Kaikki aiheesta Lottojäsenyys vuonna 2023/2024

Tämä on malli, jossa pelaaja rekisteröityy jäseneksi sen sijaan, että ostaisi lipun lottopalveluntarjoajalta. Lottojäsenyyteen liittyessä vaaditaan henkilötietoja. Nämä vaihtelevat lotosta toiseen. Jäsenyyttä tarjoavat joko arpajaiset itse, esim. The Lott Australia tai lippujen jälleenmyyjät, kuten Netlotto.

Lottojäsenyydet on jaettu eri luokkiin. On tavallisia jäsenyyksiä ja etujäsenyyksiä. Eri palveluntarjoajilla on eri nimet luokille (premium, kulta, platina, hopea, pronssi jne.). Pelaajan maksama summa määrittää luokat, ja odotetusti korkeammilla luokilla on enemmän etuja.

Näitä ei pidä sekoittaa arpajaisten itsensä muodostamiin jäsenyyksiin. Esimerkiksi Multi-State Lottery Association (MUSL) on lottojäsenyys, johon kuuluu 34 lottoa Yhdysvaltojen eri osavaltioista. World Lottery Association (WLA) pyrkii kokoamaan arpajaisia eri puolilta maailmaa vastauksena online-arpajaisten pelaamisen lisääntymiseen.

Toinen hyvä tapa tehdä yhteistyötä muiden kanssa voittaaksesi lotossa kuluttamatta koko omaisuuttasi on liittyä arpajaisten syndikaattiin.

Mitä Lottojäsenyydet ovat?Kannattaako Lottojäseneksi liittyä?Parhaat lottojäsenyydet 2023/2024UKK
Lottojäsenyyden edut
2023-01-03

Lottojäsenyyden edut

Lottovoitto on pohjimmiltaan onnenkysymys. Vetäjät voivat kuitenkin tehdä useita asioita parantaakseen voittomahdollisuuksiaan tai lisätäkseen potentiaalista voittosummaa merkittävästi. Ja useimpien asiantuntijoiden mukaan lottojäsenyyden saaminen on yksi parhaista ja tehokkaimmista liikkeistä.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Kannattaako Lottojäseneksi liittyä?

Kannattaako Lottojäseneksi liittyä?

Lottojäsenyys antaa pelaajalle monella tapaa enemmän etuja kuin satunnainen pelaaminen. Sen lyhyt puoli on, että kannattaa olla lottojäsen. On kuitenkin tärkeää esittää edut ja vasta-argumentit, jotta jokainen online-lottopelaaja voi tehdä tietoisen valinnan.

Lottojäseneksi liittymisen edut

Arpajaisissa jäsenyyteen liittymisen etuja ovat jäsenten palveleminen lainkäyttöalueensa ulkopuolella, sertifiointi, vertailu ja tuki. Tässä artikkelissa käsitellään kuitenkin yksittäisten lotonpelaajien etuja.

Lippuja ostettaessa etusija

Vaikka arpajaiset eivät todennäköisesti lopu kesken, on aikoja, jolloin lottosivustot hukkuvat valtavan liikenteen vuoksi. Tämä on yleistä, kun jättipotit ovat suuria ja vedot ovat lähellä. Lottojäsenenä pelaaja on etusijalla tällaisina aikoina. He voivat ostaa lippuja vaihtoehtoisten kanavien kautta, kuten ottamalla yhteyttä suoraan loton asiakastukeen.

Lottojäsenyydellä pelaaja saa myös ilmaislahjoja, kuten alennuksia ja lippulahjoja. Mitä suurempi jäsenmäärä, sitä todennäköisemmin ja suuremmat palkinnot. Lottojäsenyys asettaa jäsenet kirjaimellisesti pelijonon etupuolelle.

Apua voittojen seurannassa

Pelaaminen lottosivustolla verkossa aiheuttaa usein pelaajille turhautumista voittoja lunastaessaan. Lotojäsenyyden ansiosta pelaaja on hyvin suojattu tältä ongelmalta. Rekisteröitymisen yhteydessä annettujen tietojen avulla arpajaiset automatisoivat suurimman osan voittojen lähetyksestä.

Jäsenen tarvitsee vain ilmoittaa arvontaan ja ryhtyä prosessiin. Jäsenyys on tässä suhteessa vieläkin hyödyllisempi pelattaessa ulkomaisessa verkkoarpajaisessa. Kun monet ihmiset voittavat ulkomailla pelatussa lotossa, he eivät ole hyvin perehtyneet voittojen lunastusprosessiin ja -lakeihin. Jäsenarpajaiset tekevät tästä prosessista sujuvan.

Tietopankki

Arpajaiset lähettävät jäsenilleen säännöllisesti päivityksiä tulevista tapahtumista, joita heidän tulisi hyödyntää. Tiedot, kuten arvontapäivämäärät ja jättipottien korotukset, saavat jäsenet ennen kuin ne ovat suuren yleisön saatavilla. Uutiskirjeet antavat alan asiantuntijoilta tietoa, joka voi auttaa tekemään parempia lottoliikettä.

