Parhaat TattsLotto Lotto vuonna 2023

TattsLotto on Australian tärkein viikoittainen lottopeli, mutta siihen viitataan eri nimillä eri puolilla maata. Uudessa Etelä-Walesissa, Etelä-Australiassa ja Länsi-Australiassa sitä kutsutaan lauantailottoksi. Queenslandissa se tunnetaan Gold Lottona. Sen ero on ensimmäinen lotto Australiassa, joka käyttää eurooppalaista lottopelien tyyliä. Arvonnat järjestetään joka lauantai, ja ne lähetetään eri tv-asemilla eri puolilla maata, vaikka ne ovatkin siirtyneet valtavirran lähetystoiminnan harjoittajista pienempiin paikallisiin asemiin.

Ne, jotka haluavat ostaa lippuja TattsLottoon henkilökohtaisesti, voivat mennä valtuutetulle jälleenmyyjälle. Näitä voi ostaa käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai jollakin uusista mobiilimaksusovelluksista riippuen jälleenmyyjän hyväksymän maksutavan tyypistä. Vaihtoehtona on rekisteröityä TattsLotto-verkkosivustolle ja ostaa liput verkosta.

Parhaat TattsLotto Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Mistä ostaa lippuja TattsLottoon
Mistä ostaa lippuja TattsLottoon

Mistä ostaa lippuja TattsLottoon

Lippujen ostaminen arvontaan verkossa antaa ostajalle enemmän vaihtoehtoja maksamiseen. Pelaajat voivat tallettaa varoja verkkotililleen pankkisiirrolla, pankki- tai luottokortilla. Pelaajat voivat myös käyttää BPAY-järjestelmää tai PayPalia. Australian ulkopuolella asuvien on oltava tietoisia siitä, että jotkin maksutavat ovat vain maassa asuvien käytettävissä Australia, vaikka Uuden-Seelannin asukkaat voivat käyttää joitakin niistä ostaakseen lippuja TattsLotto-tapahtumaan.

Mistä ostaa lippuja TattsLottoon
TattsLoton historia

TattsLoton historia

TattsLotto ei ole uusi lotto, sillä se aloitti toimintansa vuonna 1972, kun ensimmäinen arvonta esitettiin televisiossa. Sen omistaa Tatts Group, ja vuonna 2016 se siirtyi tuotenimeksi "The Lott". Alun perin sen loi Victorian osavaltion hallitus tavoitteenaan kerätä lisävaroja terveyspalveluihin. Ensimmäisessä arvonnassa tarjottu pääpalkinto oli 50 000 AUD. Vuosien saatossa palkinnot ovat kasvaneet.

Seuraavien vuosien aikana arpajaisten suosio kasvoi ja levisi muihin osavaltioihin ja alueisiin, vaikkakin jo mainitsemiemme nimien vaihteluilla. Tietenkin online-arpajaisversio ei syntynyt useisiin vuosikymmeniin.

TattsLoton historia
Onko TattsLotto laillinen?

Onko TattsLotto laillinen?

Lottoa pelaaminen on laillista Australiassa. On olemassa sääntöjä, jotka koskevat sekä online- että offline-arpajaisia. Kaikilla operaattoreilla on oltava toimilupa, joka myönnetään sen osavaltion tai alueen kautta, jolla he haluavat toimia. Tämä antaa operaattorille mahdollisuuden myydä lippuja sekä verkossa että jälleenmyyjien kautta. TattsLotto on pelaajien käytettävissä valtakunnallisesti, mutta arpajaispalveluita tarjoavat myös muita toimijoita. Rahapelitoimintaa säätelevät sekä kansalliset että osavaltion lait, ja ne kattavat myös arpajaiset.

Jopa yksityisten arpajaisten on hankittava oikeat lisenssit osavaltioista, joissa ne haluavat toimia, ennen kuin niillä on lupa myydä lippuja yleisölle. Jokaisella osavaltiolla on erilainen lainsäädäntö ja kriteerit, joita yritysten on haettava ennen kuin niille myönnetään toimilupa.

Onko TattsLotto laillinen?
Kuinka pelata TattsLottoa

Kuinka pelata TattsLottoa

Peli koostuu tynnyristä, jossa on 45 numeroa. Arvonnassa on kuusi päänumeroa ja kaksi lisänumeroa. Pelaajan on valittava kuusi numeroa väliltä 1–45, mutta hänellä on mahdollisuus valita omat numeronsa tai antaa lottotietokoneen tuottaa heille satunnaisesti kuusi numeroa. Tätä kutsutaan Quick Pick -merkinnäksi. Pelaajilla on myös mahdollisuus pelata TattsLottoa 12, 18, 24, 36 pelin lohkoissa ja niin edelleen.

