Turvallisia maksuratkaisuja verkkoarpajaisten pelaajille vuonna 2024

Jos etsit erinomaista online-arpajaissivustoa, olet todennäköisesti kysynyt itseltäsi: "Ovatko käytettävissä olevat maksutavat turvallisia?" Laajan Internet-maksutapojen valikoiman ansiosta lottovoitot ovat tulleet helpommin saavutettaviksi kuin koskaan.

Tarvitset vain löytää laillisen lottosivuston verkosta, tehdä talletuksen, ostaa arpajaiset ja valita numerosi. Jos ne vastaavat arvontanumeroita, lottopalkinto on sinun. Joissakin arpajaisissa voit saada pienempiä palkintoja, jos numerosi vastaavat tiettyjä jättipotin numeroita. E-lompakoista MasterCardiin ja Visaan on monia tapoja kotiuttaa lottovoittosi huippusivustoilta. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää turvallisista maksutavoista.

Klarna

Yhtenä markkinoiden innovatiivisimmista rahoituspalveluista laskutettu Klarna tuo osta nyt, maksa myöhemmin -suunnitelmat verkko-ostajille ja tarjoaa talletusten käsittelyn verkkotileille. Suuret yritykset, kuten Footlocker, Sephora ja Macy's, tarjoavat vaihtoehdon kuluttajille. Kilpailijoidensa tavoin Klarna tarjoaa lyhytaikaisia lainoja kassalla.

Näytä lisää
Trustly

Trustly on yksi parhaista verkkomaksutavoista, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa palveluista ilman pankkikorttia tai mobiilisovellusta. Sen perusti vuonna 2008 Tukholmassa ruotsalainen fintech-yritys Trustly Group. Aluksi sitä kutsuttiin InstantBankiksi. Nykyään yritys tekee yhteistyötä yli 6 300 rahoituslaitoksen kanssa, ja sen asiakaskunta on noin 525 miljoonaa. Avoin pankkijärjestelmä helpottaa siirtoja muiden verkkokauppiaiden, kuten PayPalin, eToron, AliPayn, eBayn, Dellin, GoFundMen ja Wisen, kanssa. Trustlya käytetään yleisesti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Itsenäisten valtioiden yhteisön alueella (IVY).

Näytä lisää
MasterCard

MasterCard on monikansallinen rahoituspalveluyritys, jolla on globaali asiakaskunta. Se on tällä hetkellä maailman toiseksi suurin e-maksukorttiyhtiö. Yritys ei kuitenkaan myönnä korttejaan suoraan käyttäjille, vaan rahoituslaitoksille, jotka sitten myöntävät ne asiakkailleen heidän puolestaan. MasterCard voi olla joko debit- tai luottokortti.

Näytä lisää
Neteller

Useimmilla online-panijaajilla on Neteller ensisijaisten maksutapojen luettelossa. Tämä maksutapa houkuttelee sen helppokäyttöisyyttä. Neteller on brittiläisen Paysafe Groupin omistuksessa ja toiminnassa. Se perustettiin jo vuonna 1999. Vuoteen 2000 asti se alkoi kuitenkin käsitellä online-uhkapelimaksuja, mukaan lukien arpajaiset.

Näytä lisää
PaysafeCard

Paysafecard, ennakkoon maksettu verkkomaksutapa, juontaa juurensa vuonna 2000, jolloin Wienistä, Itävallasta, kotoisin oleva yrittäjäryhmä perusti sen. Julkaisemisesta lähtien se tekee verkkomaksuista helpompaa kuin käteisen käytön. Ajan myötä useat yritykset, kuten Skrill, ovat ostaneet sen vuonna 2013. Kaksi vuotta myöhemmin Optimal Payments Group otti Skrillin haltuunsa ja nimettiin uudelleen Paysafe Groupiksi. Yrityksellä on Ison-Britannian Financial Conduct Authority (FCA) -lisenssi ja se toimii yhteistyössä maailmankuulun Mastercardin kanssa.

