Keno Francen pelaamiseen