Parhaat Magnum 4D Lotto vuonna 2023

Magnum 4D on kuuluisa klassinen lottopeli, joka on ollut suosittu Malesiassa jo jonkin aikaa. Magnum Berhad, ensimmäinen yritys, joka sai lisenssin 4D-pelien pelaamiseen Malesiassa, omistaa ja hallinnoi lottoa. Klassinen peli on helppo ymmärtää ja pelata, joten se sopii kaikentasoisille pelaajille.

Magnum 4D -arpajaiset arvotaan kolmesti viikossa – lauantaisin, sunnuntaisin ja keskiviikkoisin. On myös aikoja, jolloin järjestetään erikoisarvontoja, mutta näille arvonnalle ei ole asetettu ennalta määrättyjä päivämääriä. Suurin osa erityisistä arpajaisista järjestetään tapahtumien, kuten hallitsijoiden syntymäpäivien ja kiinalaisen uudenvuoden aikana. Kilpailijoille ilmoitetaan erikoisarvonnoista lipunmyyntipisteiden kautta, ja heillä on seitsemän päivää aikaa osallistua arvontaan.

Parhaat Magnum 4D Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja Magnum 4D -arpajaisiin

Mistä ostaa lippuja Magnum 4D -arpajaisiin

Pelaajille, jotka harkitsevat Magnum 4D -arpajaisten arpajaisten ostamista verkossa, tämä lotto tarjoaa kaksi päävaihtoehtoa. Ensinnäkin he voivat ostaa niitä mistä tahansa Magnum-myymälöistä, jotka sijaitsevat Malesiassa strategisissa paikoissa. Pelaajien on kuitenkin hankittava nämä liput näissä myyntipisteissä.

Tämä menetelmä sopii erinomaisesti pelaajille, joilla on helppo pääsy Magnumin myyntipisteisiin. Se ei sisällä lisäkuluja lippujen ostamisesta, kuten tapahtuu toisessa, alla käsitellyssä menetelmässä. Pääasiallinen haittapuoli lippujen ostamisessa nimetyistä myyntipisteistä on epäilemättä liikkeiden oston vaiva.

Toiseksi jokaisen, joka harkitsee lippujen ostamista Magnum 4D -lottiin, tulisi myös harkita niiden ostamista online-alustoista. Magnum Berhad ei kuitenkaan myy 4D-lippuja kauttaan verkkosivusto tai mobiilisovellus. Jotkut agentit ostavat kuitenkin verkossa Magnum 4D -arpajaisia asiakkailtaan verkossa.

Ihannetapauksessa lottolipun ostaminen netistä poistaa fyysisten myymälöiden vierailemisesta aiheutuvat haitat ja antaa ihmisille, joilla ei ole pääsyä kauppaan, mahdollisuuden pelata Magnum 4D -lottoa verkossa. Niiden palveluista peritään kuitenkin yleensä maksu, mikä tarkoittaa, että pelaajat saavat enemmän rahaa online-arpajaisista.

Mistä ostaa lippuja Magnum 4D -arpajaisiin
Magnum 4D -arpajaisten historia

Magnum 4D -arpajaisten historia

Magnum Berhad, joka tunnettiin aiemmin nimellä Magnum Corporation, perustettiin vuonna 1968. Yritys tunnetaan pääasiassa kaupallisista uhkapeleistä. Yrityksen toiminnassa olleet vuodet ovat kuitenkin auttaneet sitä saavuttamaan luotettavuuden pelaajien keskuudessa ja tarpeeksi kokemusta tarjotakseen parhaan 4D:n arpajaiset maassa.

Yritys sai ensimmäisenä luvan 4D-arpajaisten edistämiseen ja toimintaan. Se aloitti toimintansa 143 myyntipisteellä ja jatkaa myyntipisteiden määrän lisäämistä. Tällä hetkellä Malesiassa on noin 450 myyntipistettä.

