Parhaat online-arpajaiset alueella Viro 2023

Viro on Euroopan maa, jonka väkiluku on hieman yli 1,3 miljoonaa, mikä tarkoittaa, että se on yksi mantereen pienimmistä maista. Se ei kuitenkaan tee siitä vähäisempää, kun on kyse rahapelaamisesta, joka on erittäin suosittu harrastus maassa.

Maassa vuonna 1971 käyttöönotettu lottopelaaminen on ollut monien virolaisten suosikki, varsinkin kun internet on helpottanut rahapelien pelaamista omassa kodissaan. Internet on mahdollistanut virolaisten pelaajien rekisteröitymisen heille sopiville lottosivustoille ja pelaamaan haluamiaan lottopelejä.

Parhaat online-arpajaiset alueella Viro 2023
Kaikki Viron lottosivustoista

Kaikki Viron lottosivustoista

Mitä motivaatiota, virolaiset, jotka pelaavat parhaat online-arpajaiset tee niin toivoen voitavasi, vaikka on ymmärrettävä, että lottotulokset perustuvat sattumaan. Mutta pelien pelaamisen mukanaan tuoma tunne on sinänsä tyydyttävä.

Myös online-bonukset ja -kampanjat lisäävät merkittävästi arpajaisten suosiota Virossa. Lisäksi arpajaisten pelaaminen on Virossa laillista, mikä tarkoittaa, että kansalaiset osallistuvat toimintaan ilman kiinnijäämisen pelkoa, kunhan he pelaavat lisensoidun palveluntarjoajan kanssa.

Kaikki Viron lottosivustoista
Viron pelaajien suosikki lottopelit

Viron pelaajien suosikki lottopelit

Kuten heti alussa selitettiin, arpajaiset ovat Virossa erittäin suosittuja. Kun Viron hallitus on ryhtynyt järjestämään arpajaisia Eesti Loton varjolla, pelaajat voivat olla varmoja, että tarjolla on monia pelejä. Mitä enemmän he pelaavat, sitä enemmän veroja valtio kerää.

Mutta kaikki pelit eivät ole suosittuja Baltiassa. Virolaisilla on suosikkejaan pitäviä pelejä, kuten Eurojackpot, Vikinglotto, Bingo Loto ja Kenoloto. Tässä on erittely jokaisesta näistä peleistä.

Sen lisäksi, että pelaaminen on hauskaa, suosittuja lottoja Virossa pelaajat voivat käyttää euroa, Viron virallista valuuttaa. Pelit ovat myös helposti saatavilla valtion ylläpitämiltä sivustoilta sekä offshore-sivustoilta. Tässä on katsaus Viron pelatuimpiin peleihin.

Eurojackpot

The Eurojackpot on yksi suurimmista palkinnoista (10 000 000 euroa). Se yksin selittää, miksi monet virolaiset haluavat pelata tätä peliä. Yhteensä 17 Euroopan maata osallistuu tähän arvontaan, ja Viro on vain yksi niistä. Arvonta suoritetaan joka perjantai-ilta. Pelaaakseen Eurojackpotin pelaajilla tulee olla vähintään neljän rivin panos.

Kun minimipanos on asetettu, voit valita viisi numeroa yhdestä 50:een. Valittavissa on myös lisänumeroita (yhdestä 10:een). Kun seitsemän valituista numeroista vastaavat arvonnan numeroita, pelaaja voittaa jättipotin.

Vikinglotto

Monikansallinen yhteis√∂peli, Vikinglotto pelataan Virossa ja seitsem√§ss√§ muussa Baltian ja Skandinavian maassa pelattavassa peliss√§. Pelaaakseen t√§t√§ peli√§ pelaajien on rastitettava kuusi numeroa 48:sta. Jokainen laatikko maksaa 1 ‚ā¨ vuodesta 2022 l√§htien. Vikinglotto-arvonnat j√§rjestet√§√§n joka keskiviikko.

