National Lottery paljastaa suosituimmat numerot

Uutiset

2022-08-16

Vuonna 2004 suosittu tv-ohjelma julkaisi joukon numeroita ja väitti, että ne voittivat todennäköisimmin missä tahansa lotossa. Tämän esityksen ansiosta sadat ihmiset käyttävät edelleen numeroyhdistelmää tähän mennessä. Asia kuitenkin todennäköisesti muuttuu, kun National Lottery on julkaissut suosituimmat lottonumerot useiden vuosien ajan keräämiensä tilastojen mukaan.

National Lottery paljastaa suosituimmat numerot

National Lotteryn mukaan useimmat lottovoittajat valitsevat yleensä yhdistelmiä, jotka sisältävät seitsemän kerrannaiset, jotka ovat 42, 35, 28, 21, 14 ja 7. Osa selitystä on, että numero seitsemän sen uskotaan olevan onnennumero useimmissa kulttuureissa. Siitä huolimatta, että seitsemän kerrannaiset ovat suosittuja, niitä arvotaan harvoin yhteen arvontaan. Näillä numeroilla pelaaja saa todennäköisesti pienemmän palkintosumman, ei loton jättipottia.

Muut onnennumerot

National Lottery -raportti osoittaa myös, että useimmat pelaajat valitsevat myös viiden kerrannaisia, ja ne ovat toiseksi suosituin numerosarja. Mielenkiintoinen osa raportista oli se, mikä numerosarja on suosituimmillaan kolmannella sijalla suositun Lost-televisio-ohjelman perusteella.

Lost-sarja perustuu lento-onnettomuuteen joutuneiden ja saarelle jääneiden ihmisten joukkoon. Yksi uhreista oli voittanut lotossa ennen lento-onnettomuutta käyttämällä onnennumeroita 4, 8, 15, 16, 23 ja 42. Monet online-arpajaiset pelaajat ovat käyttäneet samaa numerosarjaa, mikä tekee siitä kolmanneksi suosituimman numerosarjan arpajaisten historiassa.

Muut yhdistelmät ovat yhdeksän ja kymmenen ja yhdestä kuuteen kerrannaisia. 7, 17, 27, 37, 47, 57 on toinen merkittävä yhdistelmä, jota kutsutaan nimellä "Kaikki 7"

National Lottery jakoi nämä tiedot juuri ennen 20 miljoonan euron arvontaa, joka on välttämätön jättipotti.

Kansallisen loton mielipiteet

Vanhempi voittajien neuvonantaja Carter Andy Camelot piti suosittuja onnennumeroita salaisuutena, josta organisaatio oli keskustellut pitkään ennen kuin päätti julkaista. Hänen päähuolinsa oli, että tiedon julkaiseminen lisäisi numerosarjan valinneiden määrää. Jos jokin sarjoista esiintyisi arvonnan lopputuloksessa, jättipotin voittajat jakavat palkinnon liian monta, joten jokaisen saama summa ei olisi suuri.

Toisaalta suosittujen numeroiden ja numerosarjojen julkaiseminen ei vaikuta arvontoihin. Lisäksi pelaajilla on edelleen mahdollisuus valita muita numerosarjoja, koska mikä tahansa numerosarja voi mahdollisesti voittaa jättipotin. Tämä perustelu sai lottojärjestön päättämään jakamaan tiedot yleisön kanssa.

Suosittuja Punterin mielipiteitä

Monet lotossa pelaavat vedonlyöjät ovat jakaneet mielipiteensä National Lotteryn julkaisemista raporteista. Mielipiteet osoittavat ristiriitaisia tunteita vedonlyöjien keskuudessa. Jotkut heistä ovat melko tyytymättömiä siitä, että tiedot on jaettu julkisesti. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heistä tuntuu, että heillä oli salaisuus onnekkaimmista numeroyhdistelmistä, joihin he luottivat ja joka on nyt paljastettu koko maailmalle. Niillä ei kuitenkaan ole perustetta, koska numeroyhdistelmät eivät ole koskaan esiintyneet missään National Lottery -arvonnoissa, eikä niiden ilmestymisestä ole takeita.

Toisten pelaajien mielestä tietojen paljastaminen oli loistava päätös. Tämä johtuu siitä, että se tarjoaa vedonlyöjille tietoa siitä, mitkä numerot katsotaan onnekkaiksi, tai tietoja numerosarjoista, joita on vältettävä, jos he eivät halua jakaa jättipottia monien muiden pelaajien kanssa, jos he voivat voittaa.

Kaiken kaikkiaan näitä numeroita tai sarjoja tulee käyttää opasteina, eikä niitä pidä luulla lottovoittojen avaamisen avaimina.

Tuoreimmat uutiset

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023
2023-05-09

Parhaat maksukorttien tervetuliaisbonukset online-loton pelaajille toukokuussa 2023

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet
Pelaa
TheLotter
TheLotter:Kuukauden raaputusarvat!