Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Payz 2023

EcoPayzia, joka on yksi tunnetuimmista sähköisen lompakon maksutavoista, lottopelaajat voivat käyttää tiliensä rahoittamiseen. Se on joustava maksutapa, joka tukee 54 valuuttaa ja on saatavilla yli 200 maassa ympäri maailmaa. EcoPayz tukee arpajaisten ostamista maissa, joissa online-uhkapelit ovat sallittuja.

Se on PSI-Pay Ltd:n rekisteröity tavaramerkki, ja sillä on pitkä historia verkkomaksualalla vuodesta 2000. Ecopayz myönsi aiemmin ecoCard-nimisen kortin, joka korvattiin äskettäin ecoPayz Mastercardilla. Vaikka kortti on edelleen käytössä, uudet ecoPayzin käyttäjät eivät enää tarvitse EcoCardia lottolipun ostamiseen verkossa.

Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Payz 2023
Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla online-arpajaisissa
Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla online-arpajaisissa

Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla online-arpajaisissa

Ison-Britannian Financial Conduct Authorityn ja Mastercardin kumppanin hallitsemana se on kehittänyt vahvan vastuullisuuden maineen. ecoVirtualcard-maksutapa mahdollistaa käyttäjän lähettää maksuja maailmanlaajuisesti murehtimatta viranomaisten tarkkailusta.

Asiakkaat voivat myös päästä tililleen ecoPayz-sovelluksen kautta, jonka avulla he voivat hallita digitaalisia mobiililompakoitaan. Talletuksista rahansiirtoihin mobiili ecoPayz -sovelluksessa on kaikki työpöytäversion toiminnot. Suurin osa online-arpajaissivustoista hyväksyy suoria ecoPayz-maksuja, mutta jotkut saattavat myös joutua yhdistämään ekokorttinsa luottokorttiin.

EcoPayz on täydellinen maksutapa tilin saldon kasvattamiseen online-arpajaissivusto missä tällainen uhkapeli on laillista. Tilin rahoittamisen tulisi olla nopea ja yksinkertaistettu menettely.

Rahan tallettaminen lottotilille ecoPayzin kautta, pelaajien on noudatettava useita vaiheita. Ensinnäkin asiakkaan tulee rekisteröityä mille tahansa ecoPayz-arpajaisalustalle. Sitten he voivat käyttää tiliään kirjautumalla sisään ja menemällä sitten "kassa"-alueelle. Esitetyistä talletustavoista käyttäjän tulee valita ensisijaiseksi maksutavaksi ecoPayz.

Kun maksutapa on asetettu, pelaajan tulee nyt täyttää haluttu talletussumma ja ecoPayz-tiedot. Joitakin vaadittavia henkilötietoja ovat puhelinnumero, osoite ja asuinmaa. Vahvistuksen jälkeen käyttäjä voi painaa "vahvista"-painiketta lähettääkseen rahat. Heidän lottotilin saldo päivitetään välittömästi, kun tapahtuma on valmis.

Kuinka EcoPayz toimii

ecoPayz MasterCard yhdistetään suoraan vastaavaan eco-tiliin. Tällä tavalla käyttäjällä on helposti käytettävissään varoja online-arpajaisten pelaamiseen. Vaikka digitaalinen ecoCard-lompakko voidaan rahoittaa pankkisiirrolla, sitä ei tarvitse liittää pankkitiliin.

Päivittäinen talletusraja riippuu asiakkaan tasosta. Uudet käyttäjät, jotka ovat juuri avanneet ecoPayz-tilin, sijoitetaan klassiselle tasolle ja siirtyvät hitaasti hopeatasolle. Päivittäinen talletusraja ecoPayz-tilille on 200 euroa klassisella tasolla ja 3 000 euroa hopeatasolla.

Voiko käyttäjä tallettaa matkapuhelimella?

Joo. On mahdollista tallettaa ecoPayz-sovelluksen kautta, jolla on samat ominaisuudet kuin työpöytäversiossa. Sovellusta tukevat sekä Android- että iOS-versiot. Lisäksi käyttäjä voi vierailla verkkosivustolla myös matkapuhelimella aina, kun hän tarvitsee talletuksen.

Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla online-arpajaisissa
Kotiutuksen tekeminen EcoPayzilla

Kotiutuksen tekeminen EcoPayzilla

Lotto-fanit nauttivat lottovoittojensa nostamisesta onnistuneen vedon jälkeen. He voivat nostaa rahaa tililtään ecoPayzin avulla heti, kun he täyttävät nostovaatimukset. Heidän tulee kuitenkin olla tietoisia siitä, että nostoprosessi voi vaihdella verkkoarpajaisten tarjoajasta riippuen. Jotkut sivustot maksavat varoja eco-päätilille, kun taas toiset ecoPayziin Mastercard.