Näytä lisää
MuchBetter

MuchBetter on yksi suosituimmista online-arpajaisten käyttämistä maksutavoista. Se toimii e-lompakkona, jonka avulla käyttäjät voivat vastaanottaa rahaa ja suorittaa maksuja verkossa. Yritys on perustettu vuonna 2016 tarjoamaan entistä tehokkaampia ja tehokkaampia palveluita. Kolmen ensimmäisen toimintavuoden aikana se oli jo voittanut useita palkintoja. Näitä olivat mm Palvelut Rising Star EGR Awardsissa B2B 2018, paras startup-innovaatio MPE Awards 2019 -tapahtumassa, ja Vuoden mobiilimaksuratkaisu SBC Awards 2019 -tapahtumassa, muiden joukossa.

Näytä lisää
PayPal

PayPal on yksi turvallisimmista ja nopeimmista verkkomaksutavoista. Sen hyväksyvät useat online-arpajaiset, kuten Megarush ja Crazy Lotto. Viisitoista vuotta sitten perustettu PayPal on yksi tehokkaimmista sähköisistä lompakoista, ja sillä on miljoonia rekisteröityjä käyttäjiä maailmanlaajuisesti. Pelaajat voivat käyttää PayPalia lottolippujen ostamiseen, vetojen asettamiseen, talletusten ja nostojen tekemiseen. PayPal-tilin avaaminen on myös melko helppoa.

Näytä lisää
Apple Pay

Apple Payta käytetään uhkapeliteollisuudessa, erityisesti lottolippuja verkosta ostavien pelaajien keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa erottuvia etuja perinteiseen kasinoon verrattuna maksutavat. Tällaisia ovat nopeat tapahtuman käsittelyajat, taattu yksityisyys ja huipputurvallisuusominaisuudet. Kävijät voivat myös seurata tapahtumahistoriaansa melko helposti Apple Paylla.

Näytä lisää

American Express

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Turvalliset maksutavat

Turvalliset maksutavat tarjoavat turvalliset tavat tallettaa ja nostaa online-arpajaissivustolla. Jos kuitenkin olet lottopelaaja, tarvitset varmuuden siitä, että kassalla ei ole petoksen vaaraa. Seuraavat ominaisuudet auttavat minimoimaan arpajaisten maksutapojen haavoittuvuuden.

SSL-protokolla

SSL on lyhenne sanoista Secure Socket Layer, salausprotokolla sivuston suojaamiseen. Parhaat lottosivustot niillä on SSL-varmenteita, ja niiden URL-osoitteet alkavat HTTPS:llä HTTP:n sijaan. Huomaat myös riippulukkokuvakkeen URL-osoitteen vieressä. SSL-salauksen ansiosta taloustietosi ovat turvassa, kun pelaat online-arpajaisia.

PCI DSS -yhteensopivuus

Maksukorttiteollisuus eli PCI on sääntelyelin, joka valvoo sähköisten tapahtumien turvallisuusstandardeja. DSS tarkoittaa tietoturvastandardeja. Kaikkien luottokorttimaksuja helpottavien lottoyritysten tulee noudattaa PCI-ohjeita.

3D-todennus

Tämä ominaisuus hillitsee vilpillistä toimintaa korttimaksun aikana. 3D-suojatun todennuksen avulla maksupalveluntarjoaja hallitsee henkilöllisyyden vahvistusprosessia. Oletetaan, että käytät Visaa käteisen tallettamiseen arpajaissivustolle verkossa. Visa käsittelee pin-koodipyynnöt ja biometriset vahvistukset. Näin varmistetaan, että vain todellinen kortinhaltija voi ostaa lottolippuja Visa-kortilla.

Osoitteen vahvistuspalvelu (AVS)

AVS käyttää sivustolle antamaasi laskutusosoitetta maksutapasi vahvistamiseen. AVS varmistaa, että tämä osoite vastaa pankkitililläsi tai luottokortillasi olevaa osoitetta.

Muita turvatoimia ovat päivitetty käyttöjärjestelmä ja tokenointi, joka korvaa luottamukselliset tiedot satunnaisilla merkeillä.

