Kaikki lotosta Bonuskoodit vuonna 2023

Lottobonuskoodi on merkkijono, yleensä numeroita ja kirjaimia, jotka liittyvät kyseiseen bonukseen. Esimerkiksi lottosivusto, joka tarjoaa 50 dollaria talletusbonus uusille pelaajille voi antaa koodin LOTTO50 tai vastaavan avaimen. Koodia on käytettävä, kun talletat varoja lottosivustolle, jotta voit avata ilmaisen 50 dollarin. Lottosivusto päättää, tarvitaanko koodi bonuksen avaamiseen vai ei.

Jotkut sivustot antavat kuponkikoodeja lisätäkseen hauskan elementin bonuksen lunastamiseen. Useimmissa tapauksissa talletusvapaat bonukset eivät vaadi kampanjakoodia.

Yksi yleisimmin tarjotuista bonuksista on ottelubonus, joka tulee prosenttiosuutena alkuperäisestä talletuksesta, esim. 50%. Jos pelaaja tallettaa 300 dollaria, lottosivusto antaa 150 dollaria lisää panostamista varten.

Toinen suosittu bonuskoodi on suosittele ystävä -tarjouskoodi. Bonuksen määrä voi vaihdella ja vaatii pelaajalta suositusrekisteröinnin lunastaakseen palkinnon. Ajoittain online-arpajaiset julkaisevat erikoistarjouksia, kuten viikoittaisia latausbonuksia, jotka ovat ajallisesti rajoitettuja tai turnauksen kautta.

Kaikki lotosta Bonuskoodit vuonna 2023
Flag

Luettelo Lotto :stä, jossa on Bonuskoodit

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

Kuinka käyttää lottobonuskoodeja

Kuinka käyttää lottobonuskoodeja

Bonuskoodit voivat antaa ilmaisen sisäänpääsyn arvontaan. Ne ovat joitain helpoimmista tavoista aloittaa lottopelien pelaaminen. Koska bonuskoodi sisältää ilmaista rahaa, pelaajien on avattava tili, jolle he voivat tallettaa ilmaista rahaa. Tässä on tyypillinen prosessi, jota tarvitaan kääntämiseen online-lotobonus oikeaksi rahaksi.

 1. Hanki bonuskoodi myöntävältä sivustolta ja napsauta linkkiä.
 2. Rekisteröi lottotili, jossa on tiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja asuinmaa.
 3. Käytä bonuskoodia ja paina lähetä-painiketta.
 4. Arpajaissivusto lähettää sähköpostin, jossa vahvistetaan juuri avattu lottotili.
Kuinka käyttää lottobonuskoodeja
Miten lottobonuskoodit toimivat?

Miten lottobonuskoodit toimivat?

Ilmoittautuessaan parhaiden bonuskoodien arpajaisiin lottopelaaja syöttää yleensä haluamansa tarjouksen kuponkikoodin. Ellei sivustolla toisin mainita, voit syöttää niin monta bonuskoodia kuin mahdollista.

Jokainen tarjous on kuitenkin täytettävä pyydetyn tilauksen mukaisesti. Lottosivustot seuraavat sitten eniten syötettyjä koodeja, jotta he voivat tietää tarjouksen, joka houkuttelee pelaajia enemmän, ja siten parantaa heidän markkinointikampanjoitaan.

Tavalliset pelaajat voivat myös käyttää bonuskoodeja kierrätysbonuksiin. Toinen bonuskoodilla varustetuista lotoista saatava palkinto on uskollisuus- tai VIP-ohjelma. Se parantaa pelaajien kokemusta pisteillä, jotka voidaan vaihtaa rahaksi, ilmaisilla vedoilla ja erikoisheroilla. Jotkut uskollisuusbonukset rajoittuvat tiettyihin peleihin, mutta niihin liittyy rajoituksia vain väärinkäytösten välttämiseksi.

Miten lottobonuskoodit toimivat?
Online-arpajaiset bonuskoodeilla

Online-arpajaiset bonuskoodeilla

Ihmiset ympäri maailmaa näkevät arpajaiset eri tavalla tämän vuoksi online-arpajaiset. Maantieteellisistä rajoista riippumatta vedonlyöjät voivat osallistua kansainvälisiin arpajaisiin ostamatta paperilippuja. Yleensä on olemassa kahden tyyppisiä arpajaisia, joita pelaajat voivat ostaa verkosta ja napata joitain bonuskoodeja.

