Parhaat Nanum Lotto Lotto vuonna 2023

Nanum Lotto, joka tunnettiin aiemmin nimellä Lotto 6/45, on Etelä-Korean huipputason lotto. Sen suosio johtuu sen hauskasta pelattavuudesta ja maailmanluokan jättipoteista. Lisäksi lottoliput ovat kohtuuhintaisia ja maksavat alle dollarin. Muita Nanum Lotto -voittoja ovat sen yksinkertaisuus, käteismaksut kaikille palkinnoille ja vaikuttavat toisen tason palkinnot. Valitettavasti arpajaiset ovat vain Etelä-Korean asukkaiden, mukaan lukien turistien, saatavilla.

Nanum Lotto arvotaan kerran viikossa, lauantaisin klo 20.40 paikallista aikaa. Arvonta lähetetään yleensä suorana paikallisella yksityisellä SBS-kanavalla.

Parhaat Nanum Lotto Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Nanum Lottosta

Kaikki mitä sinun tulee tietää Nanum Lottosta

Loton alusta lähtien se on tuottanut yli miljoona voittajaa, joista 4 789 on kävellyt jättipotin mukana. Toisin kuin useimmat online-arpajaiset, arpajaiset eivät yleensä mainosta taattuja vähimmäisjäckpotteja. Silti se varaa 75 % kokonaispalkintopotistaan jättipotille.

Jättipotti voi kiertyä vain kolme kertaa. Kolmannen kierrätyksen jälkeen summat rullaavat alas toissijaisille voittotasoille.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Nanum Lottosta
Mistä ostaa lippuja Nanum Lottoon?

Mistä ostaa lippuja Nanum Lottoon?

Useimpien uusien pelaajien ensimmäinen huolenaihe on se, kuinka ostaa Nanum Lotto -lotokuponki verkosta. Nanum Lotto -lippuja voi ostaa vain fyysisiltä lipunmyyjiltä eri puolilla Etelä-Korea. Toisin kuin monet muut kansalliset arpajaiset nykyään, pelaajilla ei ole mahdollisuutta ostaa lippuja verkosta.

Parasta Nanum Lotto -lipun ostamisessa on, että prosessi on vaivaton. 18-vuotiaan tai sitä vanhemman "kelpoisen" pelaajan tarvitsee vain esiintyä nimetyssä jälleenmyyjässä.

Mistä ostaa lippuja Nanum Lottoon?
Nanum Loton lyhyt historia

Nanum Loton lyhyt historia

Nanum Lotto syntyi vasta kaksi vuosikymmentä sitten, kun yleisö vaati luotettavaa ja reilua lottoa. Arpajaispalveluita tarjoavan yrityksen omisti ja hallinnoi Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc.:stä tuli ainoa online-arpajaisten ja -vedonlyönnin palveluntarjoaja vuonna 2007 Korean Lottery Commissionin kanssa tehdyn virallisen sopimuksen kautta.

Vuonna 2013 talous- ja valtiovarainministeriö antoi järjestölle luvan ottaa haltuunsa kaikenlaiset arpajaiset maassa. Tämä auttoi tekemään heidän arpajaisistaan ainoan laillisen saatavilla olevan.

Vuonna 2009 organisaatio sai tason 1 sertifikaatin World Lottery Associationin vastuullisen pelaamisen kehys ja tason 2 sertifikaatti vuonna 2013. Arvontojen järjestäjän vuosien aikana hankkimat valtakirjat ja monet muut auttoivat Nanum Lottoa vakiinnuttamaan asemansa luotettavana ja hyvämaineisena.

Nanum Loton lyhyt historia
Onko Nanum Lotto laillista pelata?

Onko Nanum Lotto laillista pelata?

Nanum Lotto on a lisensoitu lottopeli toimi laillisesti Etelä-Korean lakien mukaisesti. Sitä säätelee kansallinen lainsäädäntökehys, joka auttaa antamaan pelaajille mielenrauhan luotettavuudesta. Korea Lottery Commission myönsi yritykselle ensimmäisen kerran viiden vuoden lisenssin Etelä-Korean kansallisen arpajaisten järjestämiseen vuonna 2013.

Lakisopimus, joka tekee Nanum Lottosta Etelä-Korean yksinomaisen kansallisen arpajaisen, ulottuu turvallisuuden tarjoamiseen vedonlyöjille. Lakisääteisten vaatimusten joukossa on, että arpajaisia voidaan tarjota vain yli 18-vuotiaille pelaajille ja että vedonlyöjien tulee olla terveitä.

Lisäksi arpajaisten tarjoaja rajoittuu tarjoamaan palvelujaan vedonlyöjille maassa, mikä tarkoittaa myös sitä, että pelaajat eivät saa pelata Nanum Lottoa verkossa.

Onko Nanum Lotto laillista pelata?
Kuinka pelata Nanum Lottoa

Kuinka pelata Nanum Lottoa

Nanum Lotto käyttää tavallisia arvontatyylisiä lottosääntöjä. Pelin aloittamiseksi pelaajien on ostettava niin monta lippua kuin haluavat arvontapäivien mukaan. Sen jälkeen heidän on valittava kuusi päänumeroa 45 numeron joukosta.

Bonusnumeroiden tai lisäpelien valitsemiseen ei ole muita pooleja, joten Nanum Lotto on yksi helpoimmin pelattavista lotoista. Pelaajien tulee sitten odottaa arvontaa sen jälkeen, kun hän on merkinnyt arpaliput manuaalisesti valituilla numeroilla.

