Parhaat Pick 3 Lotto vuonna 2023/2024

Pick 3 Lottery on päivittäinen piirustuspeli, jonka järjestää Belgian National Lottery. Kuten nimestä voi päätellä, tässä pelissä arvotaan kolme satunnaislukua välillä nollasta yhdeksään. Vaikka kaikki piirretyt numerot ovat kriittisiä, niiden esiintymisjärjestys on yhtä tärkeä. Arvonta suoritetaan päivittäin, paitsi sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Näin ollen peli antaa pelaajille mahdollisuuden ostaa lippuja ja osallistua joka päivä.

Pick 3 ei ole kaikkien saatavilla; vain belgialaiset voivat pelata peliä niin kauan kuin he ovat saavuttaneet laillisen rahapeliiän. Muut Belgiassa vierailevat kansalaiset voivat kuitenkin osallistua tähän lottopeliin niin kauan kuin he ovat maan rajojen sisällä.

Parhaat Pick 3 Lotto vuonna 2023/2024
Mikä on Pick 3 (Belgia)?
Mikä on Pick 3 (Belgia)?

Mikä on Pick 3 (Belgia)?

Pick 3 Belgiassa, jota usein kutsutaan nimellä "Pick3", on päivittäinen lottopeli, jota tarjoaa Belgian kansallinen lotto. Se on yksinkertainen ja suosittu lottomuoto, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa palkintoja joka päivä.

Pick 3 -pelissä pelaajat valitsevat kolme numeroa, joista jokainen vaihtelee välillä 0–9. Pelimuoto on yksinkertainen: valitset kolminumeroisen luvun, ja jos numerosi vastaa lotossa arvottua, voitat palkinnon. Pick 3:n arvonta suoritetaan päivittäin, mikä tarkoittaa, että pelaajilla on mahdollisuus voittaa jotain joka päivä.

Yksi Pick 3:n houkuttelevimmista puolista on sen yksinkertaisuus ja suhteellisen hyvät voittomahdollisuudet verrattuna monimutkaisempiin lottopeleihin. Pelaajat voivat yleensä valita, haluavatko he pelata tarkasta ottelusta (jossa numeroiden on oltava samassa järjestyksessä kuin arvotaan) vai missä tahansa järjestyksessä (jos numerot voivat olla missä tahansa järjestyksessä).

Pick 3:n palkinnon määrä riippuu yleensä panostuksestasi ja pelityypistä (tarkka järjestys vs. mikä tahansa järjestys). Se on suosittu peli niille, jotka pitävät lotosta, mutta pitävät parempana pelistä, jota on helpompi seurata ja joka tarjoaa useammin mahdollisuuksia voittaa.

Oikeudellinen kehys

Belgian kansallinen lotto valvoo Pick 3:n ja muiden lottopelien oikeudellisia puitteita. Tämä varmistaa, että pelit noudattavat Belgian uhkapelilakeja, joiden tavoitteena on varmistaa reilu peli, läpinäkyvyys ja vastuullinen pelaaminen. Laki rajoittaa myös alaikäisten uhkapelaamista. Pick 3:sta ja muista arpajaisista kertyvät tulot lahjoitetaan yleensä julkisiin varoihin ja sosiaaliturvaohjelmiin. Lainsäädäntö asettaa etusijalle pelaajien turvallisuuden ja vastuullisen pelaamisen sekä toimenpiteitä, joilla autetaan niitä, joilla on peliongelmia. Toimimalla tässä laillisessa rakenteessa Pick 3 ei ainoastaan ​​tarjoa viihdettä, vaan myös vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan.

Pickin historia 3

National Lottery esitteli syyskuussa 2002, Pick 3 on lottopeli, joka on pysynyt sääntöjen ja muodon suhteen olennaisesti samana sen käyttöönotosta lähtien. National Lotterylla, valtion yksiköllä, jolla on yksinoikeus järjestää arpajaisia ​​maassa, on pitkä historia Belgian siirtomaa-ajalta, jolloin se tunnettiin siirtomaa-arpajaisena. Vuonna 1962 se rakennettiin uudelleen ja nimettiin uudelleen National Lotteryksi. Pick 3:n lisäksi organisaatio tarjoaa muita pelejä maassa, mukaan lukien EuroMillions.