Concierge-palvelun liput

Ennen online-lottojen tuloa maat rajoittivat ulkomaisten pelaajien osallistumista lotoihin kansalliset arpajaiset. Onneksi internet mahdollistaa lottolippujen ostamisen concierge-palveluiden kautta.

Tämä on ohjelma, joka ostaa ja pitää hallussaan arpalippuja ensisijaiselta palveluntarjoajalta ja jakaa niitä kiinnostuneille pelaajille. Voittajia kohdellaan samalla tavalla kuin he olisivat pelanneet henkilökohtaisesti. Jotkin concierge-palvelun liput sisältävät käsittelymaksun, kun taas toiset ottavat pienen osan voitoista.

Syndikaatit ja niputtavat liput

Arpajaiset ovat luonnostaan riskialttiita, koska voittojen todennäköisyys voi olla hyvin pieni. Tässä asiassa pelaajat kokoontuvat ostamaan yhteislippuja, joita pidetään syndikaatteina tai nippuina. Tässä järjestelyssä osallistujilla on yhtä suuri osuus voitoista. Yleensä ryhmä ostaa enemmän lippuja kuin yksittäiset pelaajat; siten heidän voittopotentiaalinsa on suurempi.

Tämä lähestymistapa auttaa vähentämään käteissummaa, joka jokaisen pelaajan on maksettava. Perinteisesti ystävät ja perheet muodostaisivat syndikaatteja. Mutta nykyään vieraat, jotka muodostavat yhteyden Internetin kautta, voivat tehdä saman ja silti hyödyntää lottobonuskoodeja. Lottosyndikaatit ja -paketit ovat saatavilla kuukausitilauksilla tai kertaostoksilla.

Online-arpajaiset bonuskoodeilla
Bonuskoodien käyttöehtojen ymmärtäminen

Bonuskoodien käyttöehtojen ymmärtäminen

Nostaakseen sovitut talletukset tai bonusrahat lottotililtä pelaajan on kierrätettävä se useita kertoja. Jos bonuskoodin kierrätysvaatimus on 20x, vaaditaan 3 000 dollarin kokonaispanos 150 dollarin bonuksen muuntamiseen nostettavaksi käteiseksi. Vaikka bonusraha on aktiivinen tilillä, saaja ei voi poistaa sitä ennen kuin se on käyttänyt vedonlyöntiin.

Ehdot ja ehdot vaihtelevat suuresti, eivätkä ne välttämättä koske kaikkia pelejä. Pelaajien tulee lukea tiedot huolellisesti ennen lottolipun ostamista verkossa. Bonuskoodit pyrkivät tehostamaan uhkapelaamista, joten se ei ole helppo tapa ansaita rahaa.

Tyypillinen bonuskoodin kierrätysvaatimus on aikaraja. Esimerkiksi Michigan iLottery -bonuskoodi vanhenee 24 tunnissa. Toinen rajoitus koskee vetäytymistä. Jotkut lotot estävät pelaajia lunastamasta voittojaan tietyillä bonuskoodeilla, kunnes tietty aika on kulunut tai kunnes he tehdä toinen talletus.

Nämä rajoitukset antavat pelaajille kiireellisyyden tunteen, mikä on hyödyllistä online-arpajaisissa. Ne myös vähentävät häikäilemättömien pelaajien bonuskoodien väärinkäyttöä. Ikäraja varmistaa, että vain lailliset osallistujat voivat osallistua arpajaisiin.

Bonuskoodien käyttöehtojen ymmärtäminen
Mitkä lotot tarjoavat bonuskoodeja?

Mitkä lotot tarjoavat bonuskoodeja?

Internet on paras paikka päästä suosituimpiin bonuskoodiarpajaisiin. Seuraavissa arpajaisissa on tarjouskoodeja online-pelaajille tänään.

PA iLottery bonuskoodi

Pennsylvania iLotteryn bonuskoodi vuonna 2022 on PLAY20. Sivustolla on joitain merkittäviä arpajaisia Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä uudet pelaajat voivat saada 20 dollaria ilmaiseksi rekisteröitymisen ja PLAY20-koodin käyttämisen jälkeen. Lisäksi ensimmäinen talletus on oikeutettu 100 % matchbonukseen, jonka enimmäismäärä on 500 dollaria.

