Parhaat Lotto India Lotto vuonna 2023

Lotto India on "uusi lapsi" kansallisten arpajaisten joukossa Intiassa ja maailmanlaajuisesti. Tämä lotto on suunniteltu palvelemaan tiettyä asiakaskuntaa, kaikkia intialaisia kaikkialla maailmassa, sijainnista riippumatta Lotto-verkkoalustan ansiosta. Yksi tärkeimmistä syistä Lotto Intian kasvavaan suosioon ovat sen houkuttelevat jättipotit, jotka alkavat yleensä 400 miljoonasta Intian rupiasta.

Parhaiden online-arpajaisten tapaan siinä on myös kolme lisäpalkintotasoa ja ilmaisia vedonlyöntibonuksia, jotka lisäävät yleisiä mahdollisuuksia voittaa palkinto.

Parhaat Lotto India Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja Lotto Intiaan
Mistä ostaa lippuja Lotto Intiaan

Mistä ostaa lippuja Lotto Intiaan

Lotto Intian verkkosivusto

Lotto India -lippuja voi ostaa verkossa loton viralliselta verkkosivustolta. Sellaisenaan prosessin pitäisi olla vaivaton vedonlyöjälle, joka tutkii kuinka ostaa lipun Lotto Intiaan. Lotto India -lippujen ostaminen verkossa kestää vain noin kaksi minuuttia. Vedonlyöjien on kuitenkin ensin rekisteröitävä tili sivustolle ennen lottolippujen ostamista.

Ilmoittautumisprosessi sisältää yhteystietojen antamisen ja kelpoisuuden vahvistamisen arvontaan. Onnistuneen rekisteröitymisen jälkeen ostajat voivat linkittää luotto- tai pankkikorttinsa luomiinsa tileihin, joilla he maksavat ostamansa liput.

Jokainen Lotto India -lippu verkossa maksaa 40 Intian rupiaa. Lippuja voi ostaa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Älypuhelinten käyttäjät voivat kuitenkin lataa Lotto India -sovellus ja käyttää sitä lippujensa ostamiseen.

Mistä ostaa lippuja Lotto Intiaan
Lotto syndikaatit

Lotto syndikaatit

Online Lotto syndikaatit tarjoaa vielä yhden vaihtoehdon Lotto India -lippujen ostamiseen verkosta. Erityisesti syndikaatin jäsenten ei yleensä tarvitse opetella ostamaan Lotto India -arpajaisia verkossa, koska tämä tehtävä on delegoitu "harvoille valituille"

Lotto Intian lottosyndikaattiin liittymisen etuja ovat paremmat voittomahdollisuudet yhteisten riskien ansiosta ja se, että vedonlyöjien ei tarvitse lunastaa voittoja yksin. Tämä on sen lisäksi, että sinun ei tarvitse ostaa lippuja tai huolehtia valittavista onnennumeroista.

Pelaajien tulee huomioida, että he saattavat maksaa enemmän per lippu pelatessaan syndikaatin kautta tai maksaa liittymismaksun organisaation rakenteesta riippuen. Voitot jaetaan yleensä syndikaatin kaikkien jäsenten kesken. Tämä tarkoittaa pienempää voittosummaa henkilöä kohden, jopa jättipotissa.

Lotto syndikaatit
Lotto Intian historia

Lotto Intian historia

Kuten aiemmin mainittiin, Lotto India on yksi Intian uusimmista lotoista. Ensimmäinen arvonta tapahtui kesäkuussa 2019, kaksi viikkoa sen julkaisun jälkeen. Aluksi se aloitettiin kahdella arvonnalla viikossa, mikä on edelleen paikkansa. Lotto India nimettiin lanseerauksensa aikana Intian ensimmäiseksi arpajaiseksi, joka toimii yksinomaan verkossa.

Lotto tuli myös aikaan, jolloin intialaisten arpajaisten ympärillä oli liikaa epäluotettavuutta ja hämmennystä, erityisesti mitä tulee osavaltioon, jossa vedonlyöjät voivat pelata. Siksi se antoi pelaajien kaikista osavaltioista pelata, mikä auttoi edistämään sen suosiota.

Lotto Intian historia
Onko Lotto India pelaaminen laillista?

Onko Lotto India pelaaminen laillista?

Lotto India on täysin lisensoitu Intian lakien mukaisesti. Asianomaiset viranomaiset sääntelevät sitä myös sen varmistamiseksi, että kaikki sen toiminta on laillista. Tämä takaa, että lottokilpailun eheys säilyy aina. Lisäksi mikään laki ei estä intialaisia pelaajia pelaamasta Lotto Intiaa.

Pelaajien on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotiaita voidakseen pelata laillisia uhkapelejä. Myös muista maista tulevat vedonlyöjät voivat pelata lotossa, mikäli heidän lainkäyttöalueensa lait sen sallivat.

Onko Lotto India pelaaminen laillista?
Kuinka pelata Lotto Intiaa

Kuinka pelata Lotto Intiaa

Lotto Intian pelaaminen on suhteellisen helppoa, jopa uusille pelaajille. Aloitakseen vedonlyöjien on ensin rekisteröitävä verkkotili arvontaan ja kirjauduttava sisään tililleen. He voivat sitten vierailla "Pelaa verkossa" -sivulla ja valita onnennumeronsa.

Pelaaakseen Lotto India:n vedonlyöjien on valittava seitsemän onnennumeroa. Kuusi satunnaislukua valitaan luvuista 1-50. Seitsemäs numero, jokeri, valitaan väliltä 1-5. Pelaajat voivat valita haluamasi numerot tai käytä satunnaislukugeneraattoria nopeuttaaksesi ja helpottaaksesi valintaprosessia. Kuten parhaiden online-arpajaisten kanssa, pelaajat voivat lähettää niin monta merkintää kuin haluavat.

