Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Jeton 2023

Jeton on laillinen fintech-brändi, vaikka se lanseerattiin äskettäin. Yksi alustan päätavoitteista on tarjota turvallisia tapahtumia digitaalisessa tilassa, joka on synonyymi petoksille. Kuten aiemmin mainittiin, tätä fintechiä säätelee Financial Conduct Authority (FCA), riippumaton elin, joka säätelee yli 51 000 finanssipalvelubrändiä. Jeton kuitenkin noudattaa kaikkia FCA:n sääntöjä. Se toimii rehellisesti, avoimesti ja noudattaa asianmukaista huolellisuutta. Lisäksi? Se pyrkii kohtelemaan asiakkaita oikeudenmukaisesti ja noudattamaan markkinastandardeja.

Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Jeton 2023
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Kuinka tehdä feposit Jetonin kanssa
Kuinka tehdä feposit Jetonin kanssa

Kuinka tehdä feposit Jetonin kanssa

Yksi Jeton Walletin eduista on sen helppokäyttöisyys. Tilin rekisteröinti ja talletusten tekeminen on melko yksinkertaista.

Jeton Wallet -tilin rekisteröiminen

 1. Napsauta REKISTERÖIDY -vaihtoehtoa.
 2. Täytä henkilötiedot ja aseta salasana.
 3. Napsauta REKISTERÖIDY-painiketta ja vahvista sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
 4. Aloita vahvistusprosessi lataamalla vaaditut asiakirjat (henkilöllisyystodistus ja sähkölasku tai tiliote).
Kuinka tehdä feposit Jetonin kanssa
Kuinka tehdä talletus Jeton Walletilla

Kuinka tehdä talletus Jeton Walletilla

Jos haluat tallettaa arpajaissivustolle verkossa Jeton Walletin avulla, sinun tulee ensin ladata eWallet. Tässä on kaksi vaihtoehtoa; Pikapankin tai luotto-/pankkikortin kautta. Kun olet valmis, seuraa alla olevia ohjeita rahoittaaksesi tiliä tällä talletusmenetelmällä.

 • Vaihe 1: Kirjaudu lottotilille.
 • Vaihe 2: Siirry PANKKIT / KASA-osioon ja valitse TALLETUS.
 • Vaihe 3: Valitse Jeton ensisijaiseksi talletustavaksi.
 • Vaihe 4: Syötä summa ja käytä Jeton-tiliä suorittaaksesi tapahtuman loppuun.

Varojen pitäisi näkyä online-arpajaisissa välittömästi.

Kuinka tehdä talletus Jeton Cardilla

 • Siirry TALLETUS/KASA-osioon ja valitse talletustavaksi Jeton Card
 • Syötä summa ja napsauta JATKA
 • Syötä kupongin numero, turvakoodi ja kortin viimeinen voimassaolopäivä
 • Suorita tapahtuma loppuun napsauttamalla VALMIS-painiketta.

Rahat pitäisi olla lottotilillä muutamassa minuutissa.

Jeton Wallet tukee yli 70 maksutapaa ja yli 50 valuuttaa. Pienin talletusraja on 10 dollaria ja enimmäistalletusraja 10 000 dollaria. Rajat voivat kuitenkin vaihdella lottosivustoittain. Talletukset voidaan tehdä verkkosovelluksen tai iOS- ja Android-mobiilisovelluksen kautta.

Kuinka tehdä talletus Jeton Walletilla
Kuinka tehdä kotiuttaminen Jeton Walletilla

Kuinka tehdä kotiuttaminen Jeton Walletilla

Nopeiden talletusten lisäksi Jeton Wallet tarjoaa myös nopeat nostot. Mutta sitten käänne vaihtelee sivustosta toiseen lottosivuston vahvistuksen ja KYC-prosessien ja mikä tärkeintä, odotusajan perusteella.

Kuinka vetäytyä Jetoniin

Lottovoitot voidaan käsitellä lottosivustolta Jeton-tilille. Tämä on niin kauan, kun Jeton hyväksytään nostovaihtoehtona ja varat ohjataan tilille, jolla talletus on tehty.