Mitkä lotot tarjoavat bonuskoodeja?
PA iLottery bonuskoodit

PA iLottery bonuskoodit

Kiinnostuneet voivat lunastaa tarjouksen näillä yksinkertaisilla vaiheilla.

 1. Napsauta PA iLottery -bonuspainiketta paljastaaksesi koodin.
 2. Linkki ohjaa pelaajan rekisteröintisivulle.
 3. Rekisteröidy antamalla sähköpostiosoite, nimi, kotiosoite, sukupuoli, syntymäaika ja kaksi turvakysymystä.
 4. Lisää koodi PLAY20 bonuskoodisegmenttiin (kirjainkoolla on merkitystä).
 5. Siirry maksusivulle ja talleta mitä tahansa 10 dollarista ylöspäin.
 6. Ensimmäinen talletus on sovitettu dollareista dollareista enintään 500 dollariin.

PA-lotossa on 10-kertainen kierrätysehto talletukselle ja bonusrahalle.

PA iLottery tarjoaa VIP Players Clubin, joka antaa pelaajille mahdollisuuden napata lisää kuponkikoodeja, lahjoituksia, räätälöityjä vinkkejä ja eksklusiivisia tarjouksia. Klubiin liittyminen on ilmaista PA Lotteryn kotisivulla olevan kuvakkeen kautta.

Alusta toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi 5 dollarilla pelaamaan pelejä ilmaiseksi. Päivittäiset tarjoukset kaikille jäsenille sisältävät 20 % käteispalautusbonuksen ja välittömät voitot toisen mahdollisuuden arvonnoista. Vain 18 vuotta täyttäneet voivat pelata Pennsylvania iLotterya.

PA iLottery bonuskoodit
Multi lotto bonuskoodit

Multi lotto bonuskoodit

Multi Lotto -alustalla on yli 50 online-arpajaista, joiden jättipotti on yli miljoona dollaria. Multi Lotto lottobonuskoodit ovat saatavilla rekisteröityessäsi alustalle. Pelaajat voivat ostaa liput muutamassa sekunnissa.

Jokainen bonuskoodi antaa pääsyn ainutlaatuisiin tarjouksiin, joten on erittäin tärkeää tarkistaa päivitykset Multi Lotto -sivustolta. Tämän postauksen aikoihin bonuskoodi tarjoaa 100 % talletuksen aina 50 euroon asti. Koskee myös uusia pelaajia.

Rekisteröityessään Multi Lottoon pelaajien on täytettävä henkilökohtaiset tiedot, kuten sähköpostiosoite, koko nimi, syntymäaika, puhelinnumero, nykyinen maa ja kaupunki. Salasanan luomisen jälkeen pelaaja voi lunastaa bonuksen seuraavilla vaiheilla.

 1. Siirry kohtaan Oma tili.
 2. Lisää talletussumma sopivalla maksutavalla.
 3. Syötä bonuskoodi sopivaan kenttään.
 4. Hyväksy ehdot rastittamalla valittu ruutu.
 5. Viimeistele prosessi napsauttamalla lähetyspainiketta.

Tilin tulee olla valmis talletussummalla ja bonusrahalla kierrätystä varten.

Multi lotto bonuskoodit
Mega Millions bonuskoodit

Mega Millions bonuskoodit

Mega Millionsia pelataan 44 Yhdysvaltain osavaltiossa jackpot-palkinnoilla alkaen 40 miljoonasta dollarista. Historian korkein jättipotti, joka arvottiin 30. maaliskuuta 2012, oli huikeat 656 miljoonaa dollaria. Mega Millionin ensimmäinen arvonta tapahtui vuonna 2002, ja monet pelaajat ovat voittaneet jättipotin sen jälkeen.

Yhdysvalloissa on useita valtuutettuja jälleenmyyjiä, jotka myyvät Mega Millions -lippuja, mutta helpoin tapa ostaa on alueellisten verkkosivustojen kautta, jotka on lueteltu pääsivustolla. Pelaajat voivat esimerkiksi tarkistaa bonuskoodit ja pelata peliä Michiganissa, Illinoisissa ja Kentucky Lotteriesissa. Lippujen hinnat alkavat jo 2 dollarista, ja voiton todennäköisyys on yksi 24:stä.