Seuraava askel on päättää osallistuvien arvojen määrä. Se voi olla yksittäinen arvonta tai useita arvontoja tiettyinä päivinä enintään kolme kuukautta etukäteen. Numeronvalintaprosessin jälkeen pelaaja voi lisätä liput virtuaalikärryinsä ja jatkaa niiden maksamista.

Online-lipun onnistuneen maksamisen jälkeen pelaajalle lähetetään sähköposti, joka sisältää kaikki tiedot ostetuista lipuista. Sieltä pelaajat voivat käyttää paneelitarkistusta selvittääkseen, onko heillä voittoja viimeisten 90 päivän ajalta.

Kuinka pelata Lotto Intiaa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Lotto Intia?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Lotto Intia?

Todennäköisyys voittaa Lotto India -palkinto on 1:3, mikä on varsin houkuttelevaa. Nämä kertoimet ovat paremmat kuin useimmat kilpailevat lotot Intiassa, mukaan lukien ne, jotka tarjoavat pienempiä minimijättipotteja.

Houkuttelevat voittokertoimet johtuvat loton lukuisista voittotasoista. Palkintotasoja on 12, jackpotista 0,50 euron tasoon. Kunkin palkintotason erityiset kertoimet on korostettu alla.

Palkintotason voittokertoimet

Ensimmäiselle voittotasolle, joka on jättipotti, vedonlyöjien on täsmättävä kaikki kuusi numeroa ja jokeri. Todennäköisyys tehdä niin on 1:79 453 500. Toisen tason palkinto edellyttää kaikkien kuuden päänumeron tarkkaa ennustamista, kertoimella 1:19 863 375.

Lisäksi kolmannen palkinnon tason kertoimet viiden päänumeron ja jokerin osumiselle ovat 1:300 960. Lopuksi vedonlyöjien on vastattava vain viittä päänumeroa voittaakseen neljännen tason palkinnon. Todennäköisyys tälle on 1:75 240.

Viidennestä kymmenenteen tason palkinnot jaetaan vedonlyöjille, jotka ennustavat tarkasti neljä päänumeroa plus jokeri, neljä päänumeroa, kolme päänumeroa plus jokeri, kolme päänumeroa ja niin edelleen.

Vastaavat voittokertoimet ovat 1:5599, 1:1399, 1:299, 1:74, 1:39 ja 1:10. Todennäköisyys voittaa 11. tason palkinto on 1:12, jos yksi päänumero ja jokeri täsmäävät. . Vain jokeri voittaa, kun pelaaja voittaa 12. tason palkinnon, jonka kertoimella on 1:11.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Lotto Intia?
Intian loton maksuvaihtoehdot

Intian loton maksuvaihtoehdot

Kunkin palkintotason palkinnot vaihtelevat eri vetojen mukaan, jossa vain jättipotin vähimmäismäärä on 400 miljoonaa Intian rupiaa.

Useimmiten pelaajat käyttävät pankkitiliään ensisijaisena maksuvaihtoehtona. Muita hyväksyttyjä maksutapoja ovat The hyväksytyt maksutavat sisältää:

 • Abalone
 • Euteller
 • Mastercard,
 • Visa
 • Multibanco,
 • Neosurf
 • Luota maksuun
Intian loton maksuvaihtoehdot
Vinkkejä ja temppuja Lotto Intian pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Lotto Intian pelaamiseen

Osta monta lippua

Ensimmäinen ja ilmeisin vinkki Lotto Intian pelaamiseen on ostaa useita arpajaisia netistä, jos budjetti sen sallii. Matemaattisesti pelaaminen useammin lisää voittomahdollisuuksia. Kuitenkin erilainen tapa tarkastella asiaa on se, että on nolla mahdollisuuksia, jos ei pelaa Lotto Indiaa verkossa.

Ole budjetti

Toinen tärkeä vinkki on, että vedonlyöjien tulisi laatia budjetti, joka osoittaa enimmäissumman, jonka he voivat käyttää lottoon tietyn ajanjakson aikana ja kuinka usein rahat voidaan käyttää.

Tämä auttaa estämään pelaajia joutumasta taloudellisiin vaikeuksiin uhkapelaamisen takia. Tämä johtuu siitä, että Lotto Intian pelaaminen voi olla niin hauskaa, että taloudellisten tietojen menettäminen on helppoa.

Liity syndikaattiin

Pelaajat voivat myös harkita arpajaisten liittymistä tai sellaisen perustamista, jos he eivät löydä sopivaa ja löytävät tarpeeksi jäseniä liittyäkseen. Tämä auttaa lisäämään voiton todennäköisyyttä, vaikka voitetut summat jaetaan kaikkien syndikaatin jäsenten kesken. Lisäksi syndikaatit antavat pelaajille mahdollisuuden pelata eräissä parhaissa online-arpajaisissa muilla lainkäyttöalueilla.

Lunasta voitot ajoissa

Lotto India lähettää ilmoitukset kaikille voittajille jokaisen arvonnan jälkeen. Pelaajien tulee siksi tarkistaa ilmoitukset usein saadakseen selville, ovatko he voittaneet. Voiton sattuessa heidän tulee lunastaa voitot mahdollisimman pian, koska lunastusaika saattaa umpeutua. Tämä koskee erityisesti suuria voittoja, joilla on enemmän vaatimusvaatimuksia.

Vinkkejä ja temppuja Lotto Intian pelaamiseen