Kenoloto

Toisin kuin muut lottopelit, Kenoloto antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa kahdesti päivässä, mukaan lukien pyhäpäivinä ja sunnuntaisin. Pelaajien tulee rastittaa 10 vedonlyöntikentän 64 numerosta. Arvonta suoritetaan klo 14.15-21.15. Mitä enemmän panoksia pelaajat tekevät, sitä suurempi on voittokerroin.

Bingo Loto

Tässä klassisessa virolaisessa pelissä 25 laatikkoa johtaa voittoon. Se antaa jopa 10 pelaajalle mahdollisuuden kokeilla onneaan joka keskiviikko, ja arvonta suoritetaan klo 20.00. Vuodesta 2022 lähtien Bingo Loton suurin jättipotti on noin 10 miljoonaa euroa.

Viron pelaajien suosikki lottopelit
Lottomaksutavat Virossa

Lottomaksutavat Virossa

On useita lottomaksuvaihtoehdot kun pelaa pelejä Virossa. Tietenkin ne ovat kaikki laillisia, läpinäkyviä ja turvallisia, ja ne sisältävät sähköiset lompakot, pankki-/luottokortit, prepaid-kortit ja monet muut. Viron uhkapelaajien, erityisesti offshore-sivustoilla pelaavien, kannattaa tarkistaa sivusto varmistaakseen, että heidän haluamansa maksutavat hyväksytään.

E-lompakot

Yleisesti ottaen nopeat ja turvalliset e-lompakot ovat Viron pelaajien suosituimpia talletusmenetelmiä. Parhailta lottosivustoilta löytyy hyvämaineisia e-lompakoita, kuten PayPal, ecoPayz, Skrill, Neteller ja MuchBetter.

Luotto-/pankkikortit

Pankki- ja luottokortit ovat erittäin suosittuja Virossa, aivan kuten muissakin Euroopan maissa. Näillä korteilla pelaajat voivat ostaa arpajaisia pankkitilinsä saldolla. Prosessi on yleensä sujuvaa ja kestää hyvin lyhyen ajan. Useimmilla virolaisilla on joko Mastercard, Visa tai Maestro, jotka ovat maan suosituimpia pankki- ja luottokortteja.

Prepaid-kortit

Toisin kuin luotto- ja pankkikortit, prepaid-kortteja ei tarvitse yhdistää pelaajan pankkitiliin. Tämä mahdollistaa käyttäjien anonymiteetin lisäämisen, vaikka uhkapelaaminen on Virossa laillista. Kauppiaat, kuten Paysafecard, Mastercard ja Visa, tarjoavat prepaid-kortteja virolaisille pelaajille.

Lottomaksutavat Virossa
Ovatko arpajaiset laillisia Virossa?

Ovatko arpajaiset laillisia Virossa?

Kuten jo mainittiin, rahapelien laillisuus Virossa on yksi syy siihen, miksi lottopelit ovat suosittuja maassa. Maa on a Euroopan unionin jäsen, mikä tarkoittaa, että sen uhkapelipolitiikan ja -säännösten on oltava yhteisön tarpeiden mukaisia.

Ja vaikka koko unionissa saattaa olla muutamia tärkeimpiä lainsäätäjiä (esim. Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelikomissio), Viron rahapelilaki edellyttää, että ulkomaiset toimijat hankkivat paikallisen luvan palvelujen tarjoamiseen Virossa. Kyllä, ulkomaisia lisenssejä ei tunnusteta päteviksi Viron rahapelilakien mukaan.

Ovatko arpajaiset laillisia Virossa?
Arpajaislainsäädäntö Virossa

Arpajaislainsäädäntö Virossa

Virossa arpajaisten järjestää ja jakelijana toimii valtion omistama rahapeliyhtiö Eesti Loto, joka tarjoaa arpajaispalveluita maassa. Yrityksellä on hallussaan jopa 90 % maassa myydyistä lipuista sekä niistä saadut tuotot.