Osallistu arvontaan

Jotkut arpajaiset kutsuvat osan jäsenistään olemaan fyysisesti paikalla arvonnan aikana. Koska yksi tavoite pelaa lottoa on pitää hauskaa, tällainen kutsu on suuri etu. Se asettaa jäsenen parrasvaloihin kaikkien arvontaa seuraavien edessä ja joskus mukana tulee lahjoja.

Pelaa lottoa passiivisesti

Jotkut jäsenyydet antavat pelaajille mahdollisuuden ennakkorekisteröidä lippuja tuleviin arpajaisiin. Maksut vähennetään jäsenen lompakosta ja lähetetään automaattisesti, kun arpajaiset alkavat. Tämä auttaa varmistamaan, etteivät muutoin sitoutuneet jäsenet jää paitsi suurimmista arpajaisista.

Kannattaako Lottojäseneksi liittyä?
Parhaat lottojäsenyydet 2023/2024

Parhaat lottojäsenyydet 2023/2024

Pelaajan tarpeet määräävät "parhaan" lottojäsenyyden. Asiat, kuten lippujen ennakkorekisteröinti, ulkomailla pelaaminen ja palkinnot määrittävät sopivuuden. Vuoden 2021 parhaisiin lottojäsenyyksiin ympäri maailmaa kuuluvat:

  • Players' Club Georgia: Tämä amerikkalainen lottojäsenyys tarjoaa jäsenilleen etuja, kuten voittamattomien lippujen palaamisen toisen mahdollisuuden arvontoihin. Se kannustaa online-arpajaisiin ja lupaa välittömiä maksuja jopa 600 dollariin. Jäsenet kutsutaan myös eksklusiivisiin tapahtumiin.
  • Lott: Lott on yksi Australian parhaista jäsenyydestä, jonka avulla pelaajat pääsevät arpajaisiin eri puolilla osavaltiota ja ulkomailla. Myös ulkomailla asuvat voivat ostaa Lott-jäsenyyden.
  • St Johnin joulukoti ja elämäntyyli: Tässä Australian jäsenyydessä on vain jäsenille tarkoitettu arvonta tavallisen viikoittaisen arvonnan lisäksi. Se on suunniteltu levittämään joulutunnelmaa kaikille jäsenille.
  • New Jerseyn lotto: Tämä on ilmainen jäsenyys, joka tarjoaa jäsenille päivittäisiä päivityksiä, jättipottihälytyksiä, toisen mahdollisuuden arvontoja, tarjouksia ja paljon muuta.
  • Katharine House Hospice -arpajaiset: Tämä lotto tarjoaa neljännesvuosittaiset, puolivuosittaiset ja vuosittaiset jäsenyydet. Se järjestää 1 dollarin arpajaisia viikossa tukeakseen saattohoitoa yhteisön hoidossa. Hyvä jäsenyys on tarkoitettu hyväntekeväisyydestä kiinnostuneille.
  • DC-arpajaiset: Tämä Washingtonissa sijaitseva lottojäsensivusto on maailman johtava sivusto, joka on saatavilla yli viidellä kielellä (englanti, kiina, amhara, ranska, espanja, vietnami ja korea). Sen avulla pelaajat voivat nostaa jopa 5000 dollaria välittömästi myyntipisteistään.
Parhaat lottojäsenyydet 2023/2024
UKK

UKK

Kannattaako lottojäsenyyteen liittyä?

Joo. On monia etuja, kuten promootiot, kutsut, toisen mahdollisuuden arvonnat, jäsenarvonnat ja verkkoarpajaisten tehostaminen ulkomaisissa arpajaisissa.

Lasketaanko lottojäsenyydestä?

Jotkut jäsenyydet ovat ilmaisia, kun taas toiset ovat maksullisia. Joissakin arpajaisissa on jäsentasoja - pronssi, hopea, kulta, VIP, VVIP, platina jne. - erilaisilla eduilla.

Voinko ostaa lottojäsenyyden kotimaani ulkopuolelta?

Kyllä, jotkin verkkosivustot, kuten DC-arpajaiset, ovat maailmanlaajuisia ja niitä voi käyttää mistä tahansa, edellyttäen, että arpajaiset ovat sallittuja alueellasi. Monet ovat saatavilla eri kielillä.

Kuinka saan lottojäsenyyden?

Jäsenyyden saa ilmoittautumalla halutulle lottosivustolle tai vierailemalla heidän fyysisissä tiloissaan. Joissain tapauksissa peritään jäsenmaksu.

Mikä on paras lottojäsenyys?

Sopivin lottojäsenyys riippuu siitä, mitä pelaaja haluaa siitä hyötyä, esim. toisen mahdollisuuden, ennakkoliput jne.

Voinko peruuttaa lottojäsenyyden?

Kyllä, useimmat arpajaiset antavat jäsenille mahdollisuuden peruuttaa jäsenyytensä halutessaan, usein ilman seuraamuksia. Tietyn jäsenyyden ehtojen lukeminen on kuitenkin erittäin tärkeää ennen liittymistä.

UKK