Parhaat New York Lotto Lotto vuonna 2023

New York Lotto online on yhdysvaltalainen lotto, joka perustettiin vuonna 1967. Se oli kolmas tämäntyyppinen järjestely maassa New Hampshiren ja Puerto Ricon jälkeen. Lotto on valtion ylläpitämä hanke, jonka on toteuttanut erityisesti New Yorkin osavaltion pelikomission. Arvonnan tuotot ohjataan julkiseen koulutukseen. Osavaltion arpajaisten pääkonttori sijaitsee Schenectadyssa, ja se on tiukasti rajoitettu vähintään 18-vuotiaille pelaajille.

Quick Draw -muunnelman, joka on kenon muoto, alaikärajaksi on asetettu 21 vuotta. Tämän loton voitot ovat osavaltion ja liittovaltion verojen alaisia

Parhaat New York Lotto Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja New Yorkin lottoon (6 pallon, 7 pallon)

Mistä ostaa lippuja New Yorkin lottoon (6 pallon, 7 pallon)

Saadakseen mahdollisuuden New York Lotto -lippuihin verkossa, henkilön on hankittava lippu, joka asettaa hänet automaattisesti arvontaan. `Jos pelaaja on vaaditun ikäinen, hän on oikeutettu lottolippuun. Lotto liput hankitaan yleensä verkosta määrättyjen mobiilisovellusten kautta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lottolipun suositelluilta jälleenmyyjiltä. Jotkut vähittäiskauppiaat sijaitsevat alkoholin myyntipisteissä. Tällaisissa paikoissa lipun ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Liput on ostettava suositelluista myyntipisteistä väärennösten välttämiseksi. Joitakin halutuimpia New York Lotto -lippujen verkkokauppiaita ovat Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli ja Market INC sekä onnekas Lotto Gourmet Deli&Groc, jotka kaikki sijaitsevat Brooklynissa.

New Yorkissa olevat pelaajat kohtaavat sen haasteen, etteivät he voi ostaa lippuja verkosta. Vaihteleviin peleihin lippuja on saatavilla tiettyinä päivinä. Esimerkiksi Powerball-liput ovat saatavilla maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina, kun taas MegaMillions-lippuja myydään vain tiistaisin ja perjantaisin.

Mistä ostaa lippuja New Yorkin lottoon (6 pallon, 7 pallon)
New York Lotto historia

New York Lotto historia

Ensimmäinen merkittävä kehitys arpajaisten alalla vuonna Yhdysvallat oli vuonna 1966, kun New Yorkin asukkaat äänestivät perustuslain muutoksen puolesta, joka mahdollisti hallituksen järjestämän loton. Kun 60 prosenttia äänestäneistä kannatti, verotus- ja valtiovarainministeriöön perustettiin arpajaiskomissio. Lain mukaan arpajaisten tuotto oli tarkoitettu tukemaan koulutuksen toimintaa.

Tämän arpajaislipun ensimmäinen iskulause verkossa oli "Sinun mahdollisuutesi auttaa koulutusta". Tähän mennessä lotto on saavuttanut tavoitteensa, koska se on onnistunut keräämään yli 34 miljardia dollaria, jotka kaikki on käytetty koulutuksen rahoittamiseen.

Lottomatka ei ole sujunut ongelmitta. Yhdessä vaiheessa vuonna 1976 lipunmyynti keskeytettiin noin yhdeksän kuukauden ajan skandaalisen tapahtuman seurauksena. Voittajiksi valittiin myymättömät liput. Toisessa yhteydessä valtion työntekijät olivat mukana vaikuttamassa postilipuihin postihuoneessa.

Äskettäin vuonna 2013 New York Lotto yhdisti toimintansa New York State Racing and Wagering Boardin kanssa ja muodosti New Yorkin osavaltion pelikomission.

New York Lotto historia
New Yorkin loton laillisuus

New Yorkin loton laillisuus

New York Lotto on valtion ylläpitämä operaatio, joten on sanomattakin selvää, että hanke on laillinen. Edellyttäen, että osallistujat ovat täysi-ikäisiä, he voivat osallistua ilmaiseksi. Osavaltion lakeja käytetään säätelemään lottoa, mikä auttaa lisäämään tuloja. Laittomaan ja rangaistavaan toimintaan kuuluu lippujen myynti alaikäisille.

New Yorkin loton laillisuus
Kuinka pelata New York Lottoa

Kuinka pelata New York Lottoa

New York Lotton pelaaminen verkossa on varsin helppo tehtävä vedonlyöjille, ja loput jätetään arpajaisten arvonnan suorittamiseen. Pelaajan tulee valita haluamansa onnennumerot. Voittonumerot valitaan automaattisesti mekaanisella pallolla. Kun arvonnat suoritetaan, riippumattomat tuomarit ovat innokkaita valvomaan prosessia.