Magnum 4D -arpajaisten historia
Onko Magnum 4D -lotto laillinen?

Onko Magnum 4D -lotto laillinen?

Magnum 4D Lotto toimii laillisesti Malesiassa. Arvonnan takana olevalla yrityksellä on voimassa oleva Malesian hallituksen myöntämä toimilupa. Yrityksen lisenssinumero on Bhd (8272-D). Kansallinen rahapelien sääntelyviranomainen, joka tunnetaan nimellä Unit Kawalan Perjudian, valvoo arpajaisia.

Tämä takaa pelaajille, että kaikki toiminta on laillista ja oikeudenmukaista. Kaikki Malesian asukkaat ovat laillisesti oikeutettuja pelaamaan Magnum 4D Lotteryä verkossa, mikäli he ovat vähintään 18-vuotiaita.

Onko Magnum 4D -lotto laillinen?
Kuinka pelata Magnum 4D -lottoa verkossa

Kuinka pelata Magnum 4D -lottoa verkossa

Ensimmäinen askel Magnum 4D -loton pelaamiseen on lipun ostaminen. Pelaajat voivat sitten valita, pelataanko tavallista merkintää vai 4D-rullaa.

Normaali sisäänpääsy

Vakiomerkintää varten vedonlyöjien on valittava tietty neljän numeron määrä. Tässä vaihtoehdossa on kaksi jakoa, pieni ja suuri. Pieni veto oikeuttaa vain ensimmäiseen, toiseen ja kolmanteen palkintoon. Toisaalta Big-vaihtoehdon vedonlyönti tarkoittaa, että vedonlyöjä voi voittaa ensimmäisen, toisen ja kolmannen palkinnon sekä ylimääräisen neuvontapalkinnon.

Pienet vedot takaavat pelaajille suuremmat voitot kuin suuret vedot. Suurissa vedoissa on kuitenkin kymmenen muuta erikoisnumeroa, jotka palkitsevat vedonlyöjien 180 RM yhdestä vedosta ja kymmenen lohdutusnumeroa, jotka maksavat 60 RM. Se maksaa vain 1 Malesian ringgit (RM) jokaisesta vakiomerkinnästä.

4D rulla

4D-rullaa pelataan melkein kuten tavallista syöttöä, ja yksi keskeinen ero on numeroiden valinta. Kirjoittajat voivat korvata yhden neljästä numerosta R-kirjaimella. Kirjain R edustaa kaikkia numeroita välillä 0-9. Tämä tarkoittaa, että yksi valinta edustaa kymmentä tavallista merkintää.

R-kirjain voidaan sijoittaa nelinumeroisen luvun ensimmäiseen tai viimeiseen paikkaan. Kun se on asetettu ensimmäiseksi numeroksi, sitä kutsutaan rullaksi 1. Rullalla 4 kirjain asetetaan viimeiseksi numeroksi.

Kuinka pelata Magnum 4D -lottoa verkossa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Magnum 4D?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Magnum 4D?

Todennäköisyys voittaa palkinto Magnum 4D:ssä on suhteellisen korkeampi kuin monissa muissa arpajaisissa. Tämä koskee kuitenkin alemman tason palkintoja. Jättipotin voittamisen todennäköisyys on kuitenkin suhteellisen pieni, mutta silti parempi kuin muiden lottojen jättipottivoittokertoimet.

Voittaaksesi jättipotin, valitun neljän numeron järjestyksen on oltava täsmälleen sama kuin arvottujen numeroiden järjestyksen, mikä tekee kertoimista alhaiset. Lotto kompensoi kuitenkin alhaiset kertoimet, koska se on jännittävämpi ja helpompi pelata.