Pankkitavan valinta

Parhaat lottosivustot tarjoavat runsaasti talletus- ja kotiutustapoja. Huomaa, että jotkut vaihtoehdot ovat vain talletuksia varten. Useimmissa tapauksissa lottosivusto antaa kuitenkin pelaajille mahdollisuuden nostaa rahaa valitsemallaan talletusmenetelmällä. Lue ehdot ennen ensimmäisen maksutapahtuman tekemistä. Kun päätät vaihtoehtojen välillä, ota huomioon seuraavat tekijät.

 • Turvallisuus: Turvallinen maksujen käsittely on välttämätöntä tietomurtojen ja taloudellisten menetysten välttämiseksi. Pysy ajan tasalla ymmärtämällä maksupalveluntarjoajan käyttöön ottamat turvatoimenpiteet.
 • Siirtonopeus: Koska haluat rahoittaa lottotilisi välittömästi, aloita tutkimalla, kuinka kauan rahoituksen tarjoajalla menee varojen vapauttamiseen. Valitse avuksesi menetelmä, joka helpottaa lottovoittojen nopeampaa maksamista.
 • Transaktiomaksut: Useimmat talletukset online-arpajaisissa ovat ilmaisia, mutta voit veloittaa voittojen nostamisesta tietyillä tavoilla. On parasta valita maksutapa, jolla on alhaisimmat maksut voittomarginaalin kasvattamiseksi. Lottovoittolaskurin avulla voit nähdä, kuinka paljon sinua veloitetaan nostamisesta.
 • Petosten torjunta: On viisasta käyttää tapahtumatapaa, joka havaitsee epäilyttävät verkkotoiminnot. Sinun pitäisi pystyä rajoittamaan, kuinka paljon voit käyttää online-arpajaisiin.
 • Paikallinen lainkäyttövalta: Eri osavaltioissa on erilaiset taloushallinnon säädöt verkkoarpajaisissa. Varmista, että lottolipun ostaminen on paikallisten lakien mukainen.
 • Vaihtokurssi: Jotkut vaihtoehdot rajoittuvat tiettyihin alueisiin ja valuuttoihin. Tällaisia menetelmiä käytettäessä rahasi muunnetaan maailmanlaajuisesti hyväksytyksi valuutaksi, ja vaihdosta saatetaan periä maksu.
 • Pankkirajat: Yleensä lottosivusto määrittää talletus- ja kotiutusrajat. Jotkin sähköiset maksujärjestelmät ovat kuitenkin asettanut rajoituksia verkkokulutukselle. Usein sinun on otettava yhteyttä pankkipalveluun tämän rajoituksen poistamiseksi.
 • Mutta se on otettu käyttöön turvallisuussyistä. Muista vahvistaa pankkitapasi päivittäinen enimmäisnostoraja lottosivustolla, jotta et riko ehtoja. Paras vaihtoehto mahdollistaa pienemmät kotiutukset, joten sinun ei tarvitse odottaa liian kauan nauttiaksesi palkinnostasi.
 • Maksutavan bonus: Saatat olla oikeutettu erikoisbonukseen talletustavasta riippuen. Kaikki sähköiset lompakot, pankit ja kortit eivät ole oikeutettuja tähän erikoistarjoukseen. Yksi tämän bonuksen houkuttelevista vaihtoehdoista on Bitcoin. Ennen kuin aloitat loton pelaamisen verkossa, siirry kampanjasivulle ja lue bonuskäytännöt.
 • Mobiili sopeutuvuus: Salliiko verkkokauppias maksutapahtumat matkapuhelimella? Suurin osa online-arpajaissivustoista on nykyään mobiilioptimoituja. Varmista, että rahoituspalveluntarjoajallasi on mukautuva kassakokemus erilaisiin mobiilikäyttöjärjestelmiin ja -verkkoihin.

