Parhaat New York Lotto Lotto vuonna 2024

New York Lotto on yhdysvaltalainen online-arpajainen, joka perustettiin vuonna 1967. Se oli kolmas laatuaan maassa New Hampshiren ja Puerto Ricon jälkeen. New Yorkin osavaltion pelikomissio hallinnoi lottoa, ja kaikki sen varat menevät julkiseen koulutukseen. Osavaltion arpajaisten päämaja sijaitsee Schenectadyssa, ja se on vain vähintään 18-vuotiaiden pelaajien käytettävissä. Quick Draw -muunnelmassa, joka on eräänlainen keno, alaikäraja on 21 vuotta. Kaikki tämän loton voitot ovat osavaltion ja liittovaltion verojen alaisia.

Parhaat New York Lotto Lotto vuonna 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mikä on New York Lotto?

New York Lotto on tunnettu lottopeli, jota New Yorkin osavaltion pelikomissio tarjoaa. Se on yksi useista peleistä, jotka ovat saatavilla New York Lotteryssä. Se on kuuluisa suurista jättipoteistaan ​​ja erilaisista palkinnoista, joita pelaajat voivat voittaa.

Pelaaakseen New York Lottoa pelaajien on valittava kuusi numeroa väliltä 1-59. Lisäksi arvotaan bonusnumero, joka voi vaikuttaa pelaajan voittoihin tietyillä voittotasoilla. New York Lotto arvotaan kahdesti viikossa.

Voittaakseen jättipotin pelaajien on vastattava kaikkia kuusi arvottua numeroa. Alemman tason palkintoja on saatavilla myös harvemmille numeroille, ja vastaavien numeroiden määrä määrittää palkinnon koon. Bonusnumeron sisällyttäminen luo pelaajille lisää tapoja voittaa.

New York Lotto erottaa muista arpajaisista se, että se edistää koulutusalaa New Yorkin osavaltiossa. Merkittävä osa lipunmyynnistä syntyvistä tuloista menee koulutushankkeisiin. Joten pelaamalla New York Lottoa pelaajat eivät vain saa mahdollisuuden voittaa suuria voittoja, vaan myös tuntevat olonsa hyväksi tiedessään, että he osallistuvat hyvään tarkoitukseen.

New Yorkin loton laillisuus

New York Lotto on valtion ylläpitämä lotto, joka on laillinen New Yorkissa ja jota hallinnoi New Yorkin osavaltion pelikomissio. Tämä komissio takaa, että arpajaiset ovat oikeudenmukaisia ​​ja kaikkien sääntöjen mukaisia. Osallistuakseen arvontaan pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita, mikä on tärkeä ikäraja vastuullisen pelaamisen kannalta. Lottolippujen myynnistä kertyvät rahat ovat muutakin kuin pelkkiä palkintoja. Silti merkittävä osa menee New Yorkin julkisten koulujen tukemiseen. Tämä tarkoittaa, että kun ihmiset pelaavat lotossa, he osallistuvat myös koulutukseen. Lotto on suunniteltu läpinäkyväksi, mikä tarkoittaa, että kaikki tehdään avoimesti ja rehellisesti, jotta pelaajat voivat luottaa peliin. Säännöllisesti tarkastetaan, että arpajaiset toimivat oikein ja että kaikkia kohdellaan oikeudenmukaisesti.

New Yorkin loton historia

Arpajaissektori alkoi saada suosiota Yhdysvalloissa vuonna 1966, kun New Yorkin asukkaat äänestivät perustuslain muutoksen puolesta, joka salli hallituksen lottoa. Muutos hyväksyttiin 60 prosentin kannalla, mikä johti arpajaistoimikunnan perustamiseen vero- ja valtiovarainministeriöön. Arvonnan tuotto käytettiin koulutuksen tukemiseen, ja ensimmäisen arpajaisten iskulause oli "Elämäsi mahdollisuutesi auttaa koulutusta". Lotto on kerännyt yli 34 miljardia dollaria sen perustamisesta lähtien, ja kaikki on käytetty koulutuksen rahoittamiseen.

Lottomatka ei ole kuitenkaan sujunut ilman haasteita. Esimerkiksi vuonna 1976 lipunmyynti keskeytettiin noin yhdeksän kuukauden ajan skandaalin seurauksena, jossa myymättömät liput valittiin voittajiksi. Eräässä toisessa tapauksessa jotkut valtion työntekijät olivat mukana manipuloimassa postilippuja postihuoneessa.

Vuonna 2013 New York Lotto sulautui New York State Racing and Wagering Boardiin muodostaen New York State Gaming Commissionin, joka nyt valvoo kaikkea osavaltion pelitoimintaa.

