Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Trustly 2023

Trustly on yksi parhaista verkkomaksutavoista, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa palveluista ilman pankkikorttia tai mobiilisovellusta. Sen perusti vuonna 2008 Tukholmassa ruotsalainen fintech-yritys Trustly Group. Aluksi sitä kutsuttiin InstantBankiksi. Nykyään yritys tekee yhteistyötä yli 6 300 rahoituslaitoksen kanssa, ja sen asiakaskunta on noin 525 miljoonaa. Avoin pankkijärjestelmä helpottaa siirtoja muiden verkkokauppiaiden, kuten PayPalin, eToron, AliPayn, eBayn, Dellin, GoFundMen ja Wisen, kanssa. Trustlya käytetään yleisesti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Itsenäisten valtioiden yhteisön alueella (IVY).

Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Trustly 2023
Flag

Parhaat kasinot

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
 • VIP-klubin alennus
 • Monikielinen
 • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Show less...Näytä lisää
Show less...
Näytä lisää

  LotteryWorld, lisenssinumero 153264, on Curacaon lain alainen julkinen osakeyhtiö. Se helpottaa arpajaisten ostamista verkossa. LotteryWorld on perustettu Curacaolle, ja sen kotipaikka on Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Kuinka tehdä talletus Trustlylla
  Kuinka tehdä talletus Trustlylla

  Kuinka tehdä talletus Trustlylla

  Trustly saavutti miljardi kuluttajaa vuonna 2019 ja laajensi palvelunsa Kanadaan ja Australiaan vuonna 2020. Trustlyn mekanismi tapahtuu reaaliajassa ja välittömästi. Mobiililaitteiden helppokäyttöisyytensä ansiosta Trustly on täydellinen asiointiin pelisivustoilla ja online-arpajaisissa. Rajat ylittävät maksut ovat myös mahdollisia pelatessasi ulkomailla lottosivustolla.

  Asiakkaiden ei tarvitse rekisteröidä tiliä Trustlyyn voidakseen käyttää sitä online-arpajaissivustolla tai toisella kauppiaalla. Niin kauan kuin se näkyy talletusmenetelmien joukossa, vedonlyöjät voivat siirtää varoja poistumatta online-arpajaissivusto. Joillakin alustoilla se voi näkyä InstantBankina, mutta palvelu on sama. Ennen Trustlyn käyttöä loton pelaajien tulee varmistaa, toimiiko heidän pankkinsa Trustlyn kanssa.

  Kaikki suuret pankit Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Espanjassa tukevat Trustly-tapahtumia. Rahat tulevat suoraan pankkitililtä, kun se on yhdistetty Trustlyyn. Sitä ei siis pidä sekoittaa verkkopankkitiliin. Palvelu tarjoaa lisäturvaa suoralle pankkisiirrolle.

  On hyvä tarkistaa online-arpajaisista mahdolliset maksut, joita voidaan soveltaa käytettäessä tätä tapahtumatapaa. Trustly ei veloita verkkomaksuista mitään. Toinen huomioitava tekijä on minimitalletusraja. Kun kaikki on selvää, loton pelaajien tulee noudattaa näitä ohjeita suorittaakseen Trustly-talletuksen.

  1. Valitse lottopeli ja napsauta pelata
  2. Avaa talletusikkuna kassa/maksusivulla
  3. Täytä talletuksen summa
  4. Valitse pankkipalveluksi Trustly
  5. Uusi kassaikkuna tulee näkyviin
  6. Kirjaudu sisään verkkopankkitilillesi
  7. Vahvista pankkitililtä vähennettävä summa

  Vahvistuksen jälkeen varat siirtyvät lottosivustolle välittömästi. Yksi Trustlyn eduista on verkkopetosten minimoiminen. Sekä vedonlyöjien että loton tarjoajien turvallisuus on optimaalinen.

  Kuinka tehdä talletus Trustlylla
  Kuinka tehdä nosto Trustlylla

  Kuinka tehdä nosto Trustlylla

  Arpajaisten voittaminen ei voisi olla helpompaa Trustlylla. Prosessi on yhtä yksinkertaista kuin tallettaminen niin kauan kuin asiakas on suorittanut KYC:nsä lottopaikalla. Tässä on perusvaiheet nostoon Trustlylla.

