Lotto 6 -oppaasi 2023

Lotto 6, Japanissa suosittuna Takarakuji, on yksi merkittävimmistä japanilaisista lottopeleistä. Lotto perustettiin vuonna 2000, ja sen ensimmäinen arvonta tapahtui 5. lokakuuta samana vuonna. Tällä lotolla on valtava suosio Japanissa ja sen ulkopuolella. Lotto 6 houkuttelee erityisesti lotonpelaajia korkeiden jättipottimääriensä vuoksi. Pienin jättipottisumma on yleensä 200 miljoonaa ¥, mikä vastaa noin 1,6 miljoonaa euroa. Toinen syy, miksi pelaajat pitävät Lotto 6:ta houkuttelevana, on se, että liput ovat suhteellisen halpoja.

Jokainen lippu maksaa vain 200 ¥, mikä on noin 1,6 €. Arpajaiset voivat osallistua myös useista maista. Tämä on mahdollista verkkoalustan kautta, josta pelaajat voivat ostaa voimassa olevia lippuja mistä päin maailmaa tahansa.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Kun haluat löytää kätevän tavan pelata lottopelejä verkossa, 1xBet on paikka, johon sinun täytyy mennä! 1xBet on vakiintunut Lotto , joka perustettiin vuonna 2011 . Siitä lähtien se on saavuttanut positiivisen maineen luotettavana ja luotettavana, sillä se tarjoaa laajan pelivalikoiman, erilaisia maksuvaihtoehtoja ja ystävällisen asiakaspalvelutiimin. Löydät tältä verkkosivustolta kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi upeasta online-lotopelikokemuksesta.

BonusKuukauden raaputusarvat!
Show less...Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla
Show less...
Näytä lisää
  • VIP-klubin alennus
  • Monikielinen
  • Maailmanlaajuinen lotto tarjolla

TheLotter, lisenssinumero: MGA/CRP/402/2017, omistaa ja operoi Lotto Direct Limited, rekisterinumero: C77583. Tämä yritys on Maltan peliviranomaisen lisensoima ja sääntelemä. Tämä tarkoittaa, että Maltan hallitus pitää silmällä TheLotteria varmistaakseen, että kaikki sen toiminta on laillista ja ylivoimaista. Vuonna 2002 perustettu TheLotter on itsenäinen lipunostopalvelu, jolla on yli 20 kansainvälistä toimistoa.

Kuinka pelata Lottoa 6
Kuinka pelata Lottoa 6

Kuinka pelata Lottoa 6

Lotto 6 on progressiivinen jackpot-lotto. Tämä tarkoittaa, että jos kukaan ei voita lotossa, jättipotin summa siirretään seuraavaan arvontaan, ja sen koko kasvaa huomattavasti. Lotto 6 kuitenkin rajoittaa jättipotin kasvua. Suurin lottovoittosumma on 600 miljoonaa ¥.

Lotto tarjoaa myös neljä muuta ei-jackpot-palkintotasoa, mikä antaa pelaajille lisää mahdollisuuksia voittaa. Arvonnat järjestetään yleensä kahdesti viikossa Tokyo Lottery Dream Museumissa.

Lottoa verkossa pelaamisen selvittäminen on melko helppoa jopa aloittelijoille. Pelaaakseen Lotto 6:ta, vedonlyöjien on ensin ostettava liput. Liput ovat yleensä saatavilla vähittäiskaupoissa arpajaisliikkeissä. Maassa on yli 15 000 arpajaisten jälleenmyyjää.

Toinen vaihtoehtoinen tapa ostaa lippuja on muutamien lotossa yhteistyötä tekevien japanilaisten pankkien pankkiautomaateista. Ulkomaalaisilla pelaajilla on kuitenkin mahdollisuus ostaa lottokuponki verkosta. Lipputoimistot ovat hyödyllisiä myös aloittelijoille, jotka eivät voi tarkistaa arpajaiset netissä.

Lippujen ostamisen jälkeen pelaajien on valittava kuusi yksilöllistä numeroa lipuissa olevista 43 numerosta. Numeroyhdistelmät määräävät voittolipun. Pelaajien on myös mahdollista ostaa useita lippuja online-arpajaissivustolta ja valita jokaisesta lipusta vaihtelevat numerot voittomahdollisuuksiensa lisäämiseksi.

Onnistuneen lipun ostamisen jälkeen vedonlyöjän on odotettava seuraavaa arvontaa selvittääkseen, onko hän voittanut. Lotto 6 arvonta suoritetaan yleensä joka viikon maanantaina ja torstaina.

Lotto 6 voittaa

Lotto 6 -arvontojen aikana Yume Lotto-Kun -niminen arvontakone valitsee yleensä voittonumerot. Yhteensä arvotaan seitsemän numeroa. Pelaajalla on oltava lippu, jonka lottonumerot vastaavat kuutta ensimmäistä arvottua numeroa voittaakseen loton jättipotin.

Bonuspalloa käytetään yleensä toisen tason palkinnon myöntämiseen. Tätä varten vedonlyöjän on vastattava viisi ensimmäisestä kuudesta voittonumerosta plus bonuspallo. Tämä tarkoittaa, että yhteensä kuusi numeroa vastaa edelleen. Kolmannen, neljännen ja viidennen palkintotason voitetaan yhdistämällä viisi, neljä ja kolme numeroa. Arvonnan tulokset julkaistaan yleensä arpajaissivustolla verkossa.

