AusLotto: Mielenkiintoinen lottohistoria

Uutiset

2022-06-28

Lottokertomuksella on pitkä ja juhlittu tarina Australiassa. Siitä huolimatta 12-vuotias AusLottoGroupin aikakausi on vasta äskettäin alkanut. ALGMO-hallintajärjestelmän suunnittelu on fiksua Lotto-pelaajia ajatellen. AusLottoGroup-jäsenyys tarjoaa ainutlaatuisen raportoinnin, henkilökohtaisen tukipalvelun ja suosituksia. Jäsenyys takaa myös voitot ja maksut muun muassa lottopelaajille maailmanlaajuisesti.

AusLotto: Mielenkiintoinen lottohistoria

australialainen Lotto Group ylläpitää ALGMO-hallintajärjestelmää ja sillä on kaupallinen toimipiste Commonwealth Bankin kanssa. Palveluntarjoajalle on myönnetty lupa hyväksyä maksuja suosituilta korteilta mistä päin maailmaa tahansa ilman CVV-numeroa tai tilin nimeä. Tämä lupa johtuu pankkien ja sääntelyelinten korkeasta arvostuksesta hallintorakennetta ja hallintoa kohtaan.

Arpajaisten historia

George Adams keksi ensimmäisen lottopelin vuonna 1881. Adams lähti Australiaan Englannista 16-vuotiaana. Hän työskenteli muun muassa pörssinvälittäjänä ja leipurina. Vuonna 1881 Adams, joka työskenteli myös julkisena Sydneyssä, aloitti pelitoimintansa ottamalla hevosvetoja.

Vuonna 1895 Adams saapui Tasmaniaan, samalla kun osavaltio rakensi maailman ensimmäisen vesivoimalaitoksen Etelä-Esk-joelle. Valtio halusi kasvattaa tätä alaa yksityisten investointien ja rajallisten valtion resurssien avulla. Adams mainosti Tasmanian hallitukselle valtion lotossa nimeltä Tattersalls.

Tattersallit

George Adams perusti yrityksen, jotta tulot menisivät Tattersallien työntekijöiden perheille. Siten "Tattersallin perilliset" syntyivät, ja seuraavat sukupolvet perivät osan yrityksen tuloista. Koska useimmat ihmiset luottivat sanomalehtiin saadakseen tietoja, Tattersallsin luonnollinen myyntipiste oli paikallinen sanomalehtikauppa. Tattersall-kuponkien myyntiä varten perustettiin provisiojärjestelmä.

Tattersalls teki yhteistyötä televisioaseman kanssa 1960-luvulla lähettääkseen arvonnan, jota Tattersall ja valtion viranomaiset valvoivat. Sellaisenaan palveluntarjoajan kuponkeista tuli tunnetuksi sosiaalisesti hyväksyttävänä pelimuotona.

Tattersalls antoi tasmanialaisille yli seitsemänkymmentä vuotta mahdollisuuden voittaa elämää muuttava voitto. Samaan aikaan palveluntarjoaja tuotti myös kaivattuja tuloja valtiolle. Yritystä pyydettiin tuomaan Lotto Victoriaan. 24. kesäkuuta 1972 lauantai-arpajaiset käynnistettiin Australian mantereella.

Tattersallin rakennus St Kilda Roadille Melbournessa rakennettiin. Myös vähittäiskauppoja perustettiin ympäri Victoriaa. Ennen kuin pelaaja pystyi suorittamaan maksun, kuponki loi jäljennöksen, joka oli yhdistettävä alkuperäiseen. Marraskuun 5. päivänä 1979 Uuden Etelä-Walesin hallitus aloitti omat maanantain ja keskiviikon piirrokset.

Kansalliset arpajaiset

Tattersall käynnisti tiistai-arpajaiset vuonna 1994 ja Powerball torstaisin vuonna 1996. Kaikki osavaltiot ja alueet suostuivat käyttämään olemassa olevia arvontoja yhteisesti viiden päivän ajan. Näin ollen National Lotto Draws perustettiin Australiaan.

Toimipisteille vuokrattujen päätteiden avulla kuponkien manuaalinen täsmäytysjärjestelmä automatisoitiin. Myös voittosetelit oli lunastettava kohtuullisessa ajassa. Jos tämä ei onnistunut, haltijoiden oli toimitettava voittokuponki asianomaiselle valtion verovirastolle maksua varten.
Tattersalls päätti mennä pörssiin Australian pörssissä vuonna 2005. Yrityksen "perilliset" saivat sitten myydä osakkeensa suurelle yleisölle.

Tatts ryhmä

Tatts Group on Tattersallsin uusi nimi. Myyjät lisäävät lottomyyntiään lisenssijaksosta toiseen 3–5 vuoden lisenssisopimuksensa puitteissa. Jos liiketoiminta ei parane, toimilupa annetaan toiselle yritykselle, joka haluaa järjestää arpajaiset.

Pick- ja PowerHit Lotto -merkinnät lisäävät voittomahdollisuuksia merkittävästi. Ne eivät kuitenkaan rohkaise pelaajia käyttämään enemmän rahaa. Neljätuhatta kaupan omistajaa ostavat useita järjestelmäpelejä ja myyvät niitä syndikaateissa edistääkseen kaupankäyntiä.

Myyntipisteet muodostavat erikokoisia syndikaatteja vastatakseen pelaajien taloudelliseen tilanteeseen emotionaalisesti. Syndikaatit luodaan lisäämään myyntiä ja siten palkkiotuloja, ei parantamaan voittomahdollisuuksia. Ainoastaan toimipisteen terminaalin kautta tehty myynti voi saada provisiota.

Viimeisimmät uutiset

Ultimate Online Lottery Guide 2023
2023-01-31

Ultimate Online Lottery Guide 2023

Uutiset