Parhaat SuperStar Lotto vuonna 2023

SuperStar erottuu yhtenä jännittävimmistä lisäyksistä Italian tunnetuimpaan lottoon, SuperEnalottoon. Se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa lisäpalkintoja, mutta lisämaksusta. SuperStar-vaihtoehdon valitseminen kasvattaa palkintojen määrän 15:een SuperEnalottolle tarjotun seitsemän palkinnon sijaan. Supertähtinumeron vastaaminen kasvattaa myös jättipotin kokoa ja voi kasvattaa tavalliset palkinnot jopa 100-kertaiseksi.

Useimmat online-loton pelaajat, varsinkin uudet pelaajat, ilmaisevat yleensä huolensa SuperStar-lottolipun ostamisesta verkossa. Ensinnäkin Italiassa asuvat vedonlyöjät voivat ostaa SuperStar-lippuja monilta arpajaislippujen myyjiltä eri puolilla maata. Se on helppo vaihtoehto, mutta se voi olla monille hankala, koska myyjien luokse pääseminen vie aikaa ja joskus jopa jonottaa lippujen saamiseen.

Parhaat SuperStar Lotto vuonna 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

TheLotter

fi Country FlagCheckmark
BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja SuperStariin
Mistä ostaa lippuja SuperStariin

Mistä ostaa lippuja SuperStariin

Mitä tulee SuperStarin pelaamiseen verkossa, mikä on kätevää ulkomaille, lippuja voi ostaa vain valtuutettujen verkkomyyjien kautta. Nopea verkkohaku voi auttaa pelaajia löytämään luotettavia lottolipunmyyjiä ja ostamaan SuperStar-lippuja. On syytä huomata, että jotkut toimittajat voivat veloittaa helpotusmaksuja ja toisilla saattaa olla piilokuluja. Maksutavat voivat myös vaihdella myyjien välillä.

Pelaajilla on myös mahdollisuus ostaa lippuja a arpajaisten syndikaatti. Tämä viittaa joukkoon vedonlyöjiä, jotka yhdistävät rahansa ja ostavat useita lippuja yhdessä, mikä lisää mahdollisuuksia voittaa lotossa. Puntereiden on oltava erittäin nirsoja liittyessään syndikaattiin, jotta he eivät joudu huijatuksi.

Mistä ostaa lippuja SuperStariin
SuperStarin historia

SuperStarin historia

SuperStar-arpajaiset ja SuperEnalotto yleensä omistaa ja hallinnoi SISAL Company. SISAL Company perustettiin vuonna 1945, mutta se perusti SuperEnaloton vasta vuonna 1997. SuperEnalotto seurasi SuperEnalottoa, joka oli ollut käynnissä ja sammunut 1950-luvulta lähtien. Ensimmäinen arvonta järjestettiin 3. joulukuuta 1997. SuperEnalottosta tuli nopeasti Italian ja Euroopan suurin lotto. SuperStar esiteltiin 28. maaliskuuta 2006 lisätäkseen palkinnon voittajien määrää.

SuperStar-arpajaiset herättivät jännitystä, koska se tarjosi vedonlyöjille valtavia voittomahdollisuuksia, mutta useimmat eliittivoittajat suhtautuvat edelleen hieman skeptisesti "epärealistisiin kertoimiin". Kuitenkin vasta 2. joulukuuta 2008 lippu vastasi kaikkia kuutta tärkeintä lottonumeroa ja SuperStar-numeroa. Lippu keräsi 45 miljoonan euron jättipotin ja lisäksi 2 miljoonaa euroa SuperStar-numeron vastaamisesta. Jättipotin voitti 30 pelaajan syndikaatti Cosenzassa.

SuperStarin historia
Onko SuperStar-lotto laillinen?

Onko SuperStar-lotto laillinen?

SuperStar-arpajaiset ovat laillisia. Sitä ylläpitää yritys, jonka Malta Gaming Authority on valtuuttanut tarjoamaan rahapelipalveluja lisenssinumerolla MGA/B2C/609/2018. On kuitenkin olemassa rajoituksia sille, kuka voi pelata lottoa, johtuen lainkäyttövaltaan liittyvistä seikoista.

Lukijat useista maista eivät saa osallistua arvontaan, etenkään ne lainkäyttöalueilta, joilla uhkapelit ovat kiellettyjä. Myös kilpailijoille on ikäraja pelaa lottoa verkossa. Pelaajien on oltava vähintään 18-vuotiaita tai joissakin maissa 21-vuotiaita.

Onko SuperStar reilua?

SuperStar on reilu lottopeli. Kaikki arvonnat järjestetään avoimesti ja asianomaisten sääntelyviranomaisten valvonnassa. Myöskään arpajaisiin liittyviä petoksia tai muita vastaavia asioita ei ole tehty.

Onko SuperStar-lotto laillinen?
Kuinka pelata SuperStar-lottoa

Kuinka pelata SuperStar-lottoa

SuperStar-loton pelaaminen on melko yksinkertaista. Pelaajien on aloitettava ostamalla SuperEnalotto-lippu millä tahansa edellä mainitulla tavalla. Sen jälkeen heidän on valittava kuusi onnennumeroa väliltä 1–90. Kaikki kuusi numeroa vastaavat numerot voittaa jättipotin.