Mistä ostaa lippuja New Yorkin lottoon (6 pallon, 7 pallon)

Saadakseen mahdollisuuden New York Lotto -lippuihin verkossa, henkilön on hankittava lippu, joka asettaa hänet automaattisesti arvontaan. `Jos pelaaja on vaaditun ikäinen, hän on oikeutettu lottolippuun. Lottolippuja hankitaan yleensä verkosta tiettyjen mobiilisovellusten kautta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa lottolipun suositelluilta jälleenmyyjiltä. Jotkut vähittäiskauppiaat sijaitsevat alkoholin myyntipisteissä. Tällaisissa paikoissa lipun ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Liput on ostettava suositelluista myyntipisteistä väärennösten välttämiseksi. Joitakin halutuimpia New York Lotto -lippujen verkkokauppiaita ovat Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli ja Market INC sekä onnekas Lotto Gourmet Deli&Groc, jotka kaikki sijaitsevat Brooklynissa.

New Yorkissa olevat pelaajat kohtaavat sen haasteen, etteivät he voi ostaa lippuja verkosta. Vaihteleviin peleihin lippuja on saatavilla tiettyinä päivinä. Esimerkiksi Powerball-liput ovat saatavilla maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina, kun taas MegaMillions-lippuja myydään vain tiistaisin ja perjantaisin.

Kuinka pelata New York Lottoa

Pelattaessa New York Lottoa pelaajien on valittava kuusi numeroa väliltä 1-59. Numerot voidaan valita manuaalisesti tai Quick Pick -vaihtoehdon kautta, joka luo satunnaisia ​​numeroita. Arvonta suoritetaan kahdesti viikossa. Jokaisen arvonnan aikana arvotaan kuusi päänumeroa, ja ylimääräinen bonusnumero poimitaan jäljellä olevista poolista.

Voittaakseen jättipotin pelaajan on vastattava oikein kaikkia kuusi arvottua päänumeroa. Bonusnumero voi kuitenkin auttaa pelaajia, jotka vastaavat vähemmän kuin kuusi päänumeroa, kasvattamaan voittojaan. New York Lottossa on useita voittotasoja, ja pelaajat voivat voittaa palkintoja vain kolmesta numerosta.

Useiden jättipotin voittajien tapauksessa palkintorahat jaetaan tasan kaikkien voittavien lippujen kesken. On tärkeää huomata, että kaikki voitot ovat sekä osavaltion että liittovaltion verojen alaisia. Lisäksi pelaajien on lunastettava voittonsa tietyn ajan kuluessa arvonnan päivämäärästä. Palkintojen lunastusaika vaihtelee palkinnon määrän mukaan.

Todennäköisyys voittaa New York Lotto (6 pallon, 7 pallon)

New Yorkin lotossa valitaan kuusi numeroa väliltä 1–59. Voittotodennäköisyys tässä lotossa vaihtelee sen mukaan, katsotko tavanomaista 6 pallon arvontaa vai 7. arvotun bonuspallon vaikutusta.

Todennäköisyys voittaa 6 pallon New York Lotto:

  • Voittaaksesi jättipotin 6 pallon arvonnassa, sinun on vastattava kaikki kuusi numeroa. Todennäköisyys, että tämä tapahtuu, on 1:45 057 474.
  • On myös alemman tason palkintoja, jos vastaat vähemmän numeroita. Kun vastaavien numeroiden määrä pienenee, voiton todennäköisyys kasvaa, mutta palkinnon määrä pienenee.

Kertoimet 7 pallon tasapelissä:

  • 7. pallo New York Lottossa on bonuspallo, joka vaikuttaa vain tiettyihin voittotasoihin. Bonuspallo arvotaan jäljellä olevista 53 numerosta sen jälkeen, kun kuusi ensimmäistä numeroa on arvottu.
  • Bonuspallon sisällyttäminen luo lisäpalkintotasoja. Esimerkiksi 5 tavallisen numeron ja bonuspallon yhdistämisellä on erilaiset kertoimet ja se tarjoaa yleensä suuremman palkinnon kuin 5 tavallisen numeron yhdistäminen yksinään.

Kunkin palkintotason kertoimet vaihtelevat, ja korkeammat palkinnot ovat haastavampia voittaa. Bonuspallon olemassaolo lisää yleisiä mahdollisuuksia voittaa palkinto, koska se tarjoaa enemmän yhdistelmiä, joilla pelaajat voivat voittaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että arpajaiset ovat onnenpeli, ja nämä kertoimet edustavat tilastollista voiton todennäköisyyttä, joka voi olla varsin pieni, varsinkin huippupalkintojen osalta.

Maksuvaihtoehdot, kun voitat New Yorkin loton

New York Lotto on toinen arvonnan muoto, johon voi osallistua. Arvontaan on kiinnitetty vain vähän huomiota huonojen voittojen vuoksi. Tässä pelaajien tulee valita kuusi numeroa 59 numeron joukosta. Pienin jättipotti tässä arvonnassa alkaa 2 miljoonasta dollarista. Luku voi nousta ajan myötä kaatumisen vuoksi. Kierrätys tarkoittaa skenaarioita, joissa arvonnat suoritetaan ja yksikään pelaaja ei ole voittanut jättipottia.

Jokaisella voittamattomalla arvonnalla luku nousee 300 000 dollarilla. Tämä online-arpajaiset ei ole rajoja. Se tarkoittaa, että voitot voivat nousta äärettömään numeroon, jos kukaan pelaaja ei ole löytänyt kuusi numeroa. Kolme vastaavaa numeroa palkitaan 1 dollarilla, joka on pienin mahdollinen.

