Parhaat SuperEnalotto Lotto vuonna 2023

SuperEnalotto on Italian pelatuin lotto, joka on toiminut yli kaksi vuosikymmentä. Tällä online-arpajalla on laaja vetovoima, koska se tarjoaa joitain pelin suurimmista jättipoteista. Kaikki 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua arvontaan kansallisuudestaan riippumatta. Pelaajien tarvitsee vain ostaa liput verkosta osallistuakseen arvontaan. Lipun ostohinta on myös varsin kohtuullinen, varsinkin kun otetaan huomioon jättipottien suuruus. Toisin kuin monet muut lotot, jättipotti ei yleensä kasva arvonnasta toiseen.

Parhaat SuperEnalotto Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  SuperEnaloton historia
  SuperEnaloton historia

  SuperEnaloton historia

  Italialainen lotto nimeltä Enalotto perustettiin Italiaan jo 1950-luvulla. Arpajaiset olivat käynnissä noin neljä vuosikymmentä vuoteen 1996 asti, jolloin arpajaisten järjestäjä SISAL otti sen toiminnan haltuunsa. SISAL muokkasi lottoa tällä hetkellä tunnetuksi SuperEnalottoksi. Tuolloin ei ollut erityistä arvontatapahtumaa kuuden päävoittonumeron määrittämiseksi. Sen sijaan numerot olivat ensimmäiset arvotut numerot Barin, Firenzen, Milanon, Napolin, Palermon ja Rooman lottoarvonnoissa tässä tietyssä järjestyksessä.

  Päällekkäiset numerot tekivät jättipotin voittamisen mahdottomaksi. SuperEnalotto käytti kaupungin arvonnan toista numeroa, jos ensimmäinen numero oli jo käytetty. Tämä auttoi vastaamaan numeroiden kaksinaisuuden haasteeseen. Tämä teki todennäköisyydestä, että kahden kaupungin lukumäärä on sama, erittäin pieni.

  30. kesäkuuta 2009 SuperEnalotto esitteli arvontansa, jotka ovat käytössä ajan tasalla. Nykyään arvonnat järjestetään kolme kertaa viikossa. Kaikki arvonnat järjestetään Roomassa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Kaikki lipunmyynti sulkeutuu yleensä tasan puoli tuntia ennen arvontoja.

  SuperEnaloton historia
  Mistä ostaa online-arpajaisia SuperEnalottoa varten

  Mistä ostaa online-arpajaisia SuperEnalottoa varten

  Jokainen Italiassa asuva voi ostaa SuperEnalottoa valituista myyntipisteistä maassa. Pelaajien suurin huolenaihe on, miten ostaa lottolipun netistä. Helpompi ja kätevämpi vaihtoehto kaikille ympäri maailmaa on kuitenkin pelilippujen ostaminen verkosta.

  Useat verkkolippujen myyntialustat tarjoavat SuperEnalotto-lippuja kansainvälisille pelaajille. Tällaiset alustat toimivat välittäjinä ostoprosessin yksinkertaistamiseksi. Heillä on paikalliset edustajat, jotka ostavat varsinaiset liput pelaajien puolesta.

  Ostajan tarvitsee vain valita onnennumeronsa ja maksaa liput. Voitot lähetetään lipun omistajan tilille sopivilla tavoilla, jos lippu voittaa. Voittajan täytyy ehkä matkustaa Italiaan noutaakseen palkinnon henkilökohtaisesti, jos hän saa suurempia voittoja.

  Pelaajien tulee olla erittäin varovaisia valitessaan verkkoalustaa ostaakseen SuperEnalotto-lippuja. Tämä johtuu siitä, että monet huijaussivustot käyttävät hyväkseen arpajaisten suosiota huijatakseen hyväuskoisia pelaajia. Helppo tapa välttää huijaussivustot on tarkistaa oikeita arvosteluja ja sijoituksia. Myös pitkään toimineiden ja vankan maineen luoneiden verkkosivustojen pitäminen on hyvä idea.

  Mistä ostaa online-arpajaisia SuperEnalottoa varten
  Onko SuperEnalotto laillinen?

  Onko SuperEnalotto laillinen?

  SuperEnalotto on laillisesti toimiva lotto. Sillä on kaikki valtion myöntämät toimiluvat. Sitä säätelevät myös Italian rahapeliviranomaiset, jotka varmistavat, että kaikki sen toiminta on oikeudenmukaista ja lakien mukaista. SuperEnalotto maksaa myös kaikki sovellettavat verot lain edellyttämällä tavalla. 20 % kaikista voitoista vähennetään yleensä veroina.

  Onko SuperEnalotto laillinen?
  Kuinka pelata SuperEnalottoa

  Kuinka pelata SuperEnalottoa

  SuperEnaloton pelaaminen verkossa on melko helppoa. Ensinnäkin pelaajien on löydettävä luotettava ja hyvämaineinen lipunmyyntisivusto, joka tarjoaa SuperEnalotto-lippuja. Seuraava vaihe on lippujen ostaminen. Lippujen ostoprosessi voi vaihdella sivustoittain, erityisesti mitä tulee maksutavat käytetty. Liput maksavat yleensä noin 1 €/kpl. Se voi kuitenkin olla hieman kalliimpaa joillakin verkkosivustoilla palvelumaksun vuoksi.