Nostoprosessi

 1. Kirjaudu sisään sivuston tilille ja napsauta POISTA-vaihtoehtoa. Luettelo käytettävissä olevista nostovaihtoehdoista tulee näkyviin.
 2. Valitse Jeton ensisijaiseksi nostovaihtoehdoksi.
 3. Syötä nostettava summa ja haluamasi valuutta seuraavassa vaiheessa.
 4. Suorita kauppa loppuun.

Varojen pitäisi saapua 12–24 tunnissa useimmille lottosivustoille, kunhan varmistus- ja KYC-prosessit ovat valmiit.

Nostoilla, kuten talletuksilla, on rajansa. Operaattori on määrittänyt miniminosto- ja enimmäisnostoarvon. Ne vaihtelevat lottosivustoittain. Mitä tulee Jetoniin, vähimmäisnostoraja on 250 dollaria, kun taas vahvistetuille tileille enimmäisnostoraja on 15 000 dollaria.

Yksi Jetonin hieno ominaisuus on mobiilin nostot. Pelaajat voivat nostaa rahaa myös mobiililaitteella, ei vain mobiiliselaimen kautta, vaan myös mobiilisovelluksilla sekä Android- että iOS-laitteille.

Kuinka tehdä kotiuttaminen Jeton Walletilla
Turvallisuus Jetonissa

Turvallisuus Jetonissa

Mitä tulee tietoturvaan, kaikki Jeton-alustat ovat erittäin suojattuja käyttämällä viimeisintä sotilasluokan salausta. Järjestelmä käyttää tokenointia, joka korvaa kaikki tärkeät korttitiedot tokenoiduilla numeroilla, mikä ei paljasta käyttäjien keskeisiä tietoja.

Salauksen lisäksi Jetonissa on kaksivaiheinen todennus (2FA), joka lisää toisen suojauskerroksen. Jeton on myös maksukorttiteollisuuden (PCI) yhteensopiva.

Yksityisyyden suhteen Jeton Walletilla on avoin tietosuojakäytäntö, joka määrittelee tiedot, joita yritys kerää, kuinka niitä säilytetään ja mikä tärkeintä, miten niitä käytetään.

Turvallisuus Jetonissa
Jetonin asiakastukivaihtoehdot

Jetonin asiakastukivaihtoehdot

Jeton ymmärtää, että asiakas on kuningas, ja siksi sen alustat ovat käyttäjäystävällisiä. Rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen, samoin kuin navigointi. Siellä on myös yksityiskohtainen UKK-osio, jossa on suosituimmat kysymykset ja vastaukset.

Ota selvää, mitä Jetonin asiakkaat kysyvät ja vastaukset. Jetonin käytettävyyden lisäksi yritys tarjoaa asiakastukea useilla eri kanavilla.

Ensimmäinen on live-chat, joka on käytettävissä 24/7. Tämä on loistava ominaisuus, joka tarjoaa käyttäjille apua kahdella tavalla. Ensinnäkin on olemassa tekoäly, joka antaa käyttäjille ehdotuksia heidän haluamansa perusteella. Jos mikään vaihtoehdoista ei riitä, on olemassa live-chat-agentteja, jotka ovat aina valmiita auttamaan käyttäjiä. Käyttäjien on kirjauduttava sisään saadakseen apua live-chat-agentilta.

Toinen kekseliäs vaihtoehto on sähköposti. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä Jeton Wallet -tiimiin sähköpostitse. Ainoa ongelma on, että palaute ei ole välitöntä. Vastauksen saaminen kestää muutaman tunnin.

Yllä olevien asiakastukikanavien lisäksi Jetonin käyttäjät voivat pitää yhteyttä brändiin sosiaalisen median kanavien ja virallisen Jeton-blogin kautta.

Jetonin asiakastukivaihtoehdot
Käärimistä

Käärimistä

Jeton on todellakin yksi niistä parhaat talletustavat lottosivustoilla. Online-maksupalveluntarjoaja tarjoaa nopeat ja turvalliset rahansiirrot riippumatta siitä, tallettavat pelaajat tai nostavat lottosivustoilla.

Käärimistä