Kuinka tehdä talletus lotossa

Sinun tulee olla rekisteröitynyt pelaaja tehdäksesi talletuksen ja maksaaksesi online-arvontaan. Jokaisella sivustolla on luettelo pankkimenetelmistä. Esimerkkejä ovat PayPal, Visa, ACH sähköinen shekki, MasterCard, Discover Credit Card, WebCash, PayNearMe, PA Lottery Play+ jne. Rahoita lottotiliäsi noudattamalla näitä ohjeita:

 • Kirjaudu sisään arpajaistilillesi sähköpostiosoitteellasi/käyttäjänimelläsi ja salasanallasi
 • Siirry kassa-osioon ja valitse Maksu/talletus
 • Valitse käytettävissä olevasta luettelosta haluamasi talletustapa
 • Syötä summa, jolla haluat rahoittaa tiliä
 • Vahvista henkilöllisyytesi noudattamalla näytön ohjeita

Online-arpajaissivustot käyttävät nykyaikaisia salaustekniikoita pitämään sinut nimettömänä tehdessäsi talletuksen. Sinulle taataan taloustietojen yksityisyys ja turvallisuus. Seuraavaksi haluat ostaa liput osallistuaksesi arvontaan. Tässä on noudatettavat vaiheet.

 • Ensimmäisen ostoksesi kohdalla muista suorittaa rekisteröinti loppuun ja valita maksuvaihtoehto yllä korostetuissa vaiheissa
 • Valitse haluamasi lotto
 • Täytä ostettavat liput ja pelivaihtoehdot (satunnaiset numerot)
 • Napsauta toistopainiketta ja valitse, kuinka paljon haluat käyttää
 • Vahvista lipun osto ja odota vahvistusviestiä

Jos tapahtuma ei suju, kokeile toista maksutapaa. Kun käytät PayPalia, varmista, että se on linkitetty pankkitiliin luotto- tai maksukortin sijaan. Muut palveluntarjoajat, kuten PA Lottery Play+, antavat sinun muodostaa yhteyden pankkitiliisi, luotto- ja maksukorttiisi.

PayPalin käyttö lottoa pelatessa

PayPal on yksi luotettavimmista sähköisistä lompakoista välittömien talletusten tekemiseen arpajaissivustoilla. Se on arvostettu kaikkialla maailmassa ja tarjoaa nopeita lottovoittoja. Tietoturva on PayPalin käytön merkittävin etu online-arpajaissivustolla.

Yrityksellä on pitkä historia turvallisista verkkotapahtumista, jotka on tuettu päästä päähän -salauksella ja kaksivaiheisella todennuksella. Kassalla tietojasi ei koskaan jaeta kenellekään paitsi PayPalille. Useimmissa PayPalin hyväksyvissä online-arpajaisissa on tervetulotarjous uusille pelaajille. Mutta se on hyvä tarkistaa ennen bonuksen lunastamista.

Kuinka tehdä talletus PayPalin kautta

Varojen tallettaminen lottosivustolle PayPal-saldolla on yksinkertaista. Se voi kestää kauemmin kuin pankkikortti, koska PayPal on välittäjäkauppapalvelu. Se tulee pankkitilisi ja arpajaissivuston väliin. Mutta prosessi seuraa näitä yksinkertaisia vaiheita:

 • Valitse kassan kojelaudassa PayPal talletuksia varten
 • Syötä summa, jonka haluat tallettaa
 • Uusi ikkuna avautuu, jossa sinun on kirjauduttava sisään PayPal-tilillesi
 • Rahat siirretään välittömästi, joten voit aloittaa loton pelaamisen

Kuinka kotiuttaa lottovoitot PayPalin kautta

Arpajaissivusto haluaa sinun nostavan talletuksen valitsemallasi maksutavalla. Jos valitset PayPalin, sinulla ei ole ongelmia voittojesi nostamisessa. Tässä on menettely.

 • Mene kotiutusosioon ja pyydä maksua
 • Napsauta PayPalia (se on ensimmäinen vaihtoehto)
 • Anna kirjautumistietosi ja salasanasi
 • Lottotarjoaja vahvistaa pyynnön
 • Vastaanota varoja PayPal-tilillesi 12–24 tunnin kuluttua

Kun sinulla on rahaa PayPal-tililläsi, voit käyttää sitä tavaroiden ja palveluiden ostamiseen verkosta tai nostamiseen pankkitilillesi. Sinulta voidaan veloittaa maksu varojen siirtämisestä pankkiin.

