Parhaat La Primitiva Lotto vuonna 2023

La Primitive, joka tarkoittaa "Primitive", on luultavasti maailman vanhin lotto, joka juontaa juurensa vuodelle 1763. Se on Espanjan kansalaisten ja pelaajien ympäri maailmaa suosikki kahdesti viikossa. Sillä on taattu 3 miljoonan euron jättipotti, joka todellisuudessa osoittautuu tätä korkeammaksi, koska se voi kierrättää rajattomasti ilman ylärajaa.

Pelaajien on vastattava kuusi numeroa ja Reintegro-pallon numero voittaakseen jättipotin, joista suurin oli 107,7 miljoonaa euroa vuonna 2015. Lippu maksaa vain 1 euro, jotta voit voittaa 7 palkintotasolla. Lippuja ovat saatavilla kaikille, jotka ovat 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Jokainen Espanjassa asuva tai vieraileva henkilö voi ostaa lippuja arpajaisista, joita löytyy eri puolilta Espanjaa. Vaihtoehtoisesti lippuja voi ostaa verkosta järjestäjien viralliselta verkkosivustolta, Loterias y Apuestas del Estado.

Parhaat La Primitiva Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja La Primitivaan
Mistä ostaa lippuja La Primitivaan

Mistä ostaa lippuja La Primitivaan

Espanjan ulkopuoliset pelaajat voivat ostaa La Primitiva -arpajaiset helposti kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta. Nämä sivustot ostavat lippuja ulkomaisille pelaajille Espanjassa sijaitsevien agenttien avulla.

Mistä ostaa lippuja La Primitivaan
La Primitivan historia

La Primitivan historia

La Primitiva on virkamies lotto Espanjassa jonka juuret ovat 1700-luvulla. Espanjan kuningas Carlos III esitteli sen keinona tuottaa rahaa julkisiin palveluihin, jotka muuten olisi rahoitettu asettamalla enemmän veroja Espanjan kansalle.

Se tunnettiin alun perin nimellä "Loteria por Numeros" (Lottery by Numbers), ja se järjestettiin vuonna 1763 ja 75 % lipunmyynnistä meni palkintoihin. Moderni La Primitiva -nimi syntyi vuonna 1812, mutta se poistettiin kuninkaan asetuksella 50 vuotta myöhemmin vuonna 1862.

Kun 1900-luvulla arpajaisten kysyntä lisääntyi, Espanjan arpajaisia käsittelevä Organismo Nacional de Loterias y Apuestas del Estado käynnisti La Primitivan uudelleen vuonna 1985. Alkuperäinen peli ei sisältänyt Reintegro-palloa, joka otettiin käyttöön pelissä vuonna 1991.

La Primitiva oli valtava menestys, ja se oli katalysaattorina kahden muun espanjalaisen loton, BonoLoton vuonna 1988 ja El Gordon, perustamisessa. Alun perin se oli avoinna vain Espanjan kansalaisille, ja nyt kuka tahansa voi pelata Primitivaa verkossa.

La Primitivan historia
Onko La Primitiva laillinen?

Onko La Primitiva laillinen?

Kaikki 18 vuotta täyttäneet voivat pelata La Primitivaa joko henkilökohtaisesti tai kautta online-arpajaiset. Kun se oli varattu vain Espanjan kansalaisille, nyt turistit voivat pelata sitä Espanjassa Espanjan peliasetuksen (laki 13/2011) jälkeen. Koska Espanjassa asuminen ei ole välttämätöntä, pelaajat ympäri maailmaa voivat pelata ostamalla lottolipun verkosta kolmannen osapuolen agentilta.

Koska nämä agentit ostavat lippuja asiakkaidensa puolesta, heidän on laillista tehdä niin. Pelaajien on varmistettava, että verkkosivustoilla, joilla he pelaavat, on asianmukaiset lisenssit, jotta he voivat suojata itsensä ja henkilötietonsa.

Onko La Primitiva laillinen?
Kuinka pelata La Primitivaa

Kuinka pelata La Primitivaa

Pelaa Primitivaa verkossa lisämukavuuden vuoksi, jos olet fyysisesti Espanjassa. Näiden pelaajien ja pelaajien muualla on osattava pelata Primitivaa verkossa nauttiakseen taatusta 3 miljoonan euron jättipotista ja kuudesta muusta palkintotasosta. La Primitiva arvotaan joka toinen viikko torstaisin ja lauantaisin Madridissa klo 20.30 GMT ja maksaa 1 euro.

Pelaajien on valittava 6 numeroa 49:n joukosta ja valittava numero väliltä 0-9 Reintegro-pallolle. Arvonnan aikana valitaan 6 numeroa, jota seuraa seitsemäs, jota kutsutaan täydentäväksi palloksi, ja sitten Reintegro-pallon numero valitaan erilliseltä rummulta.