Matemaattinen todennäköisyys voittaa 4D-pelissä vaihtelee valitun vedon tyypin mukaan. 4D-vedot tarjoavat paremmat voittomahdollisuudet kertoimella 1:13 983 816. Kaikkien muiden palkintotasojen tarkat kertoimet vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan. Tämä on paitsi todennäköisyys voittaa lohdutuspalkinto, joka on 1:10 000.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Magnum 4D?
Maksuvaihtoehdot voittaneelle Magnum 4D:lle

Maksuvaihtoehdot voittaneelle Magnum 4D:lle

Magnum 4D -arpajaisten voittovaihtoehdot riippuvat vaatimuksen määrästä. Pienet voitot voidaan maksaa käteisellä ja suuremmat sekkeillä. Kaikki maksut suoritetaan henkilökohtaisesti, mikä tarkoittaa, että voittajien on oltava fyysisesti paikalla noutaakseen voittonsa.

Reklamaatiot voi tehdä seuraavana päivänä tasapelin jälkeen ja enintään kuusi kuukautta. Pelaajien on esitettävä alkuperäiset voittolippunsa ja henkilöllisyystodistuksensa palkintojen lunastamiseksi.

Jos palkinto on enintään 60 000 RM, voittajat voivat lunastaa voittonsa mistä tahansa Magnum 4D -myymälästä. Lippupisteen ei välttämättä tarvitse olla se, josta he ostivat lippunsa. Voitot 2 000 000 RM asti voidaan lunastaa missä tahansa Magnum 4D:n aluetoimistossa.

Kaikki yli 2 000 000 RM:n voittosummat voidaan kuitenkin lunastaa vain Magnum 4D:n pääkonttorista. Kilpailijoiden tulee varata tapaaminen pääkonttorissa ennen vierailua lunastaakseen palkintonsa. Lottoarvon pääkonttori on Kuala Lumpurissa.

Maksuvaihtoehdot voittaneelle Magnum 4D:lle
Vinkkejä ja temppuja Magnum 4D:n pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Magnum 4D:n pelaamiseen

 • Ensimmäiset vinkit-voittajat voivat lisätä Magnum 4D -loton voittomahdollisuuksiaan lisäämällä ostamiensa lippujen määrää. Ostamalla lisää Magnum 4D Lottery -lippuja verkosta arvontaa kohden lisää matemaattista voittomahdollisuutta, mikä antaa vedonlyöjälle suuremman voiton todennäköisyyden. Erityisesti online-loton pelaaminen usein lisää voittomahdollisuuksia, vaikka jokaisen lipun matemaattinen todennäköisyys pysyy samana.
 • Pelaajien, erityisesti niiden, jotka miettivät, kuinka pelata Magnum 4D -lottoa verkossa, tulisi välttää ilmeisten numeromallien käyttöä valitessaan onnennumeroitaan. He voivat käyttää sen sijaan tehokasta kaavaa. Verkosta löytyy lukuisia kaavoja ja ohjelmistoja numeroiden valitsemiseen. Kaavat auttavat jakamaan numeroita ja lisäämään voittomahdollisuuksia.
 • Toinen vihje, joka vedonlyöjien tulisi ottaa käyttöön, on hallita pelikassaansa tehokkaasti. Pelaajien tulee asettaa tiukka budjetti rahapelivaroilleen ja pysyä budjetissa. Tämä auttaa heitä minimoimaan mahdollisuudet tulla riippuvaiseksi pelistä ja välttämään joutumasta taloudellisiin vaikeuksiin. Magnum 4D -arpajaiset ovat onnenpeli, eikä mikään temppu voi taata kannattavaa voittoa.
 • Lopuksi vedonlyöjien tulee varmistaa, että he tarkistavat lippunsa arvonnan jälkeen saadakseen selville, ovatko he voittaneet. Tämä auttaa välttämään palkintoja lunastamatta. Lisäksi heidän tulee lunastaa palkinnot kuuden kuukauden kuluessa arvonnasta, mikä on palkintojen lunastamiselle sallittu aika.
Vinkkejä ja temppuja Magnum 4D:n pelaamiseen