  Pelaajien on sitten täytettävä ostetut liput valitsemalla kuusi 90 numerosta. Pelaajat voivat tehdä sen manuaalisesti tai valita Quick Pick -ominaisuuden, joka valitsee automaattisesti satunnaisia numeroita vedonlyöjien puolesta.

  Kun numerot on valittu ja lippu lähetetty, pelaajien tarvitsee vain odottaa seuraavaa arvontaa. Jos kaikki arvotut numerot ovat samanlaisia kuin pelaajan valitsemat numerot, pelaaja voittaa jättipotin. Pelaajat voivat myös voittaa useita toissijaisia palkintoja yhdistämällä muutamia numeroita.

  SuperEnalottossa on kuusi palkintotasoa, mikä antaa vedonlyöjille runsaasti mahdollisuuksia voittaa. Pelaajien tulee huomioida, että yleisen vapaapäivän sattuessa arvonnat voidaan siirtää seuraavalle päivälle tai pitää aikataulua edeltävänä päivänä. Heidän pitäisi siis saada lippunsa ajoissa.

  Kuinka pelata SuperEnalottoa
  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa SuperEnalotto

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa SuperEnalotto

  Huolimatta valtavasta jättipottipalkinnosta, SuperEnalottolla on alhaisimmat voittokertoimet kaikista lotoista maailmanlaajuisesti. Todennäköisyys, että kaikki numerot osuvat yhteen ja voittaa jättipotin, on 1:622 614 630, ja todennäköisyys löytää viisi numeroa on 1:103 769 105. Huonoista kertoimista huolimatta voitto on silti hyvin mahdollista. Tämä on ilmeistä monista lottovoittajista, jotka ovat voittaneet lottovoiton vuosien aikana.

  Pienin voittosumma, jonka pelaaja voi voittaa, on 5 euroa. Tätä varten pelaajan on vastattava vain kahta numeroa. Todennäköisyys sille on 1:21, mikä on melko hyvä. Kolmen vastaavan numeron kertoimet ovat 1:327 ja minimivoitto on £26. Palkintojen määrät vaihtelevat yleensä eri arvonnassa riippuen poolissa käytettävissä olevasta summasta.

  SuperEnalottossa jättipotit eivät yleensä kierrä. Jos kukaan vedonlyöjä ei voita jättipottia, pottiin käytettävissä oleva raha jaetaan prosentteina ja rullataan alas muille palkintotasoille. Jos toista palkintotasoa ei voiteta, tapahtuu sama asia. Toisin sanoen kokonaispalkintopotti on voitettava jokaisessa arvonnassa. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat voittaa merkittäviä summia jopa vain muutamalla numerolla. Tämä kompensoi jossain määrin loton alhaiset voittokertoimet.

  Jokaisessa arvonnassa voitettu palkintorahojen kokonaismäärä on huono puoli. Ihannetapauksessa jättipotti ei koskaan kasva, kuten useimpien muiden lottojen kohdalla. Jättipotti on kuitenkin yleensä riittävän suuri houkuttelemaan useimmat vedonlyöjät. Pelaajat voivat myös ostaa useamman kuin yhden lipun. Mitä enemmän lippuja ostaja ostaa, sitä suuremmat ovat voittomahdollisuudet. Kaikkia kertoimia ei kuitenkaan voida kattaa kannattavasti.

  SuperEnalotto-maksuvaihtoehdot

  SuperEnalotto-maksuvaihtoehdot riippuvat tekijöistä, kuten lipun ostoon käytetystä maksutavasta ja voitetusta summasta. Pienten summien maksut suoritetaan yleensä samalla maksutavalla, jolla lippuja ostettiin. Suurten summien maksut voidaan suorittaa suorina pankkisiirtoina tai ne voidaan tarjota henkilökohtaisesti pankkisekillä. Pelaajien tulee lunastaa voittonsa 90 päivän kuluessa arvonnasta.

  Mitkä ovat todennäköisyys voittaa SuperEnalotto
  Vinkkejä ja temppuja SuperEnaloton pelaamiseen

  Vinkkejä ja temppuja SuperEnaloton pelaamiseen

  Pelaajat voivat käyttää useita vinkkejä ja temppuja lisätäkseen SuperEnalotto-voittomahdollisuuksiaan. Ensimmäinen ja luultavasti ilmeisin vinkki on ostaa useita lippuja samaan arvoon. Jokaisella lipulla tulee olla eri numerot. Tämä lisää todennäköisyyttä saada voittonumerot, etenkin alemmilla voittotasoilla.

  Toinen vinkki on käyttää luotettavaa järjestelmän syöttötapaa. Esimerkkejä ovat Multistella System, Bases and Variants Systems ja Reduced System. Sellaiset on suunniteltu maksimoimaan voittomahdollisuudet.

  Ainoa mahdollinen tapa voittaa SuperEnalotto on lotto. Useammin pelaaminen lisää siten myös voittomahdollisuuksia. Puntereiden tulee siksi pyrkiä pelaamaan mahdollisimman monta tasapeliä. Toinen ilmeinen vinkki on tarkistaa kaikki liput huolellisesti arvonnan jälkeen saadaksesi selville, onko jokin lipuista voittanut.

  Pelaajien ei myöskään tule unohtaa lunastaa palkintojaan sallitun 90 päivän kuluessa. Voittojen lunastamiseksi pelaajien on toimitettava voittoliput ja kuitti lipun ostosta. Tämä ei yleensä ole suuri ongelma verkossa pelaaville pelaajille.

  Vinkkejä ja temppuja SuperEnaloton pelaamiseen