Parhaat Melate Lotto vuonna 2023/2024

Melate on erittäin suosittu lotto, jota pelaavat sen kotimaassa Meksiko ja muut pelaajat ympäri maailmaa. Lotossa on kaksi arvontaa viikossa, ja rajattomat kierrätykset ovat sallittuja ja minimijättipotit taattu. Palkintotasoja on yhdeksän, ja alimman tason tarvitsee kaksi numeroa, jotta voittaja todennäköisyys on 1:10. On myös vaihtoehtoja lisätä kaksi bonuspeliä, jotta sinulla on entistä enemmän voittomahdollisuuksia.

Melatella ei ole parhaat mahdolliset voittomahdollisuudet, mutta lippujen hinnat ovat edullisia, sillä yksi lippu maksaa MXN 15, alle yksi USD, jos se ostetaan Meksikosta.

Parhaat Melate Lotto vuonna 2023/2024
Mistä ostaa lippuja Melateen
Mistä ostaa lippuja Melateen

Mistä ostaa lippuja Melateen

Melate-lippuja voi ostaa sisään Meksiko tai millä tahansa online-arpajaissivustolla, josta on saatavilla lippuja tähän peliin. Melate-lippuja voi ostaa henkilökohtaisesti yli 9 000 Pronostics-toimistolta ympäri Meksikoa tai niiden verkkosivuilta sekä muilta online-arpajaissivustoilta.

Pelaajien on ostettava liput ennen tunnin takarajaa, jos he ostavat Meksikossa, mikä tarkoittaa ennen klo 20.15. Muiden Meksikon ulkopuolisten pelaajien, jotka pelaavat Melatea verkossa, on varmistettava, että he antavat agenteille aikaa muutama tunti ennen tätä aikaa. mennä fyysisesti ostamaan liput.

Melate-arpajaisten ostaminen verkossa on helppoa. Valitse vain online-arpajaissivusto, joka tarjoaa Melate-lippuja, rekisteröi heille tili, rahoita tili, valitse kuusi numeroa ja odota sitten arvonnan tarkistamista.

Mistä ostaa lippuja Melateen
Melaatin historia

Melaatin historia

Meksikolla on pitkä historia lotto-tyyppiset pelit. Ensimmäisen kansallisen loton Meksikossa perusti Espanjan kuningas Carlos III 1700-luvun lopulla. Tällä hetkellä sitä soitti pääasiassa Meksikon yläluokka. Sen suosion ansiosta perustettiin paljon enemmän arpajaisia ja arpajaisia, koska se oli hyvä keino saada valtion tuloja. Arpajaiset olivat avainasemassa myös vapaussodan varainkeruussa, mikä johti pelin suosion leviämiseen erityisesti sotilaiden keskuudessa.

Vuonna 1920 aiemmin nimetty Meksikon kansallinen lotto muutettiin Loteria Nacional para la asistencia Publicaksi eli National Lottery for Public Assistance -arpajaisiksi. Sitten hallituksen ylläpitämä Pronosticos esitteli Melaten vuonna 1984. Alun perin vain Meksikon kansalaiset saivat pelata tätä lottoa, mutta tilanne muuttui vuonna 2008, kun Pronosticos julkaisi arpajaiset verkossa ja muut online-arpajaiset alkoi tarjota peliä.

Alkuperäisessä Melate-pelissä oli 39 numeron pallopooli, joka muutettiin myöhemmin 56 numeroksi. Melateen lisättiin vielä kaksi peliä, Revancha ja Revanchita, vuosina 1997 ja 2010, jotta saatiin enemmän mahdollisuuksia voittaa edelleen samoilla Melate-numeroilla.

Melaatin historia
Onko melaatti laillista?

Onko melaatti laillista?

Melaatti on täysin laillista, mutta Meksikon kansalaisten on oltava vähintään 21-vuotiaita pelatakseen maalla tai verkossa. Jos pelaajat pelaavat lottoagenttisivustojen kautta, heidän on tarkistettava pelaamiseen vaadittava vähimmäisikä siinä maassa, jossa verkkosivusto sijaitsee. Jos kolmannen osapuolen edustajat ovat asianmukaisesti lisensoituja, niiden on laillista myydä arpalippuja, koska he ostavat liput asiakkaan puolesta sen sijaan, että he myyvät ostamiaan lippuja.

Onko melaatti laillista?
Kuinka pelata Melatea

Kuinka pelata Melatea

Melate-arpajaiset arvotaan kaksi kertaa viikossa, keskiviikkona ja sunnuntaina klo 21.15 Mexico Cityssä kertalipulla, joka maksaa MXN 15, mikä on alle yksi USD. Palloja vedetään yhteensä seitsemän, kuusi normaalia tai luonnollista palloa ja yksi lisäpallo. Jos pelaaja vastaa kaikki kuusi normaalia numeroa, hän on voittanut jättipotin.