Tätä varten pelaaja kirjautuu ensin lottotililleen. Avattavasta valikosta he valitsevat maksutavaksi ecoPayzin. Lopuksi heidän on syötettävä vaadittu summa ja jatkettava sitten vahvistamista. ecoPayz-maksuihin liittyy pieni maksu, vaikka se on mitätön, ja se voi vaihdella lottosivustoittain.

Mikä on päivittäinen kotiutusraja?

Päivittäinen enimmäisnosto hopeatasolla on 750 euroa ja korkein yhdellä tapahtumalla nostettavissa oleva summa on 250 euroa. Kulta-, platina- ja VIP-tasoilla päivittäinen kotiutusraja nousee 1 500 euroon ja yksi tapahtuma voi koskea jopa 500 euroa. Suurin määrä pankkiautomaateista tehtyjä nostoja, joita asiakas voi tehdä päivittäin, on 10 kertaa kaikilla tilitiloilla.

Mitkä ovat käsittelyajat?

Kotiutusprosessi on yleensä nopea, ja joillakin lottosivustoilla kestää alle päivän, kun taas toisilla voi kestää jopa 3 päivää.

Voiko nostaa matkapuhelimella?

Joo. Rahan nostaminen matkapuhelimella on mahdollista ecoPayz-sovelluksen mukavuuden ansiosta. Asiakkaat voivat myös vierailla ecoPayz-verkkosivustolla siirtääkseen varojaan muille pankkitileille.

Kotiutuksen tekeminen EcoPayzilla
Turvallisuus EcoPayzissa

Turvallisuus EcoPayzissa

Nykypäivän lotonpelaajat ovat alttiina verkossa toimivien huijareiden tai huijareiden haitallisille teoille. Turvallisuustekijän on tultava esille varsinkin, kun kyseessä ovat online-arpajaiset. Jotta lottoharrastajat eivät joutuisi ansaan, heidän on tarkistettava, onko heidän valitsemansa maksutapa Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn hyväksymä.

Rahansiirrot ecoPayzin avulla ovat erittäin turvallisia ja kattavat kaikki tietoturva-aukot, jotka huijarit voivat vaarantaa. Yrityksen painopiste on asiakkaidensa arkaluonteisten tietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden varmistamisessa. Heidän palvelimensa suorittavat kaikki tapahtumat Financial Conduct Authorityn kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti petosten ja rahanpesun estämiseksi.

EcoPayz käyttää 3D Securea (3DS) ympäristökorteissa, mikä mahdollistaa läpinäkyvyyden ja turvallisuuden siirrettäessä rahaa verkkokauppiaille ja muille tileille. Lisäsuojaa tarjoaa kaksivaiheinen vahvistus sen varmistamiseksi, että vain valtuutettu omistaja voi käyttää tiliä.

Kaksivaiheisessa vahvistuksessa asiakas saa tekstiviestin tai koodin puhelinnumeroonsa ja syöttää salasanan henkilöllisyytensä vahvistamiseksi. Tällainen menettely on pakollinen joka kerta, kun käyttäjät käyttävät tilejään. Asiakas joko saa yksilöllisen koodin Google Authenticatorilta tai se lähetetään suoraan puhelimeen.

Turvallisuus EcoPayzissa
EcoPayzin asiakastuen vaihtoehdot arpajaisille

EcoPayzin asiakastuen vaihtoehdot arpajaisille

Asiakkailla on pari tapaa ottaa nopeasti yhteyttä ecoPayz-tukeen, kun he kohtaavat ongelmia. ecoPayzin kotisivulla on yhteydenottolomake, live-chat-ominaisuus ja sähköpostiosoite. Asiakkaita kehotetaan antamaan tilitunnuksensa, jos he haluavat, että heitä käsitellään sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Näitä kahta kanavaa käytettäessä odotetaan vastausta 1-2 päivän kuluessa. ecoPayzin live-chat-ominaisuus on yksinkertaisin ja nopein tapa ottaa yhteyttä online-agentteihin. Tukiedustaja on tavallisesti tavoitettavissa live-chatin kautta muutamassa minuutissa, ja hän on tavoitettavissa 24/7.

Usein kysytyt kysymykset -sivu on avuksi käyttäjille, jotka ovat jumissa ja haluavat saada nopeita vastauksia yleisiin kysymyksiin. Asiakkaita kehotetaan käyttämään live-chat-ominaisuutta tai sähköpostia, jos he kohtaavat ongelmia tililleen kirjautumisessa tai huolissaan tilin turvallisuudesta.

Jos ecoPayz MasterCard katoaa tai varastetaan, on suositeltavaa käsitellä ongelma ecoPayz-virtuaalitilin kautta. Tämä tehdään valitsemalla "ecoCard" vasemmanpuoleisesta valikosta ja napsauttamalla "Peruuta kortti". ecoPayzin yhteystiedot ovat seuraavat:

  • Sähköposti: Customersupport@ecopayz.com
  • Puhelinnumero: soita 08718981012
  • Live-chatia varten sinun on kirjauduttava sisään tilille
EcoPayzin asiakastuen vaihtoehdot arpajaisille