Euroopan arvostetuimmat arpajaiset

Uutiset

2022-08-02

Euroopassa on erilaisia jännittäviä arpajaisia. Kaikki voivat osallistua näihin eurooppalaisiin jättipotteihin, joissa on joitain maailman suurimmista ja näyttävimmistä arvonnoista.

Euroopan arvostetuimmat arpajaiset

Kansainväliset lottopelit

Näitä pelejä löytyy useista mantereen maista. Palkinnot ovat yleensä suuria kilpailijoiden suuren määrän vuoksi. EuroMillions ja EuroJackpot ovat nyt mantereen ainoita kansainvälisiä lottoja.

Kansallinen lotto

Näitä lippuja voi ostaa vain niitä myyvien maiden rajojen sisällä. Yksi Euroopan vanhimmista lotoista, La Primitiva, on espanjalaisten suosikki jättipottivapaan mallinsa ansiosta.

Lisäksi Puolalainen Mini Lotto tarjoaa päivittäisiä arvontoja ja edullisia lippuja.

Arpajaiset, superarvonnat ja erikoisarvonnat Euroopassa

Nämä kolme arvontaa auttavat pelaajia voittamaan lisäpalkinnon.

Arpajaiset

Arpajaiset järjestetään samanaikaisesti pääarvonnan kanssa. Ne tarjoavat pelaajille lisämahdollisuuden voittaa ilman, että numerot täsmäävät. Espanjan EuroMillions El Million ja Itävallan EuroMillions ÖsterreichBonus ovat kaksi Euroopan suurimmat arpajaiset.

Superdraws

EuroMillions Superdraws ovat arpajaisia, jotka tapahtuvat useita kertoja vuodessa. Tavallinen jättipottipalkinto on korotettu 130 miljoonaan dollariin.

Erikoisarvonnat

Ainutlaatuisia arvontoja järjestetään suurten lomien, kuten uudenvuoden, joulun ja paikallisten tapahtumien, kuten itsenäisyyspäivän, aikana. Näitä ovat usein lisääntyneet jättipotit, arpajaiset tai ylimääräiset arvonnat.

Joka pääsiäinen Italiassa järjestetään paljon odotettu Pasqua-arpajais. 100 onnekasta pelaajaa voi voittaa huikean 100 000 dollarin arvontapalkinnon pelatessaan SuperEnalottoa. Perjantaina 13. päivänä French Loto tuplaa jättipottinsa 13 miljoonaan dollariin ja lisää arvonnan.

Euroopan suurimmat lottojättipotit

Seitsemällä oikealla numerolla EuroMillions tarjoaa suurimmat mannermaiset jättipottivoitot. Tyypillisesti palkinto alkaa noin 17 miljoonasta dollarista. Palkinto on jo saavuttanut korkeimman 220 miljoonan dollarin. Nykyinen palkintokatto on kuitenkin 230 miljoonaa dollaria. Jos palkintopotti saavuttaa ylärajan, palkintoa korotetaan 10 miljoonalla dollarilla 250 miljoonaan dollariin.

Vuonna 2004 alkanut lotto sisältää yhdeksän eurooppalaiset maat. Arvonta suoritetaan Pariisissa viikoittain tiistaina ja perjantaina klo 20.45 CET

The SuperEnalotto on Euroopan merkittävin kansallinen lotto. Elokuussa 2019 maksettiin ennätys 209 miljoonaa dollaria. Palkinto oli yli 18 kuukauden ajan merkittävin eurooppalainen lottopalkinto.

EuroJackpot on monikansallinen lotto, joka alkoi vuonna 2012. Pelaajia 18 maasta ovat oikeutettuja osallistumaan. Viikoittainen jättipotti voi olla jopa 120 miljoonaa dollaria. Arvonta suoritetaan joka tiistai ja perjantai klo 19.00 GMT Helsingissä.

Euroopan lottovoittajat

Yli seitsemän miljoonaa voittolippua on saanut yli 105 miljoonaa dollaria lottopalkintoina. Lokakuussa 2021 onnekas online-pelaaja Kaakkois-Euroopasta voitti 41,3 miljoonan dollarin EuroMillions-palkinnon.

Ostettuaan kolmirivisen EuroMillions-merkinnän heinäkuussa 2019 eteläkorealainen lottopelaaja HSL voitti miljonäärien tekevän El Millón -arpajaispalkinnon. Pelaaja ei ollut ainoastaan Lotteryn ensimmäinen El Millón -arvontaan, vaan se oli myös heidän ensimmäinen merkittävä lottovoittonsa.

Pelattuaan vain muutaman kuukauden verkossa, SK, moskovalainen kuljettaja, voitti 824 000 dollarin Austria Lotto -palkinnon helmikuussa 2016.

UKK

Millä eurooppalaisilla lotoilla on parhaat voittokertoimet?
Pienemmillä arpajaisilla on paras todennäköisyys kapeampien arvausvälien ja palkintojen vuoksi. Pelaajat voivat osallistua Puolan Mini Lottoon, Italian SuperEnalottoon tai Austria Lottoon.

Verotetaanko lottovoittoja Euroopassa?
Lottovoitot voivat olla verovapaita joissakin Euroopan maissa, mutta niitä voidaan verottaa toisissa. Pelaajien tulee aina saada neuvoja kotimaansa veroasiantuntijalta.

Onko ulkomaalaisten mahdollista pelata eurooppalaista lottoa verkossa?
Mitä tahansa eurooppalaista online-arpajaista voi pelata mistä päin maailmaa tahansa. Osallistuakseen maanosan upeisiin arvontoihin pelaajien ei tarvitse olla Euroopan kansalaisia tai edes fyysisesti läsnä Euroopassa.

Mikä on tehokkain tapa voittaa parhaat online-arpajaiset Euroopassa?
Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin lottovoitto. Lotto on ensimmäinen askel kohti eurooppalaista lottovoittajaa.

Tuoreimmat uutiset

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023
2023-05-09

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet
Pelaa
TheLotter
TheLotter:Kuukauden raaputusarvat!