Voiton sattuessa pelaajien tulee ottaa yhteyttä lottoon saadakseen voittonsa. Voittosumma määrittää kanavan, jonka kautta lotto suorittaa maksun.

Voitot voidaan lähettää turvallisilla maksutavoilla, kuten suorilla pankkisiirroilla suhteellisen pienillä summilla. Suurempia summia, kuten jättipottia varten, pelaajien tulee saapua lottopäämajaan keräämään shekkejä voittoistaan. Tapauksissa, joissa voittajia on useita, palkinto jaetaan yleensä tasan kaikkien voittajien kesken.

säännöt

Lotto 6:n pelaamiseen sovelletaan joitain ehtoja. Ehtojen ja ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa siihen, että pelaajat menettävät voittonsa. Nämä säännöt määrittelevät esimerkiksi nimenomaisesti, kuinka vanha sinun tulee olla pelataksesi. Tietenkin vedonlyöjien on oltava vähintään 18-vuotiaita voidakseen pelata laillisesti.

Pelaajien tulee myös olla kotoisin a maa, joka laillisesti sallii pelaajien osallistua arvontaan. Pelaajien on ostettava liput vähintään 30 minuuttia ennen arvontaa, jotta liput ovat voimassa. Voittavilla pelaajilla on vain kaksitoista kuukautta aikaa lunastaa voittonsa.

Kuinka pelata Lottoa 6
Mitkä ovat Lotto 6:n kertoimet?

Mitkä ovat Lotto 6:n kertoimet?

Mahdollisuudet voittaa jättipotti Lotto 6:ssa ovat melko pienet. Kuitenkin, kun kertoimia verrataan muihin arpajaisiin maailmanlaajuisesti, mukaan lukien suuret online-arpajaiset, ne ovat yllättävän parhaiden joukossa. Pelaajien ei myöskään tarvitse pelata seitsemättä palloa voittaakseen jättipotin, mikä tekee jättipotin voiton todennäköisyydestä vielä paremman.

Tästä syystä Lotto 6:n jättipotti voitetaan useammin. Lotto 6:n jättipottisummat ovat kuitenkin suhteellisen pienemmät kuin niiden, joiden voittokertoimet ovat pienemmät, jättipotit. Alla on erittely voittokertoimista kaikille Lotto 6:n voittotasoille.

Jättipotin voittokertoimet ovat 1:6 096 454 palkinnolle, joka vaihtelee välillä 200–600 miljoonaa ¥. Toisella palkintotasolla voittokertoimet ovat 1:1 016 076, mikä tarkoittaa noin 10 miljoonan ¥:n voittoa. Kolmannen tason kertoimet ovat 1:28 224, arviolta 250 000 ¥. Kahden viimeisen tason kertoimet ovat 1:610 ja 1:39 6 800 ja 1 000 ¥ palkinnoille.

Yllä ilmoitetut voittokertoimet perustuvat yhteen lippuun vetoa kohden. Kun vedonlyöjät ostavat enemmän lippuja samaan arvontaan, heidän voittotodennäköisyytensä paranevat. Tämä luultavasti saa monet pelaajat muodostamaan uhkapelisyndikaatteja tai liittymään niihin.

Mitkä ovat Lotto 6:n kertoimet?
Sovellukset, jotka auttavat sinua pelaamaan Lotto 6:ta

Sovellukset, jotka auttavat sinua pelaamaan Lotto 6:ta

Lippusovellukset

Lotto 6 pelaajat voivat helposti ja kätevästi käyttää useita sovelluksia ostaa Lotto 6 -lippuja. Nämä sovellukset helpottavat pitkien lippujen ostojonojen taakkaa.

Ne ovat myös hyödyllisiä pelaajille, jotka eivät tiedä kuinka ostaa lottokuponki verkossa. Jotkut lippusovellukset tarjoavat yleensä bonuksia pelaajille, jotka käyttävät sovelluksia usein. Sovellukset tuovat myös lisää maksuvaihtoehtoja lippujen ostamiseen.

Numerogeneraattorisovellukset

Numerogeneraattorisovellukset auttaa pelaajia löytämään parhaat lottonumerot lipuilleen. Tällaiset sovellukset ovat hyödyllisiä pelaajille, jotka ostavat useita lippuja samoihin arvontoihin, ja ne auttavat jakamaan voittomahdollisuuksia paremmin.

Tulokset Sovellukset

Tulossovellukset on suunniteltu pääasiassa toimittamaan lottotuloksia erilaisten arpajaisten arvonnoista. Verkosta lottolipun ostavan ja tulossovelluksia käyttävän vedonlyöjän ei tarvitse käydä eri sivustoilla löytääkseen lottotuloksia. Jotkut tulossovellukset tallentavat myös lippujen numerot ja tarkistavat automaattisesti voittajaliput.

Suoratoistosovellukset

Suoratoistosovellukset ovat erityisen hyödyllisiä pelaajille, jotka haluavat katsoa online-arpajaisten arvontoja niiden tapahtuessa. Tällaisten sovellusten avulla tällaiset pelaajat voivat katsella arvontoja mobiililaitteillaan vain muutamalla napautuksella. Useimmat niistä toimivat myös tulossovelluksina.

Sovellukset, jotka auttavat sinua pelaamaan Lotto 6:ta