Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Bitcoin 2023

Bitcoin on kryptovaluutta, joka on ollut olemassa jo kymmenen vuoden ajan ja on tulossa yhä suositummaksi. Sen arvo oli vain 0,05 dollaria vuonna 2010, mutta nyt se on saavuttanut yli 58 000 dollarin arvon yhdelle Bitcoinille. Sen luomisen jälkeen vuonna 2009 se on nopeasti levinnyt yhdeksi maailman suurimmista virtuaalivaluutoista. Bitcoinia ei hallitse mikään yksittäinen organisaatio, vaan sitä hallinnoivat ihmiset yhdessä. Tällä hetkellä rahaa on liikkeessä yli 18 miljoonaa kappaletta, joista suurin osa on sijoittajien hallussa.

Bitcoinin tulevaisuutta on vaikea ennustaa äkillisten arvonnousujen ja useiden laskujen vuoksi, mutta se tulee varmasti jatkamaan kasvuaan, kun ihmiset tutustuvat virtuaalivaluuttaan ja kun yhä useammat yritykset alkavat hyväksyä sen maksuvaihtoehtona.

Parhaat online-arpajaiset hyväksyvät Bitcoin 2023
Kuinka käyttää Bitcoinia talletusmenetelmänä
Kuinka käyttää Bitcoinia talletusmenetelmänä

Kuinka käyttää Bitcoinia talletusmenetelmänä

Kryptovaluutan ja lohkoketjun lisääntyessä pelaajat voivat nyt käyttää Bitcoinia nimellä yksi talletusmenetelmistä. He voivat tallettaa rahansa digitaaliselle tilille ostaakseen lippuja online-arpajaisiin käyttämällä Bitcoinia.

Lompakot

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on lompakko. Tallettaaksesi Bitcoinia mene lottosivustolle verkossa ja käytä "talletus Bitcoinilla" -vaihtoehtoa. Voit tehdä talletuksen syöttämällä summan ja jatkamalla maksuvahvistussivulle. Syötä sitten tarvittavat tiedot ja vahvista maksu.

Ei ole suoraa tapaa yhdistää Bitcoineja pankkitilille edes lompakolla. On kuitenkin palveluita, jotka yhdistävät tilisi lompakkoon pankkiautomaattikortilla. Ne, jotka eivät halua odottaa pankkiautomaattikorttia, voivat myös kirjautua palveluntarjoajan tilille miltä tahansa tietokoneelta ja tallettaa varoja pankkisiirtovaihtoehdolla.

Pankkiautomaatit, vaihtopisteet ja P2P

On mahdollista tallettaa Bitcoinia käyttämällä pankkiautomaatteja, pörssejä ja peer-to-peer -tapahtumia. Suosituin talletusmuoto on Bitcoin-pörssien kautta. Kun talletat Bitcoineja lottosivustolle verkossa pörssin kautta, sinun on lähetettävä ne lompakostasi pörssiin ja muutettava ne sitten dollareiksi tai euroiksi.

Sinun on talletettava tilillesi Bitcoineja, joita käytetään sitten lippujen ostamiseen.

Matkapuhelimien käyttö

Jos haluat tehdä talletuksen matkapuhelimellasi, voit luoda tilisi sovelluksen avulla. Kun olet rekisteröitynyt ja vahvistanut tilisi, sinun on yhdistettävä pankkitilisi tai luottokorttisi tietoihin, jotta voit ostaa bitcoineja. Sitten voit käyttää sovellustiliäsi Bitcoinin tallettamiseen.

Kuinka käyttää Bitcoinia talletusmenetelmänä
Kuinka nostaa Bitcoinia

Kuinka nostaa Bitcoinia

Jos haluat nostaa käyttämällä kryptovaluuttavaihtoehtoa, Bitcoin on myös yksi maksutavoista. Lottosivuston voittojen maksamiseen sinun on tunnettava Bitcoin-lompakkosi käyttö.

Kirjaudu ensin tilillesi ja napsauta nostovaihtoehtoa.

Tämä vie sinut sivulle, jossa on kaksi vaihtoehtoa - yksi Bitcoinien nostamiseen ja toinen kaikkien muiden vaihtoehtojen nostamiseen. Jos haluat kotiuttaa vain Bitcoinin, valitse "Nosta Bitcoin". Jos haluat peruuttaa kaikki vaihtoehdot, valitse "Poista kaikki".