He voivat kuitenkin maksaa 0,50 euron lisämaksun per osallistuminen saadakseen mahdollisuuden osallistua SuperStar-arvontaan. Näin he voivat valita ylimääräisen numeron eri numeroiden joukosta 1–90. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat valita saman numeron alkuperäiseen valintaansa ja SuperStar-valintaansa. Punterit voivat myös käyttää erilaisia pikavalintatyökaluja tai satunnaislukugeneraattoreita.

Numeroiden valinnan jälkeen vedonlyöjien on odotettava vastaavaa arvontaa. SuperStar-arpajaiset arvotaan yleensä kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Arvonnat määräävät voittonumerot.

Jos kaikki arvonnan numerot vastaavat sitä, mitä vedonlyöjä valitsi lippua ostaessaan, hän voittaa jättipotin ja lisäksi 2 miljoonaa euroa supertähtinumerosta. Lottoa varten on myös useita muita voittotasoja, mikä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat voittaa yhdistämällä vain kolme päänumeroa ja SuperStar-numeroa.

Kuinka pelata SuperStar-lottoa
Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa SuperStar?

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa SuperStar?

Todennäköisyys voittaa SuperStar-lotto riippuu SuperEnalotto-pääarvon voiton todennäköisyydestä. Todennäköisyys, että kaikki kuusi päänumeroa ja SuperStar-numero täsmäävät, ovat 1:56 035 316 700. Sen palkintona on jättipotti plus 2 miljoonaa euroa. Viisi päänumeroa, jolly, ja SuperStar-numero vastaavat kertoimet 1:9 339 219 450.

Viisi numeroa ja SuperStar-lukua vastaavat kertoimet ovat 1:112 520 716. Palkintotasot menevät niinkin alhaisille kuin vain SuperStar-numerolle, jonka kertoimella on 1:138. Kokonaistodennäköisyys sille, että pelaaja voittaa supertähtipalkinnon, on 1:90.

Palkinnot

Palkinnot SuperStar-numeron täsmäämisestä vaihtelevat SuperEnalotto-arpajaisten kuuden päänumeron mukaan. Kaikki kuusi numeroa vastaavat voitat jackpot-palkinnon ja lisäksi 2 miljoonaa euroa. Viisi numeroa vastaavat numerot, iloinen numero ja SuperStar-numero ansaitsevat voittajalle 25-kertaisen Match 5 -palkinnon.

Neljällä ja kolmella vastaavalla numerolla sekä SuperStar-numerolla on 100-kertainen Match 4- ja Match-palkinto. Pelaajat, jotka vastaavat vain SuperStar-numeroa ja eivät yhtäkään päänumeroista, ansaitsevat 5 euron palkinnon.

Mitkä ovat todennäköisyydet voittaa SuperStar?
Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehdot riippuvat voitetusta summasta ja lottolipun ostoon käytetystä maksutavasta. On huomioitava, että vedonlyöjien on lunastettava palkintonsa 90 päivän kuluessa lipun arvonnasta, minkä jälkeen he menettävät palkinnon. Lisäksi kaikki yli 500 € palkinnot ovat 20 % veron alaisia.

Pelaajat voivat aina lunastaa alle 520 € palkintoja lipunmyyjiltä tai 39 000 jälleenmyyjältä Italiassa. Pelaajat voivat saada summan käteisellä tai sekillä. 521–5200 euron palkinnot voidaan lunastaa vain lipun ostopaikasta tai SISAL-toimistoista. Lopuksi yli 52 000 euron palkinnot voidaan lunastaa vain SISAL-toimistoista, ja maksut suoritetaan pankkisiirrolla.

Maksuvaihtoehdot
Vinkkejä ja temppuja SuperStar-loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja SuperStar-loton pelaamiseen

Vetäjät eivät voi käyttää erityisiä vinkkejä tai temppuja, jotka takaavat SuperStar-loton voiton. Jotkut voivat kuitenkin lisätä voittomahdollisuuksia merkittävästi, joista muutama on korostettu alla.

Osta lisää merkintöjä

Ihannetapauksessa SuperStarin verkossa pelaavat vedonlyöjät lisäävät voittomahdollisuuksiaan ostamalla enemmän lippuja. Kuitenkin valitut onnennumerot millä tahansa arpajaiset netissä saman arvonnan pitäisi olla erilainen.

Liian monien lippujen ostaminen verkkoarpajaisiin voi olla ylivoimainen monille pelaajille. Lottosyndikaatteihin liittyminen on helppo tapa pitää kustannukset kurissa ja samalla lisätä voittomahdollisuuksia, vaikka palkintorahat on jaettava kaikkien syndikaatin jäsenten kesken.

Pelaa Usein

Ihannetapauksessa pelaajilla, jotka eivät osta online-arpajaisia arvontaa varten, ei ole mitään mahdollisuutta voittaa lotossa. Usein pelaaminen antaa näin ollen vedonlyöjille enemmän voittomahdollisuuksia, vaikka voittomahdollisuudet säilyvät samoina jokaisella arvonnalla.

Käytä tehokasta strategiaa onnennumeroiden valitsemiseen

On olemassa lukuisia strategioita, joita vedonlyöjät voivat käyttää onnennumeroiden valitsemiseen. Suurin osa strategioista on suunniteltu jakamaan numerot siten, että vedonlyöjät saavat suurimmat mahdollisuudet osua arvottuihin numeroihin. Strategiat ovat tehokkaampia pelaajille, jotka ostavat useita SuperStar-lippuja verkosta arvontaa varten.

Vinkkejä ja temppuja SuperStar-loton pelaamiseen