Parhaat Mark Six Lotto vuonna 2024

Hongkongissa omistautuneet online-arpajaiset sijoittavat aikaansa parhaiden vedonlyöntipelien tekemiseen, ja usein he tyytyvät Mark Sixiin. Mutta ehkä he ovat taipuvaisia pelaamaan tätä lottoa, koska siinä ei ole monimutkaisia sääntöjä. Sen sijaan Hong Kong Jockey Club (HKJC) määrää, mitä ohjeita pelaajien on noudatettava osallistuakseen ja voittaakseen jättipotin, jos he ovat onnekkaita.

Kaiken lisäksi Mark Six on ollut olemassa vuosikymmeniä (se on Kiinan pisimpään ajettu lotto), joten on turvallista sanoa, että se on voittanut monien alueen vedonlyöjien luottamuksen. Näin ollen he eivät epäröi lyödä vetoa siitä, koska he tietävät sen olevan laillista.

Parhaat Mark Six Lotto vuonna 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mistä ostaa lippuja Mark Sixille

"Mistä ja miten ostaa Mark Six -lottulippu verkossa" on kysely, jota monet hongkongilaiset kysyvät, kun he haluavat panostaa tällä kasinovaihtoehdolla. Tässä on hieno uutinen – siihen on useita luotettavia tapoja.

Ensinnäkin pelaajat voivat hankkia omansa online-arpajaiset Happy Valleyn ja Sha Tinin kilparadoilta. Pelaajat, jotka eivät pääse näihin kahteen paikkaan, voivat vapaasti vierailla missä tahansa HKJC:n vedonlyöntikonttoreista, mutta on syytä huomata, että heidän aukioloaikansa riippuvat siitä, järjestetäänkö jalkapalloa samana päivänä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa Mark Six -liput verkossa tai puhelimitse.

Normaali Mark Six -merkinnän hinta on 10 Hongkongin dollaria, ja pelaajat voivat myös tehdä osittaisia 5 HK dollarin sijoituksia. Lippu on ostettava ennen klo 21.15 niinä päivinä, jolloin arvonnan on määrä tapahtua, yleensä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Arvonta siirretään sunnuntaille, jos jälkimmäisellä on hevoskilpailu.

Mark Sixin lyhyt historia

The Hongkongin Jockey Club lanseerasi Mark Sixin syyskuun 1975 ensimmäisellä viikolla, toivoen pääsevänsä eroon tuolloin lisääntyvistä laittomista arvonnoista. Monet vedonlyöjät kuitenkin houkuttelivat tätä peliä, koska se tarjosi mahdollisuuden ansaita nopeaa rahaa.

Esimerkiksi Mark Sixin ensimmäisessä arvonnassa jättipotti oli 120 000 Hongkongin dollaria, joka riitti asunnon ostamiseen joillakin Hongkongin kaupunkialueilla 1970-luvun lopulla. Kuitenkin lyhyessä ajassa pelaajat ymmärsivät, että pelin voittomahdollisuudet olivat pienet, joten he panostivat siihen huvikseen.

Alun perin Mark Sixin mukana tuli 6/14-muoto, joka muutettiin 6/36-piirrokseksi vuonna 1976. Nykyään se tarjoaa 6/49-muotoa, joka on ollut voimassa vuodesta lähtien 2002

Onko Mark Six laillinen?

Kyllä, Mark Six -arpajaiset ovat rahapeliasetuksen (Cap. 148) hyväksymiä Hong kongissa. Se on kuitenkin laillista vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille; nämä henkilöt voivat lyödä vetoa siitä verkossa tai fyysisissä rahapelilaitoksissa, joissa sen panokset hyväksytään.

On mainittavaa, että turistit voivat myös lyödä vetoa Mark Sixistä Hongkongissa, mutta eivät alueen ulkopuolella. Mutta jälleen kerran, tämä lottopeli on yksi harvoista laillisista uhkapelimuodoista jälkimmäisessä. Joten vedonlyöjien ei pitäisi sekoittaa sen laillisuutta muihin kiellettyihin vaihtoehtoihin, kuten offshore-kohteisiin online-vedonlyönti.

Kuinka pelata Mark Six Lottoa?

Kuten odotettiin, kaikkien kiinnostuneiden pelaajien on ensin tiedettävä kuinka ostaa lippu Mark Sixille ennen osallistumista. Sitten sen hankittuaan he voivat oppia pelin pelaamisen.

Joten, tässä on, miten se tehdään. Pelaajat aloittavat valitsemalla osallistumistyypin; käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

 • Yksittäinen
 • Useita
 • Pankkiiri
 • Nopea valinta

Pelaajan sisääntulo määrää yleensä seuraavat vaiheet. Esimerkiksi yksi merkintä edellyttää, että he valitsevat kuusi numeroa väliltä 1-49. He voivat kuitenkin valita seitsemän tai useampia numeroita samasta laajuudesta, jos he luovat muita merkintöjä, kuten Multiple tai Banker.

Esimerkiksi kun vedonlyöjä tekee yhden merkinnän, hän valitsee kuusi palloa tai numeroa, ja vielä yksi (bonuspallo) arvotaan poimimattomista 43 pallosta; seitsemän muodostavat voittoyhdistelmän. Jos ne heijastavat niitä arvotaan lotossa, peluri varmistaa jättipotin.

