Parhaat Powerball Lotto vuonna 2023

Yksi tämän päivän suurimmista lotoista on Powerball, joka tunnettiin aiemmin nimellä Lotto America. Lottoa järjestää voittoa tavoittelematon organisaatio, joka koostuu useista yhdysvaltalaisista yrityksistä ja lobbaajista, jotka työskentelevät saman sateenvarjon alla, nimeltään Multi-State Lottery Association (MUSL). Powerball on saatavilla 45 osavaltiossa Yhdysvalloissa ja District of Columbiassa, Yhdysvaltain Neitsytsaarilla ja Puerto Ricossa.

Vaikka tämä online-arpajainen sijaitsee Yhdysvalloissa, pelaajat maan ulkopuolelta voivat osallistua. Heidän on kuitenkin ostettava lippunsa fyysisesti millä tahansa Powerball-lippujen myyntialueella.

Parhaat Powerball Lotto vuonna 2023
Mistä ostaa lippuja Powerballiin?
Mistä ostaa lippuja Powerballiin?

Mistä ostaa lippuja Powerballiin?

45 osavaltiossa, District of Columbiassa, Yhdysvaltain Neitsytsaarilla ja Puerto Ricossa, pelaajat voivat ostaa Powerball-lippuja huoltoasemilta, päivittäistavarakaupoista tai ruokakaupoista. Muistaakseni Powerball-arpajaislippuja ei myydä Alaskassa, Havaijilla, Mississippissä, Nevadassa, Utahissa ja Alabamassa.

Kuinka ostaa arpajaiset netistä

Powerball-arpajaislippuja voi ostaa myös verkosta. Mutta vain muutamissa osavaltioissa pelaajat voivat ostaa omansa lottopeliliput verkossa, jotka ovat Georgia, Illinois, Kentucky, Michigan, New Hampshire, Pohjois-Carolina, Pohjois-Dakota ja Pennsylvania.

Tiedoksi, on olemassa tiettyjä sivustoja, joilla Powerball-lippuja myydään laillisesti edellä mainituissa osavaltioissa. Näitä sivustoja ylläpitää joko valtion lottoyhtiö tai hallitus. Pelaajat, jotka ostavat lippuja kolmannen osapuolen sivustoilta, voivat menettää voittonsa.

Mistä ostaa lippuja Powerballiin?
Powerballin historia

Powerballin historia

Powerballin historia ulottuu vuoteen 1988, jolloin se tunnettiin nimellä Lotto America. Mutta sitten vuonna 1992 se nimettiin uudelleen Powerballiksi. Ensimmäinen Powerball-arvonta pidettiin 22. huhtikuuta 1992.

Kun Powerball esiteltiin, se alkoi käyttää kahta rumpua voittonumeroiden arvonnassa, lottomallin, jota myös muut ovat omaksuneet suosittuja online-arpajaisia mukaan lukien Mega Millions, Australian Powerball, Iso-Britannian Thunderball, EuroMillions ja Eurojackpot.

Suurimmat Powerball-voittajat

Vuosien mittaan Powerball-voittajia on ollut monia. Vuodesta 2021 lähtien suurin yksittäinen Powerball-voittaja on Manuel Franco, 18-vuotias Wisconsinista, joka voitti hämmästyttävät 768,4 miljoonaa dollaria maaliskuussa 2019. Suurin Powerball-palkinto on kuitenkin edelleen 1,586 miljardia dollaria, mutta se jaettiin kolmen floridalaisen voittajan kesken. Kalifornia ja Tennessee.

Powerballin historia
Onko Powerball laillista?

Onko Powerball laillista?

Powerball on laillinen useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Mutta kuten aiemmin mainittiin, jotkut osavaltiot kieltävät Powerballin ja arpajaiset yleensä. Alaskan, Havaijin, Mississippin, Nevadan, Utahin ja Alabaman kaltaiset maat kieltävät tämän lottoarvon. Näiden osavaltioiden asukkaat voivat kuitenkin ostaa Powerball-lippuja niin kauan kuin he ovat fyysisesti osavaltioissa, joissa peli sallitaan.