Mikä on Pick 3 (Belgia)?
Mistä ostaa lippuja Pick 3:een (Belgia)?

Mistä ostaa lippuja Pick 3:een (Belgia)?

Pick 3 ei ole kaikkien saatavilla; vain belgialaiset voivat pelata peliä niin kauan kuin he ovat saavuttaneet laillisen rahapeliiän. Muut Belgiassa vierailevat kansalaiset voivat kuitenkin osallistua tähän lottopeliin niin kauan kuin he ovat maan rajojen sisällä.

Kun päätät pelata Pick 3:a, sinun on ostettava lippu, joka löytyy National Lotteryn hyväksymästä vähittäismyyntipisteestä Belgiassa. Lippu maksaa 1 €. Lippua ostettaessa myyjä antaa pelaajalle palkkalaskelman, josta hän voi valita kolme numeroa nollasta yhdeksään.

Tietenkin numeropiketin on oltava muodossa 000 - 999. Kun jälleenmyyjä on käsitellyt kuitti, hän antaa pelaajalle pelilipun, joka sisältää pelaajan numeroyhdistelmät ja arvonnan päivämäärän. Tämä lippu tulee toimittaa voittoja noudettaessa.

Niille, jotka eivät halua vierailla lippujen jälleenmyyjillä, on mahdollisuus ostaa Pick 3 arpajaiset netissä. Tämä voidaan tehdä vain virallisen National Lottery -sivuston kautta. Sivustolle pääsee vain Belgiasta riippumatta siitä, onko kyseessä belgialainen vai ulkomaalainen. Näin ollen pelin pelaaminen verkossa on mahdollista poistumatta mukavasti kotoa.

Tärkeää: Kun ostat lippua jälleenmyyjältä, sinun tulee varmistaa ja todentaa se allekirjoittamalla sen takana. Jos näin ei tapahdu ja joku muu löytää sen, he voivat allekirjoittaa sen ja käyttää sitä palkinnon lunastamiseen voiton sattuessa.

Mistä ostaa lippuja Pick 3:een (Belgia)?
Kuinka pelata Pick 3

Kuinka pelata Pick 3

Pick 3:n pelaaminen on melko yksinkertaista ja tarjoaa yksinkertaisen muodon lottoharrastajille. Näin voit osallistua:

 1. Valitse numerosi: Valikossa 3 sinun on valittava kolme numeroa, kukin väliltä 0-9. Tämä valinta muodostaa kolminumeroisen luvun, jota käytät arvonnassa. Voit joko valita nämä numerot itse tai valita "Pikavalinnan", jossa numerot luodaan satunnaisesti puolestasi.
 2. Päätä pelityyppisi: Valitse 3 antaa pelaajille usein mahdollisuuden valita, kuinka he haluavat kohdistaa numerot. Voit pelata tarkasta ottelusta (suora), jossa numeroidesi on vastattava arvottuja numeroita tarkassa järjestyksessä. Vaihtoehtoisesti voit pelata mistä tahansa tilauksesta (Box), jossa numerot voivat täsmää missä tahansa järjestyksessä.
 3. Aseta panoksesi: Päätä, kuinka paljon haluat panostaa lipullesi. Panostamasi summa voi vaikuttaa mahdolliseen palkinnon määrään.
 4. Tarkista arvonnan tulokset: Valitse 3 arvontaa yleensä päivittäin. Voit tarkistaa tulokset viralliselta lottosivustolta, jälleenmyyjältä tai paikallisesta mediasta riippuen siitä, missä pelaat.
 5. Voitto: Jos valitsemasi numerot vastaavat pelityyppisi mukaan arvottuja numeroita, voitat palkinnon. Tarkka summa riippuu panoksestasi ja pelityypistä.
 6. Palkintojen lunastaminen: Jos voitat, voit lunastaa palkintosi loton sääntöjen mukaisesti. Pienemmät palkinnot lunastetaan yleensä jälleenmyyjältä, kun taas suuremmat palkinnot voidaan joutua lunastamaan arpajaistoimistosta tai virallisella hakemuslomakkeella.

Muista, että säännöt ja menettelyt voivat vaihdella hieman sijaintisi Pick 3 -pelin sääntöjen mukaan, joten on aina hyvä tarkistaa paikalliset lottoohjeet saadaksesi tarkimmat tiedot.

Kuinka pelata Pick 3
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Pick 3?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Pick 3?

