Parhaat UK National Lotto Lotto vuonna 2023

Englannissa UK National Lotto -liput verkossa ovat yleisiä. Yli kolme neljäsosaa briteistä ostaa usein lippuja. Pelaaja voi osallistua voittaakseen valtavan jättipotin vain kahdella punnalla (2 dollarilla). Arpajaiset on vapautettu säännöstä, joka kieltää alle 18-vuotiaita osallistumasta rahapeleihin, mikä on etu jo ennestään vahvalle lipunmyynnille.

Jo 16-vuotiaat brittiläiset voivat ostaa arpajaisia netistä. Toivottava ominaisuus vedonlyöjille, joiden ei tarvitse hyväksyä osamaksuja, on voittajan mahdollisuus valita kertasumma.

Parhaat UK National Lotto Lotto vuonna 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Kuinka ostaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton lottolipun verkosta

Kuinka ostaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton lottolipun verkosta

Lottoa pelatakseen pelaajan tulee olla vähintään 16-vuotias. Siitä huolimatta siellä on virallinen sovellus, sitä käytetään vain tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Pelaajat voivat ostaa lippuja vain valtuutetuista lottopisteistä kaikkialla Isossa-Britanniassa tai verkosta. Lottoagenttien, pelaajien ylläpitämien verkkosivustojen kautta muista maista voi pelata verkossa.

Sääntöön, jonka mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan lottovoitoista ei peritä veroa, on poikkeuksia. Jos palkkiosta kertynyt korko on riittävän korkea, se voidaan verottaa osana säännöllistä tuloveroa. Jos voittaja kuitenkin päättää jakaa voittonsa kenellekään, heidän tulee olla tietoisia siitä, että he saattavat joutua maksamaan perintöveroa, jos he menehtyvät seitsemän vuoden sisällä.

Ulkomailta tulleet osallistujat voivat olla vastuussa ennakonpidätyksistä omassa maassaan. Veroihin liittyvissä epäilyissä kannattaa kääntyä talousalan ammattilaisen puoleen, koska se on monimutkainen aihe, joka riippuu tietyistä olosuhteista.

Kuinka ostaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton lottolipun verkosta
Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton historia

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton historia

Lotto esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1994 nimellä National Lottery Yhdistynyt kuningaskunta. Vuonna 2002 nimi lyhennettiin Lottoksi. National Lottery on nyt suosituin termi kaikille Yhdistyneen kuningaskunnan lottopeleille. Aloitushetkellä vain 10 prosenttia 400 000 myyntiin tarjotusta lipusta oli pelaajien ostamia.

Englannin hallitus myi oikeudet lottolippuihin välittäjille seuraavan vuosikymmenen aikana. Lippujen myyntiin välittäjät palkkasivat juoksijoita. Välittäjät tarjosivat usein vedonlyöjille, jotka halusivat lyödä vetoa, mutta joilla ei ollut varoja lippujen kokonaishintaosuuksiin.

Arpajaisiin on tehty lukuisia muotomuutoksia, mukaan lukien uusien pelien lisääminen sekä jättipotti- ja rollover-kattojen käyttöönotto. Merkittävä muutos oli ennalta määrättyjen voittosummien käyttöönotto jokaisella tasolla ja pallojen määrän lisääminen 49:stä 59:ään vuonna 2015. Yksityisillä arpajaisilla kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen julkisten arpajaisten lisäksi.

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen loton historia
Onko UK National Lotto laillinen?

Onko UK National Lotto laillinen?

Yhdistyneen kuningaskunnan kansallinen lottolaki loi puitteet Englannin lottoinfrastruktuurille vuonna 1993. Laillisesti arpajaiset ovat merkittävä osa Yhdistyneen kuningaskunnan yhteiskuntaa. Ensimmäinen arpajaiset järjestettiin marraskuussa 1994.

Lotto, joka perustettiin keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen, on nyt tuottanut yli 35 miljardia puntaa ja jakanut yli 59 miljardia puntaa palkintoja pelaajille. Ensimmäinen kansallinen lottotoimisto, joka valvoo arpajaisten tuottojen jakamista, perustettiin National Lottery Actin nojalla.

Onko UK National Lotto laillinen?
Kuinka pelata UK National Lottoa verkossa

Kuinka pelata UK National Lottoa verkossa

Osallistujat valitsevat kuusi numeroa potista 1-59 osallistumiselle tai valitse Lucky Dip satunnaisesti valituille numeroille. Jokaisen rivin sisäänpääsy maksaa 2,00 puntaa. Lipunmyynti päättyy 30 minuuttia ennen arvontaa ja jatkuu heti sen jälkeen. Virallinen National Lottery -verkkosivusto suoratoistaa arvonnan ja lähettää sen jälkeen tulokset kansallisessa televisiossa ja radiossa.

Arvonta suoritetaan joka keskiviikko klo 2000 ja lauantai klo 2100 paikallista aikaa. Vähimmäispalkinto arpajaiset on 2 miljoonaa puntaa keskiviikkoisin ja 3,8 miljoonaa puntaa lauantaisin.

Vaikka jättipotin ylärajaa ei ole, kierrätyskatto on sallittu vain viidelle arvonnalle, minkä jälkeen jättipotti rullaa alas kaikille muille rahapalkintotasoille, jos kukaan ei vastaa kaikkia kuutta numeroa "Must Be Won" -arvonnassa.