Kuinka tehdä nosto

Onnittelut lottovoitosta! Ennen kuin nostat palkinnon, varmista, että sivusto on vahvistanut henkilöllisyytesi. Kirjaudu tilillesi ja noudata alla olevia ohjeita.

 • Paina tilivalikossa "Nosta varoja" tai vastaavaa painiketta
 • Aloita prosessi napsauttamalla pankkitiliä tai e-lompakkoa, jolle haluat nostaa
 • Jos olet jo antanut haluamasi maksutavan, se näkyy avattavassa luettelossa
 • Syötä lottovoitot, jotka haluat lunastaa, ja täytä kaikki vaaditut tiedot
 • Napsauta Lähetä jatkaaksesi prosessia
 • Saat nostopyynnön vahvistavan viestin

Huomioi kotiutusrajat ennen kotiutusta. Osana petostentorjuntaa sinun on toimitettava joitakin asiakirjoja ensimmäisen nostopyynnön yhteydessä. Tällä varmistetaan, että rahat siirretään oikein ja laillisesti.

Voit todistaa henkilöllisyytesi viranomaisen myöntämällä henkilöllisyystodistuksella, passilla tai ajokortilla. Voit toimittaa osoitteen todisteeksi voimassa olevan sähkölaskun, mutta se ei saa olla kolmea kuukautta vanhempi.

Kun maksua käsitellään, se näkyy odottavana pyyntönä lottotililläsi. Hyväksynnän jälkeen se siirretään tapahtumahistoriaan. Jos kohtaat haasteita prosessissa tai haluat kysyä jotain, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Yleensä et voi nostaa summaa, joka ylittää talletuksesi. Tämä on rahanpesun vastaisten käytäntöjen mukainen.

Jotkut online-arpajaiset tarjoavat lottosovelluksia, jotka voit ladata älypuhelimeesi. Peruuttamisprosessi on sama. Keskimäärin sekä tietokoneella että sovelluksilla tehdyissä nostoissa voi kestää kahdesta viiteen arkipäivää, ennen kuin se saapuu pankkitilillesi.

Parhaat lottomaksutavat

Ihmiset pelaavat lottoja, koska haluavat voittaa rahaa. Nopea ja turvallinen maksuprosessi on äärimmäisen tärkeää. Rahoitusalan viimeisimmän kehityksen myötä lukuisia arpajaisten maksutapoja on syntynyt. Ymmärrämme, että sellaisen valitseminen ei ole helppoa, koska niillä on omat etunsa ja haittapuolensa.

Kuinka arvioimme ja tarkastelemme maksuvaihtoehtoja

Ennen kuin esittelemme pankkimenetelmän sivustollamme, tarkistamme sen perusteellisesti ja arvioimme sen alakohtaisen tietämyksemme ja pelaajakokemuksemme perusteella. Suositeltujen menetelmiemme on täytettävä tietyt kriteerit.

 • On oltava laajalti saatavilla ja hyväksytty kaikkialla
 • Pitäisi taata turvallisuus ja luottamuksellisuus
 • Pitäisi olla suosittu panostajien keskuudessa
 • On oltava vahvat salausstandardit tietomurtojen estämiseksi
 • Tarvitsee luotettavan asiakastuen

Hyvämaineiset lottoorganisaatiot hyväksyvät talletukset ja maksavat voitot laiminlyömättä. Jotkut sivustot tarjoavat parempia kaupankäyntitapoja kuin toiset. Kohokohdissamme luetellaan vain ne, joilla on korkeat myyntivaltit.

Huippupalveluntarjoajat toteuttavat turvatoimenpiteitä, jotka takaavat taloudellisten ja henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden. Hyvä esimerkki on 128-bittinen salaus, joka koodaa tiedot pitääkseen rahasi turvassa hakkereilta. Tässä on joitain turvallisimmista vaihtoehdoista online-arpajaisten pelaamiseen.