Lisäpalloa käytetään määrittämään joitakin kahdeksasta muusta palkintotasosta. Jättipotit voivat saavuttaa melko suuria summia, koska kierrätykset ovat sallittuja, eikä jättipotilla, jonka minimivoitto on 30 miljoonaa MXN, ole ylärajaa.

Melate on erittäin helppo peli pelata, kuten monet muutkin lotot maailmassa. Melate-pelaajien tarvitsee vain valita kuusi numeroa numeroista 1-56. Valitut numerot voivat olla pelaajan itse valitsemia tai sivuston satunnaisesti luomia.

On myös mahdollisuus pelata kahta bonuspeliä Revancha ja Revanchita käyttäen edelleen samoja kuutta alun perin valittua numeroa. Näissä kahdessa pelissä arvotaan enemmän palloja, ja vähintään 20 miljoonan MXN:n jättipotti voi johtaa kaikkien kuuden numeron vastaamiseen sekä useampaan palkintotasoon.

Kuinka pelata Melatea
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Melate?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Melate?

Suhteellisen laajan numeroalueen vuoksi Melate-jättipotin voittamisen todennäköisyys on melko korkea. Nämä eivät ole maailman huonoimpia kertoimia, ja niitä voidaan verrata melko hyvin useisiin kansainvälisiin arpajaisiin. Jotkut tai nämä lotot tarjoavat korkeampia jättipotteja, mutta niiden lippujen hinnat ovat myös korkeammat. Melate-arpajaisten kauneus piilee sen halvoissa lipuissa ja sen tarjoamissa monissa eri palkintotasoissa sekä taatussa minimijättipotissa, jota voi kierrättää rajoittamattoman määrän kertoja.

Nämä yhdeksän tasoa tarjoavat monia tapoja voittaa tuhansia palkintoja jokaisessa arvonnassa. Kertoimet pienenevät, kun palkintotasot pienenevät, kunnes se saavuttaa todennäköisyyden yksi kymmenestä, että kaksi numeroa täsmäävät. Kokonaistodennäköisyys voittaa on yksi viidestätoista. Seitsemäs pallo tai lisäpallo antaa mahdollisuuden voittaa neljällä palkintotason tasolla.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Melate?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin

Lottovoitoista Meksikossa verotetaan 7 %, kun taas kansainvälisiltä pelaajilta saatetaan joutua maksamaan lisäveroja omissa maissaan. Palkinnot tulee lunastaa 60 kalenteripäivän kuluessa voittoarvonnan jälkeisestä päivästä. Kaikki palkinnot maksetaan kertaluontoisina maksuina ilman mahdollisuutta annuiteettiin. Meksikolaiset pelaajat voivat lunastaa minkä tahansa palkinnon monilta Pronosticos-toimistoilta tai pääkonttoristaan Mexico Cityssä tai suoraan verkkosivustolta.

Meksikon ulkopuolella pelaavat online-pelaajat saavat voittonsa suoraan tililleen sivustolla. Aika vaihtelee kuitenkin sivustosta toiseen maksut vapautumiseen menee muutama päivä. Jotkut sivustot saattavat vaatia pelaajia vahvistamaan henkilöllisyytensä ja kotiosoitteensa, mutta kun tämä on tehty, sitä ei enää vaadita tulevaisuudessa. Pelaajien tulisi myös lukea sivuston T:t ja C:t, koska jotkut veloittavat palkkion suurista palkinnoista.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat pelin
Vinkkejä ja temppuja Melate-pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Melate-pelaamiseen

Vaikka kaikki arpajaiset tuottavat satunnaislukuja, tilastojen avulla voidaan yrittää parantaa pelaajan voittomahdollisuuksia. Aiempien pelien tilastot osoittavat, että pelaajan on varmistettava parillisten ja parillisten lukujen tasapaino, koska on epätodennäköistä, että kaikki voittoluvut ovat parittomia tai parillisia.

Se on todennäköisesti sekoitus 2/4, 4/2 tai 3/3, koska näitä esiintyy yli 80 % ajasta. Voittoluvut esiintyvät myös todennäköisimmin koko lukualueella, ja suuret ja pienet luvut ovat todennäköisemmin samoissa sekoituksissa kuin yllä parittomille ja parillisille numeroille.

Saattaa myös käydä ilmi, että tietyt numerovälit (esim. teini-ikäiset, parikymppiset jne.) eivät ole arvottuja aiemmissa voittonumeroissa, mikä tarkoittaa, että jos pelaaja jättää ne pois joukostaan, hänellä saattaa olla paremmat mahdollisuudet.

Toinen strategia on laskea yhteen kaikki pelaajan pelille valitsemat numerot ja yrittää varmistaa, että niiden summa on 131-211, koska 70 % kaikista Melate jättipottivoitoista kuuluu tälle alueelle. On muitakin strategioita, mutta loppujen lopuksi arpajaiset ovat silti onnenpeli.

Vinkkejä ja temppuja Melate-pelaamiseen