Vaikka bonuskoodi ei ole pakollinen osallistuaksesi Mega Millions -arvontaan, on hyvä pysyä ajan tasalla kaikista uutisista. Toistaiseksi ei ole tarjouskoodeja. Pelin säännöt ovat yksinkertaiset:

 • Valitse viisi numeroa yhdestä 75:een
 • Valitse ylimääräinen numero yhdestä 15:een
 • Odota arvontaa

Mega Millions -arvonnat suoritetaan kahdesti viikossa (tiistaisin ja perjantaisin).

Mega Millions bonuskoodit
EuroLotto bonuskoodi

EuroLotto bonuskoodi

Euro Lotto on suurin päivittäinen loton jättipotti Euroopassa. Sen monen miljoonan euron palkinto houkuttelee monet käyttäjät kokeilemaan onneaan verkossa. Pelaajat voivat valita raaputusarpoja, kuten Lucky Triple, Silver Streak ja Gold Rush. Mutta miten Euro Lotto -bonuskoodi muuttuu palkinnoksi?

Pelaajien tarvitsee vain luoda tili täyttämällä rekisteröintilomake. Henkilötietojen antamisen lisäksi vedonlyöjien on syötettävä asiaankuuluva Euro Lotto -setelikoodi. Nykyinen koodi antaa pääsyn 100% talletusbonukseen, jonka enimmäiskatto on 100 €. Minimi talletus on 20 €.

Niiden, jotka keräävät Euro Lotto bonuskoodin kolmannen osapuolen linkistä, ei tarvitse laittaa koodia talletussivulle. Rekisteröityään linkin kautta he voivat jatkaa vetoa. Arpalipun hinta on 2 euroa ja se vaatii asiakkaan valitsemaan kaksi kirjainta ja viisi numeroa. Arvonta suoritetaan joka päivä klo 20, ja voittajat näkyvät Euro Lotto -verkkosivuilla.

On huomattava, että edes bonuskoodilla et voi voittaa Euro Lotto jättipottia ennen kuin on tehnyt talletuksen. Maksun käsittelyyn on monia tapoja, mukaan lukien MasterCard, Visa, pankkisiirto ja Skrill.

EuroLotto bonuskoodi
Kuinka olla vastuullinen lottopelaaja

Kuinka olla vastuullinen lottopelaaja

Vastuullinen vedonlyönti on avainasemassa sekä vedonlyöjille että heidän perheilleen. Vastuullisuus tarkoittaa lottomekanismin ymmärtämistä ja panosten hallintaa, jotta vältytään vahingoittamasta henkilökohtaista taloutta, itsetuntoa, ihmissuhteita ja työtä.

Uhkapeliongelman merkkejä ovat uhkapelaamisen laajuuden piilottaminen läheisiltä, laskujen maksamatta jättäminen lottolipun oston kustannuksella, yhteisön kritiikki ja liian paljon pelaamisen takia katkenneet ihmissuhteet.

Onneksi apua on saatavilla niille, joilla on peliongelmia. Vihjelinjat ovat avoinna 24/7 ja ne ovat luottamuksellisia, joten ei ole syytä ujostella yhteydenottoa.

Parhaat vinkit vastuulliseen pelaamiseen arpajaisissa

 • Itsekielto: Kaikkien, joilla on uhkapeliongelmia, tulisi pysyä poissa lottoväylistä, sekä online- että offline-tilassa.
 • Dollalarajan asettaminen: Liiallisen pelaamisen estämiseksi jokaisen lotonpelaajan on asetettava tietty budjetti taloudellisten kykyjensä mukaan. Tämä auttaa välttämään rahan menettämisen, kun ensimmäinen summa on jo mennyt. Lottomenoja tulee pitää viihdekuluina eikä investoinneina.
 • Ei lottoa lainalla: Vedonlyönti lainarahalla on helpoin tapa päästä velkakiertoon.
 • Aikaraja: On väärin pelata ilman syytä tai aina, kun tylsyys iskee. Lottopelien pelaamisessa on hyvä olla tarkoituksellinen luomalla tietty aikataulu.
 • Ei uhkapelaamista vaikutuksen alaisena: Alkoholi ja huumeet heikentävät harkintakykyä ja voivat saada ihmisen rikkomaan ennalta määrätyt rajansa.
Kuinka olla vastuullinen lottopelaaja