Visa

Visa on yksi menestyneimmistä verkoista jolla on maailmanlaajuinen kattavuus, joka on ihanteellinen online-lottolippujen maksamiseen. Yhtiö ylläpitää erinomaista mainetta turvallisuuden alalla. Ei ole yllätys, että lähes kaikki arpajaiset hyväksyvät Visa-luottokortit talletuksiin ja kotiutuksiin.

Yritys tunnetaan tiukoista toimistaan epäilyttävää toimintaa vastaan, joten sinun tulee tuntea olosi turvalliseksi sen käytössä. Visalla voit tallettaa suhteellisen suuria summia omalle lottotilillesi. Toisaalta kaikki arpajaiset eivät salli nostoja Visa-luottokorteilla. Tarkista pienellä painettu teksti ennen maksun käsittelyä.

MasterCard

MasterCard kilpailee Visan kanssa luottokorttien turvallisuudesta ja turvallisuudesta. Monet lottosivustot hyväksyvät sen, ja valittavana on useita huippukortteja, riippuen myöntäneestä pankistasi. Tietosi pysyvät luottamuksellisina, joten sinun ei pitäisi olla huolissasi petoksista. Sinulla on myös ylellisyys tehdä suuria talletuksia lottotilillesi. Joskus korttityypistä riippuen voidaan periä maksuja.

Skrill

Tämä on Englannissa toimiva maksutapa, joka on ollut käytössä viimeiset kaksi vuosikymmentä. Sitä käytetään yleisesti Isossa-Britanniassa, mutta se on onnistunut saamaan kansainvälisen asiakaskunnan.

Skrill veloittaa pieniä talletus- ja kotiutusmaksuja. Talletukset ovat välittömiä, kun taas kotiutukset voivat kestää jopa kaksi päivää. Tietosi ovat turvassa, koska Skrill ei luovuta niitä kolmansille osapuolille. Monet loton pelaajat rakastavat sitä, koska se mahdollistaa välittömän pääsyn pankkiinsa Internetin kautta.

Lisäksi voit käyttää 40 eri valuuttaa yli 200 maasta. Toisin kuin joissakin online-kauppiaspalveluissa, Skrillillä on hyvämaineinen asiakastukijärjestelmä, jossa voit kysyä mitä tahansa live-chatin kautta milloin tahansa. Ainoa rajoitus on, että kaikki arpajaiset eivät hyväksy Skrill-maksuja.

Pankkisiirto

Melkein kaikki online-arpajaiset hyväksyvät suorat pankkisiirrot. Pankistasi riippuen voit maksaa transaktiomaksun. Käsittelyaika voi kestää yhdestä viiteen arkipäivää. Innokkaat pelaajat eivät pidä liian pitkästä odottamisesta, ja siksi useimmat heistä pitävät enemmän e-lompakoista kuin pankkisiirroista.

Jälleen useimmat pankit eivät hyväksy rahapelitoiminnasta tulevia pyyntöjä. Tämä voi olla ongelma, jos olet valinnut uuden lottosivuston, jonka mainetta ei tunneta.

Vastuullista pelaamista

Muista, että lottoarvonnat ovat satunnaisia ja jokaisella ostamallasi lipulla on yhtäläiset mahdollisuudet voittaa. Jackpotit jaetaan joka viikko, ja palkinnot kasvavat antaakseen pelaajille suuremman mahdollisen tuoton.

Ihannetapauksessa voit ostaa lisää lippuja kasvattaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Mutta vastuullisena lottopelaajana sinun tulee asettaa kulutusraja ja pysyä siinä. Online-arpajaissyndikaattiin liittyminen voi myös auttaa tässä tapauksessa.

Muita vinkkejä, jotka auttavat sinua pelaamaan vastuullisesti:

 • Älä koskaan ota lainaa pelataksesi lottoa verkossa
 • Ota se mieluummin vapaa-ajana kuin tulonlähteenä
 • Vältä tappion jahtaamista
 • Älä pelaa, kun olet liian innostunut tai masentunut
 • Käytä vastuullisen pelaamisen resursseja
 • Hae ammattiapua, jos epäilet, että sinulla on peliriippuvuus
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen