Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät RuPay 2023

Useat lottosivustot ovat sisällyttäneet RuPayn pankkivaihtoehtoihinsa helpottaakseen lottofanien seikkailujen aloittamista. Se toimitetaan luotto-/pankkikorttina, jonka avulla käyttäjät voivat ladata käteistä uudelleen käteistä tehdäkseen helposti arpajaissivustolla verkossa. Vaihtoehtoisesti RuPay-maksut voidaan suorittaa mobiili- tai älykellosovelluksen kautta. Intialaiset vedonlyöjät RuPayn käyttämisen ei pitäisi tuntua hämärältä, ja intialaiset RuPay-arpajaiset ovat tehneet palvelun käyttämisestä erittäin helppoa.

Ennen RuPay-talletuksen tekemistä pelaajan on hankittava Rupay-tili. Helpoin tapa on vierailla virallisella RuPay-sivustolla ja pyytää korttia. Toinen tapa on ottaa yhteyttä RuPayn myöntävään pankkiin ja seurata ohjeita. RuPay-maksukortit ovat saatavilla useimmissa Intian pankeissa, mukaan lukien Bank of Baroda, Punjab National Bank ja State Bank of India. RuPay-pankkikortti liitetään suoraan pankkitiliin, mikä mahdollistaa saumattoman verkkosiirron.

Pelaaminen online-arpajaissivustolla, joka hyväksyy RuPayn, on yksinkertaista. Uusien pelaajien tulee aloittaa jollakin tämän verkkosivun suositelluista sivustoista. Ensimmäinen askel RuPaysta nauttimiseen on tilin avaaminen lottosivustolla verkossa käyttämällä sähköpostiosoitetta, käyttäjätunnusta ja salasanaa. Tilin vahvistamisen jälkeen käyttäjä voi siirtyä omalle tililleen suosikki lottopeli ja lyödä vetoa oikealla rahalla. Kuten useimmat mobiilitalletustavat, RuPay lähettää OPT-koodin turvallisuussyistä.

RuPayn käyttäminen lottotalletuksiin

Helpoin tapa tehdä RuPay-talletus on seuraava:

 • Online-arpajaissivustolla pelaajalla on "Pelaa nyt" -painike, joka johtaa kassan sivulle
 • Pelaajan tulee napsauttaa kassasivulla talletuslinkkiä ja valita RuPay käytettävissä olevista maksutavoista. Sitten he täyttävät summan, joka siirretään RuPay-tililtään lottosivustolle
 • RuPay-korttia käytettäessä maksunkäsittelijä pyytää 16-numeroista numeroa, CVV-koodia ja viimeistä voimassaolopäivää
 • Pelaaja saa kertakäyttöisen salasanan – OPT- tekstiviestillä maksun vahvistamiseksi

RuPay-talletukset ovat ilmaisia ja välittömiä. Ne ovat turvallisia niin kauan kuin vedonlyöjä valitsee lisensoidun ja hyvämaineisen online-arpajaissivuston. Tietääkseen, onnistuiko tapahtuma, pelaaja saa tekstiviestin hänen RuPay-tiliinsä yhdistettyyn matkapuhelinnumeroon. Vaikka talletusrajan asettaa lottosivusto, se riippuu suurelta osin liikkeeseenlaskijapankista. Yleensä monet lottosivustot hyväksyvät kaiken 10 dollarista alkaen.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Kuinka tehdä nosto RuPaylla
Kuinka tehdä nosto RuPaylla

Kuinka tehdä nosto RuPaylla

Useimmat RuPay-sivustot käsittelevät lottovoitot 24–72 tunnin sisällä. Pankista riippuen rahat voivat saapua pelaajan tilille samana päivänä, kun lottojärjestäjä julkaisee ne. Pienet viiveet ovat yleisiä ensimmäistä kertaa loton pelaajille. Pelisääntöjen mukaisesti kaikkien lottosivustojen tulee vahvistaa asiakkaidensa henkilökohtaiset asiakirjat prosessissa, joka tunnetaan nimellä Know Your Customer tai KYC. Tämä on välttämätöntä verkkopetosten ja alaikäisten uhkapelaamisen torjumiseksi. Ei siis pitäisi tulla yllätyksenä, kun sivusto pyytää kansallista henkilötodistusta, ajokorttia tai vastaavaa asiakirjaa. Myöhemmät nostot ovat nopeampia, koska KYC-menettelyä ei toisteta.