Arvonta suoritetaan joka keskiviikko ja lauantai klo 20.15 itäistä aikaa. Jopa 600 dollarin käteispalkinnot voidaan lunastaa ja noutaa mistä tahansa arpajaisliikkeestä, mikäli niistä on ilmoitettu heille etukäteen. Kaikki tämän yläpuolella olevat luvut tulee kerätä New York Lotto -korvauskeskuksesta.

Vinkkejä ja temppuja New York Lotto -pelaamiseen

Pelaajat pelaavat New York Lotto Onlinea voittavalla mentaliteetilla. Voitot eivät ole koskaan varmoja New York Lottossa verkossa. Online-arpajaiset ovat onnenpeli, mutta silti numeroiden valitsemisessa voi soveltaa joitain strategioita. Voidaan hyödyntää tieteellisesti yhdistettyjä numeroita, jotka on tuotettu arpajaisjärjestelmissä. Muita temppuja, joita pelaaja voi käyttää varmistaakseen, että he saavat kaiken irti New York Lottosta (6-pallo, 7-pallo), ovat:

Numeroiden sekoittaminen

Numeroita valittaessa on suositeltavaa, että pelaajat eivät valitse yksinumeroisia ryhmiä, kuten vain 20-lukuja tai edes yksinumeroisia numeroita, kuten 1 ja 5. Tämän tarkoituksena on varmistaa, että pelataan tasaista peliä, mikä lisää pelaajan voittomahdollisuuksia. Numerosekoituksen tulee sisältää tasaisesti korkeita ja pieniä numeroita annetussa numerokentässä.

Sekoita parilliset ja parittomat luvut

Kuuden luvun yhdistelmää valittaessa on hyvä temppu valita tasaisesti sekä parittomat että parilliset luvut, vaikkapa kolme paritonta ja kolme parillista numeroa. Tällaisella numerohajoamalla pelaajalla on paremmat mahdollisuudet arvonnan aikana.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson tai "Lucky Evie", kuten hänet tunnetaan LottoRankerissa, yhdistää brittiläisen analyyttisen ajattelutapansa intohimoon numeroihin tuodakseen lukijoille parhaat lottostrategiat. Lontoon viehättäviltä kaduilta hän selaa lottodataa ja varmistaa, että pelaajilla on kaikki mitä he tarvitsevat tehdäkseen tietoisia päätöksiä.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on New York Lotto?

New York Lotto on lottopeli, jossa pelaajat valitsevat kuusi numeroa väliltä 1-59. Se tunnetaan suurista jättipoteista ja erilaisista palkinnoista. Arvontoja tapahtuu kahdesti viikossa, ja siellä on myös bonusnumero, joka voi lisätä voittoja tietyillä palkintotasoilla.

Kuinka pelaat New York Lottoa?

Peliä varten valitse kuusi numeroa väliltä 1–59 tai käytä Quick Pick -vaihtoehtoa satunnaisille numeroille. Jos kaikki numerosi vastaavat arvottuja numeroita, voitat jättipotin. On myös palkintoja, jos numeroita vastaa vähemmän.

Voitko pelata New York Lottoa verkossa?

Kyllä, voit pelata New York Lottoa verkossa, jos olet New Yorkissa. Voit ostaa lippuja määrätyistä mobiilisovelluksista tai valtuutetuista vähittäismyyntipisteistä.

Mitä tapahtuu, kun jättipotin voittajia on useita?

Jos voittajia on useita, New York Lotto -jättipotti jaetaan tasan kaikkien voittavien lippujen kesken.

Verotetaanko New York Lotto -voittoja?

Kyllä, kaikki New York Lotto -voitot ovat osavaltion ja liittovaltion verojen alaisia.

Kuinka bonusnumero toimii New York Lottossa?

Bonusnumero arvotaan kuuden ensimmäisen numeron jälkeen. Sen yhdistäminen joidenkin päänumeroiden kanssa voi johtaa korkeampiin voittoihin tietyillä palkintotasoilla.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa New York Lotto jättipotti?

Todennäköisyys voittaa jättipotti yhdistämällä kaikki kuusi numeroa New York Lottossa on 1:45 057 474.

Mihin New York Lotto -lipunmyynnistä saadut rahat menevät?

Merkittävä osa lipunmyynnistä saaduista tuloista käytetään New Yorkin osavaltion julkisen koulutuksen tukemiseen.

Miten palkinnot lunastetaan New York Lottossa?

Voit lunastaa jopa 600 dollarin palkinnot mistä tahansa arpajaisliikkeestä. Suuremmat summat on haettava New York Lotto -korvauskeskuksessa.

Mitä strategioita on pelata New York Lottoa?

Hyvä strategia sisältää suurten ja pienten lukujen sekoittamisen sekä parillisten ja parittomien lukujen yhdistämisen valinnassasi. Vältä valitsemasta numeroita yhdestä ryhmästä, kuten kaikkia 20-lukuja tai yksittäisiä numeroita, tasapainottaaksesi peliäsi.