Asiantuntijoiden mielipiteet Bingosta vs. arpajaiset

Uutiset

2022-07-12

Viime aikoina vedonlyöjien keskuudessa on puhuttu paljon bingosta ja lotoista. Hurinan aiheuttaa pääasiassa pelaajien tarve löytää sopivin vaihtoehto voittomahdollisuuksien, voittosumman, pelin saatavuuden ja useiden muiden tekijöiden perusteella. Useat asiantuntijat ovat esittäneet aiheesta, ja tämä kirjoitus kaappaa joitain heidän "mielipiteistään" aiheesta. Ensin on kuitenkin hyvä kurkistaa kahteen peliin.

Asiantuntijoiden mielipiteet Bingosta vs. arpajaiset

Bingo

Bingosta on useita versioita, joista lähes kaikissa käytetään samoja peliperiaatteita. Tämä sisältö keskittyy kuitenkin bingon amerikkalaiseen versioon. Bingo on korttipeli, joka perustuu puhtaasti tuuriin. Pelaajat aloittavat ostamalla satunnaisia numeroita sisältäviä kortteja. Sitten he yrittävät sovittaa isäntänsä soittamat numerot korteissa oleviin numeroihin. Pelaaja voittaa jättipotin saamalla täyskäden, mikä tarkoittaa, että kaikki hänen korttinsa numerot vastaavat isäntänsä soittamia numeroita.

Arpajaiset

Arpajaiset eroavat bingosta siinä, että vedonlyöjät pelaavat peliä ostamalla liput tiettyyn arpajaiseen. Jokaisella lipulla on koodi tai sarjanumero, joka tekee siitä ainutlaatuisen ja tunnistettavissa olevan. Pelaajien on sitten valittava onnennumeronsa jokaista lippua varten. Vetäjä voittaa jättipotin, jos kaikki valitut numerot vastaavat arvonnan tulosten numeroita. Useimmissa arpajaisissa on yleensä palkintoja muutaman numeron puuttumisesta.

Mitkä ovat tärkeimmät erot: Asiantuntijan lausunto

Palkinnot

Useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että palkintorahat ovat tärkein ero näiden kahden pelin välillä. Yleensä arpajaisten tiedetään jakavan huomattavasti suurempia palkintoja kuin bingossa. Syynä tähän on, että lottopelaajien määrä ylittää selvästi bingopelaajien määrän. Lotossa on enemmän pelaajia, koska heitä on helpompi pelata. Myös lottoja on vähemmän kuin bingopelejä, joissa on huippu online-arpajaissivustot sijoitussivustojen esittely. Vähemmän lottoja tarkoittaa, että useampi pelaaja pelaa samaa lottoa, mikä kasvattaa jättipottia nopeammin. Suuri ostettujen lippujen määrä myötävaikuttaa korkeampiin palkintorahoihin.

Taajuus

Toinen merkittävä ero on vetojen tiheys. Arpajaisia tapahtuu yleensä harvemmin, ja useimmat niistä arvostavat vain kerran tai kahdesti viikossa. Toisaalta suurin osa bingopeleistä pelataan päivittäin, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat voittaa jättipotin milloin tahansa. Jotkut asiantuntijat uskovat, että korkea taajuus on vedonlyöjille edullinen, koska he voivat pelata useammin, mikä tarkoittaa lisääntyneitä voittomahdollisuuksia kestoa kohden.

Kertoimet

Yksi asia, jonka lähes kaikki asiantuntijat pitävät merkittävänä erona lottojen ja bingon välillä, on kertoimet. Lottovoiton todennäköisyys on melko pieni. Tämä koskee jopa toisen tai kolmannen tason palkintoja, jotka yleensä vain kourallinen voittaa joissakin arvonnoissa. Lotto koosta riippuen voittomahdollisuudet voivat olla yksi miljoonasta, elleivät huonommat.

Todennäköisyys voittaa jättipotti online-bingossa on myös pieni, mutta se ei ole samanlainen kuin lotossa. Lisäksi vedonlyöjät voivat silti voittaa pienempiä palkintosummia yhdistämällä vain yhden rivin. Voittokertoimet riippuvat pelaajien määrästä, mutta ne ovat aina paremmat kuin lotossa.

Useita muita eroja, jotka saattavat vaikuttaa pelaajien päätöksiin pelata peliä, ovat numeron valintaprosessi, sosiaalinen vuorovaikutus, palkintoluokat ja lippujen hinnat.

Lopulliset ajatukset

Asiantuntijoiden mielipiteet osoittavat, että pelaajilla on paremmat mahdollisuudet voittaa bingossa, mutta he voivat voittaa huomattavasti suurempia palkintoja lotossa. Arpajaiset ovat paljon suositumpia kuin bingo, ja tilanteen odotetaan kestävän vieläkin pidempään houkuttelevien jättipottimäärien vuoksi. Pelin valinta riippuu kuitenkin pelaajan mieltymyksistä.

Tuoreimmat uutiset

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023
2023-05-09

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet
Pelaa
TheLotter
TheLotter:Kuukauden raaputusarvat!