Arpajaisten lisäksi Eesti tarjoaa useita arpajaisten kaltaisia pelejä, mukaan lukien bingo, keno, raaputusarvat ja Regional Viking Loto. Viron arpajaisten yksityistämisestä on keskusteltu, mutta jää nähtäväksi, kantavatko neuvottelut hedelmää vai eivät.

Kaikilla rahapelien tarjoajilla on oltava toimilupa Virossa. Heidän on myös toimitettava taloudellista toimintaa koskeva ilmoitus, josta käy ilmi lipunmyynnistä, voitoistaan, veronmaksuistaan ja voitoistaan. Arpajaisten voitot jaetaan seuraavasti:

  • Hyvinvointihankkeet 32 %
  • Koulutus- ja tiedehankkeet - 32 %
  • olympiakomitea - 22 %
  • Kulttuurihankkeet - 4 %
  • Muut urheiluprojektit - 10 %
Arpajaislainsäädäntö Virossa
Arpajaiset Virossa

Arpajaiset Virossa

Ennen nykyistä rahapelilainsäädäntöä, joka tuli voimaan vuonna 2009, Virossa oli kaksi erillistä lainsäädäntökehystä, mukaan lukien vuoden 1994 lottolain ja vuoden 1995 rahapelilaki. Näillä laeilla otettiin käyttöön neljä uhkapelityyppiä, mukaan lukien vedonlyönti, totalisaattorit, taitopelit ja onnenpelejä. Vuonna 2009 hyväksyttiin kuitenkin uusi rahapelilaki.

Vuoden 2008 rahapelilaki

Vuoden 2008 rahapelilain, joka on ensisijainen rahapeliasioita koskeva lainsäädäntö, mukaan vain osakeyhtiöt, joiden osakepääoma on miljoona euroa, saavat järjestää arpajaisia. Toinen vaatimus on, että yhtiön osuuden on oltava Viron valtion hallussa. Toisin sanoen arpajaiset ovat valtion monopoli tässä laissa säädetyllä tavalla.

Mikään laki ei kuitenkaan estä virolaisia pelaamasta lottoa ulkomaisilla sivustoilla. Näin virolaiset lottopelaajat pääsevät verkkosivustoille ilman syytteeseen joutumisen pelkoa. Lisäksi useimmat näistä sivustoista tarjoavat parempia bonuksia ja korkeammat jättipottihinnat.

Arpajaiset Virossa
Arpajaisten historia Virossa

Arpajaisten historia Virossa

Neuvostoliiton (Neuvostoliiton) aiemmana jäsenenä Virolla ei ehkä ole niin pitkää rahapelihistoriaa. Itse asiassa Viron rahapeliala koki varsinaisen vauhdin vuonna 1991 liiton hajoamisen jälkeen. Itsenäistymisen jälkeen maa käynnisti ensimmäisen valtion omistamansa arpajaiset samana vuonna. Kolme vuotta myöhemmin (vuonna 1994) Viro ratifioi arpajaislain.

Vuonna 1995 Virossa otettiin käyttöön ensimmäinen rahapelilaki, joka loi laillisen perustan offline-uhkapelipaikkojen perustamiselle. Laki velvoitti myös kaikki rahapelien järjestäjät hankkimaan toimiluvan, joka olisi voimassa kymmenen vuotta. Tämä mahdollisti Viron hallituksen säännellä alaa. Nykyiset uhkapelilait antavat pelaajille täydellisen vapauden.

Arpajaisten historia Virossa
Liittyminen Euroopan unioniin

Liittyminen Euroopan unioniin

Viro liittyi EU:hun vuonna 2004. Tämän jälkeen maa eteni uuden rahapelilain hyväksymiseen vuonna 2008. Laki hyväksyttiin vuonna 2009, mikä teki mahdottomaksi rahapelien tarjoajien toimia Virossa ilman toimilupaa tai lupaa.

Tämän lain voimaantulon myötä Viron hallitus pystyi tuottamaan tuloja maan ylläpitämiseen silloisen talouskriisin aikana. Laki muutti kuitenkin rahapelitoiminnan Virossa jotenkin erilaiseksi kuin muissa EU-maissa, koska maa tarjoaa vähemmän markkinavapautta ja rahapelien järjestäjät joutuvat käsittelemään tiukempia rajoituksia.

