Uutiset

July 5, 2022

Vältettävät asiat lottovoiton jälkeen

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser

Jokainen haaveilee usean miljoonan dollarin lottojättipotin voittamisesta. Loton voittavien henkilöiden elämä on ikuisesti sekaisin. Voittajista tulee yhtäkkiä erittäin varakkaita. Kuitenkin, jos joku ei ole tarkkaavainen, he voivat menettää onneniskunsa lyhyessä ajassa. Siksi jokaisen lottovoittajan tulee välttää tekemästä muutamia perusvirheitä.

Vältettävät asiat lottovoiton jälkeen

Jos henkilö voittaa lotossa, tämä artikkeli opastaa häntä siinä, mitä ei pidä tehdä. Usein pelaajille on tarjolla runsaasti neuvoja siitä, mitä tehdä, jos he voittavat lotossa. Erityisiä varoittavia lauseita on kuitenkin harvoin. Voittajista voi tulla kohteita, kun taas toiset tekevät vihollisia heti. Jotkut ihmiset kuitenkin osoittautuvat itsensä pahimmiksi vihollisiksi.

Lipun allekirjoittamisen epäonnistuminen

Tämä on yksi tyypillisimmistä voittajien tekemistä virheistä. He ovat jännityksen vallassa. Voi olla tuhoisaa, jos henkilö menettää arpajaisen, jota ei ole allekirjoitettu. Joku muu voisi noutaa lipun ja lunastaa sen. Taistelu tästä tulee olemaan vaikea tehtävä.

Rahan ottaminen välittömästi

Muutaman vuoden kuluttua useimmat lottovoittajat huomaavat olevansa jälleen rikki. Pelaajien ei pitäisi koskaan ottaa rahaa etukäteen ilman suunnitelmaa. Ensimmäinen asia pitäisi olla kysy neuvoa veroasiantuntijalta ja hyvämaineinen taloudellinen neuvonantaja hyvämaineisessa rahanhallintayrityksessä. Nämä asiantuntijat auttavat voittajaa päättämään kertakorvauksen ja annuiteettimaksun välillä.

Yksilöllä ei välttämättä ole kaikkia tarvittavia työkaluja suojellakseen omaisuutta kaikilta riskeiltä. Vero- ja omaisuudensuojastrategiat ovat myös pelaajille tärkeitä. Voittajien omaisuutta suojataan paremmin, jos heillä on osaavaa ja luotettavaa henkilökuntaa.

Kateus julkkiksille

Joillekin julkkiksille saattaa tuntua käytännölliseltä, että seurakunta tai kuvausryhmä seuraa heitä. Vastaavasti voittajat voivat tuntea olevansa pakko omistaa lukuisia kalliita autoja ja jopa yksityisiä suihkukoneita. Tämä voi ajaa lottovoittajan konkurssiin hyvin nopeasti. Lottovoittajien on vastustettava julkkiksia ja urheilullista mustasukkaisuutta.

Pelaajat voittavat millä tahansa online-lottosivusto voi usein tuntea halua kerskua siitä. Kerskuminen voi kuitenkin saattaa ihmisen vaaraan monin tavoin. Jokainen, joka on koskaan tehnyt palveluksen voittajalle, tuntee oikeutensa jakaa palkintorahat. Se voi olla vieläkin vaarallisempaa sieppausten yhteydessä, koska lunnaat on maksettava ja se voi päättyä joidenkin ihmisten tappamiseen. On suositeltavaa pysyä nimettömänä niin kauan kuin hallitus sen sallii.

Verojen maksamisen välttäminen voi jopa vedota joihinkin naiiveihin henkilöihin. Varallisuuden ansiosta henkilö voi palkata parempia asianajajia ja puolustaa itseään tuomioistuimessa. Huolittoman elämän eläminen lain vähäisestä huomioimisesta ei kuitenkaan koskaan estä henkilöä poissa vankilasta. Siksi kenenkään ei pitäisi koskaan uskoa, että lait ja säädyllisyysstandardit eivät koske heitä.

Kehittymässä High Rolleriksi

Pelaajien on vältettävä siirtymästä vaatimattomasta elämästä satojen tuhansien dollarien kuluttamiseen viikoittain hetkessä. Pelaajien tulee arvioida odotuksensa etukäteen estääkseen itsensä tuhoamisen. High-rolling on kallista, ja voitot menevät nopeasti.

Ei ole suositeltavaa ostaa monia henkilökohtaisia autoja tai koteja. Lisäksi pitäisi pidättäytyä ostamasta kaikkea ystäville ja perheelle.

Yksi toistuva teema lottovoittajien (ja tuomioiden) voittajille, jotka saavat suuria rahasummia, on se, että heidän ystävänsä ja perheensä alkavat houkutella heitä lukuisiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tietysti jotkut kuulostavat fantastisilta, mutta toiset kuulostavat hulluilta. Voittajien on oltava varovaisia tukeessaan mitä tahansa heille esitettyä konseptia.

Kulutus ilman budjettia

Mikä tahansa lottopalkinto on rajallinen rahasumma. Pelaajilla on oltava tiukka budjetti ennen kuin he tekevät merkittäviä ostoksia tai muuttavat elämäntapojaan.

Muut voittajat voivat halutessaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. He alkavat tehdä lahjoituksia hyväntekeväisyyteen ja uskonnollisille järjestöille. Valitettavasti tulevaisuudessa voi ilmaantua merkittäviä kriisejä, eikä resursseja puuttua.

Valitsivat voittajat kertakorvauksen tai annuiteetin, heidän ei pitäisi koskaan olla velkaantuneita lähi- tai pitkässä tulevaisuudessa. Pahin tapaus on mennä konkurssiin uudelleen erääntyneillä asuntolainalla, automaksuilla ja henkilökohtaisilla kuluilla.

Tuoreimmat uutiset

Maailmanlaajuinen lottokulutus: trendit ja vaikutukset
2023-11-21

Maailmanlaajuinen lottokulutus: trendit ja vaikutukset

Uutiset