Pick 3:n, suositun lottopelin, voittokertoimet riippuvat valitsemastasi pelityypistä. Peli antaa pelaajille yleensä mahdollisuuden valita kolme numeroa, kukin väliltä 0–9, ja tarjoaa erilaisia ​​tapoja yhdistää nämä numerot arvottujen tulosten kanssa. Tässä ovat yleiset kertoimet yleisimmille pelityypeille Pick 3:ssa:

1. Suora peli: Suorapelissä sinun on sovitettava kaikki kolme numeroa täsmälleen siinä järjestyksessä, jossa ne on arvottu. Todennäköisyys voittaa suorapeli Pick 3:ssa on 1:1000, koska mahdollisia kolminumeroisia yhdistelmiä on 1 000 (000:sta 999:ään).

2. Box Play: Box play mahdollistaa enemmän joustavuutta, sillä voit voittaa, jos numerosi vastaavat arvottuja numeroita missä tahansa järjestyksessä. Kertoimet vaihtelevat sen mukaan, onko valinnassasi toistuvia numeroita:

 • 3-suuntainen laatikko: Jos kaksi numeroasi ovat samat ja yksi erilainen (kuten 112), tätä kutsutaan kolmisuuntaiseksi laatikoksi. Todennäköisyys voittaa on 1:333,3.
 • 6-suuntainen laatikko: Jos kaikki kolme numeroasi ovat erilaisia ​​(kuten 123), tämä on 6-suuntainen laatikko. Todennäköisyys voittaa tässä tapauksessa on 1:166,7.

3. Suora/laatikkopeli: Jotkut Pick 3 -pelit tarjoavat yhdistelmäpelin, jossa voit voittaa, jos numerosi täsmäävät tarkassa järjestyksessä (suora) tai missä tahansa järjestyksessä (laatikko). Tämän pelityypin voittokertoimet ovat Straight- ja Box-kertoimien yhdistelmä.

4. Parit: Jotkut Pick 3:n muunnelmat mahdollistavat myös vedonlyönnin vain kahdelle kolmesta numerosta (etupari, takapari jne.). Parivedon voittamisen todennäköisyys on 1:100.

On tärkeää huomata, että nämä ovat yleisiä kertoimia ja voivat vaihdella hieman alueesi Pick 3 -pelin erityissäännöistä riippuen. Tarkista aina paikalliselta lotosta tarkimmat ja yksityiskohtaisimmat tiedot.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Pick 3?
Maksuvaihtoehdot, jos voitat, valitse 3 (Belgia)

Maksuvaihtoehdot, jos voitat, valitse 3 (Belgia)

Voittojen määrästä riippuen pelaajilla on useita tapoja lunastaa palkintonsa.

 • Voitot jopa 1000 € asti: Voittajat, jotka kuuluvat tälle alueelle, voivat noutaa rahansa mistä tahansa National Lotteryn valtuuttamasta myyntipisteestä. Pelaajia voidaan pyytää palaamaan myöhemmin, jos kelluntaa ei ole tarpeeksi.
 • Voitot 1 001 - 2 000 €: Tässä kategoriassa voittajilla on kolme vaihtoehtoa. He voivat noutaa rahansa myyntipisteestä, mistä tahansa National Lotteryn aluetoimistosta tai operaattorin pääkonttorista. Mukaan tulee olla tilinumero, voittolippu ja henkilöllisyystodistus.
 • 2 001–25 000 €: Pelaajat voivat noutaa voittonsa joko National Lotteryn aluetoimistosta tai päämajastaan. Toimistot ovat avoinna arkisin klo 9-16 Belgian aikaa.
 • Voitot yli 25 000 €: Tämä kategoria on suurille voittajille. Turvallisuussyistä heidän voittonsa voi noutaa vain National Lotteryn päämajasta Belgian pääkaupungissa Brysselissä. Pelaajalla on oltava mukanaan henkilökortti, lippu ja tilinumero.
Maksuvaihtoehdot, jos voitat, valitse 3 (Belgia)
Vinkkejä ja temppuja pelaamiseen Pick 3

Vinkkejä ja temppuja pelaamiseen Pick 3

Pick 3 -lotossa ei ole mitään varmaa tapaa voittaa. Pelataanpa sitten verkossa tai offline-tilassa, yksi asia, joka ei muutu koskaan, on se, että lottotulokset riippuvat tuurista.