Liittyminen Euroopan unioniin
Lotto nykyään Virossa

Lotto nykyään Virossa

On huomattava, että vaikka vuosien 1994 ja 1995 lait panivat Viron rahapelialan liikkeelle, lait eivät tarjonneet vankkaa oikeudellista perustaa online-uhkapelien sääntelylle. Tämä johtuu ehkä siitä, että säädökset eivät ennakoineet, että online-uhkapelaamisesta tulisi yhtä suosittua kuin nykyään.

Siksi vuoden 2008 uusi rahapelilaki käsitteli online-uhkapelejä. Nykyään virolaiset lottopelaajat voivat käyttää offshore-sivustoja, ostaa lippuja ja osallistua peleihin ilman syytteeseen joutumista.

Lotto nykyään Virossa
Arpajaisten tulevaisuus Virossa

Arpajaisten tulevaisuus Virossa

Koska virolaiset eivät ujostele ilmaisemasta rakkauttaan arpajaisiin, ei ole epäilystäkään siitä, että tällä rahapelimuodolla on valoisa tulevaisuus. Virolaisia vastaanottavia lottosivustoja on satoja, ja suurin osa niistä on mobiiliyhteensopivia, joten pelaajat voivat käyttää niitä kätevästi matkapuhelimillaan.

On myös tärkeää huomata, että Viro on EU:n jäsen, joten maan on harjoitettava kauppaansa liiton politiikan mukaisesti rahapelien suhteen. Näin ollen ulkomaiset toimijat voivat pian saada luvan harjoittaa toimintaansa maassa ilman, että heidän tarvitsee hankkia Viron lisenssiä tai lupaa.

Arpajaisten tulevaisuus Virossa
UKK

UKK

Ovatko arpajaiset Virossa laillisia?

Joo. Kaikki eivät kuitenkaan saa ylläpitää uhkapelisivustoa maassa. On Eesti Loto, joka on valtion omistama yhtiö, jolle on annettu yksinoikeus järjestää tällaista rahapelitoimintaa.

Onko Virossa turvallista pelata offshore-arpajaissivustoilla?

Vaikka arpajaiset ovat valtion monopoli, mikään laki ei estä virolaisia pelaamasta offshore-alustoilla. Niin kauan kuin nämä alustat ovat turvallisia, virolaiset voivat rekisteröityä ja pelata ilman, että heidän tarvitsee salata henkilöllisyyttään tai verkkotoimintaansa.

Mitkä ovat Viron parhaat online-arpajaiset?

Virolaisilla on laaja valikoima pelejä, joista valita. Maan suosituimpia pelejä ovat Eurojackpot, Kenoloto, Bingo Loto ja Vikinglotto.

Mitä suosittuja maksutapoja virolaiset pelaajat käyttävät?

Virossa on käytössä lukuisia turvallisia ja tehokkaita maksutapoja, mukaan lukien luotto- ja pankkikortit, kuten Visa, Mastercard ja Maestro. Muita suosittuja maksutapoja ovat e-lompakot (Skrill, Neteller, ecoPayz ja PayPal) ja prepaid-kortit (Paysafecard jne.).

Verotetaanko Virossa uhkapelivoittoja?

Viron rahapelilain mukaan voittajien on maksettava 18 prosentin vero. Vero vähennetään ennen kuin se päätyy pelaajan käsiin. Lisäksi operaattoreiden on maksettava verot kuukausimaksuistaan ja nettovoitoistaan jokaisesta pelikoneesta.

Millä valuutalla virolaiset pelaavat?

Viro on EU:n jäsen. Tämä tarkoittaa, että maa on ottanut euron viralliseksi valuutakseen. Koska monet rahapelisivustot hyväksyvät tämän valuutan, virolaisten ei tarvitse maksaa valuutanvaihtomaksuja pelatessaan uhkapelejä verkossa.

UKK