Voittaakseen jättipotin pelaajien on vastattava kuusi ensimmäistä numeroa ja sen jälkeen Reintegro-numero. Jos pelaaja vastaa vain Reintegro-numeroa, hän on oikeutettu hyvitykseen lipun hinnasta, joka on 7. tason palkinto. Pelaajat, jotka vastaavat täydentävää numeroa 5 voittonumeron kanssa, voittaa kolmannen tason palkinnon.

Vähiten voittonumeroita, jotka saavat palkinnon, on 3 numeroa. Kunkin tason palkintorahat eivät ole kiinteät ja määräytyvät eri prosenttiosuuksina lipunmyynnistä kerätystä rahasta.

Kuinka pelata La Primitivaa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa La Primitiva?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa La Primitiva?

Todennäköisyys voittaa jättipotti (6 numeroa + Reintegro-pallo) tässä online-lotossa on lähes 1:140 miljoonaa. Tämä tarkoittaa, että jättipotin voittaminen on melko vaikeaa, mutta se tarjoaa silti paremmat kertoimet kuin vaikkapa US PowerBall. Taatulla 3 miljoonan euron jättipotilla nämä jackpot-palkinnot voivat olla suhteellisen pieniä, mutta usein toistuvilla jackpot-katolla voitoista voi tulla erittäin suuria.

Ennätys tehtiin vuonna 2015, kun yksi pelaaja käveli 201,7 miljoonalla eurolla jättipotin ylityksen jälkeen 56 kertaa. Pelaajat voivat kuitenkin voittaa yli miljoona euroa osumalla kuusi numeroa kertoimella 1 lähes 14 miljoonasta.

Ehkä parasta Primitivan pelaamisessa ovat suotuisat voittokertoimet, jotka ovat noin 1:8, mukaan lukien vain Reintegro-pallon yhdistäminen, jotta lippujen hyvitys saadaan. Palkintotasoja on 7, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia voittaa palkinto. Pelkän Reintegro-pallon yhdistämisen lisäksi palkinnon voittamiseen vaadittava vähimmäismäärä on 3, ja todennäköisyys on noin 1:57 000.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa La Primitiva?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Voitot 40 000 euroon asti ovat verovapaita, mutta tämän summan ylittävistä voitoista veloitetaan 20 % veroprosentti. Kuitenkin ulkomaalaiset pelaajat, joiden maat jos heillä on sopimus Espanjan kanssa, he voivat saada hyvityksen tästä summasta. Voitot tulee lunastaa 3 kuukauden kuluessa arvonnasta, ja ne maksetaan vain kertasummana.

Pelaajat, jotka ovat ostaneet lippunsa lottoliikkeestä, voivat kerätä palkintoja jopa 2500 euron arvosta. Tätä suurempia palkintoja voi noutaa valituista pankeista Espanjassa tai käymällä Loterias y Apuestas del Estadon pääkonttorissa. Online-pelaajille talletetaan pienet voitot asiakastileilleen ja suuremmat palkinnot siirretään suoraan pelaajan pankkitilille. Jackpot-palkinnot tulee lunastaa henkilökohtaisesti yllä mainitusta pääkonttorista.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin
Vinkkejä ja temppuja La Primitivan pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja La Primitivan pelaamiseen

Lotto on luonteeltaan onnenpeli, mutta aikaisempien arvontojen tutkiminen on tuottanut mielenkiintoisia tilastoja. On luultavasti viisasta olla valitsematta kaikkia parillisia tai parittomia lukuja, koska tilastot osoittavat, että parillisten ja parillisten lukujen sekoitus voittaa todennäköisemmin. Tilastot osoittavat myös, että peräkkäisiä numeroita arvotaan harvoin, joten ehkä sinun pitäisi välttää peräkkäisten numeroiden valitsemista paremman voittomahdollisuuden vuoksi.

Numeroiden valinta samoilla viimeisillä numeroilla on myös erittäin epätodennäköistä, parempi on useita erilaisia numeropäätteitä. Useimmat ihmiset eivät lyö vetoa yksinomaan korkeista numeroista (32-49), joten jos heidät sattuisi arvotaan, pelaajilla, joilla on nämä numerot, olisi suurempi mahdollisuus voittaa.

Voittavat numeroyhdistelmät ovat yleensä hyvin vaihtelevia, joten saattaa olla hyödyllistä valita koko valikoimasta erilaisia loppunumeroita. On myös onnennumeroita (38, 39, 47, 3, 45), joita on arvottu enemmän kuin kaikkia muita numeroita, joten näiden valitseminen voi antaa pelaajalle etulyöntiaseman.

On myös totta, että joitain numeroita arvotaan harvoin, joten on mahdollista, että myös näiden numeroiden jättäminen pois voi olla hyödyllistä. Ehkä paras neuvo on jatkaa pelaamista saadakseen mahdollisuuden voittaa. "Sinun on oltava mukana voittaaksesi sen", kuten he sanovat.

Vinkkejä ja temppuja La Primitivan pelaamiseen