Suurin loton jättipotti, arvoltaan 66 070 646 puntaa, jaettiin kahden onnellisen lipunhaltijan kesken 9. tammikuuta 2016. Kuukautta myöhemmin, 13. helmikuuta 2016, yksi lippu voitti merkittävimmän palkinnon, yhteensä 32,5 miljoonaa puntaa.

Kuinka pelata UK National Lottoa verkossa
Ison-Britannian kansallisen loton voittamisen todennäköisyys

Ison-Britannian kansallisen loton voittamisen todennäköisyys

Valittujen lottonumeroiden yhdistäminen voittonumeroihin antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa palkintoja; Jokaisessa arvonnassa on miljoonia puntia palkintorahoja. Mahdollisuus saada kaikki kuusi numeroa yhteen on yksi: 45 057 474.

Vaikka suhteellisen suuret aloituspalkinnot tasapainottavat voiton todennäköisyyttä, nämä ovat eräitä pisimmistä kertoimista koko maailmassa. Voittokertoimella 1:9 pelaajat voivat voittaa palkintoja kuudella eri tasolla, mikä tekee tästä yhden parhaat online-arpajaiset.

Pelaajilla tulee olla vähintään kahden kuudesta päänumerosta yhdistelmä. Palkintojen arvo kuitenkin nousee, kun osallistujat vastaavat enemmän numeroita.

UK National Lotto tarjoaa lukuisia muita palkintoja. Matching 5 + Bonus Ball -kertoimella on 1:7 509 579 ja se voittaa 1 miljoonan punnan.

Todennäköisyys löytää viisi numeroa on 1:144 415, jolloin voitto on 1 750 puntaa. Vastaavien 4 numeroiden kerroin on 1:2 180, ja pelaajat voivat voittaa 140 puntaa. Numeroiden 3 ja 2 kertoimella on 1:97, ja voittajat saavat 30 puntaa. Vain kaksi numeroa täsmäämällä pelaaja voittaa ilmaisen Lotto Lucky Dipin kertoimella 1:10.3.

Ison-Britannian kansallisen loton voittamisen todennäköisyys
Maksuvaihtoehdot Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisille loton voittajille

Maksuvaihtoehdot Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisille loton voittajille

Kun palkintoja on enintään kaksi vastaavaa numeroa, todennäköisyys voittaa palkinto UK National Lottossa on 1:9,3. Jackpot alkaa kahdesta miljoonasta punnasta keskiviikkona ja lauantaina 3,8 miljoonasta punnasta. Jos nykyisessä arvonnassa ei ole voittajia, se joko siirtyy seuraavaan arvontaan tai jaetaan kaikkien pelaajien kesken, jotka vastaavat kuusi numeroa.

Kiinteät hinnat jokaisella jättipotin alapuolella olevalla tasolla vaihtelevat ilmaisesta Lucky Dipistä vain kahden numeron yhdistämisestä miljoonaan puntaan viidestä päänumerosta plus Bonuspallo. Bonuspallo tulee peliin vasta, kun viisi pääpalloa osuu yhteen.

Jättipotti voi jatkaa kasvuaan viiden noston rajalla. Seuraavassa arvonnassa on Must Be Won -arvonta, joka varmistaa, että jättipotti jaetaan, kun ottelun 6 voittajia ei ole. Jos romahdus, pienemmät palkinnot voivat saada huomattavia korotuksia.

Maksuvaihtoehdot Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisille loton voittajille
Vinkkejä ja temppuja Ison-Britannian kansallisen loton pelaamiseen

Vinkkejä ja temppuja Ison-Britannian kansallisen loton pelaamiseen

Vaikka pelaajat eivät voi hallita monia tekijöitä, on olemassa muutamia tapoja parantaa mahdollisuuksiaan voittaa jättipotti suuressa lotossa. Lottovoiton todennäköisyys on sama jokaiselle numeroriville. Osallistujien lisääminen on yksi tapa kasvattaa kertoimia.

Pelaa syndikaatissa on edullinen menetelmä, koska pelaajat voivat jakaa kustannukset muiden kanssa ja kasvattaa kertoimiaan samanaikaisesti.

Jokaisella on erilainen järjestelmä online-arpajaisten numeroiden valitsemiseen. Jotkut pelaajat ajattelevat, että harkitumman valinnan tekeminen tarjoaa heille suuremman mahdollisuuden kuin satunnaisen valinnan.

Vaikka numeroiden valitseminen ikimuistoisten päivämäärien perusteella helpottaa rivien muistamista, osallistujat menettävät jättipotin, jos valitaan numerot 32 tai enemmän. Lisäksi, koska monet ihmiset käyttävät tätä strategiaa, on suurempi todennäköisyys, että voittajien on jaettava palkinto, jos heidän numeronsa arvotaan.

Muita hyödyllisiä strategioita

Järjestelmät voivat lisätä voittomahdollisuuksia antamalla osallistujille mahdollisuuden kattaa kaikki numeroyhdistelmiä tietyn alueen sisällä. Pelaajat voivat esimerkiksi oppia ostamaan lippuja UK National Lottoon valitsemalla vähintään seitsemän numeroa ja syöttämällä jokaisen mahdollisen yhdistelmän eri riville. Tässä tilanteessa yhdellä olisi seitsemän mahdollisuutta voittaa.

Vinkkejä ja temppuja Ison-Britannian kansallisen loton pelaamiseen