Powerballin ikärajat

Vaikka pelaajat useista Yhdysvaltain osavaltioista ja Yhdysvaltojen ulkopuolelta ovat oikeutettuja osallistumaan tähän arvontaan, heidän on täytettävä lainkäyttöalueensa lakisääteinen ikä. Esimerkiksi useimmissa Yhdysvaltain osavaltioissa pelaajien on oltava yli 18-vuotiaita voidakseen pelata Powerballia verkossa tai offline-tilassa.

Onko Powerball laillista?
Powerballin verot

Powerballin verot

Toimivallan ja ikävaatimusten lisäksi pelaajien on oltava tietoisia verojärjestelmästä. Powerball ja muut arpajaiset ovat sekä liittovaltion että ehkä osavaltioveron alaisia.

Powerballin liittovaltion verot

Vuodesta 2021 lähtien Powerball-voittajat maksavat 25 % Internal Revenue Servicelle (IRS). Tämä koskee kaikkia yli 5 000 dollarin voittoja.

Powerball Staten verot

Kun on kyse valtion veroista, ne vaihtelevat osavaltion verolakien mukaan. Jotkut osavaltiot, kuten Pennsylvania, Kalifornia, New Hampshire, Delaware, Florida, Etelä-Dakota, Washington, Tennessee, Texas ja Wyoming, eivät verota arpajaisia. Marylandin ja Washington DC:n kaltaiset ottavat kuitenkin lähes 9 prosenttia valtion veroista.

Yhdysvaltojen ulkopuolelta tuleville voittajille peritään 30 %:n kiinteä maksu.

Powerballin verot
Kuinka pelata Powerballia verkossa?

Kuinka pelata Powerballia verkossa?

US Powerball on yksi helpoimmin pelattavista lotoista. Pohjimmiltaan Powerballin voittonumerot arvotaan kahdesta rummusta. Ensimmäisessä rummussa on valkoisia palloja (WB), jotka on numeroitu yhdestä 69:ään, kun taas toisessa rummussa on punaisia palloja, jotka tunnetaan myös nimellä power balls (PB), numeroitu yhdestä 26:een.

Päästäkseen peliin pelaajan on ensin ostettava lippu, jonka hinta on 2 dollaria. Seuraava askel on valita viisi valkoisen pallon numeroa ensimmäiseltä rummulta ja yksi punainen pallonumero toisesta rummusta. Ne, jotka eivät halua valita numeroita itse, voivat valita automaattisen poiminnan (pikavalinta), jossa numerot poimitaan automaattisesti molemmilta rumpuilta.

Voidakseen Powerball-pääpalkinnon pelaajien on arvattava oikein kaikki viisi numeroa ensimmäisestä rummusta ja numero toisesta rummusta. Mutta sitten on useita muita tapoja voittaa tämä lotto, vaikka pelaajat menettäisivät pääpalkinnon.

Älä unohda tarkista powerballin tulokset tämän pelin jälkeen.

Mikä on Powerball Power Play?

Vuonna 2021 Powerball lisäsi toisen jännittävän ominaisuuden nimeltä Power Play. Ensinnäkin tämä on merkki, joka lisää voittoja jopa viisi kertaa, kun palkinto on 50 000 dollaria, ja jopa 10 kertaa, kun palkinto on alle 150 000 dollaria. Power Playn aktivointi maksaa 1 dollarin ylimääräisen. Muistaakseni Power Play on saatavilla kaikissa osavaltioissa ja lainkäyttöalueilla, joissa Powerball-lippuja myydään Kaliforniaa lukuun ottamatta.

Kuinka pelata Powerballia verkossa?
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Powerball?

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Powerball?