TattsLottossa on kuusi voittojakoa. Jako 1 on paikka, jossa pelaaja on ennustanut kuusi oikeaa numeroa oikein. Tämä voi maksaa mitä tahansa 1-20 miljoonaa Australian dollaria. Jotkut "megadraws" ovat kuitenkin tarjonneet 30 miljoonan Australian dollarin jättipotin tai jopa enemmän.

Kuinka pelata TattsLottoa
Mitkä ovat todennäköisyys voittaa TattsLotto

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa TattsLotto

Todennäköisyys voittaa palkinto TattsLottossa vaihtelee suuresti. Ensimmäisen jaon todennäköisyys saada kaikki kuusi päänumeroa oikein on 8 145 060:1. Toisessa divisioonassa pelaajan tulee saada viisi pääarvona oikeaa numeroa sekä yksi tai kaksi lisänumeroa. Palkinnon todennäköisyys tällä tasolla on 678 755:1. Kolmas jako vaatii oikean viiden pääarvon numeron arvaamisen. Todennäköisyys saada tämä oikein on 36 689:1.

Neljännen jaon palkinnon, jossa pelaajan on arvattava oikein neljä pääarvonnassa esiintyvistä numeroista, on kerroin 733:1. Viidennen jaon palkinnon, jossa on kolme oikeaa numeroa päänumeroista ja joko yksi tai kaksi lisänumeroa, on kerroin 297:1. Kuudennen jaon palkinto tarjotaan kolmelle numerolle pääarvona, ja sen kertoimella on 45:1.

Mitkä ovat todennäköisyys voittaa TattsLotto
Maksuvaihtoehdot, jos voitat TattsLoton

Maksuvaihtoehdot, jos voitat TattsLoton

Verkosta lipun ostaneet saavat palkinnot verkkotililleen. Suurten palkintojen kohdalla voi kestää kaksi viikkoa ennen kuin se maksetaan tilille. Kaikki pienemmät palkinnot maksetaan tilille arvonnan jälkeen. Tämän jälkeen pelaaja voi nostaa varat pankkitililleen.

Jos pelaaja on ostanut lipun henkilökohtaisesti kaupasta, hän voi lunastaa osan palkinnoista kaupasta. Tämä vaihtelee alueen mukaan, jolla pelaaja on. Joissakin osavaltioissa jälleenmyyjä voi maksaa jopa 5000 dollarin palkinnon. Suurempien palkintojen voittajan tulee joko lunastaa palkinto postitse tai mennä henkilökohtaisesti johonkin operaattorin toimistosta. Jälleenmyyjä voi toimittaa vaatimuslomakkeen, jonka pelaaja voi ottaa mukaansa. Tässä on luettelo suosituimmat maksutavat kun pelaat TattsLottoa.

Palkinnon lunastaminen pääkonttorin kautta

Pelaajien tulee huomioida, että toimistot ovat yleensä avoinna vain klo 8.30-16.30 arkisin, jos he ovat menossa sinne henkilökohtaisesti. Jos he hakevat postitse, lomake on täytettävä ja lähetettävä alkuperäisen voittolipun mukana. The online-arpajaisten järjestäjät suosittelemme, että tämä lähetetään kirjattuna toimituksena, jotta sitä voidaan seurata.

Maksuvaihtoehdot, jos voitat TattsLoton
Vinkkejä ja temppuja TattsLotton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja TattsLotton pelaamiseen

Kuten kaikki tämäntyyppiset arpajaiset, se on onnenpeli. Todennäköisyys, että mikä tahansa kuuden numeron yhdistelmä arvotaan, on sama kuin mikä tahansa muu yhdistelmä. Tämä tarkoittaa, että sillä ei ole väliä, minkä yhdistelmän pelaaja valitsee, todennäköisyys saada palkinto missä tahansa divisioonassa pysyy samana. Jotkut strategit suosittelevat pitämään silmällä arvottuja numeroita, jotta voit valita numeroita, jotka eivät ole näkyneet vähään aikaan. Se on kuitenkin silti puhdasta onnea, jos sinä valitse oikeat numerot.

Jotkut pelaajat pitävät kiinni samoista numeroista jokaisessa arvonnassa, kun taas toiset valitsevat eri numerot joka kerta. Molemmat strategiat tarjoavat samat voittomahdollisuudet, mutta pelaaja voi tehdä muutamia asioita, jos he haluavat varmistaa, että heillä on hyvä numerovalikoima.

Ensimmäinen asia on välttää kaikkia numeromalleja. Yritä välttää valitsemasta parittomia tai parillisia. Vältä numeroita, jotka ovat peräisin vain matalasta tai korkeasta osiosta. Satunnaisessa arvonnassa ulos tulevat numerot ovat juuri sellaisia – satunnaisia.

Vinkkejä ja temppuja TattsLotton pelaamiseen