Bitcoin-vaihtoehdolla nostamiseen tarvitset lompakon. Jotta voit nostaa Bitcoineja verkkosivustolta, sinun on löydettävä pörssi, joka hyväksyy varoja sivustolta online-arpajaisten verkkosivusto.

Kotiutuksen käsittelyaika vaihtelee sivuston mukaan. Jotkut sivustot käsittelevät kotiutukset 48 tunnin sisällä, kun taas toisilla voi kestää jopa kaksi viikkoa. Useimmat sivustot pystyvät kuitenkin käsittelemään kotiutukset viikon sisällä.

Voit myös tehdä mobiilinostoja menemällä puhelimellasi verkkosivustolle ja etsimällä "Cash Out" -osion.

Kuinka nostaa Bitcoinia
Onko Bitcoinin käyttö turvallista?

Onko Bitcoinin käyttö turvallista?

Bitcoin-pörssin turvallisuus riippuu suurelta osin maasta, jossa se toimii. Maissa, joissa on vahva oikeusjärjestelmä ja joissa kryptovaluuttoja ei säännellä, pörsseillä on yleensä paremmat mahdollisuudet olla turvallisia. Kuitenkin maissa, joissa on epävarmuutta digitaalisten valuuttojen laillisuudesta, on todennäköistä, että vaihdot eivät ole yhtä turvallisia.

Yleisesti ottaen on parasta pysyä luotettavissa ja hyvämaineisissa pörsseissä ja tallentaa kryptovaluuttasi offline-tilassa.

Bitcoin on yksi maailman turvallisimmista alustoista. Bitcoin-lohkoketju on julkinen kirjanpito, joka tallentaa kaikki sen verkossa koskaan tapahtuneet tapahtumat. Kenenkään on käytännössä mahdotonta murtautua siihen ja muuttaa mitään tietoja sen suunnittelutavan vuoksi.

Bitcoin-tapahtumat ovat peruuttamattomia, mikä tarkoittaa, että käyttäjät eivät voi joutua huijatuksi väärennettyjen tietojenkalastelusivustojen toimesta tai saada heidän tilejään hakkeroitua ja varoja varastettua. Bitcoinilla ei ole käyttöönottomaksuja, kuukausimaksuja tai vähimmäissaldovaatimuksia.

Se on kryptovaluutta, jossa on avoimen lähdekoodin ohjelmisto – mikä tarkoittaa, ettei sitä valvo keskuspankkia tai viranomaista. Lohkoketjua ylläpitävät kaivostyöläiset, jotka käyttävät tietokoneitaan matemaattisten ongelmien ratkaisemiseen tapahtumien vahvistamiseksi ja uusien lohkojen luomiseksi, jotka sitten lisätään lohkoketjuun.

Onko Bitcoinin käyttö turvallista?
Asiakastuki Bitcoinille

Asiakastuki Bitcoinille

Bitcoin-maksut ovat yksi suosituimmista tavoista tehdä ostoksia. Mikään hallitus tai pankki ei hallitse näitä digitaalisia, hajautettuja valuuttoja. Transaktiot tehdään kahden henkilön välillä peer-to-peer-ympäristössä ilman kolmannen osapuolen osallistumista.

Bitcoin-maksut eivät ole vain halpoja, vaan ne mahdollistavat myös nopeat tapahtumat, jotka käsitellään ilman varmennusprosessia tai maksuja.

Onko sille tukea?

Koska kyseessä on hajautettu digitaalinen valuutta, jota mikään maa tai pankkilaitos ei sääntele, lohkoketjuksi kutsuttu julkinen kirjanpito tallentaa kaikki Bitcoin-tapahtumat. Yleisin tapa ostaa Bitcoinia on vaihto, joten tukea varten sinun on otettava yhteyttä pörssiin viitaten heidän verkkosivuillaan annettuihin yhteystietoihin.

Virallinen asiakastuki

Bitcoinilla on oma asiakastuki, vaikka se ei ole aina käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Heidän asiakastukeen saa yhteyttä osoitteessa bitcoin@contact-us.bitcoin. Bitcoin Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää ja suojelee kolikon käyttöä. Heillä on myös verkkosivuillaan yhteydenottolomake yleisiä tiedusteluja varten, mutta heillä ei ole puhelinnumeroa.

Epäviralliset tukimenetelmät

Voit myös saada apua ja tukea kryptovaluuttafoorumeilla jäseniltä, sosiaalisissa verkostoissa ja Freenoden IRC-kanavilla. Bitcoin.org on verkoston virallinen verkkosivusto.

Asiakastuki Bitcoinille