Pelaajat voivat verrata arvottuja numeroita valittuihin numeroihin. Kun kaikki kuusi numeroa täsmäävät, lipun omistaja voittaa jättipottipalkinnon. Muutaman numeron puuttuminen oikeuttaa myös useisiin toissijaisiin palkintoihin, jotka ovat myös yleensä merkittäviä.

Lisäksi a bonuspallo arvotaan yleensä lisäksi kuudelle päänumerolle arvonnan aikana. Bonuspallon yhteensovittaminen oikeuttaa pelaajat useisiin bonuspalkintoihin.

Jos useita pelaajia voittaa jättipotin yhdessä arvonnassa, palkintosumma jaetaan tasan voittajien kesken. Jos kukaan ei voita jättipottia, se kierrätetään kolme kertaa ja sitten alas alemmille voittotasoille.

Kuinka pelata Nanum Lottoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Nanum Lotto?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Nanum Lotto?

Nanum Lotto tarjoaa joitakin parhaista voittokertoimista verrattuna muihin kansallisiin arpajaisiin. Tämä johtuu siitä, että siinä on viisi eri tasoista palkintoa, jotka voittajat voivat voittaa mistä tahansa lipusta. Viiden palkintotason voittokertoimien välinen ero on kuitenkin suhteellisen suuri, ja jättipotin voittamisen kertoimet ovat alhaisimmat.

Todennäköisyys voittaa jättipotti yhdistämällä kaikki kuusi onnennumeroa on 1:8 145 060. Viisi onnennumeroa sekä bonuspallo, joka voittaa toisen tason palkinnon, on kertoimella 1:1 357 510. Kolmannen tason palkinto on viidestä kuudesta päänumerosta.

Todennäköisyys tälle on 1:5,725. Neljännen tason palkinnon saavat neljä pääpalloa. Todennäköisyys tälle on 1:733. Viimeinen palkintotaso on kohdistettu kolmeen kuudesta päänumerosta kertoimella 1:11.

Kahdella alimmalla palkintotasolla on suhteellisen houkuttelevat kertoimet. Näiden palkintotasojen voittosummat ovat kuitenkin kiinteitä ja suhteellisen pieniä. Kolmannen ja toisen palkintotason palkinnot ovat samanlaiset huolimatta suurista eroista voittokertoimissa.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Nanum Lotto?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat Nanum Lotto

Maksuvaihtoehdot, jos voitat Nanum Lotto

Voitot Nanum Lotto -voittajille voidaan suorittaa lippukaupoista tai Nanum Lotto -toimistoista voitetun summan mukaan. Pienemmät summat maksetaan jälleenmyyjiltä, joista voittajaliput ostettiin.

Suuremmat voitot maksetaan Nanum Lotto -toimistoista voittajan henkilöllisyyden vahvistamisen ja voittolipun vahvistamisen jälkeen.

Jotain huomioitavaa on, että kaikki Nanum Lotto -voitot ovat verollisia, eivätkä pelaajat ole vielä saaneet mahdollisuutta ostaa Nanum Lotto -lippuja verkossa. Etelä-Korean hallitus perii 22 prosentin veron kaikista alle 50 miljoonan KRW:n (noin 35 800 USD) voitoista ja 33 prosentin veron kaikista rajan ylittävistä voitoista. Lottoveroprosentit ovat maailman korkeimpia.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat Nanum Lotto
Vinkkejä ja temppuja Nanum Lotto -pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Nanum Lotto -pelaamiseen

Osta lisää lippuja

Tehokkain tapa lisätä matemaattista voiton todennäköisyyttä on ostaa lisää lippuja jokaista arvontaa varten. Enemmän lippujen ostaminen, jopa parhaissa nettiarpajaisissa, ei paranna pelaajan voittomahdollisuuksia, mutta se parantaa ainakin hänen kertoimiaan.

Kun ostat useita lippuja samaan arvontaan, pelaajan tulee olla strateginen ja monipuolistaa lippujen numeroita parantaakseen voittomahdollisuuksiaan. Punterit voivat käyttää useita tehokkaita numerovalintastrategioita varmistaaksesi, että valitut numerot ovat hyvin hajautettuja.

Pelaa kolmannen jackpotin kiertymisen jälkeen

Toinen käytännöllinen vinkki pelaamiseen Nanum Lotto on odottaa, kunnes jättipotti kierrätetään kolmannen kerran. Jättipottisumma on yleensä suurin tuolloin, sillä arpajaiset sallivat enintään vain kolme kierrätystä. Strategian avulla pelaajat voivat hyödyntää ensimmäisen kärjen, koska he voivat säästää lippuvarojaan kolmannen kierrätyksen jälkeen ja ostaa lisää lippuja seuraavaan arvontaan.

Liity lottosyndikaattiin

Lottosyndikaatit ovat enimmäkseen online-arpajaisten pelaajien palveluksessa, jossa pelaajat yhdistävät varoja ostaakseen online-arpajaisia lippuja. Lottosyndikaattiin liittyminen on toinen arvokas vinkki pelaajille, jotka haluavat lisätä mahdollisuuksiaan voittaa Nanum Lotto.

Kuitenkin vedonlyöjät, jotka eivät löydä itselleen sopivia offshore-arpajaisten syndikaatteja, voivat perustaa oman kutsumalla ystäviä ja sukulaisia pelaamaan samaa lottoa. Lottosyndikaattien tarjoamat lisääntyneet voittomahdollisuudet aiheutuvat kuitenkin voittojen jakamisesta syndikaatin jäsenten kesken.

Vinkkejä ja temppuja Nanum Lotto -pelaamiseen