Jokainen, joka ostaa Powerball-lipun, toivoo saavansa pääpalkinnon tai ainakin minkä tahansa muun alemman palkinnon. Mutta sitten se on niin haastava saavutus nyt, että Powerballin voittamisen todennäköisyys on niin pieni.

Alla on joitain Powerball-palkintoja, kuinka voit voittaa ne ja kertoimet.

  • Pääpalkinto $40 miljoonaa+ (5WB + PB): Kertoimet ovat yksi 292 201 338:sta
  • 1 000 000 dollaria (5 WB): Kertoimet ovat yksi 11 688 053:sta
  • 50 000 dollaria (4WB + PB): Kertoimet ovat yksi 913 129:stä
  • 100 dollaria (4WB): Kertoimet ovat yksi 36 525:stä
  • 100 dollaria (3WB + PB): Kertoimet ovat yksi 14 494:stä
  • $7 (3WB): Kertoimet ovat yksi 580:sta
  • 7 dollaria (2WB + PB): Kertoimet ovat yksi 701:stä
  • 4 dollaria (1 WB + PB): Kertoimet ovat yksi 92:sta
  • 4 dollaria (0WB+ PB): Kertoimet ovat yksi:38
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa Powerball?
Powerball-maksuvaihtoehdot

Powerball-maksuvaihtoehdot

Mitä tulee maksuvaihtoehtoihin, käytettävissä on kaksi tapaa.

Alle 600 dollarin voittajat voivat lunastaa rahansa lottokauppiaalta osavaltiossa, josta he ostivat lippunsa. Mitä tulee jättipotin voittajiin, he voivat lunastaa palkintorahansa kertasummana, joka maksetaan kahdessa erässä tai yli 30 vuoden aikana.

Kertaosuuksiin kohdistuu korkeampia veroja ja kokonaismäärä on pienempi, kun taas annuiteeteissa verosumma on pienempi ja jokainen erä on 5 prosenttia suurempi.

Powerball-arvonnat

US Powerball -arvonta järjestetään kolmesti viikossa: maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina klo 22.59 ET.

Powerball-maksuvaihtoehdot
Vinkkejä ja temppuja Powerballin pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Powerballin pelaamiseen

Edellä käsiteltyjen Powerball-kertoimien perusteella on selvää, että Powerball-pääpalkinnon saavuttaminen tai minkä tahansa muun palkinnon voittaminen on vuori kiivettäväksi. Tämä johtuu siitä, lottokertoimet ovat niin laihoja. Mutta se ei tarkoita, että tämän pelin voittaminen olisi mahdotonta. Vaikka kyseessä on puhtaasti onnenpeli, jotkin strategiat voivat auttaa pelaajia lisäämään voittomahdollisuuksiaan.

Ensimmäinen tärkeä vinkki voittomahdollisuuksien lisäämiseksi on ostaa enemmän lippuja, tietysti eri Powerball-numeroilla. Vaikka pelaaja saattaa joutua käyttämään paljon rahaa lippuihin, se voi olla kannattavaa, jos hän saavuttaa jonkin isoista palkinnoista.

Toinen ammattilaisvinkki on keskittyä tavallisiin Powerball-voittonumeroihin. Vaikka kaikilla numeroilla on mahdollisuus olla arvonnassa, jotkut on arvottu toistuvasti.

Lottopooliin liittyminen on myös toinen strategia Powerballin voittamiseen. Kun pelaat perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa, on suuri todennäköisyys, että yksi poolin jäsenistä voi voittaa jättipotin. Mutta puute on, että palkintorahat on jaettava.

Vinkkejä ja temppuja Powerballin pelaamiseen
Käärimistä

Käärimistä

Tämä on tämän oppaan lotossa pelaamista verkossa loppuun. Vaikka Powerball-loton voittaminen kuulostaa mahdottomalta, kannattaa kokeilla ostamalla online-lottolappu. Vastuullisen pelaamisen tulee kuitenkin aina olla etusijalla.

Käärimistä