Kyllä, mikään pelitaito ei saa ketään pelaajaa voittamaan. Vaikka voittonumeroiden ennustaminen oikein on haastavaa, pelaajat voivat tarkkailla tiettyjä kuvioita ja trendejä pelin arvontahistoriasta.

Naulaamalla nämä toistuvat kuviot, voit viisaasti poistaa joitain numeroita pelipoolistaan. Tämä strategia ei kuitenkaan välttämättä toimi kaikissa tapauksissa, koska voittonumerot luodaan satunnaisesti.

Tässä on kuitenkin joitain käytännön vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat Pick 3 -pelaajia saamaan parhaan pelikokemuksen.

 • Pienennetään kaksi numeroa 3-numeroisen luvun kussakin kohdassa. Tämä nostaa voiton todennäköisyyden yhdeksi 512:sta. Yli kahden numeron poistaminen lisää voittomahdollisuuksia entisestään.
 • Online-loton pelaajille Pick 3 -lippujen ostaminen vain National Lotteryn viralliselta verkkosivustolta on ainoa varma tapa välttää huijareita.
 • Useiden verkkojen ostaminen. Pelaajilla, joilla on useampi kuin yksi ruudukko, on suuremmat mahdollisuudet voittaa kuin pelaajilla, joilla on yksi ruudukko. Pelaajat eivät kuitenkaan saa koskaan mennä yli laidan, kun on kyse rahankäytöstä uhkapeleihin.
Vinkkejä ja temppuja pelaamiseen Pick 3

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mikä on Pick 3 Belgiassa?

Pick 3 on Belgiassa tarjolla oleva päivittäinen lottopeli, jossa pelaajat valitsevat kolme numeroa väliltä 0–9. Se tunnetaan yksinkertaisuudestaan ​​ja tarjoaa mahdollisuuden voittaa palkintoja joka päivä.

Kuinka pelaat Pick 3:a?

Valitset kolme numeroa, kukin välillä 0 ja 9. Voit voittaa, jos valitsemasi numerot vastaavat lotossa arvottuja numeroita tarkassa järjestyksessä tai missä tahansa järjestyksessä pelityypistäsi riippuen.

Mistä voit ostaa Pick 3 -lippuja Belgiassa?

Lippuja voi ostaa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kaikkialta Belgiassa. Voit myös ostaa niitä verkosta virallisen National Lottery -sivuston kautta, jos olet Belgiassa.

Millaisia ​​näytelmiä Pick 3:ssa on?

Tärkeimmät pelityypit ovat Straight, jossa numeroiden on oltava täsmälleen samassa järjestyksessä, ja Box, jossa numerot voivat täsmää missä tahansa järjestyksessä.

Kuinka usein Pick 3 arvotaan?

Pick 3:n arvonnat tapahtuvat päivittäin, jolloin pelaajat voivat voittaa jotain joka päivä.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Pick 3:ssa?

Voiton todennäköisyys riippuu pelityypistä. Suorapelissä kertoimet ovat 1:1000, kun taas Box-pelissä kertoimet voivat olla 1:333,3 tai 1:166,7 numeroyhdistelmästä riippuen.

Voitko pelata Pick 3:a verkossa?

Kyllä, jos olet Belgiassa, voit pelata Pick 3:a verkossa virallisen National Lottery -sivuston kautta.

Miten voitot lunastetaan Pick 3:ssa?

Pienemmillä voitoilla voit lunastaa palkinnon mistä tahansa lottoliikkeestä. Suurempia summia varten saatat joutua vierailemaan Belgian National Lottery -toimistossa.

Onko olemassa strategioita, joilla voit parantaa Pick 3:n voittomahdollisuuksia?

Vaikka ei ole varmaa tapaa voittaa, jotkut pelaajat analysoivat piirustushistorian kuvioita tai käyttävät useita ruudukoita lisätäkseen mahdollisuuksiaan. Muista, että lottotulokset perustuvat onneen.

Mitä merkitystä on ostaa lippuja valtuutetuista lähteistä?

Lippujen ostaminen valtuutetuista lähteistä varmistaa, että lippusi on voimassa ja suojaa sinua huijauksilta. Osta aina virallisilta jälleenmyyjiltä tai National Lottery -verkkosivustolta.