Jokaisessa arvonnassa poimitaan kuusi numeroa pääpoolista ja valitaan bonuspallo. Numeroiden pääpotti on välillä 1 ja 59. Jos joku haluaa osallistua arvontaan, hänen tulee varmistaa, että he ostavat liput 15 minuuttia ennen arvontaa ylittääkseen määräajan. Saadaksesi osallistua arvontaan, eroaa noin 1 dollarilla. $1 dollari antaa pelaajalle kaksi erilaista numeroriviä.

Kuinka pelata New York Lottoa
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa New York Lotto (6 pallon, 7 pallon)?

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa New York Lotto (6 pallon, 7 pallon)?

Tässä lotossa on useita arvontoja, joita pelaajat voivat voittaa. Powerball ja Megamillions ovat tarjolla olevissa arvonnassa. Lisäksi on olemassa pelejä, kuten Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 ja Quick Draw, jotka ovat käytettävissä tässä lotossa. Pelit ja arvonnat houkuttelevat erilaisia kertoimia ja voittoja. Pelaajalla on 1:46,02 mahdollisuus voittaa yksi viidestä tässä lotossa tarjotusta palkinnosta.

Jättipotin voittokertoimet ovat alhaisemmat ja ovat 1:45 057 474. Todennäköisyys toiselle sijalle, joka vastaa 5 numeroa ja a bonus ovat 1:7 509 579. Kolmannella sijalla, jossa on viisi vastaavaa numeroa, kerroin on 1:144,415. Neljän numeron täsmäämisessä on myös palkinto, ja pelaajan kertoimet tällä vaihtoehdolla ovat 1:2180. Saadakseen mahdollisuudet mihin tahansa palkintoon pelaajan on löydettävä kolme numeroa ja kertoimet ovat 1:96.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa New York Lotto (6 pallon, 7 pallon)?
Maksuvaihtoehdot, kun voitat New Yorkin loton

Maksuvaihtoehdot, kun voitat New Yorkin loton

New York Lotto on toinen arvonnan muoto, johon voi osallistua. Arvontaan on kiinnitetty vain vähän huomiota huonojen voittojen vuoksi. Tässä pelaajien tulee valita kuusi numeroa 59 numeron joukosta. Pienin jättipotti tässä arvonnassa alkaa 2 miljoonasta dollarista. Luku voi nousta ajan myötä kaatumisen vuoksi. Kierrätys tarkoittaa skenaarioita, joissa arvonnat suoritetaan ja yksikään pelaaja ei ole voittanut jättipottia.

Jokaisella voittamattomalla arvonnalla luku nousee 300 000 dollarilla. Tämä online-arpajaiset ei ole rajoja. Se tarkoittaa, että voitot voivat nousta äärettömään numeroon, jos kukaan pelaaja ei ole löytänyt kuusi numeroa. Kolme vastaavaa numeroa palkitaan 1 dollarilla, joka on vähimmäismäärä, jonka voi saada.

Arvonta suoritetaan joka keskiviikko ja lauantai klo 20.15 itäistä aikaa. Jopa 600 dollarin käteispalkinnot voidaan lunastaa ja noutaa mistä tahansa arpajaisliikkeestä, mikäli niistä on ilmoitettu heille etukäteen. Kaikki tämän yläpuolella olevat luvut tulee kerätä New York Lotto -korjauskeskuksesta.

Maksuvaihtoehdot, kun voitat New Yorkin loton
Vinkkejä ja temppuja New York Lotto -pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja New York Lotto -pelaamiseen

Pelaajat pelaavat New York Lotto Onlinea voittavalla mentaliteetilla. Voitot eivät ole koskaan varmoja New York Lottossa verkossa. Online-arpajaiset ovat onnenpeli, mutta silti numeroiden valitsemisessa voi soveltaa joitain strategioita. Voidaan hyödyntää tieteellisesti yhdistettyjä numeroita, jotka on tuotettu arpajaisjärjestelmissä. Muita temppuja, joita pelaaja voi käyttää varmistaakseen, että he saavat kaiken irti New York Lottosta (6-pallo, 7-pallo), ovat:

Numeroiden sekoittaminen

Numeroita valittaessa on suositeltavaa, että pelaajat eivät valitse yksinumeroisia ryhmiä, kuten vain 20-lukuja tai edes yksinumeroisia numeroita, kuten 1 ja 5. Tällä pyritään varmistamaan, että pelataan tasaista peliä, mikä lisää pelaajan voittomahdollisuuksia. Numerosekoituksen tulee sisältää tasaisesti korkeita ja pieniä numeroita annetussa numerokentässä.

Sekoita parilliset ja parittomat luvut

Kuuden luvun yhdistelmää valittaessa on hyvä temppu valita tasaisesti sekä parittomat että parilliset luvut, vaikkapa kolme paritonta ja kolme parillista numeroa. Tällaisella numerohajaantuneella pelaajalla on paremmat mahdollisuudet arvonnan aikana.

Vinkkejä ja temppuja New York Lotto -pelaamiseen