Peruuttamisprosessi

On tärkeää huomata, että RuPay-sivustot käsittelevät nostoja käyttämällä maksutapaa varojen tallettamisesta. Sellaisenaan he muistavat yksityiskohdat, kun voittajan on aika nostaa kotiutuksia. RuPayta käyttävät lottovoitot eivät vaadi OTP:tä, mutta ne voidaan käsitellä matkapuhelimilla. Ennen maksun pyytämistä pelaajan tulee varmistaa, että hänen lottotilinsä on saavuttanut vähimmäisnostosaldon ja että hän on täyttänyt kaikki kierrätysehdot. Kotiuttaakseen RuPaylla pelaajien tulee:

 • Kirjaudu heidän online-arpajaistililleen
 • Siirry kassalle ja paina "Saa maksu"- tai Nosto-painiketta
 • Etsi RuPay-logo näytöltä
 • Anna tarvittavat taloudelliset tiedot, kuten puhelinnumero ja osoite
 • Tarkista tiedot ennen kuin napsautat Lähetä
 • Odota rahaa heidän RuPay-kortillaan

Onnistuneen noston tulee näkyä asiakkaan tapahtumahistoriassa. RuPay-nostojen päävaluutta on rupia. Ei nostomaksuja.

Kuinka tehdä nosto RuPaylla
Turvallisuus RuPayssa

Turvallisuus RuPayssa

Kun verkkopetokset suunnittelevat monimutkaisia suunnitelmia verkkopelaajien hyökkäämiseksi, vahvat turvatoimenpiteet ovat ratkaisevan tärkeitä heidän tietojensa suojaamisessa. Onneksi tämän ei pitäisi olla ongelma RuPay-verkon kanssa. Tässä on syy.

RuPay-järjestelmä on uskomattoman turvallinen. Se käyttää 256-bittistä SSL-salausta ja on valtuutettu kaksivaiheisella todennusprosessilla. Ensimmäinen puolustuslinja verkkopetoksia vastaan, kun talletat RuPaylla, on OTP. Yksilöllinen koodi lähetetään rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon. Ilman OTP:tä asiakas ei voi suorittaa tapahtumaansa online-arpajaissivustolla.

RuPay noudattaa Intian National Payments Corporationin asettamia tiukkoja tietosuojastandardeja. Tämän pitäisi antaa pelaajille mielenrauhaa, koska heidän luottamukselliset tiedot on varattu suojatuille palvelimille. Palvelimen maksimaalisen suojauksen saavuttamiseksi RuPay-sivustot käyttävät suojausta, eli yhdistelmää edistyneitä turvahakkeja käyttöjärjestelmien ja palvelinohjelmistojen haavoittuvuuksia vastaan. Yleisiä palvelinten karkaisumenetelmiä ovat tietojen salaus, virustorjunta- ja palomuurien asentaminen, käyttöjärjestelmien säännöllinen päivitys ja ei-toivottujen kolmansien osapuolien sovellusten poistaminen.

Samoin RuPay-arpajaissivustot ovat turvallisia, koska ne hyödyntävät lähes samoja suojausprotokollia. Lisäksi ne testataan säännöllisesti turvallisuussyistä. Erittäin turvallisten lottosivustojen ominaisuuksia ovat sertifioinnit, pelilisenssit ja vahvat tietoturvakerrokset, kuten SSL.

Turvallisuus RuPayssa
RuPay-asiakastukivaihtoehdot

RuPay-asiakastukivaihtoehdot

Usein RuPay-asiakkaat eivät voi tehdä talletuksia tarvittaessa pelaa online-lottoa. Jotkut ovat raportoineet hylätyistä tapahtumista ja maksuvirheistä käyttäessään RuPay-korttiaan. Ei ole syytä paniikkiin, kun tällaisia ongelmia ilmenee, koska RuPayn asiakastuki on valmis tarjoamaan ratkaisuja. On tiedettävä, missä heihin voi ottaa yhteyttä. Tässä on helpoimmat tavat ottaa yhteyttä RuPay-asiakkaiden edustajiin:

 • Personal Digital Assistant: Tämä on online-chatbox, joka sijaitsee RuPayn yhteystietosivun oikeassa alakulmassa. Automaattinen toiminto vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin, kuten Internet-botti. On tilaa kirjoittaa tietty kysely. Virtuaaliassistenttia käytettäessä voi valita englannin tai hindin.
 • Puhelin: RuPay-korttien takana on erilaisia maksuttomia auttavia puhelimia. Nämä sopivat paremmin hätäpalveluihin, kuten kortin varkauksiin tai katoamiseen
 • Vierailevat pankin konttorissa: Jos asiakkaat eivät tavoita RuPay-asiakkaiden edustajaa, on parasta mennä myöntävän pankin konttoriin lisäapua varten.
RuPay-asiakastukivaihtoehdot