Parhaat Lotto Max Lotto vuonna 2023

Yksi Kanadan suosituimmista online-arpajaisista on Lotto Max, jota hallinnoi Interprovincial Lottery Corporation. Lotto Max -arvontoja on kaksi joka viikko: tiistaisin ja perjantaisin. Jotkut kiinnostuneet pelaajat eivät ehkä tiedä kuinka ostaa Lotto Max -arpajaislippu verkossa. Toiset yrittävät ymmärtää pelin perussäännöt, voittokertoimet ja asiantuntijoiden ehdotukset. Tämä viesti käsittelee näitä huolenaiheita oikealla tavalla.

Koska Lotto Max on kansallinen lotto, sitä pelataan kaikilla Kanadan alueilla. Jokaisella maakunnalla on ainutlaatuinen tietokonejärjestelmä; Näin ollen online-lippujen jakelijat tarkistavat vain liput, jotka on ostettu heidän alueeltaan. Niiden, jotka haluavat pelata Lotto Maxia verkossa, tulee ostaa liput vain valtuutetuilta sivustoilta. Useimmissa tapauksissa heidän on luotava tili valitsemallaan alustalla.

Parhaat Lotto Max Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja Lotto Maxiin
Mistä ostaa lippuja Lotto Maxiin

Mistä ostaa lippuja Lotto Maxiin

Sieltä lottolipun ostaminen verkossa on yksinkertaista. Useimmilla Lotto Maxtickets verkossa myyvillä jälleenmyyjillä on myös muita pelejä verkkosivuillaan. Joten kun asiakas kirjautuu sisään, hänen on määritettävä arvontaan, johon hän haluaa osallistua. Napsautettuaan "Osta lippu" -painiketta, hänen on valittava onnennumeronsa, jotka luodaan automaattisesti.

On ehdottoman tärkeää tarkistaa tiedot, esim. toistokertojen määrä ennen uloskirjautumista sopivalla maksutavalla. Multi-Draw'n lisääminen on lisäetu. Uutiskirjeiden tilaaminen on erittäin suositeltavaa, jotta vältytään arvonnasta.

Mistä ostaa lippuja Lotto Maxiin
Lotto Maxin historia

Lotto Maxin historia

Lotto Max, joka otti haltuunsa edeltäjänsä Lotto Super 7:n, lanseerattiin 19. syyskuuta 2009. Peli arvottiin ensimmäisen kerran 25. syyskuuta 2009, ja jättipotin yläraja oli 50 miljoonaa Kanadan dollaria. On otettu hyvin vastaan kauttaaltaan Kanada, Lotto Maxin tuotot kymmenen ensimmäisen kuukauden aikana olivat korkeammat kuin Super 7:n myydyimmällä vuodella.

Kokonaispalkintopotit, jotka ovat lähellä Yhdysvaltain suurimpia jättipotteja, olivat syy tämän pelin välittömään menestykseen. Lisäksi MaxMillion-ominaisuuden uskotaan lisäävän pelaajan mahdollisuuksia voittaa suurempi palkinto.

Heinäkuuhun 2015 mennessä pääjättipotti oli saavuttanut 60 miljoonaa Kanadan dollaria. Seuraavana vuonna Interprovincial Lottery Corporation teki suuria muutoksia, mutta ne tulivat voimaan vuoden 2019 arvonnassa, joka järjestettiin 14. toukokuuta. 8. kesäkuuta 2018 arvonnassa kirjattiin yhteensä 50 MaxMillion palkintoa, mutta se ohitti lokakuussa. arvonta, joka tapahtui samana vuonna. Lokakuun 26. päivän piirustukset olivat huikeat 115 miljoonaa Kanadan dollaria 55 MaxMillions-summasta. Arvonnan voittaja tuli Edmontonista

Lotto Maxin historia
Onko Lotto Max laillinen?

Onko Lotto Max laillinen?

Kanadan lain mukaan maakuntien hallitukset voivat hallinnoida ja valvoa arpajaisia, mukaan lukien Lotto Max. Kansalaiset ja kansainväliset asukkaat voivat osallistua näihin peleihin, ja heidän on ostettava online-arpajaiset Kanadan dollareissa. Esimerkiksi Ontarion maakuntien arvontoja valvoo Ontario Lottery and Gaming Corporation.

Rikoslain mukaan mm online-arpajaisten järjestäjät ei voida myöntää palkintoja pelkän puutteen perusteella. Osallistujien on rahoitettava vedot rahalla tai millä tahansa arvoesineellä. Quebecissä lottoja järjestävien organisaatioiden on rekisteröidyttävä viranomaisille, elleivät niiden pelit ole kansainvälisiä tai elleivät ne ole suunnattu pelaajille muista provinsseista. Lisäksi operaattoreiden on maksettava verot, postitettava vakuus ja toimitettava tiedot kaikista voittajista.

Onko Lotto Max laillinen?
Kuinka pelata Lotto Maxia verkossa

Kuinka pelata Lotto Maxia verkossa

Lottokuponki antaa pelaajalle oikeuden osallistua Lotto Maxiin. Yksittäinen lippu maksaa 5 C$ ja mukana tulee kaksi ylimääräistä pikavalintaa. Saatavilla on 50 numeroa, ja osallistujien on valittava niistä seitsemän. Pelaaja voi joko valita alkuperäisen seitsemän numeron sarjan tai pikavalinnan valitakseen satunnaisesti 3 sarjaa. Jokainen lippu tarjoaa enintään viisi toistoa tai 15 valintaa. Ylimääräisellä 1 C$:lla voi valita automaattisesti neljä numeroa ja mahdollisuus voittaa puoli miljoonaa.