  1. Menet kassa-osioon ja napsautat nostot/maksut
  2. Syötä nostettava summa
  3. Napsauta Trustlyä (se on automaattinen valinta, jos sitä käytettiin talletuksessa)
  4. Pankkipalveluntarjoajan valinta
  5. Uusi sivu tulee näkyviin
  6. Kirjautuminen pankkitunnuksilla
  7. Vahvistaa tapahtuma ja odottaa hyväksyntää online-arpajaisten tarjoajalta

  Trustlyn kautta pyydetyt lottomaksut käsitellään yhdestä kahteen arkipäivässä. Toisinaan varojen saapuminen pelaajan pankkitilille voi kestää kauemmin, koska monilla rahoituslaitoksilla on säilytysaika, joka auttaa hillitsemään verkkopetoksia. Ennen kotiutusta pelaajien on täytettävä kaikki kierrätysvaatimukset.

  Kun on aika lunastaa palkinto online-arpajaissivustolta, voittajan tulee käyttää oikeaa nimeä. Jotkut lottosivustot vaativat laillisen henkilöllisyyden tai saman nimen lottolipussa. Hyvämaineiset sivustot varmistavat, että voitot maksetaan laillisille omistajille. On syytä huomata, että voittoliput ovat voimassa tietyn ajan, joten on tärkeää lukea lottosivuston ehdot verkossa.

  Kuinka tehdä nosto Trustlylla
  Turvallisuus Trustlyssa

  Turvallisuus Trustlyssa

  Trustly-järjestelmän taustalla on samat korkealuokkaiset tietoturvastandardit kuin pankit. Niiden varmennustekniikat on suunniteltu lieventämään yleisiä kyberturvallisuusongelmia. Lisäksi Trustlya säätelee Ruotsin finanssivalvontaviranomainen; Näin asiakkaat voivat luottaa heidän palveluunsa turvallisiin asioihin.

  Kun kirjaudut sisään pankkitunnuksilla, Trustly tarjoaa Secure Socket Layer (SSL) -yhteyden suojaamaan yhteyttä selaimeen. On helpompi tietää, onko SSL-salaus aktiivinen, koska se näkyy verkko-osoitteessa HTTPS:nä.

  Monet vedonlyöjät ovat huolissaan petosriskeistä pelatessaan online-lottoa. Mutta Trustlylla tällaiset uhkaukset eivät vaikuta pelaajiin. Koska järjestelmä ei tallenna pankkitietoja, yksikään hakkeri ei pääse käsiksi pelaajan arkaluontoisiin tietoihin. Trustly vaatii asiakkaalta tekstiviestillä lähetetyn käyttäjätunnuksen, salasanan ja suojaustunnuksen.

  Nämä tunnistetiedot ovat vain tilin omistajan tiedossa, joten hakkerin on vaikea arvata niitä. 3-D Securen (3DS) ja vahvan salauksen lisäksi lottofanit voivat pelata turvallisesti verkossa.

  3D Secure sisältää 2-vaiheisen todennuksen jokaisessa lottosivuston maksussa. 3D on lyhenne kolmesta toimialueesta - pankista, verkkokauppiasta ja 3DS-alustasta. Maksuja ei voida käsitellä ilman tilinhaltijan hyväksyntää. Tästä syystä asiakkaiden on annettava PIN-koodi vahvistaakseen varojen siirron.

  Turvallisuus Trustlyssa
  Luotettavat asiakastuen vaihtoehdot

  Luotettavat asiakastuen vaihtoehdot

  Trustly on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta tukea pitääkseen heidät tyytyväisinä. Tämä on tärkeä näkökohta verkkomaksutavat. Jokainen, jolla on ongelmia maksun käsittelyssä, voi ottaa yhteyttä Trustlyyn kahdella tavalla:

  • Puhelin
  • Yhteydenottolomake 'Ota yhteyttä' -sivulla

  Trustly-puhelinlinjat toimivat 9-12 tunnin CET välillä. Siellä on ainutlaatuinen linja asiakkaille eri maista, kuten Isosta-Britanniasta ja Ruotsista. Jos tarvitset apua asioinnissa, on parasta kirjoittaa tiedot yhteydenottolomakkeeseen. He kysyvät sellaisia tietoja kuin koko nimi, sähköpostiosoite, viitetunnus, aihe ja tarkka kysely.

  Tietystä tapahtumasta tiedustellessa on ehdottomasti lähetettävä maksutosite jpeg-, pdf- tai png-muodossa. Tällaiset yksityiskohdat auttavat saamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakaspalvelun edustajilta.

  Luotettavat asiakastuen vaihtoehdot