Jotkut pelaajat eivät tiedä kuinka pelata Mark Sixiä verkossa, mutta heidän ei pitäisi olla huolissaan siitä, koska menettely on sama kuin yllä selitetty. On kuitenkin toinen vaatimus; Sinun on rekisteröitävä vedonlyöntitili HKJC:ssä, jotta voit panostaa lotossa.

niin heidän on mentävä johonkin laitoksen vedonlyöntikonttoreista henkilökorttinsa, Hongkongin käyttö- tai säästötilinsä pankkiautomaatin ja 100 Hongkongin dollarin talletuksen kanssa.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Mark Six?

Vedonlyöjät haluavat aina tietää mahdollisuutensa saada palkintoa pelatessaan Mark Sixiä. No, tässä lotossa on seitsemän voittotasoa, ja todennäköisyys voittaa jättipotti on 1:13 983 816. Toisaalta todennäköisyys voittaa palkinnot muissa divisioonoissa on 1:54.

Mark Sixin minimi jättipotti on 8 miljoonaa HK$, mutta voittajat ovat saaneet paljon enemmän tämän loton historiassa Snowball-arvontojen ansiosta. Esimerkiksi eräs pelaaja voitti 86,8 miljoonaa Hongkongin dollaria syyskuussa 2017 ja toinen sai 164,49 miljoonaa Hongkongin dollaria samassa kuussa vuonna 2014.

Maksuvaihtoehdot, jos pelaaja voittaa Mark Six

Hong Kong Jockey Club on tehnyt Mark Sixin voittajille varsin helpon maksujen vastaanottamisen. Joten jos joku teki pelin verkossa, jättipotti maksetaan suoraan hänen pelitililleen; he voivat peruuttaa sen milloin heille sopii, kunhan ne on vahvistettu.

 • Vahvistamattomat vedonlyöntitilit voivat aloittaa maksuja vasta sen jälkeen, kun niiden omistajat ovat esittäneet todisteet henkilökortistaan ja osoitteestaan.
 • Mark Sixin voittajien, jotka ostivat lippunsa offline-tilassa, tulee mennä läheiseen HKJC:n vedonlyöntitoimistoon noutaakseen palkintonsa. Erityisesti heidän on tehtävä tämä 60 päivän kuluessa voitostaan.
 • Mark Sixin jättipotit maksetaan vain kertaluonteisina suurina summina, ja niitä ei veroteta.

Entä jos voittaja on ulkomaalainen?

Jos jättipotin voittaja sijaitsee Hongkongin ulkopuolella, hän voi silti lunastaa palkintonsa. Ne, jotka ostivat lippunsa alueella ollessaan, voivat vuokrata valtuutetun arpajaisvälittäjän palvelut lunastaakseen palkintonsa. Tietenkin niillä, jotka pelaavat peliä verkossa, on helpompi aika, koska rahat talletetaan heidän vahvistetuille vedonlyöntitileilleen.

Ulkomaisten Mark Six -voittajien on tutustuttava maansa paikallisiin lakeihin tietääkseen, verotetaanko heidän voittojaan vai ei.

Vinkkejä ja temppuja Mark Sixin pelaamiseen

 • Ei ole varmaa tapaa voittaa Mark Six, koska kaikkien muiden online-arpajaisten voittajat ovat satunnaisia. Siitä huolimatta pelaajat, jotka ovat valmiita ottamaan riskin ja lyömään vetoa, voivat ainakin aseistaa itsensä useilla temppuilla nauttiakseen sulavista vedonlyöntikokemuksista.
 • Joten ensimmäinen asia, jonka Mark Six -pelaajan tulisi tehdä, on hallita peli. Toki pelaaminen on erittäin helppoa! Mutta se on myös ainutlaatuinen, mikä tarkoittaa, että sen säännöt eivät ole samanlaisia kuin muiden vaihtoehtojen säännöt. Esimerkiksi, jos pelaaja ei tiedä, mitä häneltä odotetaan, on turha ostaa lippua, koska hänen voittomahdollisuutensa ovat nolla.
 • Jotain muuta Mark Sixin online-vedonlyöjien voi tehdä pitääkseen hauskaa pelissä, on hyödyntää ennustustyökaluja luodakseen numeroita, jotka todennäköisesti voivat voittaa seuraavassa arvonnassa. Tyypillisesti tämä ohjelmisto tarkkailee kuvioita, kuten numeroita, jotka näkyvät aina kaikissa voittoyhdistelmissä, saadakseen kylmiä ja kuumia numeroita. Jälkimmäiset ovat niitä, joiden todennäköisyys tulla arvoon on suuri.
 • Mark Sixiin syventäminen on myös arvokas vinkki vedonlyöjille, vaikka he osaisivatkin pelata sitä. Tämä antaa heille käsityksen kriittisistä asioista, kuten siitä, millaisia osuuksia he voivat tehdä, mitä tehdä, jos he voivat voittaa, ja kuinka usein he voivat panostaa lotossa.
About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, joka tunnetaan hellästi nimellä "Lucky Lotti" LottoRankerissa, yhdistää eteläamerikkalaisen tunnelmansa syvään asiantuntemukseen maailmanlaajuisista lotoista. Rion auringonpaistettavilta rannoilta Isabella purkaa arpajaisten hienouksia ja tuo pelaajille parhaat vinkit ja temput.

Send email
More posts by Isabella Garcia