Pääarvontaan jaetaan vähintään 10 miljoonan Kanadan dollarin ja enintään 70 miljoonan Kanadan dollarin jättipottipalkinto. Jos palkinto saavuttaa 50 miljoonaa Kanadan dollaria, MaxMillions-lisäpalkinnoista suoritetaan lisää arvontoja, joista jokaisen arvo on 1 miljoona Kanadan dollaria. MaxMillions kerääntyy, kunnes voittaja löytyy.

Joka viikko jaetaan lisäpalkintoja, jos vähintään 50 miljoonan Kanadan dollarin jättipottia ei ole lunastanut. Jos joku voittaa pääjättipotin, lunastamaton MaxMillions-palkinto lisätään jättipottiin. Voittajille maksetaan kertasumma verovapaasti.

Lunastaakseen muualta ostetun online-arpapelin palkinnon pelaajan tulee palata lipun alun perin hankkineeseen paikkaan ja postittaa se vastaavaan palautusosoitteeseen. Virallinen nimi ja palautusosoite on suositeltavaa tulostaa ja liittää hakemuslomakkeeseen. Tämä varmistaa, että kukaan muu ei vaadi voittoja, jos lippu katoaa.

Kuinka pelata Lotto Maxia verkossa
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Lotto Max?

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Lotto Max?

Uhkapeliongelman maininta voi herättää ajatuksia siitä, että pelaaja tyhjentää pankkitilinsä ja säästönsä pelatakseen Lotto Maxia verkossa. Mutta totta puhuen – online-arpajaisten pelaaminen on eräänlaista uhkapeliä. Ei ole kuitenkaan haittaa hankkia lippuja huvin vuoksi ja mahdollisuuden voittaa lisää rahaa.

Lotto Maxiin osallistuvien ja joka vuosi jättipotin voittavien kanadalaisten määrä on erittäin pieni verrattuna häviäjiin. Koska todelliset kertoimet ovat pienet, pelaajien tulee suunnitella vedonlyöntibudjettinsa voiton todennäköisyyden perusteella välttääkseen ylikulutuksen.

Lotto Maxilla voi olla pienet mahdollisuudet voittaa, mutta onko hinta mahdollisen palkinnon arvoinen? Tarkastellaan eri otteluiden voittokertoimia, tässä ovat luvut.

Hinta 5 C$ kolmessa valikoimassa

 • Pääjättipotti: 33 294 800
 • MaxMillions 7/7: 33 294 800
 • 6/7+ Bonusnumero: 4 756 400
 • 7.6.: 113 248
 • 5/7+Bonusnumero: 37 749
 • 7.5.: 1 841
 • 4/7+Bonusnumero: 1 105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonusnumero: 82,9
 • 3/7 (5 dollaria ilmaista peliä): 8.5
 • Mikä tahansa palkinto: 7

MaxMillions ei voi voittaa toissijaista palkintoa, ellei pelaaja vastaa 7/7 numeroa. Jos voittolippua ei ole, pääjättipotti siirretään seuraavaan arvontaan. Jos voittoja on useita, kokonaispalkinto jaetaan vastaavasti. On huomattava, että 4/7, 3/7 ja 3/7+Bonus ovat osa palkintorahastoa, kun taas loput maksetaan Poolin rahastosta.

Hinta 1 C$ neljässä valikoimassa

Lisälippu, joka maksaa 1 C$:n, maksaa seuraavasti.

 • 1/4: 6.8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9,906
 • 4/4: 3 764 376

Extran pääpalkinto on 500 000 Kanadan dollaria. Jokainen voittaja saa täyden summan, vaikka voittonumeroita olisi useita.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa Lotto Max?
Vinkkejä ja temppuja Lotto Maxin pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Lotto Maxin pelaamiseen

Menestys an online-arpajaiset ei ole kyse tuurista. Historia osoittaa, että pelaajilla, jotka ovat hallinneet oikeat strategiat, on paremmat mahdollisuudet voittaa Lotto Maxin jättipotti. On ollut tapauksia, joissa ihmiset ovat vieneet kotiin suuria palkintoja useita kertoja. Tietyt tekniikat ovat tärkeitä, jos pelaaja haluaa lisätä voittomahdollisuuksiaan.

 1. Vältä vetoa kuvioihin ja kerrannaisiin
 2. Valitse numerot, joiden summa on 141 ja 240
 3. Ei kierrätystä 7 peräkkäisellä numerolla
 4. Pelataan vain yksi numero edellisestä arvonnasta
 5. Yhdistämällä 3/4 tai 4/3 parittomat luvut

Yleisesti ottaen on suositeltavaa ostaa enemmän Lotto Maxtickets -lippuja verkosta ottaen huomioon oman taloudelliset mahdollisuudet. Syy siihen, miksi peräkkäisiä numeroita ei suositella, on se, että useimmat voittonumerot (noin 70 %) muodostavat kokonaissumman välillä 104-176. Samoin samassa numeroryhmässä tai samankaltaisilla viimeisillä numeroilla olevat numerot eivät ole hyvä valinta.

On syytä huomata, että jokaisella online-arpalipulla on yhtä suuri todennäköisyys voittaa. Vaikka mikään tunnettu sovellus ei voi ennustaa tarkkaa voittajaa, on parempi pelata ainutlaatuisimmilla ja harvinaisimmilla numeroilla.

Vinkkejä ja temppuja Lotto Maxin pelaamiseen